Simple Machines Community Forum

SMF Support => Türkçe Bölümü (Turkish) => Language Specific Support => Dokümantasyon => Topic started by: Elmacik on December 07, 2005, 07:45:59 PM

Title: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on December 07, 2005, 07:45:59 PM
Başlamadan önce küçük bir not; kafalarımız çok karışmasın diye, kendi işlerimiz için ayrı dosyalar yaratacağız.

Birinci yol:
Öncelikle, kullanmak istediğimiz sayfayı temamıza gömmemiz lazım.
Yani, kullanmak istediğimiz sayfa için bir tema dosyası lazım. Atıyorum, bizim sayfamız Radyo sayfası olsun.
O zaman, /Themes/default/ klasöründe,   Radyo.template.php isimli bir dosya oluşturalım.
Sonra içine şunları koyalım:
Code: [Select]
<?php

function template_main()

{

echo 
'

Radyomuzun kodlarini buraya koyuyoruz.

'
;

/* Yukariya koydugumuz kodlarin içinde tek tirnak isareti ( ' ) varsa, önlerine mutlaka ters bölü ( \ ) koyuyoruz.
Yoksa PHP hatasi aliyoruz - Template Parse Error. */
}

?>

Sonra, /Sources klasöründe Radyo.php diye bir dosya oluşturalım, içine de şunları koyalım:
Code: [Select]
<?php
function CanliYayin ()
{
 
loadTemplate('Radyo');
}
?>

Sonra, /Themes/default/languages/Who.turkish.php dosyasını açalım, herhangi bir yerine şunu ekleyelim:
Code: [Select]
$txt['whoall_radyo'] = '<a href="' . $scripturl . '?action=radyo">Radyo</a> dinliyor.';
Sonra, index.php dosyasını açalım (İlk klasördeki) Bunu bulalım:
Code: [Select]
$actionArray = array(
Hemen altına şunu ekleyelim:
Code: [Select]
'radyo' => array('Radyo.php', 'CanliYayin'),

Şimdi, radyo sayfasına şu şekilde ulaşabiliriz artık:
www.site.com/forum/index.php?action=radyo
Bu arada radyo sayfasındaki bir kişi, "Kimler Online" listesinde, "Radyo dinliyor" şeklinde görünecektir. ;)

İkinci yol:
action=radyo yerine radyo.php diye ayrı bir dosya mı oluşturmak istiyordunuz? O da olur.
O zaman radyo.php isimli bir dosya oluşturuyoruz. İçine sadece bir kaç satır kod ekleyeceğiz.
Onlar da şunlardır:
Code: [Select]
<?php

$ssi_layers 
= array('main');
$ssi_theme 'TEMA_NO'// Buraya, radyo sayfasi görüntülenirken kullanilmasini istediginiz temanin sizin sitenizde kurulum sira numarasini yazacaksiniz. Örnegin varsayilan tema için 1 girebilirsiniz.

include("/foruma/giden/tam/dosya/yolu/SSI.php"); // Buraya da forumun dosya yolunu yazin. Yönetim panelindeki Temalar ve Görünüm bilgilerinden forumun dosya yolunu ögrenebilirsiniz.

echo '

Radyomuzun kodlarini buraya koyuyoruz.

'
;

/* Yukariya koydugumuz kodlarin içinde tek tirnak isareti ( ' ) varsa, önlerine mutlaka ters bölü ( \ ) koyuyoruz.
Yoksa PHP hatasi aliyoruz - Template Parse Error. */

ssi_shutdown();

?>


Şimdi artık radyo sayfasına şu şekilde ulaşabiliriz:
www.site.com/forum/radyo.php
Hatta forum ile aynı klasörde olmak zorunda değil bu dosya ;) Mesela;
www.site.com/radyo.php de olabilir.

Yalnız artık kimler online listesinde görünmez radyo dinleyen kişiler.


Not: Yeni dosyalar yarIdan da, mevcut dosyaları kullanarak bu işi yapabilirdik, ama anlaşılabilir olması için bu yolu seçtim.
Başka bir not: Bu şekilde başka action da oluşturabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken, aynı dosyaları kullanırsanız, ayrı fonksiyon isimleri atamanızdır.
Mesela örneğimizdeki Radyo.php kaynak dosyasını yeniden ikinci bir action için kullanmak isterseniz (ör: action=radyo2, fonksiyon ismi olarak CanliYayin kullanamazsınız. Yoksa PHP hatası alırsınız.
Title: [çözüldü] Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: stratovarios on July 05, 2006, 06:57:11 AM
Merhabalar, yukardaki birinci yolu uyguladım forum içine eschat uygulamalı sohbet koymaya çalışıyorum ve kodları applet.

Code: [Select]
<applet name     ="esChat"
              code     ="esChat.class"
              archive  ="http://siteadresi/esChat.jar"
              codeBase ="http://siteadresi/"
              width    ="800"
              height   ="500">
              <param name="CABBASE" value="http://irc.siteadresi/esChat.cab">
      <PARAM NAME="NICK" VALUE="">
            <PARAM NAME="nickname" VALUE="">
            <PARAM NAME="password" VALUE="">
            <PARAM NAME="Channel1" VALUE="#Sohbet">
<PARAM NAME="Channel2" VALUE="#English">
<PARAM NAME="Channel3" VALUE="#Biliyormusun">
<PARAM NAME="Channel4" VALUE="#Ankara">
<PARAM NAME="Channel5" VALUE="#İstanbul">
<PARAM NAME="Welcome" VALUE="siteadresi SOHBET Odalarina Hoş Geldiniz">
            <PARAM NAME="port" VALUE="7000">
<PARAM NAME="realname" VALUE="http://siteadresi">
  <PARAM NAME="ident" VALUE="Hossohbet">
            <PARAM NAME="performCommands" VALUE="JOIN">
            <PARAM NAME="Encoding" VALUE="Cp1254">
            <PARAM NAME="list" VALUE="Tahoma">
            <PARAM NAME="Linkscroll" VALUE="Tahoma">
</applet>

Fakat temanın üst bölümü normal bir şekilde çalışmakta altta şu hata çıkıyor ve bir türlü anlayamadım.

Tema vbturk defaultta da aynı hatayı veriyor.

Fatal error: Call to undefined function: ssi_shutdown() in /home/muzikder/public_html/md/Sources/Load.php(1607) : eval()'d code on line 40


Çözüldü

Şu an bu kodlarla yeni yarattığım sayfa çalışmaktadır. Teşekkürler

Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on July 05, 2006, 07:05:39 AM
Afedersin küçük bir hata yapmışım, yukarıdaki kodları yeniledim, yeniden yapar mısın?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ay_danscisi on July 06, 2006, 09:28:58 AM
Bu sayfaları subdomainlerde kullandığımızda giriş yapılmamış gibi gözüküyor.
Çözüm ?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on July 06, 2006, 09:52:06 AM
Yönetim -> Sunucu Ayarları -> Temel Ayarlar -> Bağımsız alan adı içeren çerezleri kullan (global)
Bunu işaretle, kaydet bir de öyle dene.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ay_danscisi on July 06, 2006, 09:56:45 AM
Olmadı malesef.

Kullanıcı adı:izlem
Şifre:izlem

http://www.birliknet.com/toolbar
http://toolbar.birliknet.com
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on July 06, 2006, 10:19:40 AM
Hmm bilmiyorum. SSI'de bununla ilgili birşeyler daha vardı galiba ama ben bilmiyorum.
Bir ara yine bakarım yapmaya çalşırım
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: BuR@K on July 25, 2006, 01:13:12 PM
herşeyi yaptım bu hataı aldım 2. yolla yaptım

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /home2/ogni55/public_html/forum/moderator.php on line 61
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on July 25, 2006, 11:47:01 PM
@legend, acaba kodları buraya yapıştırabilir misin?
Hepsini vermek istemezsen 55-65 arası satırları yapıştırabilirsin.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: BuR@K on July 26, 2006, 04:02:22 AM
Code: [Select]
<?php

$ssi_layers 
= array('main');
$ssi_theme 'TEMA_NO'// 1

include("/home2/ogni55/public_html/forum/SSI.php"); // Buraya da forumun dosya yolunu yazin. Yönetim panelindeki Temalar ve Görünüm bilgilerinden forumun dosya yolunu ögrenebilirsiniz.

echo '
<?
$GonderilecekMail = "star@ogniyan.com";  // Buraya kendi mail adresinizi giriniz !!!

$SiteAdres = ""; // www.ogniyan.com
?>


















<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>oGNiYaN.CoM | Moderatör Başvuru Formu</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-9">
<style>
* {
font-family:Tahoma;
font-size:11px;
color: #000;
}
</style>
</head>

<body>
<?
if( $_POST["gonder"] ) // Formun gonderilip gonderilmedigi kontrol ediliyor
{
## Bilgiler aliniyor ##
$Ad = trim( $_POST["ad"] );
$Soyad = trim( $_POST["soyad"] );
$Email = trim( $_POST["email"] );
$Mesaj = trim( $_POST["mesaj"] );
$IP = $REMOTE_ADDR;
$Tarih = date("d.m.Y");
$Konu = "FormMail Mesaji";

## Bilgiler kontrol ediliyor ##
if( !$Ad || !$Soyad || !$Email || !$Mesaj )
{
echo "<p>Lütfen bütün alanları doldurunuz!<br><br><a href='javascript:history.back()'>« Geri</a></p>";
exit(); }
if( !ereg( "^[a-zA-Z0-9_\-\.]+@[a-zA-Z0-9\-]+\.[a-zA-Z0-9\-\.]+$",$Email ) )
{
echo "<p>Geçersiz E-Mail adresi girdiniz. Lütfen doğru bir E-Mail adresi giriniz!<br><br><a href='javascript:history.back()'>« Geri</a></p>";
exit();
}

## Mesaj hazirlaniyor ##
$Mail = "
<html>
<head>
<title>oGNiYaN.CoM | Moderatör Başvuru Formu</title>
<style>
* { font-family:Verdana; font-size:11px; color:#000000; line-height:16px; }
</style>
</head>
<body bgcolor='#FFFFFF'>
<br><br><br>
Sitenizden $Tarih tarihinde $IP ip'si kullanılarak size mesaj gönderildi. Mesajın içeriği aşağıdaki gibidir.<br><br>
Gönderen: <b>$Ad $Soyad</b><br>
E-Mail: <b>$Email</b><br>
Mesaj: <b>". nl2br( htmlspecialchars( $Mesaj ) ) ."</b><br>
</body>
</html>
";

if ( !@mail( $GonderilecekMail,$Konu,$Mail,"MIME-Version:1.0\nContent-Type:text/html;charset=iso-8859-9\nFrom: $Ad $Soyad<$Email>\n" ) ) // Mesaj gonderilirken hata olusursa bildiriliyor
echo "<p><b>Mesaj gönderilirken hata oluştu.</b></p><p>Lütfen tekrar deneyiniz.<br><br><a href='javascript:history.back()'>« Geri</a></p>";
else // Mesaj gonderildi
echo "<p><b>Mesaj başarıyla gönderildi.</b></p><p>Size en kısa zamanda bu konu hakkında bilgi verilecektir.<br><br><a href='http://$SiteAdres'>« Anasayfa</a></p>";
}
else // Form gonderilmemisse ekrana yazdiriliyor
{
?>
<form action="<?=$_SERVER["REQUEST_URI"]?>" method="post" name="formmail" id="formmail">
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="4">
  <tr align="center" valign="middle">
    <th colspan="3">GeCeNiNReNGi.NeT | Moderatör Başvuru Formu </th>
  </tr>
  <tr>
    <td width="100">Adınız</td>
    <td width="3">:</td>
    <td>
      <input name="ad" type="text" id="ad" size="30">
    </td>
  </tr>
  <tr>
    <td>İlgi Alanlarınız</td>
    <td>:</td>
    <td><input name="soyad" type="text" id="soyad" size="30"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>E-Mail</td>
    <td>:</td>
    <td><input name="email" type="text" id="email" size="30"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="left" valign="top">GeCeNiNReNGi.Net'deki Nickiniz........ :<br>Günlük Açabilceğiniz Konu Sayısı .......:<br>Moderatör  Olmak İsteğiniz Bölüm.......:<br> Eğitim Durumu & Yaş .....................:<br>Yaşadığınız Yer............................ :  </td>
    <td align="left" valign="top"></td>
    <td><textarea name="mesaj" cols="30" rows="5" id="mesaj"></textarea></td>
  </tr>
  <tr>
    <td colspan="3" align="right" valign="middle"><input name="gonder" type="submit" id="gonder" value="G&ouml;nder &gt;&gt;"></td>
  </tr>
</table>
</form>
<?
}
?>
</body>
</html>


';

/* Yukariya koydugumuz kodlarin içinde tek tirnak isareti ( ' ) varsa, önlerine mutlaka ters bölü ( \ ) koyuyoruz.
Yoksa PHP hatasi aliyoruz - Template Parse Error. */

ssi_shutdown();

?>
geceninrenginin adminin verdiği mod.php yi uyarlamaya çalıştım ancak sorun çıktı sanırım html olduğundan galiba  : :o
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ay_danscisi on July 26, 2006, 04:51:18 AM
Code: [Select]
<?php

$ssi_layers 
= array('main');
$ssi_theme 'TEMA_NO'// 1

include("/home2/ogni55/public_html/forum/SSI.php"); // Buraya da forumun dosya yolunu yazin. Yönetim panelindeki Temalar ve Görünüm bilgilerinden forumun dosya yolunu ögrenebilirsiniz.


<?
$GonderilecekMail "star@ogniyan.com";  // Buraya kendi mail adresinizi giriniz !!!

$SiteAdres ""// www.ogniyan.com
?>



















<?
if( $_POST["gonder"] ) // Formun gonderilip gonderilmedigi kontrol ediliyor
{
## Bilgiler aliniyor ##
$Ad = trim( $_POST["ad"] );
$Soyad = trim( $_POST["soyad"] );
$Email = trim( $_POST["email"] );
$Mesaj = trim( $_POST["mesaj"] );
$IP = $REMOTE_ADDR;
$Tarih = date("d.m.Y");
$Konu = "FormMail Mesaji";

## Bilgiler kontrol ediliyor ##
if( !$Ad || !$Soyad || !$Email || !$Mesaj )
{
echo "<p>Lütfen bütün alanları doldurunuz!<br><br><a href='javascript:history.back()'>« Geri</a></p>";
exit(); }
if( !ereg( "^[a-zA-Z0-9_\-\.]+@[a-zA-Z0-9\-]+\.[a-zA-Z0-9\-\.]+$",$Email ) )
{
echo "<p>Geçersiz E-Mail adresi girdiniz. Lütfen doğru bir E-Mail adresi giriniz!<br><br><a href='javascript:history.back()'>« Geri</a></p>";
exit();
}

## Mesaj hazirlaniyor ##
$Mail = "

<br><br><br>
Sitenizden $Tarih tarihinde $IP ip'si kullanılarak size mesaj gönderildi. Mesajın içeriği aşağıdaki gibidir.<br><br>
Gönderen: <b>$Ad $Soyad</b><br>
E-Mail: <b>$Email</b><br>
Mesaj: <b>". nl2br( htmlspecialchars( $Mesaj ) ) ."</b><br>


";

if ( !@mail( $GonderilecekMail,$Konu,$Mail,"MIME-Version:1.0\nContent-Type:text/html;charset=iso-8859-9\nFrom: $Ad $Soyad<$Email>\n" ) ) // Mesaj gonderilirken hata olusursa bildiriliyor
echo "<p><b>Mesaj gönderilirken hata oluştu.</b></p><p>Lütfen tekrar deneyiniz.<br><br><a href='javascript:history.back()'>« Geri</a></p>";
else // Mesaj gonderildi
echo "<p><b>Mesaj başarıyla gönderildi.</b></p><p>Size en kısa zamanda bu konu hakkında bilgi verilecektir.<br><br><a href='http://$SiteAdres'>« Anasayfa</a></p>";
}
else // Form gonderilmemisse ekrana yazdiriliyor
{
?>

echo '

<form action="<?=$_SERVER["REQUEST_URI"]?>" method="post" name="formmail" id="formmail">


