Arkadaşlar Şu Mesajların Yanında Moderatöre Bildir ve ıp adresi varya ben ordaki ıp adresini gizlemek istiyorum. nedeni ni soracaksınız. mesela olduda oraya mod olan ark. sinirlendi veya tartıştık. tutupta ıp den bilgisayara girer dağıtır ortalığı falla :D belki saçma ama herşeyin önlemini almak gerekmezmi
ya ne olur ne olmaz şu ıp adreslerini moderatörlerden gizlemek istiyorum. bunun hakkında bana yardım edebilirmisiniz .
arkadaşlar hiçmi bilen yok ya cup dye 2. sayfa sonuna düşmüşüz. bi yardım edin sabah açtım konuyu hani bekledim diğer acil olanlar halledilsin diye ama gece oldu hala bişe yok. yardım bekliyorum ark.
Bu 3. Mesajım flood değil arada zaman farkı var , arkadaşlar buna bi çare bulalım bu 3. gün ya bekledim bekledim hala cevap yok. bu bir güvenlik meselesi sonuçta bnu çözmek gerekiyo lütfen biraz ilgi gösterin ya 7. sayfadaydı bu önemsiz bir şey olarak görüyor olabilirsiniz ama benim için önemli bu ::)
şimdiden teşekkür ederim...
Arkadaşım 1. cisi ip adresini bilse ne olcak pc 'ne girmek o kadar kolaymıki 2.si senin ip adresini bırakta artık yöneticiler görsün dime.Bu konuyu saçma düşünüyorum eğer madem korkuyorsun devamlı hide ip , Proxy Switcher gibi programlar kullancaksın ama sana tavsiyem hiç aldırış etmemen.