Simple Machines Community Forum

SMF Support => Language Specific Support => Suomenkielinen tuki (Finnish) => Topic started by: Villesa on March 18, 2004, 09:01:06 AM

Title: Onko bugi vai olenko minä vaan tyhmä
Post by: Villesa on March 18, 2004, 09:01:06 AM
Elikkäs jos ja kun adminina muokkaa jotain käyttäjää se näyttää jotenkin kummalliselta.  Olen siis muokkaamassa käyttäjää nimeltä Pertti.

Olen Pertin perusasetuksissa

TUNNUS: Pertti
NIMI: Knoxx =>eli minä eli admin
(tämä on se nimi/nimimerkki joka näkyy kaikille foorumissa)

Pertin rekkautumis päivä on sama kuin minun ja lisäksi Pertillä on minun sähköposti osoite.
Kaikki muut tiedot on oikein, eli ne on Pertin tietoja.

Mutta kun tarkastelen Pertin profiilin  "Yhteenvetoa" on kaikki tiedot Pertin omia tietoja.

Pertti on siis kuviteltu käyttäjänimi.

Jos tämä on bugi niin sitten minä raportoin siitä ENG foorumilla.

Kiitos.
Title: Re: Onko bugi vai olenko minä vaan tyhmä
Post by: Owdy on March 18, 2004, 12:30:32 PM
Mä en nyt oikein ymmärrä mitä tarkoitat. Saisko rautalangasta? :P
Title: Re: Onko bugi vai olenko minä vaan tyhmä
Post by: Villesa on March 19, 2004, 05:12:28 AM
Eli siis kuvassa olen muokkaamassa HerraY:n profiilia, mutta nimen ja emailin kohdalla näkyy minun tiedon ja rekkautumispäivä on minun, eikä herray:n.
Ja nuo piilota sähköposti...... ja näytä muille kohdat ovat HerraY:n asetuksien mukaiset.
(http://www.sadevuo.net/Bugi.JPG)

Title: Re: Onko bugi vai olenko minä vaan tyhmä
Post by: Owdy on March 19, 2004, 05:28:03 AM
Hmmm, t o s i  outoa. Kuulostaa bugilta. Mä en o ikinä tuohon törmänny. Onko tuo url tuon aktiivisen ikkunan url? Siinä pitäis olla jotain ihan muuta, esim index.php?action=profile;u=54;sa=account

Pistä kysymys tuonne bugipuolelle, pistä screenshotti mukaan.
Title: Re: Onko bugi vai olenko minä vaan tyhmä
Post by: Villesa on March 19, 2004, 05:35:33 AM
Joo urli on se mitä siinä näkyi... Laitoin bugi alueelle postin aiheesta, katsotaan mitä kommenttia sieltä tulee.
Title: Re: Onko bugi vai olenko minä vaan tyhmä
Post by: Villesa on March 19, 2004, 05:44:31 AM
Ehkä mulla oli väärä ikkuna aktiivina mutta oikea url on "http://www.sadevuo.net/yabbse/index.php?action=profile;u=11;sa=account" muotoa
Title: Re: Onko bugi vai olenko minä vaan tyhmä
Post by: Owdy on March 19, 2004, 05:48:39 AM
No tuo näyttää oikelta :)
Title: Re: Onko bugi vai olenko minä vaan tyhmä
Post by: Villesa on March 19, 2004, 05:55:41 AM
No hyvä jos katselen käyttäjän yhteenvetoa niin kaikki tiedot on niinkuin pitäisikin. Mutta katselaan mitä Englanniksi sanovat :D