<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="4">
  <tr align="center" valign="middle">
    <th colspan="3">GeCeNiNReNGi.NeT | Moderatör Başvuru Formu </th>
  </tr>
  <tr>
    <td width="100">Adınız</td>
    <td width="3">:</td>
    <td>
      <input name="ad" type="text" id="ad" size="30">
    </td>
  </tr>
  <tr>
    <td>İlgi Alanlarınız</td>
    <td>:</td>
    <td><input name="soyad" type="text" id="soyad" size="30"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>E-Mail</td>
    <td>:</td>
    <td><input name="email" type="text" id="email" size="30"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="left" valign="top">GeCeNiNReNGi.Net'deki Nickiniz........ :<br>Günlük Açabilceğiniz Konu Sayısı .......:<br>Moderatör  Olmak İsteğiniz Bölüm.......:<br> Eğitim Durumu & Yaş .....................:<br>Yaşadığınız Yer............................ :  </td>
    <td align="left" valign="top"></td>
    <td><textarea name="mesaj" cols="30" rows="5" id="mesaj"></textarea></td>
  </tr>
  <tr>
    <td colspan="3" align="right" valign="middle"><input name="gonder" type="submit" id="gonder" value="G&ouml;nder &gt;&gt;"></td>
  </tr>
</table>
</form>


';

<?
}
?>





/* Yukariya koydugumuz kodlarin içinde tek tirnak isareti ( ' ) varsa, önlerine mutlaka ters bölü ( \ ) koyuyoruz.
Yoksa PHP hatasi aliyoruz - Template Parse Error. */

ssi_shutdown();

?>

Bir sürü gereksiz html kodu vardı yahu :P

Şimdi olması lazım.Eğer olmazsa ;

<form action="<?=$_SERVER["REQUEST_URI"]?>" method="post" name="formmail" id="formmail">

Kalın harflerle yazılı olan kısma bu kodları koyduğun sayfanın adresini yaz :P Eğer yine olmazsa , sabah sabah gözümden bir şeyler kaçmış olabilir .
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: BuR@K on July 26, 2006, 05:45:39 AM

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home2/ogni55/public_html/forum/mod.php on line 9

bu hatayı aldım  :-[
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ay_danscisi on July 26, 2006, 06:04:29 AM
O işaretleride kaldıracaktın  :P
<form action="http://www.siten.com/forum/mod.php" method="post" name="formmail" id="formmail">
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: BuR@K on July 26, 2006, 08:28:00 AM
olmuyor
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on July 27, 2006, 01:56:46 AM
Yahu iyi ama siz PHP içine PHP koyuyorsunuz. Olmaz tabi :)
Bir de bu mail script benim bildiğim kadarıyla çalışmıyor.

Neyse, sonuçta <?php şeklinde başlamış bir kod, ?> işaretiyle bitmeden önce yeniden <? bu yazılamaz.
Yani doğru sıralama şu şekilde olabilir ancak:
Code: [Select]
<?php kodlar kodlar kodlar... ?>
<?=Yine kodlar kodlar kodlar?>
HTML kodları olabilir...<?php PHP kodlar kodlar kodlar...?>
HTML kodlar
<?=PHP kodlar..?>

Şu ise yanlış... :
Code: [Select]
<?php kodlar kodlar...
<? 
yine kodlar..?>

HTML kodlar..
<?=PHP kodlar..
<?php PHP kodlar..?>
Title: Re: [çözüldü] Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: turkgenc on August 01, 2006, 10:55:17 AM
Merhabalar, yukardaki birinci yolu uyguladım forum içine eschat uygulamalı sohbet koymaya çalışıyorum ve kodları applet.

Code: [Select]
<applet name     ="esChat"
              code     ="esChat.class"
              archive  ="http://siteadresi/esChat.jar"
              codeBase ="http://siteadresi/"
              width    ="800"
              height   ="500">
              <param name="CABBASE" value="http://irc.siteadresi/esChat.cab">
      <PARAM NAME="NICK" VALUE="">
            <PARAM NAME="nickname" VALUE="">
            <PARAM NAME="password" VALUE="">
            <PARAM NAME="Channel1" VALUE="#Sohbet">
<PARAM NAME="Channel2" VALUE="#English">
<PARAM NAME="Channel3" VALUE="#Biliyormusun">
<PARAM NAME="Channel4" VALUE="#Ankara">
<PARAM NAME="Channel5" VALUE="#İstanbul">
<PARAM NAME="Welcome" VALUE="siteadresi SOHBET Odalarina Hoş Geldiniz">
            <PARAM NAME="port" VALUE="7000">
<PARAM NAME="realname" VALUE="http://siteadresi">
  <PARAM NAME="ident" VALUE="Hossohbet">
            <PARAM NAME="performCommands" VALUE="JOIN">
            <PARAM NAME="Encoding" VALUE="Cp1254">
            <PARAM NAME="list" VALUE="Tahoma">
            <PARAM NAME="Linkscroll" VALUE="Tahoma">
</applet>

Bunu nasıl siteye Koyabilirizzzzzzzzzz ???????????????

Kafam Karıştı iyice ya üfffffffffff :'(

Siteme Sohbet Ekleyeceğim de Nasıl ekleyeceğimi tam olarak bilmiyorum Yardım edecek arkadaşlardan mesaj bekliyorum..

Ana sayfa - [ Yardım ] - Profil - Arama - Kişisel Mesajlar - Takvim vs. başlıklar var biliyorsunuz

Bunlardan [ Yardım ] Bölümünün ismini [Sohbet] olarak değiştirmek istiyorum.

Bazı sohbet siteleri Kod veriyor : Sitene Sohbet ekle gibi..

Adım Adım anlatabilecek Arkadaslar var mı ? Gülümseme

Şimdiden herkese Teşekkürler...
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ay_danscisi on August 02, 2006, 07:37:26 AM
Yahu iyi ama siz PHP içine PHP koyuyorsunuz. Olmaz tabi :)
Bir de bu mail script benim bildiğim kadarıyla çalışmıyor.

Neyse, sonuçta <?php şeklinde başlamış bir kod, ?> işaretiyle bitmeden önce yeniden <? bu yazılamaz.
Yani doğru sıralama şu şekilde olabilir ancak:
Code: [Select]
<?php kodlar kodlar kodlar... ?>
<?=Yine kodlar kodlar kodlar?>
HTML kodları olabilir...<?php PHP kodlar kodlar kodlar...?>
HTML kodlar
<?=PHP kodlar..?>

Şu ise yanlış... :
Code: [Select]
<?php kodlar kodlar...
<? 
yine kodlar..?>

HTML kodlar..
<?=PHP kodlar..
<?php PHP kodlar..?>
Tabi ya :) Yahu o gün mysqller toptan uçmuştu.3 siteyi tamir ile uğraşıyordum.Bu işlerden sonra buraya göz atarken gözümden kaçırdığım şeye ben bile gülüyorum :D Bu salakça hatayı yaptığım için tüm smf kullanıcılarından özür dilemeyi bir borç olarak görüyorum.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: elbeye on August 04, 2006, 06:34:54 PM
ben sayfamı  forum/sayfa.php olarak yaptım giriş yapmadan acınca sorun yok fakat foruma giriş yapıp burayı acınca şöyle bi hata cıkıyor üst tarafta ;

     
Notice: Undefined index: hello_member_ndt in /home/web538/domains/sitemin adı.com/public_html/forum/Sources/Load.php(1607) : eval()'d code on line 290

nasıl düzeltebilirim :(
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Arbalot on August 04, 2006, 06:41:40 PM
index.template.php dosyanı ac sunu bul
hello_member_ndt
bununla değiştir
hello_member

eğer bunu yaptıktan sonra yine aynı ise
languages/index.turkish.php dosyana sunu ekle
$txt['hello_member']='Hoşgeldiniz';

ve bize forumda sen son ne değişiklik yaptıgını soyle bizde bu hatanın nedeni ni bilelim.
ve senin problemin buyuk ihtimalle sadece burda değil cunku aynı problemi baska bir sitede daha yaşamıştık ve nerden baksan 10 tane aynı şekilde hata vardı....
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: elbeye on August 05, 2006, 05:42:30 AM
index.template.php dosyanı ac sunu bul
hello_member_ndt
bununla değiştir
hello_member


Bunu yapınca düzeldi.

Şu an görünen bir sorun yok teşekkürler.. :)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ahmet_gd on August 21, 2006, 09:00:27 AM
Bende bir soru sorayım peki arkadaşlar ben bu 1. yolla sayfa oluşturdum peki buna ulaşabilmek için nasıl yani ulaşabilmek için derken orada değiştirme yerleri yapmak isitiom onun için sadece admin girsin isitiom modsettings.php yede bi yere linki verrim oradan admin geçiş yapar ama www.siteadi.com/index.php?action=radyo şeklinde ya işte buna giriş yaparken admin şifresi sorun diyorum nasıl yapabilirim acaba ??
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on August 21, 2006, 11:46:35 AM
Admin şifresi mi?
Yani sadece adminler mi radyo dinleyebilecek? :)
Yoksa action=radyo sayfasında ayarlar mı var?
Eğer öyle ise basit bir şekilde şunu yapabilirsin;
if ($context['user']['is_admin'])
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: oaslan23 on August 23, 2006, 07:28:41 AM
Deneyeim 1 saol
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ahmet_gd on August 23, 2006, 09:36:19 AM
Admin şifresi mi?
Yani sadece adminler mi radyo dinleyebilecek? :)
Yoksa action=radyo sayfasında ayarlar mı var?
Eğer öyle ise basit bir şekilde şunu yapabilirsin;
if ($context['user']['is_admin'])
bu kodu nereye koyacam istediğim radyo dinleme değilde buradan yönetim koycam mesela admine tııklayınca şifre soruyo ya onun gibi sadece adminler erişbilsin bu kod o işe mi yarıyo nereye koyacm tam olarak söylerseniz
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: oLgan on August 25, 2006, 12:08:38 PM
Quote
Bu arada radyo sayfasındaki bir kişi, "Kimler Online" listesinde, "Radyo dinliyor" şeklinde görünecektir.

peki biz anasayfada şukadar kişi radyo dinliyor şeklinde nasıl yapabiliriz ?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: burajan on August 26, 2006, 05:27:32 PM
Admin şifresi mi?
Yani sadece adminler mi radyo dinleyebilecek? :)
Yoksa action=radyo sayfasında ayarlar mı var?
Eğer öyle ise basit bir şekilde şunu yapabilirsin;
if ($context['user']['is_admin'])
bu kod admin için ben bu sayfaya üyelerin girmemesi istiyorsam nasıl yapmalıyım
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: husmen73 (Gulhin) on August 27, 2006, 11:06:30 AM
Türkçe Çeviri Modifikasyonu var bende. Isterseniz kullan1n

http://smfturk.net/forum/index.php?action=dlattach;topic=301.0;attach=72
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: oLgan on August 27, 2006, 06:40:42 PM
Quote
Bu arada radyo sayfasındaki bir kişi, "Kimler Online" listesinde, "Radyo dinliyor" şeklinde görünecektir.

peki biz anasayfada şukadar kişi radyo dinliyor şeklinde nasıl yapabiliriz ?

şu soruma acil bir cevap alsam güzel olacaktı :)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: oLgan on August 28, 2006, 08:20:39 AM
ya flood olcak ama gerçekten lazım :( .. bir chat modu vardı anasayfada kaç kişi chat yapıyor gösteriyordu onu bulsam koda bakacaktım ama onuda bulamadım  :'(
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: mcmadrap on August 30, 2006, 07:39:11 AM
Notice: Undefined index: ad_management_index_above in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/sarayozukoyu/forum/smf/Sources/Load.php(1627) : eval()'d code on line 354
         Ana Sayfa         Admin    Profil    Kişisel Mesajlar    Takvim    Üyeler    Yardım    Ara    Çıkış    İLETİŞİM    

Notice: Undefined index: ad_management_index_below in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/sarayozukoyu/forum/smf/Sources/Load.php(1627) : eval()'d code on line 361

bu şekilde çıkıyor nasıl düzelteceğim.

resim.php olarak ayarladım
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on September 01, 2006, 02:47:41 AM
@oLgan, nasıl olacağını şu anda ben de bilemiyorum. Çünkü dosyalara bakmam, kodları incelemem gerekiyor buna zamanım yok :(
@mcmadrap, sen nasıl bir kod koydun o dosyaya?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: mcmadrap on September 01, 2006, 06:32:29 AM
Böyle hata alıyorum

Notice: Undefined index: ad_management_index_above in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/sarayozukoyu/forum/smf/Sources/Load.php(1627) : eval()'d code on line 354
 

Notice: Undefined index: ad_management_index_below in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/sarayozukoyu/forum/smf/Sources/Load.php(1627) : eval()'d code on line 361

http://sarayozukoyu.sa.funpic.de/forum/smf/radyo.php
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: HayalTurk on September 09, 2006, 08:58:37 AM
Merhaba ben kendime bir giriş sayfası yaptım ama ilk defa yaptığım için yanlışım var mı diye buraya koyuyorum eğer yanlışım var ise bana yardımcı olursanız sevinirim.Mkportal+smf kullanıyorum...

Quote
<?php

$ssi_layers = array('main');
$ssi_theme = 'TEMA_NO'; // 1.

include("/http://www.siteadi.com/giris.php"); //

echo '

Sitemize Hoşgeldiniz..!Giriş Yapmak İçin Tıklayınız...

';

/* /

ssi_shutdown();

?>
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: mcmadrap on September 10, 2006, 05:04:16 AM

@mcmadrap, sen nasıl bir kod koydun o dosyaya?


kodlar burada:
Code: [Select]
<?php

$ssi_layers 
= array('main');
$ssi_theme '01'// Buraya, radyo sayfasi görüntülenirken kullanilmasini istediginiz temanin sizin sitenizde kurulum sira numarasini yazacaksiniz. Örnegin varsayilan tema için 1 girebilirsiniz.

include("/usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/sarayozukoyu/forum/smf/SSI.php"); // Buraya da forumun dosya yolunu yazin. Yönetim panelindeki Temalar ve Görünüm bilgilerinden forumun dosya yolunu ögrenebilirsiniz.

echo '

<iframe style="WIDTH: 713px; HEIGHT: 501px" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=183764" width="640" height="480"></iframe>



'
;

/* Yukariya koydugumuz kodlarin içinde tek tirnak isareti ( ' ) varsa, önlerine mutlaka ters bölü ( \ ) koyuyoruz.
Yoksa PHP hatasi aliyoruz - Template Parse Error. */

ssi_shutdown();

?>

Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: HayalTurk on September 10, 2006, 05:30:28 AM
Ya sağol ama burda bir sürü adres var ben ise sade iki parça yazı yazacağım...
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ay_danscisi on September 13, 2006, 01:19:12 PM
Merhaba ben kendime bir giriş sayfası yaptım ama ilk defa yaptığım için yanlışım var mı diye buraya koyuyorum eğer yanlışım var ise bana yardımcı olursanız sevinirim.Mkportal+smf kullanıyorum...

Quote
<?php

$ssi_layers = array('main');
$ssi_theme = 'TEMA_NO'; // 1.

include("/http://www.siteadi.com/giris.php"); //

echo '

Sitemize Hoşgeldiniz..!Giriş Yapmak İçin Tıklayınız...

';

/* /

ssi_shutdown();

?>
Arkadaşım mkportalda bu şekilde çalışmaz.
http://mkportal.gen.tr/forum/index.php?topic=119.0
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: HayalTurk on September 13, 2006, 03:13:20 PM
Bu kadar zor mu bu soru bilen yok mu acaba diye içimden geçiyor bazen...
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: stratovarios on September 14, 2006, 02:06:38 PM
Arkadaşlar rc3 te de geçerli değil mi bunlar rc2 de 1. yol ile sohbeti çalıştırmıştım rc3 te olmuyor aynısını yapıyorum ama sonuç alamadım bir türlü. Ne yapmam gerekli bilen var mı acaba?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ahmet_gd on September 15, 2006, 04:33:45 AM
Admin şifresi mi?
Yani sadece adminler mi radyo dinleyebilecek? :)
Yoksa action=radyo sayfasında ayarlar mı var?
Eğer öyle ise basit bir şekilde şunu yapabilirsin;
if ($context['user']['is_admin'])
bu kodu nereye koyacam istediğim radyo dinleme değilde buradan yönetim koycam mesela admine tııklayınca şifre soruyo ya onun gibi sadece adminler erişbilsin bu kod o işe mi yarıyo nereye koyacm tam olarak söylerseniz

bide bunu yazacm die diğer mesajımı editlemişim :s
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: fedai on October 11, 2006, 07:54:52 AM

İkinci yol:
.
.
.
.
..


