Simple Machines Community Forum

Customizing SMF => SMF Coding Discussion => Topic started by: JuhaS14 on March 16, 2004, 05:10:11 PM

Title: Problem in get-address...
Post by: JuhaS14 on March 16, 2004, 05:10:11 PM
2: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known
Tiedosto: /var/www/forum/Sources/Subs.php
Rivi: 1408

This kind of error messages...


www.dnsf.org/forum
Title: Re: Problem in get-address...
Post by: [Unknown] on March 16, 2004, 05:11:41 PM
I would assume these are related:

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=7574.from1079471631#new

Can I see a phpinfo.php.

-[Unknown]
Title: Re: Problem in get-address...
Post by: JuhaS14 on March 16, 2004, 05:17:09 PM
I would assume these are related:

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=7574.from1079471631#new

Can I see a phpinfo.php.

-[Unknown]

I have GDLIB installed, if you mean that. I use GDLIB lots of my own scripts too and it's working correctly, but here is phpinfo(); result:

http://juha.dnsf.org/info.php
Title: Re: Problem in get-address...
Post by: [Unknown] on March 16, 2004, 05:21:23 PM
I would recommend upgrading PHP... unless I'm wrong, PHP 4.1.2 didn't supress errors as well.

Errors like this are going to happen.  They are caused by 404 errors.

-[Unknown]
Title: Re: Problem in get-address...
Post by: JuhaS14 on March 16, 2004, 06:50:57 PM
Thanks to help! I updated PHP to version 4.3.4 and now it works finally ;)

Thanks Uknown, I buy U  beer when U come to Finland ;)