Yalnız artık kimler online listesinde görünmez radyo dinleyen kişiler.

peki bunun bi çaresi yokmu
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: fedai on October 11, 2006, 11:46:19 AM
Veya
/index.php?action=sayfa

sayfasında sadece benim ekleyeceğim kodların görünmesini istesem
yani logo menü filan hiç birşey olmasını istemiyorum.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: sultanE on November 03, 2006, 07:38:52 AM
  Peki Action kullanarak, profil bilgilerinde girilmiş bir bilgiye göre yeni bir sayfa nasıl oluşturulur. Mesela Profil bilgisine sonradan eklediğimiz bir soru olsun, bu soruda Okulunuz diye bir soru soralım, ve bu soruyu yanıtlayanları action kullanarak yeni bir sayfada listeleyelim. Yani Okullar diye bir buton ve butona basıldığında okullarını giren kullanıcıların bir listesini yeni sayfada listeleyelim. Veya aynı şekilde diyelimki AOkulu butonu ve bu butona basıldığında o okulda okuyanların listesi gelsin. Bunu nasıl yapabiliriz, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: skystar on November 03, 2006, 09:42:29 AM
ben bunu flashcast de denedim ama hata verdi site adı/radio.htm die açılması lazım bunun için ne yapmalıyım
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on November 05, 2006, 12:07:09 PM
Veya
/index.php?action=sayfa

sayfasında sadece benim ekleyeceğim kodların görünmesini istesem
yani logo menü filan hiç birşey olmasını istemiyorum.

index.template.php dosyasını aç ve görünmemesini istediğin herşeyin başına şunu koy:
Code: [Select]
if ($context['current_action'] != 'sayfa') {Ve  sonuna da şunu koy:
Code: [Select]
}
'sayfa' yazan yeri kendi action isminle değiştirmeyi unutma.
sultanE ve skystar, söylediklerinizi tam olarak anlamadım.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: sultanE on November 08, 2006, 10:36:00 AM
  Şöyle bir örnekle anlatıyım elmacik, sonradan profile eklemiş olduğum bir soru var mesela bu soru;
Okulunuz:
  Bu soruyu cevaplayanlar için bir liste içeren sayfa oluşsun, Online üyeler gibi olabilir. Bunu Okullar olarak değiştirelim ve Okullar butonuna basıldığında bu soruyu cevaplayanların listesi;
Kullanıcı Adı: Okulu: olarak listelensin ve ben herhangi bir okulun üzerine tıkladığımda o okulada okuyanların listesini düzgün bir şekilde sıralıyabiliyim.
 
 
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on November 09, 2006, 10:28:04 AM
Yeni bir action sayfası oluştur. Mesela action=okullar olacak şekilde.
Okullar.php source dosyasına şunları koyabilirsin:

Code: [Select]
<?php

function FonksiyonunAdi ()
{
global 
$db_prefix;
$bilgiler db_query("SELECT memberName,ID_MEMBER,okul FROM {$db_prefix}members WHERE okul IS NOT NULL"__FILE____LINE__);
while (
$bilgi mysql_fetch_assoc($bilgiler)) {
$context['uye_nosu'] = $bilgi['ID_MEMBER'];
$context['uye_adi'] = $bilgi['memberName'];
$context['uye_okulu'] = $bilgi['okul']; }
loadLanguage('Okullar'); // Eğer languages klasörüne dil bilgilerini içeren Okullar.turkish.php dosyasını Idıysan bu satırı sil.
loadTemplate('Okullar');
}

?>


Sonra da Okullar.template.php dosyasına istediğin gibi stil vererek yukarıdaki değişkenleri kullanıp üyeleri listeyebilirsin.
Örneğin:
Code: [Select]
<table>
<tr><td>Üye adı: <a href="', $scripturl, '?action=profile;u=', $context['uye_nosu'], '">', $context['uye_adi'], '</a></td><td>', $context['uye_okulu'], '</td></tr>
</table>
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: sultanE on November 09, 2006, 02:13:53 PM
  Çok teşekkürler elmacik.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: # kudret on November 25, 2006, 02:54:55 AM
Merhaba Elmacık ve Diğer Arkadaşlar

Bende Bu Kodlardan Basit Bir Portal Yapmayı Düşündüm.

Kodları Yerleştirdim Menü Ve Copyriht Kısmı Vra Ortayada Bizim Yazcaklarımız alan İÇin Yer Var

Bende Bu Alana Tablo Yapmayı Düşlünüyorum Şöle Yani Haber Yazıcam O Tablonun İÇin Tablo Kodlarını Alabilirmiyim Sadece ??????
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: tolga690 on November 30, 2006, 08:07:24 AM
ya bende yapamadım aşşağıdaki kodları içeren 1. yol ile olan sayfada gereken sayfaları ypabilecek birisi varmı.

Code: [Select]
<P align=left><font color="#FF0000" size="4">BADEM FORUM
                        VE TERAPİ SOHBET </font>                       
                        <P align=left><SPAN
                        style="BACKGROUND-COLOR: #00ff00"><FONT color=#ff0000>
                        <INPUT style="BACKGROUND-POSITION: 0% 0%; FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 8pt; BACKGROUND-ATTACHMENT: scroll; BACKGROUND-IMAGE: url('none'); BACKGROUND-REPEAT: repeat; FONT-FAMILY: MS Sans Serif" onclick="var isim = prompt('Yeni Nickname yazin:','isim');document.applet.sendString('/nick '+isim);return false" type=button value="Nick Degistir"></FONT></SPAN>
                        <SPAN style="BACKGROUND-COLOR: #00ff00"><FONT
                        color=#ff0000>
                        <INPUT style="BACKGROUND-POSITION: 0% 0%; FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 8pt; BACKGROUND-ATTACHMENT: scroll; BACKGROUND-IMAGE: url('none'); BACKGROUND-REPEAT: repeat; FONT-FAMILY: MS Sans Serif" onclick="var sifre = prompt('NickNameinizi Kaydetti iseniz sifrenizi alttaki kisma yazmalisiniz:','sifrem');document.applet.sendString('/msg nickserv identify '+sifre);return false" type=button value="Nick Sifresi Gir"></FONT></SPAN>
                        <SPAN style="BACKGROUND-COLOR: #00ff00"><FONT
                        color=#ff0000>
                        <INPUT style="BACKGROUND-POSITION: 0% 0%; FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 8pt; BACKGROUND-ATTACHMENT: scroll; BACKGROUND-IMAGE: url('none'); BACKGROUND-REPEAT: repeat; FONT-FAMILY: MS Sans Serif" onclick="var sifre = prompt('DIKKAT! Nickinizi kaydetiginizde her girisinizde sifrenizi girmelisiniz.Kayit için örnekte görüldügü gibi, sifrenizi ve bi bosluk birakarak mail adresinizi yaziniz:','sifrem mail@adres.com ');document.applet.sendString('/msg nickserv register '+sifre);return false" type=button value="Nick Kaydet"></FONT></SPAN>
<!--<input
                      onclick="var sifre = prompt('Yeni Sifrenizi Buraya yaziniz:','yeni sifreniz');document.applet.sendString('/msg nickserv set password '+sifre);return false"
                      style="BACKGROUND: #9DC1EA; COLOR: white; FONT-FAMILY: MS Sans Serif; FONT-SIZE: 8pt;FONT-WEIGHT: bold "
                      type="button" value="Sifre Degistir">--><SPAN
                        style="BACKGROUND-COLOR: #00ff00"><FONT color=#ff0000>
                        <INPUT style="BACKGROUND-POSITION: 0% 0%; FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 8pt; BACKGROUND-ATTACHMENT: scroll; BACKGROUND-IMAGE: url('none'); BACKGROUND-REPEAT: repeat; FONT-FAMILY: MS Sans Serif" onclick="var isim = prompt('Yeni Nickname yazin:','whois ini görmek istediginiz kisinin nickini bu yaziyi silip buraya yaziniz');document.applet.sendString('/whois '+isim);return false" type=button value="Bu kim?"></FONT></SPAN>
                        <SPAN style="BACKGROUND-COLOR: #00ff00"><FONT
                        color=#ff0000>
                        <INPUT style="BACKGROUND-POSITION: 0% 0%; FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 8pt; BACKGROUND-ATTACHMENT: scroll; BACKGROUND-IMAGE: url('none'); BACKGROUND-REPEAT: repeat; FONT-FAMILY: MS Sans Serif" onclick="var isim = prompt('Yeni Nickname yazin:','Özelde konusmak istediginiz nickini bu yaziyi silip buraya yaziniz');document.applet.sendString('/query '+isim);return false" type=button value="Özel aç"></FONT></SPAN><BR>
                        <TABLE
                        style="FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 9px; BACKGROUND: #9dc1ea; COLOR: #333333; FONT-FAMILY: verdana,arial" width="666">
                          <TBODY>
                          <TR>
                            <TD bgColor=#ffffff width="664">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <APPLET height=446
                              archive=irc.jar,pixx.jar width=662
                              code=IRCApplet.class name=applet><PARAM NAME="CABINETS" VALUE="irc.cab,securedirc.cab,pixx.cab"><PARAM NAME="nick" VALUE="WebUseR"><PARAM NAME="alternatenick" VALUE="WebUser?"><PARAM NAME="name" VALUE="www.TerapiSohbet.NET WEB USER"><PARAM NAME="host" VALUE="irc.TerapiSohbet.NET"><PARAM NAME="gui" VALUE="pixx"><PARAM NAME="autoconnection" VALUE="true"><PARAM NAME="pixx:showabout" VALUE="false"><PARAM NAME="pixx:showhelp" VALUE="false"><PARAM NAME="coding" VALUE="3"><PARAM NAME="userid" VALUE="WebUser"><PARAM NAME="port" VALUE="8000"><PARAM NAME="multiserver" VALUE="false"><PARAM NAME="command1" VALUE="/identify "><PARAM NAME="command2" VALUE="/join #sohbet"><PARAM NAME="language" VALUE="english"><PARAM NAME="pixx:language" VALUE="pixx-english"><PARAM NAME="pixx:timestamp" VALUE="false"><PARAM NAME="pixx:highlight" VALUE="true"><PARAM NAME="pixx:highlightnick" VALUE="true"><PARAM NAME="pixx:nickfield" VALUE="false"><PARAM NAME="pixx:styleselector" VALUE="true"><PARAM NAME="pixx:setfontonstyle" VALUE="true"><PARAM NAME="style:sourcefontrule1" VALUE="none+Channel all Arial 14"><PARAM NAME="style:sourcefontrule2" VALUE="none+Query all Arial 14"><PARAM NAME="style:sourcecolorrule1" VALUE="all all 0=F4EBE1"><PARAM NAME="pixx:color0" VALUE="000000"><PARAM NAME="pixx:color1" VALUE="000000"><PARAM NAME="pixx:color2" VALUE="000000"><PARAM NAME="pixx:color3" VALUE="000000"><PARAM NAME="pixx:color4" VALUE="F4EBE1"><PARAM NAME="pixx:color5" VALUE="F4EBE1"><PARAM NAME="pixx:color6" VALUE="F4EBE1"><PARAM NAME="pixx:color7" VALUE="4F9CF3"><PARAM NAME="pixx:color8" VALUE="FE6D26"><PARAM NAME="pixx:color9" VALUE="F4EBE1"><PARAM NAME="pixx:color10" VALUE="1847F6"><PARAM NAME="pixx:color11" VALUE="FBE105"><PARAM NAME="pixx:color12" VALUE="CC0409"><PARAM NAME="pixx:color15" VALUE="F4EBE1"><PARAM NAME="pixx:configurepopup" VALUE="true"><PARAM NAME="pixx:popupmenustring1" VALUE="Op Ver"><PARAM NAME="pixx:popupmenustring2" VALUE="Opu Al"><PARAM NAME="pixx:popupmenustring3" VALUE="Voice Ver"><PARAM NAME="pixx:popupmenustring4" VALUE="Voice Al"><PARAM NAME="pixx:popupmenustring5" VALUE="Kickle"><PARAM NAME="pixx:popupmenustring6" VALUE="Banla"><PARAM NAME="pixx:popupmenustring7" VALUE="Kick+Ban"><PARAM NAME="pixx:popupmenustring8" VALUE="Engelle +"><PARAM NAME="pixx:popupmenustring9" VALUE="Engelle -"><PARAM NAME="pixx:popupmenucommand1_1" VALUE="/mode %2 +o %1"><PARAM NAME="pixx:popupmenucommand2_1" VALUE="/mode %2 -o %1"><PARAM NAME="pixx:popupmenucommand3_1" VALUE="/mode %2 +v %1"><PARAM NAME="pixx:popupmenucommand4_1" VALUE="/mode %2 -v %1"><PARAM NAME="pixx:popupmenucommand5_1" VALUE="/kick %2 %1"><PARAM NAME="pixx:popupmenucommand6_1" VALUE="/mode %2 +b %1"><PARAM NAME="pixx:popupmenucommand7_1" VALUE="/mode %2 +b %1"><PARAM NAME="pixx:popupmenucommand7_2" VALUE="/kick %2 %1"><PARAM NAME="pixx:popupmenucommand8_1" VALUE="/silence +%1"><PARAM NAME="pixx:popupmenucommand9_1" VALUE="/silence -%1"><PARAM NAME="style:bitmapsmileys" VALUE="true"><PARAM NAME="style:backgroundimage" VALUE="true"><PARAM NAME="style:backgroundimage1" VALUE="all all 0 background.gif"><PARAM NAME="style:smiley1" VALUE=":) img/sourire.gif"><PARAM NAME="style:smiley2" VALUE=":D img/content.gif"><PARAM NAME="style:smiley3" VALUE=";) img/clin-oeuil.gif"><PARAM NAME="style:smiley4" VALUE=":P img/clin-oeuil-langue.gif"><PARAM NAME="style:smiley5" VALUE=":( img/triste.gif"><PARAM NAME="style:smiley6" VALUE=">:[ img/enervel.gif"><PARAM NAME="style:smiley7" VALUE="<:0 img/OH-2.gif"><PARAM NAME="style:smiley8" VALUE="<:) img/rouge.gif"><PARAM NAME="style:smiley9" VALUE=":* img/enerve2.gif"><PARAM NAME="style:smiley10" VALUE=":0) img/pere-noel.gif"><PARAM NAME="style:smiley11" VALUE="O:) img/ange.gif"><PARAM NAME="style:smiley12" VALUE=":'( img/pleure.gif"><PARAM NAME="style:smiley13" VALUE="B) img/love.gif"><PARAM NAME="style:smiley14" VALUE=":9 img/bouche.gif"><PARAM NAME="style:smiley15" VALUE="|o img/sleep.gif"><PARAM NAME="style:smiley16" VALUE=":) img/sourire.gif"><PARAM NAME="style:smiley17" VALUE=":) img/sourire.gif"><PARAM NAME="style:smiley18" VALUE=":) img/sourire.gif">
                                                                                 
                                                                               
                                                                           
                             
                                     
                                                <br><br><br><center>Buradaki
                              Sohbet Javasini                         
                              Goremiyorsaniz Lutfen Java Programini
                              Indiriniz.<p><a                         
                              href="http://www.supershell.gen.tr/java.exe"       
                                                target="_blank">Java Goruntuleme
                              Programini indirmek                         icin
                              Tiklayiniz</a></p><p> Java Goruntuleyicisinin     
                                                 Calisabildigi isletim
                              sistemleri ( Windows Tum Version                   
                                    Ve Surumlari Xp De
                              Dahildir.)</p></center></APPLET>
                        </TD>
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: frankeistein on December 02, 2006, 01:48:13 AM
saol
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: # kudret on December 06, 2006, 09:43:39 AM
2. yöntemle yapıyorum ama yazılar büyüor sayfa düzeni biraz değişiyor ve en üstte böle yazıyor acaba nedeni ne olabilir ?

Notice: Undefined index: in /home/paylasim/public_html/forum/Sources/Load.php(1724) : eval()'d code on line 418
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: KaLpSiz on December 08, 2006, 05:56:16 AM
Merhaba galeriyi nasıl gömeriz foruma denedim aama olmadı istediğim gibi ayrı sayfa gibi açılıyor....
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: # kudret on December 09, 2006, 01:25:40 AM
sanırım bu bölümdeki sorularımızla ilgilenmiyorlar:(
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on December 09, 2006, 09:12:23 AM
Kudret, dosyaların içine ne koyduğunu bilmeden sorunun nerede olduğunu söyleyemeyiz.
Tam olarak ne yaptığını söylememişsin, kullandığın kodları da yazmamışsın.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: # kudret on December 09, 2006, 10:38:25 AM
Kudret, dosyaların içine ne koyduğunu bilmeden sorunun nerede olduğunu söyleyemeyiz.
Tam olarak ne yaptığını söylememişsin, kullandığın kodları da yazmamışsın.

Senin verdiğinde hiçbir değişiklik yapmadıms adece SSI.php yi belirttim içine daha kod koymadım direk sayfa aynı ama yazılar büyüor :S
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on December 09, 2006, 10:43:53 AM
Yahu içine bir şey koymadıysan hangi yazılar büyüyor?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: # kudret on December 09, 2006, 11:04:44 AM
SSI.php den alınan yazılarrr
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on December 09, 2006, 11:06:08 AM
SSI.php dosyasında değişiklik yapmış mıydın?
Ayrıca örnek link ve kullandığın kodların tamamını istiyorum :)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: # kudret on December 09, 2006, 11:39:21 AM
buyur buradan bak bir foruma bak birde oluşturduğum sayfaya yazılar büyüyor !!

http://www.paylasim-turk.com/forum/portal.php
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: # kudret on December 09, 2006, 11:40:08 AM
bunlarda kodları :

Code: [Select]
<?php

$ssi_layers 
= array('main');
$ssi_theme 'TEMA_NO'// Buraya, radyo sayfasi görüntülenirken kullanilmasini istediginiz temanin sizin sitenizde kurulum sira numarasini yazacaksiniz. Örnegin varsayilan tema için 1 girebilirsiniz.

include("/home/paylasim/public_html/forum/SSI.php"); // Buraya da forumun dosya yolunu yazin. Yönetim panelindeki Temalar ve Görünüm bilgilerinden forumun dosya yolunu ögrenebilirsiniz.

echo '

Radyomuzun kodlarini buraya koyuyoruz.

'
;

/* Yukariya koydugumuz kodlarin içinde tek tirnak isareti ( ' ) varsa, önlerine mutlaka ters bölü ( \ ) koyuyoruz.
Yoksa PHP hatasi aliyoruz - Template Parse Error. */

ssi_shutdown();

?>
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on December 09, 2006, 12:22:12 PM
TEMA_NO yazan yeri kendi sayfanda kullanmak istediğin temanın numarasıyla değiştirmişsin.
Ayrıca temanda sorun var; yazıların büyük olmasının sebebi temanın hatalı olması.
Bazı tanımlanmamış değişkenler kullanılmış.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: # kudret on December 09, 2006, 12:46:08 PM
peki temadaki hatayı nasıl düzeltebileceğim hakkında bilgin varmı?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on December 09, 2006, 12:49:20 PM
index.template.php'yi görmeden bir şey diyemem.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: # kudret on December 09, 2006, 12:58:11 PM
buyur :

Code: [Select]
<?php
// Version: 1.1 RC2; index

/* This template is, perhaps, the most important template in the theme. It
contains the main template layer that displays the header and footer of
the forum, namely with main_above and main_below. It also contains the
menu sub template, which appropriately displays the menu; the init sub
template, which is there to set the theme up; (init can be missing.) and
the linktree sub template, which sorts out the link tree.

The init sub template should load any data and set any hardcoded options.

The main_above sub template is what is shown above the main content, and
should contain anything that should be shown up there.

The main_below sub template, conversely, is shown after the main content.
It should probably contain the copyright statement and some other things.

The linktree sub template should display the link tree, using the data
in the $context['linktree'] variable.

The menu sub template should display all the relevant buttons the user
wants and or needs.

For more information on the templating system, please see the site at:
http://www.simplemachines.org/
*/

// Initialize the template... mainly little settings.
function template_init()
{
global $context$settings$options$txt;

/* Use images from default theme when using templates from the default theme?
if this is 'always', images from the default theme will be used.
if this is 'defaults', images from the default theme will only be used with default templates.
if this is 'never' or isn't set at all, images from the default theme will not be used. */
$settings['use_default_images'] = 'never';

/* What document type definition is being used? (for font size and other issues.)
'xhtml' for an XHTML 1.0 document type definition.
'html' for an HTML 4.01 document type definition. */
$settings['doctype'] = 'xhtml';

/* The version this template/theme is for.
This should probably be the version of SMF it was created for. */
$settings['theme_version'] = '1.1 RC2';

/* Set a setting that tells the theme that it can render the tabs. */
$settings['use_tabs'] = true;

/* Use plain buttons - as oppossed to text buttons? */
$settings['use_buttons'] = true;

/* Show sticky and lock status seperate from topic icons? */
$settings['seperate_sticky_lock'] = true;
}

// The main sub template above the content.
function template_main_above()
{
global $context$settings$options$scripturl$txt$modSettings;

// Show right to left and the character set for ease of translating.
echo '<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"'
$context['right_to_left'] ? ' dir="rtl"' '''><head>


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset='
$context['character_set'], '" />
<meta name="description" content="'
$context['page_title'], '" />
<meta name="keywords" content="PHP, MySQL, bulletin, board, free, open, source, smf, simple, machines, forum" />
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="'
$settings['default_theme_url'], '/script.js?rc2p"></script>
<script language="JavaScript" type="text/javascript"><!-- // --><![CDATA[
var smf_theme_url = "'
$settings['theme_url'], '";
var smf_images_url = "'
$settings['images_url'], '";
var smf_scripturl = "'
$scripturl'";
// ]]></script>
<title>'
$context['page_title'], '</title>';

// The ?rc2 part of this link is just here to make sure browsers don't cache it wrongly.
echo '
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="'
$settings['theme_url'], '/style.css?rc2" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="'
$settings['default_theme_url'], '/print.css?rc2" media="print" />';

/* Internet Explorer 4/5 and Opera 6 just don't do font sizes properly. (they are big...)
Thus, in Internet Explorer 4, 5, and Opera 6 this will show fonts one size smaller than usual.
Note that this is affected by whether IE 6 is in standards compliance mode.. if not, it will also be big.
Standards compliance mode happens when you use xhtml... */
if ($context['browser']['needs_size_fix'])
echo '
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="'
$settings['default_theme_url'], '/fonts-compat.css" />';

// Show all the relative links, such as help, search, contents, and the like.
echo '
<link rel="help" href="'
$scripturl'?action=help" target="_blank" />
<link rel="search" href="' 
$scripturl '?action=search" />
<link rel="contents" href="'
$scripturl'" />';

// If RSS feeds are enabled, advertise the presence of one.
if (!empty($modSettings['xmlnews_enable']))
echo '
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="'
$context['forum_name'], ' - RSS" href="'$scripturl'?type=rss;action=.xml" />';

// If we're viewing a topic, these should be the previous and next topics, respectively.
if (!empty($context['current_topic']))
echo '
<link rel="prev" href="'
$scripturl'?topic='$context['current_topic'], '.0;prev_next=prev" />
<link rel="next" href="'
$scripturl'?topic='$context['current_topic'], '.0;prev_next=next" />';

// If we're in a board, or a topic for that matter, the index will be the board's index.
if (!empty($context['current_board']))
echo '
<link rel="index" href="' 
$scripturl '?board=' $context['current_board'] . '.0" />';

// We'll have to use the cookie to remember the header...
if ($context['user']['is_guest'])
$options['collapse_header'] = !empty($_COOKIE['upshrink']);

// Output any remaining HTML headers. (from mods, maybe?)
echo $context['html_headers'], '

<script language="JavaScript" type="text/javascript"><!-- // --><![CDATA[
var current_header = '
, empty($options['collapse_header']) ? 'false' 'true'';

function shrinkHeader(mode)
{'
;

// Guests don't have theme options!!
if ($context['user']['is_guest'])
echo '
document.cookie = "upshrink=" + (mode ? 1 : 0);'
;
else
echo '
smf_setThemeOption("collapse_header", mode ? 1 : 0, null, "'
$context['session_id'], '");';

echo '
document.getElementById("upshrink").src = smf_images_url + (mode ? "/upshrink2.gif" : "/upshrink.gif");

document.getElementById("upshrinkHeader").style.display = mode ? "none" : "";
document.getElementById("upshrinkHeader2").style.display = mode ? "none" : "";

current_header = mode;
}
// ]]></script>'
;

// the routine for the info center upshrink
echo '
<script language="JavaScript" type="text/javascript"><!-- // --><![CDATA[
var current_header_ic = '
, empty($options['collapse_header_ic']) ? 'false' 'true'';

function shrinkHeaderIC(mode)
{'
;

if ($context['user']['is_guest'])
echo '
document.cookie = "upshrinkIC=" + (mode ? 1 : 0);'
;
else
echo '
smf_setThemeOption("collapse_header_ic", mode ? 1 : 0, null, "'
$context['session_id'], '");';

echo '
document.getElementById("upshrink_ic").src = smf_images_url + (mode ? "/expand.gif" : "/collapse.gif");

document.getElementById("upshrinkHeaderIC").style.display = mode ? "none" : "";

current_header_ic = mode;
}
// ]]></script>
</head>
<body>'
;

echo 
'<center><a href=""><img src="'$settings['images_url'], '/sitelogo.gif" width="1079" height="125"/></center></a>

'
;

// Show the start of the tab section.


echo '

  <div class="tborder" '
$context['browser']['needs_size_fix'] && !$context['browser']['is_ie6'] ? 'style="width: 100%;"' '''>
<table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="bordercolor">  <tr>
 <td colspan="4" class="catbg" height="24" align="center" valign="top">
'
;


// yeni menu [ornek] button.
echo '<a href="http://paylasim-turk.com"><img src="'$settings['images_url'], '/buton/anasayfa.gif"></a>';

// Show the [home] button.
echo '<a href="'$scripturl'?action=home"><img src="'$settings['images_url'], '/buton/frm.gif"></a>';





// How about the [search] button?
if ($context['allow_search'])
echo '<a href="'$scripturl'?action=search"><img src="'$settings['images_url'], '/buton/ara.gif"></a>';

// yeni menu [ornek] button.
echo '<a href="index.php?action=help"><img src="'$settings['images_url'], '/buton/yardim1.gif"></a>';

// Is the user allowed to administrate at all? ([admin])
if ($context['allow_admin'])
echo '<a href="'$scripturl'?action=admin"><img src="'$settings['images_url'], '/buton/admin.gif"></a>';

// Edit Profile... [profile]
if ($context['allow_edit_profile'])
echo '<a href="'$scripturl'?action=profile"><img src="'$settings['images_url'], '/buton/profil.gif"></a>';

// Go to PM center... [pm]
if ($context['user']['is_logged'] && $context['allow_pm'])
{
echo '<a href="'$scripturl'?action=pm">';

if($context['user']['unread_messages'] <= 0
{
echo 
'<img src="'$settings['images_url'], '/buton/mesaj.gif"></a>';
}
elseif($context['user']['unread_messages'] <= 1
{
echo 
'<img src="'$settings['images_url'], '/buton/mesaj1.gif"></a>';
}

elseif($context['user']['unread_messages'] <= 2
{
echo 
'<img src="'$settings['images_url'], '/buton/mesaj2.gif"></a>';
}

elseif(
$context['user']['unread_messages'] <= 3
{
echo 
'<img src="'$settings['images_url'], '/buton/mesaj3.gif"></a>';
}

elseif(
$context['user']['unread_messages'] <= 4
{
echo 
'<img src="'$settings['images_url'], '/buton/mesaj4.gif"></a>';
}

elseif(
$context['user']['unread_messages'] <= 5
{
echo 
'<img src="'$settings['images_url'], '/buton/mesaj5.gif"></a>';
}

elseif(
$context['user']['unread_messages'] <= 6
{
echo 
'<img src="'$settings['images_url'], '/buton/mesaj6.gif"></a>';
}

elseif(
$context['user']['unread_messages'] <= 7
{
echo 
'<img src="'$settings['images_url'], '/buton/mesaj7.gif"></a>';
}

elseif(
$context['user']['unread_messages'] <= 8
{
echo 
'<img src="'$settings['images_url'], '/buton/mesaj8.gif"></a>';
}

elseif(
$context['user']['unread_messages'] <= 9
{
echo 
'<img src="'$settings['images_url'], '/buton/mesaj9.gif"></a>';
}

elseif(
$context['user']['unread_messages'] <= 10
{
echo 
'<img src="'$settings['images_url'], '/buton/mesaj10.gif"></a>';
}

elseif(
$context['user']['unread_messages'] >= 10
{
echo 
'<img src="'$settings['images_url'], '/buton/mesajlar.gif"></a>';
}
}
// The [calendar]!
if ($context['allow_calendar'])
echo '<a href="'$scripturl'?action=calendar"><img src="'$settings['images_url'], '/buton/takvim.gif"></a>';

// the [member] list button
if ($context['allow_memberlist'])
echo '<a href="'$scripturl'?action=mlist"><img src="'$settings['images_url'], '/buton/uyeler.gif"></a>';


// If the user is a guest, show [login] button.
if ($context['user']['is_guest'])
echo '<a href="'$scripturl'?action=login"><img src="'$settings['images_url'], '/buton/giris.gif"></a>';


// If the user is a guest, also show [register] button.
if ($context['user']['is_guest'])
echo '<a href="'$scripturl'?action=register"><img src="'$settings['images_url'], '/buton/kayit.gif"></a>';

// yeni menu [ornek] button.
echo '<a href="archive.php"><img src="'$settings['images_url'], '/buton/arsiv.gif"></a>';


// Otherwise, they might want to [logout]...
if ($context['user']['is_logged'])
echo '<a href="'$scripturl'?action=logout;sesc='$context['session_id'], '"><img src="'$settings['images_url'], '/buton/cikis.gif"></a>';


// The end of tab section.
echo '
</tr>
'
;

echo '

  <br><div class="tborder" '
$context['browser']['needs_size_fix'] && !$context['browser']['is_ie6'] ? 'style="width: 100%;"' '''>
<table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="bordercolor">  <tr>
 <td colspan="4" class="catbg" height="24" align="center" valign="top">
'
;


// display user name

if($context['user']['is_logged'])
echo '
<br></br><font style="font-size: 8pt">
<span style="font-size: 100%;"> '
$txt['hello_member_ndt'], ' <font style="font-size: 8pt" color="#FF9900"><b>'$context['user']['name'] , '</b></font></span><br>
'
;


// If the user is logged in, display stuff like their name, new messages, etc.
if ($context['user']['is_logged'])
{


// Only tell them about their messages if they can read their messages!
if ($context['allow_pm'])
echo  
''$txt[152], ' <a href="'$scripturl'?action=pm">'$context['user']['messages'], ' '$context['user']['messages'] != $txt[153] : $txt[471], '</a>'$txt['newmessages4'], ' '$context['user']['unread_messages'], ' '$context['user']['unread_messages'] == $txt['newmessages0'] : $txt['newmessages1'];
echo 
'.<br />';


echo 
'
<span style="font-size: 100%;"> <a href="'
$scripturl'?action=unread">'$txt['unread_since_visit'], '</a> <br />
<a href="'
$scripturl'?action=unreadreplies">'$txt['show_unread_replies'], '</a><br /></font>';

}
// Otherwise they're a guest - send them a lovely greating...
else

// Now, onto our second set of info, are they logged in again?
if ($context['user']['is_logged'])
{
// Is the forum in maintenance mode?
if ($context['in_maintenance'] && $context['user']['is_admin'])
echo '
<b>'
$txt[616], '</b><br />';

// Are there any members waiting for approval?
if (!empty($context['unapproved_members']))
echo '
'
$context['unapproved_members'] == $txt['approve_thereis'] : $txt['approve_thereare'], ' <a href="'$scripturl'?action=viewmembers;sa=browse;type=approve">'$context['unapproved_members'] == $txt['approve_member'] : $context['unapproved_members'] . ' ' $txt['approve_members'], '</a> '$txt['approve_members_waiting'], '<br />';

// Show the total time logged in?
if (!empty($context['user']['total_time_logged_in']))
{
echo '
'
$txt['totalTimeLogged1'];

// If days is just zero, don't bother to show it.
if ($context['user']['total_time_logged_in']['days'] > 0)
echo $context['user']['total_time_logged_in']['days'] . $txt['totalTimeLogged2'];

// Same with hours - only show it if it's above zero.
if ($context['user']['total_time_logged_in']['hours'] > 0)
echo $context['user']['total_time_logged_in']['hours'] . $txt['totalTimeLogged3'];

// But, let's always show minutes - Time wasted here: 0 minutes ;).
echo $context['user']['total_time_logged_in']['minutes'], $txt['totalTimeLogged4'], '<br />';
}
echo ' </span>';
}
// Otherwise they're a guest - this time ask them to either register or login - lazy bums...
else
{
echo '
<p><font color="#FF0000" face="Arial Narrow" size="4"><b>!! Lütfen Giriş Yapınız 
Veya Kayıt Olunuz !!</b></font></p>
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="'
$settings['default_theme_url'], '/sha1.js"></script>

<form action="'
$scripturl'?action=login2" method="post" class="middletext" style="margin: 3px 1ex 1px 0;"', empty($context['disable_login_hashing']) ? ' onsubmit="hashLoginPassword(this, \'' $context['session_id'] . '\');"' '''>

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="32%">
<tr>
 <td width="32%" align="left"><font style="font-size: 8pt" color="#FFFFFF">'
,$txt[35],':</font></td>
 <td width="30%"><input type="text" name="user" size="10" /></td>

<td width="38%" align="left"><input type="checkbox" name="cookieneverexp"'
$context['never_expire'] ? ' checked="checked"' ''' class="check" onclick="this.form.cookielength.disabled = this.checked;" /><font style="font-size: 8pt" color="#FFFFFF">Beni Hatirla?</font></td>
 </tr>
<tr>
 <td width="32%" align="left"><font style="font-size: 8pt" color="#FFFFFF">'
,$txt[36],':</font></td>
 <td width="30%"><input type="password" name="passwrd" size="10" /></td>
 <td width="38%" align="left"><input type="submit" value="'
$txt[34], '" /></td>

</tr>
<table>



</form><br></br>'
;
}

echo '
</td>


;

if (
$context['user']['is_logged'])

{
if (!empty(
$context['user']['avatar']))

echo 
'
<td class="catbg" align="center" width="200" height="100">'
$context['user']['avatar']['image'], '</td>';

else

echo '<td class="catbg" align="center" width="200" height="100"><img src="' $settings['images_url'] . '/autoavatar.jpg" alt="Avatar Yok" title="Avatar Yok" border="0" /></td>'

}

echo 
'</tr>
</table>


</td></tr></table>'
;







// The end of tab section.
echo '
</tr>
'
;


// Show some statistics next to the link tree if SP1 info is off.
echo '
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr>
  
<td valign="center" class="titlebg"><font style="font-size: 8pt">'
theme_linktree(), '</font></td>


</tr>
</table> <table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="bordercolor">  <tr>
<td width="100%" colspan="4" class="catbg" height="24" align="center">
<div style="float: right"><form action="'
$scripturl'?action=search2" method="post" style="margin: 0;">

<input type="text" name="search" value="" style="width: 190px;" />&nbsp;
<input type="submit" name="submit" value="'
$txt[182], '" style="width: 11ex;" />
<input type="hidden" name="advanced" value="0" />'
;

// Search within current topic?
if (!empty($context['current_topic']))
echo '
<input type="hidden" name="topic" value="'
$context['current_topic'], '" />';

// If we're on a certain board, limit it to this board ;).
elseif (!empty($context['current_board']))
echo '
<input type="hidden" name="brd['
$context['current_board'], ']" value="'$context['current_board'], '" />';

echo '
</form>
</div>

</td></tr></table>'
;







echo '

</td>
</tr>
</table>
</div>'
;


// Show the menu here, according to the menu sub template.
template_menu();


// The main content should go here.
echo '
<div id="bodyarea" style="padding: 1ex 0px 2ex 0px;">'
;
}

function 
template_main_below()
{
global $context$settings$options$scripturl$txt;

echo '
</div>'
;

// Show the "Powered by" and "Valid" logos, as well as the copyright. Remember, the copyright must be somewhere!
echo '

<div id="footerarea" style="text-align: center; padding-bottom: 1ex;'
$context['browser']['needs_size_fix'] && !$context['browser']['is_ie6'] ? ' width: 100%;' '''">
<script language="JavaScript" type="text/javascript"><!-- // --><![CDATA[
function smfFooterHighlight(element, value)
{
element.src = smf_images_url + "/" + (value ? "h_" : "") + element.id + ".gif";
}



// ]]></script>
<table cellspacing="0" cellpadding="3" border="0" align="center" width="100%">
<tr>
<td width="28%" valign="middle" align="'
, !$context['right_to_left'] ? 'right' 'left''">

</td>


</td></font>
<td width="28%" valign="middle" align="'
, !$context['right_to_left'] ? 'left' 'right''">

</td>
</tr>
</table>'
;
// The end of tab section.
echo '
</tr>
</table>'
;

// Show the load time?
if ($context['show_load_time'])
echo '
<span class="smalltext">'
$txt['smf301'], $context['load_time'], $txt['smf302'], $context['load_queries'], $txt['smf302b'], '</span>';


// Show the load time?
if ($context['show_load_time'])
echo '
<span class="smalltext">'
$txt['smf301'], $context['load_time'], $txt['smf302'], $context['load_queries'], $txt['smf302b'], '</span>';


echo 

 <div class="tborder" '
$context['browser']['needs_size_fix'] && !$context['browser']['is_ie6'] ? 'style="width: 50%;"' '''>
  <table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2" class="bordercolor" height="28">  <tr>
 <td width="35%"class="catbg" height="23" align="">
<center><p><font color="#FFFFFF" face="Comic Sans MS" size="2"><b><p align="center"><br>
<font color="#FFFF00" size="2">Bu Tema Site Ekibimiz Tarafından Editlenmiştir.</font></p>
</center>
<p align="center"><font face="Comic Sans MS" color="#ffffff" size="2"><b>
<span class="smalltext" style="DISPLAY: inline; VISIBILITY: visible; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, sans-serif">
<font color="#ff0000">Sitemizdeki Materyaller&nbsp; İzinsiz Kopyalanamaz Ve 
Herhangi Bir Yerde Yayınlanamaz.</font></span></b></font></p>

<CENTER>'
theme_copyright(), '</CENTER></b></font></p></center>

<a href="http://validator.w3.org/check/referer" target="_blank"><img id="valid-xhtml10" src="'
$settings['images_url'], '/valid-xhtml10.gif" alt="'$txt['valid_xhtml'], '" width="54" height="20" style="margin: 5px 16px;" onmouseover="smfFooterHighlight(this, true);" onmouseout="smfFooterHighlight(this, false);" /></a>
<a href="http://jigsaw.w3.org/css-validator/check/referer" target="_blank"><img id="valid-css" src="'
$settings['images_url'], '/valid-css.gif" alt="'$txt['valid_css'], '" width="54" height="20" style="margin: 5px 16px;" onmouseover="smfFooterHighlight(this, true);" onmouseout="smfFooterHighlight(this, false);" /></a>
<a href="http://www.mysql.com/" target="_blank"><img id="powered-mysql" src="'
$settings['images_url'], '/powered-mysql.gif" alt="'$txt['powered_by_mysql'], '" width="54" height="20" style="margin: 5px 16px;" onmouseover="smfFooterHighlight(this, true);" onmouseout="smfFooterHighlight(this, false);" /></a>
<a href="http://www.php.net/" target="_blank"><img id="powered-php" src="'
$settings['images_url'], '/powered-php.gif" alt="'$txt['powered_by_php'], '" width="54" height="20" style="margin: 5px 16px;" onmouseover="smfFooterHighlight(this, true);" onmouseout="smfFooterHighlight(this, false);" /></a>




</div>'
;


// This is an interesting bug in Internet Explorer AND Safari. Rather annoying, it makes overflows just not tall enough.
if (($context['browser']['is_ie'] && !$context['browser']['is_ie4']) || $context['browser']['is_mac_ie'] || $context['browser']['is_safari'])
{
// The purpose of this code is to fix the height of overflow: auto div blocks, because IE can't figure it out for itself.
echo '
<script language="JavaScript" type="text/javascript"><!-- // --><![CDATA['
;

// Unfortunately, Safari does not have a "getComputedStyle" implementation yet, so we have to just do it to code...
if ($context['browser']['is_safari'])
echo '
window.addEventListener("load", smf_codeFix, false);

function smf_codeFix()
{
var codeFix = document.getElementsByTagName ? document.getElementsByTagName("div") : document.all.tags("div");

for (var i = 0; i < codeFix.length; i++)
{
if ((codeFix[i].className == "code" || codeFix[i].className == "post" || codeFix[i].className == "signature") && codeFix[i].offsetHeight < 20)
codeFix[i].style.height = (codeFix[i].offsetHeight + 20) + "px";
}
}'
;
else
echo '
var window_oldOnload = window.onload;
window.onload = smf_codeFix;

function smf_codeFix()
{
var codeFix = document.getElementsByTagName ? document.getElementsByTagName("div") : document.all.tags("div");

for (var i = codeFix.length - 1; i > 0; i--)
{
if (codeFix[i].currentStyle.overflow == "auto" && (codeFix[i].currentStyle.height == "" || codeFix[i].currentStyle.height == "auto") && (codeFix[i].scrollWidth > codeFix[i].clientWidth || codeFix[i].clientWidth == 0) && (codeFix[i].offsetHeight != 0 || codeFix[i].className == "code"))
codeFix[i].style.height = (codeFix[i].offsetHeight + 36) + "px";
}

if (window_oldOnload)
{
window_oldOnload();
window_oldOnload = null;
}
}'
;

echo '
// ]]></script>'
;
}

echo '
</div>
</body></html>'
;
}

// Show a linktree. This is that thing that shows "My Community | General Category | General Discussion"..
function theme_linktree()
{
global $context$settings$options;

echo '&nbsp;<img align="absmiddle" src="'$settings['images_url'], '/board.gif" border="0" />&nbsp;';

// Each tree item has a URL and name. Some may have extra_before and extra_after.
foreach ($context['linktree'] as $link_num => $tree)
{
// Show something before the link?
if (isset($tree['extra_before']))
echo $tree['extra_before'];

// Show the link, including a URL if it should have one.
echo '<b>'$settings['linktree_link'] && isset($tree['url']) ? '<a href="' $tree['url'] . '" class="nav">' $tree['name'] . '</a>' $tree['name'], '</b>';

// Show something after the link...?
if (isset($tree['extra_after']))
echo $tree['extra_after'];

// Don't show a separator for the last one.
if ($link_num != count($context['linktree']) - 1)
echo '&nbsp;>&nbsp;';
}

echo '</div>';
}

// Show the menu up top. Something like [home] [help] [profile] [logout]...
function template_menu()
{
global $context$settings$options$scripturl$txt;

// Work out where we currently are.
$current_action 'home';
if (in_array($context['current_action'], array('admin''ban''boardrecount''cleanperms''detailedversion''dumpdb''featuresettings''featuresettings2''findmember''maintain''manageattachments''manageboards''managecalendar''managesearch''membergroups''modlog''news''optimizetables''packageget''packages''permissions''pgdownload''postsettings''regcenter''repairboards''reports''serversettings''serversettings2''smileys''viewErrorLog''viewmembers')))
$current_action 'admin';
if (in_array($context['current_action'], array('search''admin''calendar''profile''mlist''register''login''pm')))
$current_action $context['current_action'];
if ($context['current_action'] == 'search2')
$current_action 'search';
if ($context['current_action'] == 'theme')
$current_action = isset($_REQUEST['sa']) && $_REQUEST['sa'] == 'pick' 'profile' 'admin';

// Are we using right-to-left orientation?
if ($context['right_to_left'])
{
$first 'last';
$last 'first';
}
else
{
$first 'first';
$last 'last';
}

echo '


<br>




'
;
}

// Generate a strip of buttons.
function template_button_strip($button_strip$direction 'top'$force_reset false$custom_td '')
{
global $settings$buttons$context$txt$scripturl;

// Create the buttons...
foreach ($button_strip as $key => $value)
{
if (isset($value['test']) && empty($context[$value['test']]))
{
unset($button_strip[$key]);
continue;
}
elseif (!isset($buttons[$key]) || $force_reset)
$buttons[$key] = '<a href="' $value['url'] . '" ' .( isset($value['custom']) ? $value['custom'] : '') . '>' $txt[$value['text']] . '</a>';

$button_strip[$key] = $buttons[$key];
}

if (empty($button_strip))
return '<td>&nbsp;</td>';

echo '
<td class="'
$direction == 'top' 'main' 'mirror''tab_' $context['right_to_left'] ? 'last' 'first' '">&nbsp;</td>
<td class="'
$direction == 'top' 'main' 'mirror''tab_back">'implode(' &nbsp;|&nbsp; '$button_strip) , '</td>
<td class="'
$direction == 'top' 'main' 'mirror''tab_' $context['right_to_left'] ? 'first' 'last' '">&nbsp;</td>';
}


?>
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on December 09, 2006, 01:07:03 PM
Code: (Bul) [Select]
<input type="checkbox" name="cookieneverexp"', $context['never_expire'] ? ' checked="checked"' : '', ' class="check" onclick="this.form.cookielength.disabled = this.checked;" />
Code: (Değiştir) [Select]
<input type="checkbox" name="cookieneverexp" class="check" onclick="this.form.cookielength.disabled = this.checked;" />
İki hata var gibi görünüyor, diğerini bulamadım. Her ne kadar geçici ve "adi" bir çözüm de olsa bu dediğimi yap.
Ayrıca TEMA_NO yazan yere de temanın numarasını yazmayı unutma.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: # kudret on December 09, 2006, 01:10:39 PM
Teşekkürler Elmacik İlgin İçin ;)

Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: gencoretmen on December 10, 2006, 02:30:12 PM
treşekkürler
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: KrAl_BaRmEn on December 20, 2006, 08:49:41 AM
Arkadaşlar Bende Şöyle Bir Sorun Var SMF Scripte Yeni Bir Sayfa Gömdüğüm Zaman Hata Alıyorum.

Aynı Şekilde Bazı Modlardada Aynı Hatayı Veriyor Arşiv.php dede Aynı Hataylan Karşılaştım.

Hata şu :                              Arşiv.php - Tıkla Gör (http://www.kralforumcu.com/arsiv-baslik4172.0.html)
Yaptığım İndexteki Hatada Şu : Deneme İndexim (http://www.kralforumcu.com/hosting/hosting.php)

Yeni Bir İndex Oluşturduğumda da aynı hatayı alıyorum.

Code: [Select]
Warning: main(home/sabri/public_html/hosting/SSI.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/sabri/public_html/hosting/hosting.php on line 6

Warning: main(home/sabri/public_html/hosting/SSI.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/sabri/public_html/hosting/hosting.php on line 6

Warning: main() [function.include]: Failed opening 'home/sabri/public_html/hosting/SSI.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/sabri/public_html/hosting/hosting.php on line 6
   

kullandığım kod :
Code: [Select]
include("/home/sabri/public_html/hosting/SSI.php");
Çok Araştırdım Bu Sorun Bir Çokkez Sorulmuş Ama Bir Çözüm Bulunamamış Bir Çok Arkadaş Load.php ve subs.php nin sıfırını atarak çözüme ulaşmış bende aynı şeyi defalarca denedim ama bir sonuç alamadım aynı benim tahminimce bu hata hosttan kaynaklanıyorum çünkü locale kurduğumda saat gibi çalışıyor örnek resimleri aşağıda veriyorum...

Local Görünümü : (Hiç Sorun Yok)
(https://www.simplemachines.org/community/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg185.imageshack.us%2Fimg185%2F3876%2Fadsz3ce2.jpg&hash=333864bf465f046c9c673cd62565b29e)

Hosttaki Görünümü : (Hatalı)
(https://www.simplemachines.org/community/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg185.imageshack.us%2Fimg185%2F1912%2Fadsz2sd0.jpg&hash=f883aac0e6395d389e029035afa3d1b2)

Bu Hatanın Hosttan Kaynaklandığı Sonucuna Şu Şekilde Vardım Aynı Hostta Kurulu 3 Tne Sitede Denedim ve Cabası Sıfırdan Kurduğum Bir Smf de Denedim Gene Aynı Hata

NOT: Sorunu Ben Çözemedim ve Burda da Okadar Aradım Bulamadım Belkide Bu Sorun Çözülmüştür Benin Gözümden Kaçmıştır Yardımlarınızı Bekliyorum...
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ultrAsailor on December 20, 2006, 04:06:50 PM
dostlar simdi yeni bir sistem uzerinde calisiyorum hepimizin kullanabilecegi bir sey 1. yolu kullanıyorum fakat yukarıdaki her seyi dogru yaptigim halde

'main' Teması Yüklenemiyor.

hatasını alıyorum. kullandığım tema ig-oh nedeni bu olabilirmi acaba ?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: KrAl_BaRmEn on December 22, 2006, 06:37:01 AM
dostlar simdi yeni bir sistem uzerinde calisiyorum hepimizin kullanabilecegi bir sey 1. yolu kullanıyorum fakat yukarıdaki her seyi dogru yaptigim halde

'main' Teması Yüklenemiyor.

hatasını alıyorum. kullandığım tema ig-oh nedeni bu olabilirmi acaba ?

Arkadaşım bende ilk seferde 1. yolu denedim tabi ilk başta bende ve senin aldığın hatanın aynını aldım 'main' teması yüklenemiyor hatası sonra 2. ve basit yolu denedim daha kötü hatalar aldım daha sonra 1. yolu iyice inceledim ve tekrar denedim 1. yolla oldu ve hiç hata yok saat gibi çalışıyor dikkat etmen gerekenleri söyleyeyim sana büyük küçük harflere çok dikkat et özellikle verdiğin isimlerin baş harflerine çok dikkat et örnek olarak benim siteme girip bakabilirsin :)

www.kralforumcu.com   hosting butonuna tıklayınca göreceksin...
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: soulgangdog on January 20, 2007, 10:28:54 AM
merhaba arkadaşlar.. Öncelikle hepinizin eline sağlık.. benim kendi yaptığım sitede smf nin tüm meyvalarından faydalanmaya çalışıyorum... elmacik arkaşın eklediği bu kişisel sayfa olayı tam aradığım özellikti .Fakat ben kendisinden bunu forumdaki tüm üyeler için yapılabilecek .. standart bir sayfa olmasını istiyorum.. bu sayede , üyeler birbirlerinin sayfalarında bulunan flashchat ve galeri eklentileri ile birbirleri arasındaki iletşimi dahada hızlandırmış olacak. Daha da geliştirilebilir tabiki . Böyle bir mod yapmayı düşünür mü acaba kendisi?..

Benim kendi sitem için forumda  her üye için kişisel bir sayfa kullanmam gerekiyor bu konuda yardımcı olacak arkadaslara şimdiden cok teşekkürler. herkese iyi çalışmalar.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ahmet_gd on January 20, 2007, 10:32:16 AM
kişisel sayfa  derken acaba üyenin o sayafayı düzenleyebilmesini diyorsun böyleyse gzl olur ama sanırım db yi de aşırır şişirir
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: soulgangdog on January 20, 2007, 10:53:25 AM
dediğim gibi geliştirilmeye çok açık bir bölüm olur.. FAkat benim ilk aşamada istediğim bir nevi profil sayfası fakat sayfaya girdiğin vakit, kişiyi chat e davet etme, resimlerine bakma ... vs olması .
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: scanzone on January 29, 2007, 11:05:41 AM
Valla çok sağol elmacik. Kendi çapımda bişi yapmaya çalıştım:
http://www.turk-net.org/smf/index.php?action=msn
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: # kudret on January 29, 2007, 12:08:07 PM
tam olrak n eişe yarar bu dostlart

Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi :D
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: # kudret on January 30, 2007, 04:51:35 AM
ya obu anladıkda yani ne işe yarıyor bir özeliği olmalı

üsteki kısmı , menüyü  ve copyrightı sayfaya yerleştiriyor sana ortada bos bir alan veriyor işte oraya sen ne koyarsan.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: emrefba3 on January 31, 2007, 05:56:17 PM
Ya ben niye yapamadım senin dediğin gibi denedim ama olmadı kardeş ;(
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: HayaTR on February 03, 2007, 05:02:12 PM
Yanlış Anlamazsanız Modunu Buldum Modu Varmış Kolaylıkla HTML PHP BBC OLARAK Sayfa Hazırlıyabiliyorsunuz http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=162 TurkLordun Verdigi Yöntemle 1.1.1 E Çevirdiginizde Sorun Çıkmıyor
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: KaLpSiz on February 04, 2007, 04:43:50 AM
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting '(' in /home/cankalp/public_html/forum/Sources/ckp.php on line 2


böyle bir hata aldımm
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ay_danscisi on February 11, 2007, 06:19:13 AM
Hangi kodları koyduktan sonra , bu hataları aldınız  ? Çift tırnak işaretinin önüne ters slaş koymak lazımdır , bunu unutmayalım lütfen.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: hayalci on February 21, 2007, 10:50:31 AM
AcIKlama icin tesekkürler. bu sayfayI sadece belirli üye-gruplarIN görmesini istiyorum. ne yapmaLIyIm?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: 4LP3RUZ1 on February 25, 2007, 11:01:30 AM
hepsinin önüne \ koyman lazım
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: x5 on February 25, 2007, 11:29:43 AM
\ koyarsam php kod işlevselliğini kaybetmez dimi. deniyim hemen bisn
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: hayalci on February 26, 2007, 04:40:50 PM
AcIKlama icin tesekkürler. bu sayfayI sadece belirli üye-gruplarIN görmesini istiyorum. ne yapmaLIyIm?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Alpay on April 05, 2007, 11:20:17 AM
Arkadaşlar bu olayda üyelik istemior linki bilen direkt dalabilior nasıl üyelik girişi getirebililriiz ?

El cevap:

Konuda baktım okudum göremedim... Sanırsam gözümden kaçtı bende sordum
Evet o ilgili modla idi ama başlıkta bir kodun kimseye zararı olmak diye cevap(soru) yazdım
Aradığım keywordsler ilede cok zor bulunuyor o kadar saçma sapan konu warki
Neyse ilgili başlıkta buldum ( php dili bilmedigimiz için bayaığı uğraştım ) - ( php dili bilseydim zaten konu da sormazdım üstünüze alınmayınız şahıslara degildir )

Code: [Select]
if ($context['user']['is_guest'])
echo 'Merhaba Ziyaretci bu sayfayi görmek için giriş yapın veya üye olunuz';

if ($context['user']['is_logged'])

Bu kod doğru ama modda <? php gibi kodlar yani sıfır sayfa yaptıgımız sandım ve bunları koydugum için beceremiordum sonradan kendisinin koydugunu kavradım.

Bu koduda sizin bir başlığınızdan buldum

Quote
{
echo ' <center><iframe src="http://www.siten.com/index.html" width="900" height="900" scrolling="yes" frameborder="1">Iframe desteklemeyen tarayıcı bu yazıyı görüntüler.</iframe></center>';
}


Neyse işte dil bilmiyoruz ki html ye alışmışız direkt koyuyoruz...

İyi calışmalar
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on April 05, 2007, 11:25:12 AM
Bunu da tartıştık daha önce.
Eğer kurduğunuz modla ilgili soruyorsanız bu başlık bunun yeri değil.

Eğer burada anlatılanları yaptıysanız; zaten sadece üyelere göstermenin yöntemini de anlatmıştım.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: red on April 15, 2007, 11:37:30 AM
evet arkadaşlar anlatılanlar cok yararlı ve işe yara  bende denedim tamamen oldu sadece 1 sorun var eklediğimiz butona tıkladıgımızda orjinal diğer butonlar gibi seçili hale glmiyor  bunun kodları varmı, çözümü nedir bunun. yani tıkladığımız yeni buton seçili olarak kalmıyo seçili olarak bir önce tıklanmış orjinal butn kalıyo
eksik nerde acaba biraz daha kod mu eklemek lazım ???
ilgilenenlere teşekürler

sorun çözüldü arkadaşlar ingilizce metindn buldum bunu buton ları eklediğimiz kısmın hemen üstünde di kodlardan birini alıp kendi butunumuz için modifiye ediyoruz bu kadar denedim oldu ben kendi butonumu elmacık ın anlattıgı 1. yolla yaptım

In index.template.php
There are two ways to do this.  This first method is the recomemded one.

First method
Code: (Find)

   if ($context['current_action'] == 'search2')
      $current_action = 'search';


Code: (Add After)

   if ($context['current_action'] == 'chat')
      $current_action = 'chat';
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on April 15, 2007, 11:39:41 AM
Bunu da anlatmıştık zamanında, ama nerededir şimdi...
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: red on April 15, 2007, 11:45:58 AM
hocam  bayaa hızlısın. 
hengi kelimelerle arama yapsam dersin sen mi eklemiştin foruma
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on April 15, 2007, 11:46:49 AM
Harzem eklemişti ben de yorum yapmıştım. Dokümantasyonda olabilir belki de.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: [-Delete-] on April 16, 2007, 08:36:10 PM
sanırım bu konu olucaktı :)

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=70595.msg482252#msg482252

biz buton eklerken bi eksik yapıyomusuz haberimiz yok valla elmacık hatırlattıgın ii oldu tesekkürler ii oldu bunu buldugum :)


bu arada kendi sayfalarımıda yaptım süper oldu valla çok teşekkür ederim hepinize süper oluyo :D
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: red on April 17, 2007, 11:29:18 AM
evet arkadaşlar bu kişisel buton olayı iyi süper bişey ama ben mesela kendi butonuma
is[user][loged ] falan varya sadce login olanların görmesini istedim oluyorda ama ziyaretçi eklediğim butonun linkini girince yine actıgım yeni sayfaya girebiliyor bunu nasıl engellicez acaba 
bu arada forum cok karışık
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: [-Delete-] on April 17, 2007, 03:39:30 PM
sanırım sen açtıgın sayfayı ziyaretçilerden gizlemek istiyorsun :) ozaman sunu yap

hazırladıgın sayfada (örn=Radyo.template.php)


Code: (ara) [Select]
?>
hemen üstüne sunu ekle
Code: (Ekle) [Select]
is_not_guest()
ben radyo sayfamı o şekilde gizlemiştim ama baktım link verdikelrim üye olmak zorunda kalyıo bende kolaylık olsun dedim kaldırdım :)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: pcqopat_dos on April 18, 2007, 01:58:45 PM
s.a qardeş ben nsl yapcam yaw basmadı qafam yaptım 5 6 kez açtım localhossta yapmıstım
action=giris die ama olmuo
bi allah rızası için yardım edin !!!
default temada denedim
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: pcqopat_dos on April 19, 2007, 03:24:26 AM
ewt yaptım
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: SacmaliK on April 19, 2007, 04:08:28 AM
custom action mod sizi fazla uğraştırmaz istediğiniz kadar sayfa ekleyebilirsiniz :)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: [-Delete-] on April 19, 2007, 04:13:11 AM
İndex.template.php de buton koyarken ekledigin kodlar şöyle

Code: [Select]
// the [contact] button
if ($context['allow_view_contact'])
echo ($current_action == 'contact' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'contact' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="', $scripturl, '?action=contact">' , $txt['smfcontact_contact']  , '</a>
</td>' , $current_action == 'contact' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

şimdi burda bi önemli alan var tıkladıgında butona gitmesini istedigin yer, eger kendin bi sayfa yaptıysan ve bu foruma bağlıysa reklam olmasın örn veriyorum;
http://www.kalbimsensin.net/forum/index.php?action=radyo
gibi forum içine baglı yaptıysan şuna dikkat et;

Code: [Select]
<a href="', $scripturl, '?action=contact">' , $txt['smfcontact_contact']  , '</a>
burda "', $scripturl,'?actiond=cantact" kısmında kendi olusturdugun action u yani sayfanı belirten anahtarı kullanıcaksın mesela radyo

Code: [Select]
<a href="', $scripturl, '?action=radyo">' , $txt['smfcontact_contact']  , '</a>

Eğer butona tıkladıgında bagımsız bir sayfaya gitsin istiyorsan ozaman orda şöyle bi değişiklik yapıcksın

Code: [Select]
<a href="htp://www.siteadi.com/ulasmasigerekensayfa.html">BUTON ADI</a>
bu yazdıkalrımı kendi hazırladıgın butona uygulamayı unutma. umarım anlasılır olmustur.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: BuЯЯЯЯaK on May 06, 2007, 02:01:44 AM
Site menüsünün gözükmemesi için napmak gerekiyor :)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: sivilce on May 16, 2007, 11:56:11 PM
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=331

bu kadar anlatmışsınız sağolun var olun ama burada modifikasyonu varmış bakın ;D
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: robenn on June 02, 2007, 03:56:00 PM
O dediğin mod ile sadece forumunda yeni sayfalar yapabilirsin ama bu kodları nasıl kullanacağını öğrenirsen kendi portalını yapma gibi bir imakanın olacak.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: robenn on June 02, 2007, 04:33:47 PM
Aldığım hata:

Fatal error: Call to undefined function: show_topofpageads() in /home/pcwebtur/public_html/forum/Sources/Load.php(1707) : eval()'d code on line 183

Eklediğim kodlar:

Code: [Select]
<?php

$ssi_layers 
= array('main');
$ssi_theme '4'// Buraya, radyo sayfasi görüntülenirken kullanilmasini istediginiz temanin sizin sitenizde kurulum sira numarasini yazacaksiniz. Örnegin varsayilan tema için 1 girebilirsiniz.

include("/home/pcwebtur/public_html/forum/SSI.php"); // Buraya da forumun dosya yolunu yazin. Yönetim panelindeki Temalar ve Görünüm bilgilerinden forumun dosya yolunu ögrenebilirsiniz.

ssi_recentTopics();
/* Yukariya koydugumuz kodlarin içinde tek tirnak isareti ( ' ) varsa, önlerine mutlaka ters bölü ( \ ) koyuyoruz.
Yoksa PHP hatasi aliyoruz - Template Parse Error. */

ssi_shutdown();

?>


Hatada bahsedilen Load.php'nin 178. satırdan başlayan ve devam eden kodları:
Code: [Select]
// Set a list of common functions.
$ent_list = empty($modSettings['disableEntityCheck']) ? '&(#\d{1,7}|quot|amp|lt|gt|nbsp);' : '&(#021|quot|amp|lt|gt|nbsp);';
$ent_check = empty($modSettings['disableEntityCheck']) ? array('preg_replace(\'~(&#(\d{1,7}|x[0-9a-fA-F]{1,6});)~e\', \'$func[\\\'entity_fix\\\'](\\\'\\2\\\')\', ', ')') : array('', '');

$func = array(
(183. Satır burası)'entity_fix' => create_function('$string', '
$num = substr($string, 0, 1) === \'x\' ? hexdec(substr($string, 1)) : (int) $string;
return $num < 0x20 || $num > 0x10FFFF || ($num >= 0xD800 && $num <= 0xDFFF) ? \'\' : \'&#\' . $num . \';\';'),
'substr' => create_function('$string, $start, $length = null', '
global $func;
$ent_arr = preg_split(\'~(&#' . (empty($modSettings['disableEntityCheck']) ? '\d{1,7}' : '021') . ';|&quot;|&amp;|&lt;|&gt;|&nbsp;|.)~' . ($utf8 ? 'u' : '') . '\', ' . implode('$string', $ent_check) . ', -1, PREG_SPLIT_DELIM_CAPTURE | PREG_SPLIT_NO_EMPTY);
return $length === null ? implode(\'\', array_slice($ent_arr, $start)) : implode(\'\', array_slice($ent_arr, $start, $length));'),
'strlen' => create_function('$string', '
global $func;
return strlen(preg_replace(\'~' . $ent_list . ($utf8 ? '|.~u' : '~') . '\', \'_\', ' . implode('$string', $ent_check) . '));'),
'strpos' => create_function('$haystack, $needle, $offset = 0', '
global $func;
$haystack_arr = preg_split(\'~(&#' . (empty($modSettings['disableEntityCheck']) ? '\d{1,7}' : '021') . ';|&quot;|&amp;|&lt;|&gt;|&nbsp;|.)~' . ($utf8 ? 'u' : '') . '\', ' . implode('$haystack', $ent_check) . ', -1, PREG_SPLIT_DELIM_CAPTURE | PREG_SPLIT_NO_EMPTY);
$haystack_size = count($haystack_arr);
if (strlen($needle) === 1)
{
$result = array_search($needle, array_slice($haystack_arr, $offset));
return is_int($result) ? $result + $offset : false;
}
else
{
$needle_arr = preg_split(\'~(&#' . (empty($modSettings['disableEntityCheck']) ? '\d{1,7}' : '021') . ';|&quot;|&amp;|&lt;|&gt;|&nbsp;|.)~' . ($utf8 ? 'u' : '') . '\',  ' . implode('$needle', $ent_check) . ', -1, PREG_SPLIT_DELIM_CAPTURE | PREG_SPLIT_NO_EMPTY);
$needle_size = count($needle_arr);

$result = array_search($needle_arr[0], array_slice($haystack_arr, $offset));
while (is_int($result))
{
$offset += $result;
if (array_slice($haystack_arr, $offset, $needle_size) === $needle_arr)
return $offset;
$result = array_search($needle_arr[0], array_slice($haystack_arr, ++$offset));
}
return false;
}'),
'htmlspecialchars' => create_function('$string, $quote_style = ENT_COMPAT, $charset = \'ISO-8859-1\'', '
global $func;
return ' . strtr($ent_check[0], array('&' => '&amp;'))  . 'htmlspecialchars($string, $quote_style, ' . ($utf8 ? '\'UTF-8\'' : '$charset') . ')' . $ent_check[1] . ';'),
'htmltrim' => create_function('$string', '
global $func;
return preg_replace(\'~^([ \t\n\r\x0B\x00' . ($utf8 ? '\x{C2A0}' : '\xA0') . ($utf8 && @version_compare(PHP_VERSION, '5.1.0') != -1 ? '\pZ' : '') . ']|&nbsp;)+|([ \t\n\r\x0B\x00' . ($utf8 ? '\x{C2A0}' : '\xA0') . ($utf8 && @version_compare(PHP_VERSION, '5.1.0') != -1 ? '\pZ' : '') . ']|&nbsp;)+$~' . ($utf8 ? 'u' : '') . '\', \'\', ' . implode('$string', $ent_check) . ');'),
'truncate' => create_function('$string, $length', (empty($modSettings['disableEntityCheck']) ? '
global $func;
$string = ' . implode('$string', $ent_check) . ';' : '') . '
preg_match(\'~^(' . $ent_list . '|.){\' . $func[\'strlen\'](substr($string, 0, $length)) . \'}~'.  ($utf8 ? 'u' : '') . '\', $string, $matches);
$string = $matches[0];
while (strlen($string) > $length)
$string = preg_replace(\'~(' . $ent_list . '|.)$~'.  ($utf8 ? 'u' : '') . '\', \'\', $string);
return $string;'),
'strtolower' => $utf8 ? (function_exists('mb_strtolower') ? create_function('$string', '
return mb_strtolower($string, \'UTF-8\');') : create_function('$string', '
global $sourcedir;
require_once($sourcedir . \'/Subs-Charset.php\');
return utf8_strtolower($string);')) : 'strtolower',
'strtoupper' => $utf8 ? (function_exists('mb_strtoupper') ? create_function('$string', '
return mb_strtoupper($string, \'UTF-8\');') : create_function('$string', '
global $sourcedir;
require_once($sourcedir . \'/Subs-Charset.php\');
return utf8_strtoupper($string);')) : 'strtoupper',
'ucfirst' => $utf8 ? create_function('$string', '
global $func;
return $func[\'strtoupper\']($func[\'substr\']($string, 0, 1)) . $func[\'substr\']($string, 1);') : 'ucfirst',
'ucwords' => $utf8 ? (function_exists('mb_convert_case') ? create_function('$string', '
return mb_convert_case($string, MB_CASE_TITLE, \'UTF-8\');') : create_function('$string', '
global $func;
$words = preg_split(\'~([\s\r\n\t]+)~\', $string, -1, PREG_SPLIT_DELIM_CAPTURE);
for ($i = 0, $n = count($words); $i < $n; $i += 2)
$words[$i] = $func[\'ucfirst\']($words[$i]);
return implode(\'\', $words);')) : 'ucwords',
);

hata nedem kaynaklnıyor olabilir
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: robenn on June 04, 2007, 09:42:15 AM
Şunu da ekleyim. Forumdaki diğer temalarda sorunsuz çalışıyor ama kullandığım Çöl Ateşinde sorun çıkarıyor.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: mk1977 on June 26, 2007, 02:45:11 AM
çok yararlı bir döküman, teşekkürler ;)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: HayaTR on July 29, 2007, 09:57:19 AM
Oluşturduğum Sayfanın Title ını Nasıl Değiştirebilirim ?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on July 29, 2007, 10:06:49 AM
Dosyanın en başına şunu yazmayı dene;
Code: [Select]
$context['page_title'] = 'Sayfa Başlığı';
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: HayaTR on July 29, 2007, 01:13:02 PM
Dosyanın en başına şunu yazmayı dene;
Code: [Select]
$context['page_title'] = 'Sayfa Başlığı';
Teşşekür Ederim Elmacik (https://www.simplemachines.org/community/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.hayatr.com%2Fforum%2FThemes%2Fwchild%2Fimages%2Ficons%2Ffolder_open.gif&hash=a7c5f2b656a001d81fbbac88b2eebd33)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: hcm_erhan on July 29, 2007, 04:03:34 PM
Dosyanın en başına şunu yazmayı dene;
Code: [Select]
$context['page_title'] = 'Sayfa Başlığı';
Hayy Allah razı olsun be, çok işime yaradı saolasın :)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: deejayss on July 30, 2007, 02:28:10 PM
sağolun bunu chat için yaptım
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: oLgan on August 06, 2007, 07:17:08 PM
ben aylardır cevap alamadım yine lazım oldu :) .. sayfa yaptım diyelim o sayfada kaç tane üye var saydırmam lazım bunu nasıl yaptıcam?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ALpHi on August 23, 2007, 01:57:41 PM
Merhabalar,
Ben Reklam için ayrı bir sayfa oluşturmak istiyorum,forumda baktım,bulamadım,Elmacik yardımcı olur musun?

Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ALpHi on August 27, 2007, 06:01:02 PM
Kardeşim ben İletişim sayfası koymak istiyorum aynı bunun gibi ;
(https://www.simplemachines.org/community/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg62.imageshack.us%2Fimg62%2F7276%2Filetisimtf4.jpg&hash=5a4ed54c09439992e8f50b2e6ba589fd)
Yalnız kendi sayfamı nasıl ekleyeceğimi anlamadım :S
Sen radyoya göre anlatmışsın,bir de İletişime göre anlatırsan sevinirim :)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: HoT_sOuRcE_ on August 27, 2007, 06:24:48 PM
radyoya göre bir durum yok radyo yazan yere iletisim yazarsın olur biter önemli olan kodları koyacağın yer

ayrıca o iletişim sayfasının modu mevcut direk butonunu falan ekliyor ayrı sayfada oluyor

contact page olarak mod sitesinde mevcut türkçesi için arama yap var mı bilmiyorum çünkü kendim çevirmiştim ;)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ALpHi on August 27, 2007, 06:55:00 PM
Kardeşim o linkleri bulup siteye ekler misin lütfen ?
Türkçesini ben bulamadım burada,yardımcı olursan şu kardeşine çok memnun olurum,kandil günü valla ne hora geçer.. :)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: nymphe on September 06, 2007, 04:05:46 PM
arkadaşlar alt link nasıl verebilirim yani  index.php?action=iletisim;sa=reklam gibi
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: kenenn on October 04, 2007, 06:46:22 PM
arkadaşlar ben bi sayfa yapmak istiyorum forumun içinde olacak ne bilim whois bilgileri sorgulama gibi ama 1000 mesajı olamayan üyeler oraya girmiyecek bunu nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: kenenn on October 07, 2007, 04:09:21 PM
arkadaşlar ben bi sayfa yapmak istiyorum forumun içinde olacak ne bilim whois bilgileri sorgulama gibi ama 1000 mesajı olamayan üyeler oraya girmiyecek bunu nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz

elmacık yardımını bekliyorum
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Minare on October 28, 2007, 11:06:34 AM
Bu sayfaya nasıl title veririm , bilen var mı  :)

Code: [Select]
<?php

function template_main()

{

echo 
'

<iframe src="http://www.minare.net/padisahlar/index.htm" align="center" height="800" width="100%">'
;

/* Yukariya koydugumuz kodlarin içinde tek tirnak isareti ( ' ) varsa, önlerine mutlaka ters bölü ( \ ) koyuyoruz.
Yoksa PHP hatasi aliyoruz - Template Parse Error. */
}

?>
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on October 28, 2007, 12:00:23 PM
Bende onu sorucaktim :)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: yansima on October 30, 2007, 08:10:59 PM
Yaptim ama asagidaki hatayi veriyor arkadaslar bundan nasil düzeltebilirim tesekükler


Fatal error: smf_main() [function.require]: Failed opening required '/home/siteismi/public_html/forum/Sources/candirfm.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/siteismi/public_html/forum/index.php on line 356


Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: nymphe on November 02, 2007, 09:09:37 AM
arkadaşlar alt link nasıl verebilirim yani  index.php?action=iletisim;sa=reklam gibi
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: devedikeni on November 02, 2007, 05:51:20 PM
ben şunu merak ediyorum. forum ana dizinde bulunuyor.
www.site.com yani.
tp nin modu denizin sitesi www.sifirforum.com u duymuşsunuzdur belki. ben onun yaptığıolayı merak ediyorum.
site.com/konu1
site.com/konu2
site.com/konu3 şeklinde linkleri vermiş. sanki her sayfada farklı smf kurulu gibi. bi konuya girince menüden ana sayfa dersen o konunun ana sayfasına gidiyo. asılana sayfaya gitmiyo.
nasıl o iekilde action kullanmadan sayfa oluşturabiliriz.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Darkness_ on November 06, 2007, 04:31:33 AM
2. yolu default themede mi yapmamiz gerekiyor?
cunku bana lazim olan baska bir themada yeni bir sayfa acmak
Ve  forumu giden yolu duzenlemek icin bana birisi yardimci olabilir mi?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on November 18, 2007, 08:49:33 AM
Sayfaların başlıklarını düzenleyebilmek için (title) şunu yapın;
Sources klasörüne kaydettiğiniz dosyanın içinde en basit şekille şunlar olmalı:
Code: [Select]
<?php

function FonksiyonAdi()
{
   
loadTemplate('ThemeDosyasi');
}

?>


Burada, loadTemplate isimli koddan önce şunu yazın:
global $context;
$context['page_title'] = 'Sayfa başlığımız..'

Ve Darkness_, default tema olmak zorunda değil.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on November 18, 2007, 08:58:43 AM
Tesekkürler Elmacik :)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Minare on November 19, 2007, 08:13:50 AM
Sağol elmacik abi  ;)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: SynchroN on December 27, 2007, 05:22:29 PM
ÇÖZDÜM
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on December 27, 2007, 05:23:46 PM
Themes klasorune yukledigin dosyanin adi Sohbet.template.php olmali. Sanirim baska birsey yaptin.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: nymphe on February 11, 2008, 01:40:08 PM
arkadaşlar şöyle link nasıl veriliyor peki  ?action=board=88;poll gibi

ve ?sayfa gibi yani download sayfasındaki ?languages ?converters gibi
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: acemiforum on February 22, 2008, 09:44:11 AM
2. yolu 1. yolu yaptıktan sonra mı uyguluyoruz?

1. yolu yaptım ve sorunsuz çalıştı.

2. yol da çalıştı anca http://www.site.com/forum/radyo.php yaptığımda tema gelmiyor.

Sadece düz beyaz sayfa içinde eklediğim kodlar geliyor.

www.site.com/forum/index.php?action=radyo yaptığımda ise sorun yok.

Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: lalezar on April 03, 2008, 09:27:03 AM
birinci yolu denedim
http://www.siteismi.com/index.php?action=chat

 bu bunu tıkladyınca aşağıdaki hatayı veriyor main teması yüklenemedi..
(https://www.simplemachines.org/community/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg89.imageshack.us%2Fimg89%2F9836%2Fadszdn1.png&hash=14232b7b2e1b6388b6148eb379a4b91d)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: xareelat on April 09, 2008, 03:55:46 AM
arkadaşlar ssı yi asp ye nasıl çağıracağız?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: tecrube85 on April 12, 2008, 09:18:50 AM
Tema Hatası!
/Themes/default/Radyo.template.php adındaki tema veya dil dosyasının yüklenmesinde sorun var. Lütfen söz dizimini denetleyin ve tekrar deneyin , tek tire işareti önünde tek yatık çizgi olmalı (') ve tek yatık çizgi kullanacaksanız iki tane yazmalısınız (\). PHP kodlarında hatayı daha belirgin görmek istiyorsanız, doğrudan dosyaya erişim sağlamayı deneyin.



Tam olarak anlamadim hatayi..Nasil düzelteceğim
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on April 12, 2008, 09:34:26 AM
Kodlarinizi verir misiniz?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: tecrube85 on April 12, 2008, 09:41:37 AM
Elbette Yağız.İlgin İçin Teşekkür Ederim.Kodlarim aşağidaki gibidir.Bu Kodu Radyo.template.php Dosyasi içerisinde gerekli alana yapiştirdim..

Code: [Select]
<!-- duyurular -->

<table align="center" border="0" cellpadding="6" cellspacing="1" class="tborder" width="80%" height="198">
<tr>
<td class="tcat"><span class="smallfont"><center><b>...::: xx_death_well Müziğin tadına
bizimle varın :::...</b></center></span></td>

<tr><td bgcolor="#F5F5FF">


<center>
Power FM<table width="400" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" id="table1">
<tr>
<td bgcolor="#003D79" height="1"></td>
</tr>
<tr>
<td><object id="NSPlay" name="NSPlay"
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
width=400
height=50
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=6,1,5,217"
standby="Loading Microsoft® Windows Media™ Player components..."
type="application/x-oleobject" align="left">
<param name='AutoStart' value='-1'>
<param name='filename' value='mms://xiphias.vargonen.net/PowerFm'>
<param name='WindowlessVideo' value='0'>
<param name='PreviewMode' value='0'>
<param name='AutoSize' value='0'>
<param name='AnimationAtStart' value='0'>
<param name='EnableContextMenu' value='0'>
<param name='ShowStatusBar' value='-1'>
<param name='ShowControls' value='-1'>
<param name='ShowAudioControls' value='-1'>
<param name='ShowPositionControls' value='0'>
<param name='ShowDisplay' value='0'>
<param name='ShowTracker' value='0'>
<param name='ShowGotoBar' value='0'>
<param name="AudioStream" value="-1">
<param name="AllowScan" value="-1">
<param name="AllowChangeDisplaySize" value="-1">
<param name="AutoRewind" value="0">
<param name="Balance" value="0">
<param name="BaseURL" value>
<param name="BufferingTime" value="3">
<param name="CaptioningID" value>
<param name="ClickToPlay" value="-1">
<param name="CursorType" value="0">
<param name="CurrentPosition" value="-1">
<param name="CurrentMarker" value="0">
<param name="DefaultFrame" value>
<param name="DisplayBackColor" value="0">
<param name="DisplayForeColor" value="16777215">
<param name="DisplayMode" value="0">
<param name="DisplaySize" value="4">
<param name="Enabled" value="-1">
<param name="EnablePositionControls" value="-1">
<param name="EnableFullScreenControls" value="0">
<param name="EnableTracker" value="-1">
<param name="InvokeURLs" value="-1">
<param name="Language" value="-1">
<param name="Mute" value="0">
<param name="PlayCount" value="1">
<param name="Rate" value="1">
<param name="SAMILang" value>
<param name="SAMIStyle" value>
<param name="SAMIFileName" value>
<param name="SelectionStart" value="-1">
<param name="SelectionEnd" value="-1">
<param name="SendOpenStateChangeEvents" value="-1">
<param name="SendWarningEvents" value="-1">
<param name="SendErrorEvents" value="-1">
<param name="SendKeyboardEvents" value="0">
<param name="SendMouseClickEvents" value="0">
<param name="SendMouseMoveEvents" value="0">
<param name="SendPlayStateChangeEvents" value="-1">
<param name="ShowCaptioning" value="0">
<param name="TransparentAtStart" value="0">
<param name="VideoBorderWidth" value="0">
<param name="VideoBorderColor" value="0">
<param name="VideoBorder3D" value="0">
<param name="Volume" value="-600">
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=windows&sbp=mediaplayer&ar=Media&sba =Plugin&"
src="mms://xiphias.vargonen.net/PowerFm"
name="NSPlay"
width="400"
height="50"
showstatusbar="1" showcontrols="1" showdisplay="0" showgotobar="0" autosize="0" showcaptioning="0"
enabletracker="0" showtracker="0" enablecontextmenu="0" volume="0" showpositioncontrols="0" showaudiocontrols="1">
</embed>
</object></td>
</tr>
</table>
<table class="MuzikLinkKutu" borderColor="#" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="67%" align="center" border="1" id="table5">
<tr>
<td onmouseover="this.style.backgroundColor = '#FFFF00';" style="CURSOR: hand; BACKGROUND-COLOR: #ffcc00" onclick="window.open('http://www.muzikservisi.be/muzik/yayin.php','muzik','resizable=yes,width=620,height =425')" onmouseout="this.style.backgroundColor = '#FFCC00'; this.style.cursor='hand';" align="middle" bgColor="#ffcc00" height="40">
Türkçe Müzik Dinlemek İçin Tıklayınız</td>
</tr>
</table>
<table class="MuzikLinkKutu" borderColor="#" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="67%" align="center" border="1" id="table6">
<tr>
<td onmouseover="this.style.backgroundColor = '#FFFF00';" style="CURSOR: hand; BACKGROUND-COLOR: #ffcc00" onclick="window.open('http://www.alivesong.com/music/live.php','muzik','resizable=yes,width=620,height= 425')" onmouseout="this.style.backgroundColor = '#FFCC00'; this.style.cursor='hand';" align="middle" bgColor="#ffcc00" height="40">
Yabancı Müzik Dinlemek İçin Tıklayınız</td>
</tr>
</table>
</table>
</img></center>

</td></tr>
</tr>

</table></div>
</img></center>

</td></tr>
</tr>

</table>



<!-- duyurular -->
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: renkliforum on April 17, 2008, 02:59:28 AM
Bir şeyler yapmaya çalıştım, ama bir noktada tıkandım...

1. Talimatlara göre kendi sayfamı oluşturdum. Şöyle bir sonuç elde ettim.

(https://www.simplemachines.org/community/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg365.imageshack.us%2Fimg365%2F2808%2Ftakim1jp4.jpg&hash=9e5c258bfac53702451da484888b5913) (http://imageshack.us)

Eğer dikkat ettiyseniz kaydetmek için bir buton yok. Bunun kayıt edilmesini nasıl sağlarım?

2. Aşağıdaki şekilde gösterilmiş olan yere bu sayfanın linkini nasıl ekleyebilirim.
(https://www.simplemachines.org/community/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg143.imageshack.us%2Fimg143%2F5232%2Ftakim2zi6.jpg&hash=b42de423d304f2f794b222aecd13d3c9) (http://imageshack.us)


Yardımlarınızı bekliyorum...
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: renkliforum on April 20, 2008, 05:37:21 PM
Yardım edebilecek kimse yok mu arkadaşlar??
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: [SiNaN] on April 21, 2008, 02:48:32 AM
Bu takım eklentisi nasıl birşey? Kodlarını verebilirseniz profilin içinde bir yere ayar koyarız. :)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: renkliforum on April 21, 2008, 08:58:40 AM
Bu takım eklentisi nasıl birşey? Kodlarını verebilirseniz profilin içinde bir yere ayar koyarız. :)

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=98033.msg636344#msg636344  buradaki mesajı uyguladım, ancak

şuradaki sorun meydana geldi.(Oraya da aynı soruyu sormuşum, ama cevap alamamışım)

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=233340.msg1502105#msg1502105
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: [SiNaN] on April 21, 2008, 09:47:24 AM
Çözüldü.

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=98033.msg1515559#msg1515559
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: imazy on April 23, 2008, 07:34:41 AM
bu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim :)

Code: [Select]
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/melezpre/public_html/forum/Sources/Radyo.php on line 1
http://www.melezprens.net/forum/index.php?action=radyo
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Hoochie Coochie Man on July 23, 2008, 02:09:18 PM
Döküman için çok teşekkürler işime çok yaradı.
Saygılar..
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ertQ on August 14, 2008, 09:31:40 AM
Afedersiniz. Ben giriş sayfamı yönlendirmeli yapmak istiyorum. Kişiler benim site adımı yazdığı zaman benim yapmış olduğum yönlendirme sayfası açılacak, koymuş olduğum butonla da siteye yönlendirilecek. Yardımcı olur musunuz? nasıl yapabilirim?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ertQ on August 16, 2008, 10:03:13 AM
Yardımcı olacak biri yokmu?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: [SiNaN] on August 16, 2008, 10:09:16 AM
Sayfanızı oluşturun ve ftp ile index.php'nin olduğu dizine atın.

.htacess'e de şu kodu eklerseniz öncelikle sayfanıza yönlenecektir kullancılar:

Code: [Select]
DirectoryIndex sayfa.html
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ertQ on August 17, 2008, 04:28:38 AM
.htacess i bulamadım. :S
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: husmen73 (Gulhin) on August 17, 2008, 05:10:34 AM
.htacess i bulamadım. :S
Biligsayarınızda bir txt dosyası oluşturun. FTP'ye yükleyin ve ismini orada .htaccess olarak değiştirin, daha sonra ilgili kodları yazın.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ertQ on August 17, 2008, 07:03:52 AM
Teşekkür ederim :)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ertQ on August 17, 2008, 07:10:46 AM
Site gitti
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: BuЯЯЯЯaK on August 17, 2008, 07:55:46 AM
DirectoryIndex sayfa.html

Yazdıktan sonra o dizine sayfa.html yi attınmı ?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ertQ on August 17, 2008, 09:47:33 AM
Attım ve "indez of /" hatası verdi. "sayfa.html" yi "giris.html" yapmıştım. Bana "giris.html" isimli bir yönlendirme sayfası yapar mısınız? gerekli yerleri doldurayım. Bir yerde hata yaptım galiba?

http://img174.imageshack.us/my.php?image=destek13az3.png (http://img174.imageshack.us/my.php?image=destek13az3.png)


(https://www.simplemachines.org/community/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg174.imageshack.us%2Fimg174%2F1438%2Fdestek13az3.png&hash=e72bb7e3e29bf8ece82a5aef50776737)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: BuЯЯЯЯaK on August 17, 2008, 10:03:38 AM
htaccess dosyasını düzenlediği eminmisin ?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ertQ on August 17, 2008, 10:10:41 AM
dosya kayboldu ki. Yönlendirme konusunda mı hata yaptım acaba. Yönlendirme yapmam için gerekli kodlar neler?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: [SiNaN] on August 17, 2008, 02:15:36 PM
Notepad'i açın.

İçine

Code: [Select]
DirectoryIndex giris.html
yazın ve htaccess.txt olarak kaydedin.

FTP'ye atın ve adını .htaccess olarak değiştirin.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ertQ on August 19, 2008, 02:18:58 PM
Teşekkür ederim. Yönlendirme nasıl yapacağımı bulamadım ama. Hangi kodlar gerekli?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: [SiNaN] on August 20, 2008, 06:46:48 AM
Yukarıdaki kod bu işe yarıyor. giris.html yerine yazacağınız sayfaya yönlecektir kullanıcılar.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: indiantr on August 22, 2008, 08:37:05 AM
Merhabalar,

Bir sosyal sorumluluk çerçevesi içindeki sayfaya forum kurmak istiyorum.Forum dosyalarını yükledim fakat nasıl kuracağım ve kullanacağım hakkında bir fikrim yok.
Bu konuda yardımcı olabilir misiniz. install.php sayfasında kullanıcı grişi istiyor fakat hangi kullanıcı girişi olduğunu bilmiyorum
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İyi çalışmalar,
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: BuЯЯЯЯaK on August 22, 2008, 08:38:53 AM
@indiantr

Yanlış yerde arıyorsunuz .

Alttaki linki inceleyin kurulumla ilgili dökümanların linkine ulaşabilirsiniz.

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=132781.0
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: ahdevefa on September 02, 2008, 06:23:58 AM
bunun için kod değiştirmeye filan hiç gerek yok .yayınlamak ıstediğiniz sayfayı sayfaismi.htm siye kaydedin sonra ftpden puplic_html klasorune atın.sonrada sitenızde bunun linkini verin.linkini soyle verin
www.siteadınız.com/sayfaismi.htm

biti alın sıze extra sayfa
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Hoochie Coochie Man on September 02, 2008, 06:42:23 AM
bunun için kod değiştirmeye filan hiç gerek yok .yayınlamak ıstediğiniz sayfayı sayfaismi.htm siye kaydedin sonra ftpden puplic_html klasorune atın.sonrada sitenızde bunun linkini verin.linkini soyle verin
www.siteadınız.com/sayfaismi.htm

biti alın sıze extra sayfa

Bu konu başlığının anlam ve önemini anlayamadınız sanırım, söylediğiniz şekli tabiki tüm site sahipleri biliyordur, ancak bir çok dezavantajı vardır.

- Kimler Online'da üyenin o sayfada olduğunu göstermez.
- Sayfa linkini menuye eklediğinizde "current/active" özelliğini kullanamazsınız.
vs.. vs..
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: lostr on September 09, 2008, 03:17:05 PM
Merhabalar;
Foruma entegre edilmiş hazır sohbet paneli kullanıyorum ve bunun için forumun üst kısmına sekme (Sohbet, Ana Sayfa, Ara, Profil) oluşturdum. Sohbet sekmesini tıkladığımda hazır sohbet paneline yönleniyor.

Kimler Online baktığımda ''Sohbet ediyor'' şeklinde gözüksün istiyorum./Themes/default/languages/Who.turkish.php  dosyasına,
$txt['whoall_Sohbet'] = '<a href="' . $scripturl . '?action=Sohbet">Sohbet Odası</a>\'ında.'; şeklinde satır ekledim fakat olmadı. Kimler Online'a bakıyorum değişiklik yok Ana Sayfa olarak gözüküyor. Nasıl ayarlayabilirim?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Hoochie Coochie Man on September 09, 2008, 04:57:51 PM
@bilerhangic

Önceki mesajında da belirttiğim gibi 1. yolu takip edip bir sayfa oluşturmalısın. Orada ki; Radyo.template.php örneğini Sohbet.template.php olarak uygulamaya çalışın.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: _dropturk_ on September 17, 2008, 05:47:39 PM
selam arkadaslar kendı yazdıgımız sayfamızda nasıl fonctıon acıp kullanırız...
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Evo™ on September 17, 2008, 05:50:22 PM
selam arkadaslar kendı yazdıgımız sayfamızda nasıl fonctıon acıp kullanırız...
İlk sayfada anlatılanları yapın veya aşağıdaki linkteki modu kurun.
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=331
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Minare on November 05, 2008, 02:48:32 PM
MinareFirmalari.php sayfam şu şekilde :

Code: [Select]
<?php
function MinareFirmalari ()
{



global 
$context;
$context['page_title'] = 'Minare Yapımı - Minare İnşası - Minare Firmaları - Minare Yapan Firmalar'



    
loadTemplate('MinareFirmalari');
}
?>


Ama hata alıyorum. Nerde yanlış yaptım acaba ?

Sayfam : http://www.minare.net/forum/index.php?action=minarefirmalari


Selametle
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on November 05, 2008, 05:05:54 PM
$context['page_title'] = 'Minare Yapımı - Minare İnşası - Minare Firmaları - Minare Yapan Firmalar'

Bu satırın sonuna ; koymalısın.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Minare on November 05, 2008, 05:13:24 PM
$context['page_title'] = 'Minare Yapımı - Minare İnşası - Minare Firmaları - Minare Yapan Firmalar'

Bu satırın sonuna ; koymalısın.

Oldu, çok teşekkür ederim , eyvallah usta (=
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: SoNSuZLuKC on November 21, 2008, 06:13:52 AM
Elmacik merhaba

Code: [Select]
<?php

$ssi_layers 
= array('main');
$ssi_theme '4'// Buraya, radyo sayfasi görüntülenirken kullanilmasini istediginiz temanin sizin sitenizde kurulum sira numarasini yazacaksiniz. Örnegin varsayilan tema için 1 girebilirsiniz.

include("/home/**/public_html/forum/SSI.php"); // Buraya da forumun dosya yolunu yazin. Yönetim panelindeki Temalar ve Görünüm bilgilerinden forumun dosya yolunu ögrenebilirsiniz.

echo '

<p /><center>
<div id="cse-search-results"></div>
<script type="text/javascript">
  var googleSearchIframeName = "cse-search-results";
  var googleSearchFormName = "cse-search-box";
  var googleSearchFrameWidth = 800;
  var googleSearchDomain = "www.google.com.tr";
  var googleSearchPath = "/cse";
</script>
<script type="text/javascript" src="http://www.google.com/afsonline/show_afs_search.js"></script>
</center>

'
;

/* Yukariya koydugumuz kodlarin içinde tek tirnak isareti ( ' ) varsa, önlerine mutlaka ters bölü ( \ ) koyuyoruz.
Yoksa PHP hatasi aliyoruz - Template Parse Error. */

ssi_shutdown();

?>

vermiş oldugun bu kodlarla google adsence icin arama kdolarını yerlesteridim arama sonucları aynı sayfada cikiyor ama ie de sorun cikartiyor. Firefoxda arama sonuclari ayni sayfada cikarken ie de ayni sayfada cikiyor + birden cok popup sayfada aciliyor.

www.destinam.net/forum burdan deneyebilirsin.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on November 21, 2008, 06:31:37 AM
Sonsuzluk, sayfaya link vermemişsin göremedim.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: SoNSuZLuKC on November 21, 2008, 06:33:15 AM
Sonsuzluk, sayfaya link vermemişsin göremedim.

www.destinam.net/forum buyur
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on November 21, 2008, 06:37:47 AM
Hayır onu vermişsin zaten, ben onu değil, burada verdiğim yöntemle yaptığın sayfanın linkini soruyorum. Yani şu yukarıda verdiğin kodları koyduğun sayfa. Senin verdiğin link o sayfaya değil foruma gidiyor.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: SoNSuZLuKC on November 21, 2008, 06:41:36 AM
Özür dilerim  :D

www.destinam.net/forum/google.php link bu içindeki kodlar

Quote
<?php

$ssi_layers = array('main');
$ssi_theme = '4'; // Buraya, radyo sayfasi görüntülenirken kullanilmasini istediginiz temanin sizin sitenizde kurulum sira numarasini yazacaksiniz. Örnegin varsayilan tema için 1 girebilirsiniz.

include("/home/**/public_html/forum/SSI.php"); // Buraya da forumun dosya yolunu yazin. Yönetim panelindeki Temalar ve Görünüm bilgilerinden forumun dosya yolunu ögrenebilirsiniz.

echo '

<p /><center>
<div id="cse-search-results"></div>
<script type="text/javascript">
  var googleSearchIframeName = "cse-search-results";
  var googleSearchFormName = "cse-search-box";
  var googleSearchFrameWidth = 800;
  var googleSearchDomain = "www.google.com.tr";
  var googleSearchPath = "/cse";
</script>
<script type="text/javascript" src="http://www.google.com/afsonline/show_afs_search.js"></script>
</center>

';

/* Yukariya koydugumuz kodlarin içinde tek tirnak isareti ( ' ) varsa, önlerine mutlaka ters bölü ( \ ) koyuyoruz.
Yoksa PHP hatasi aliyoruz - Template Parse Error. */

ssi_shutdown();

?>

index.template.php deki iliskili kodlar

Code: [Select]
      echo '
<form action="http://www.destinam.net/forum/google.php" id="cse-search-box">
    <input type="hidden" name="cx" value="partner-pub-2067750336901194:ypjdpo-3g7q" />
    <input type="hidden" name="cof" value="FORID:10" />
    <input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-9" />
    <input type="text" name="q" size="20" />
<script type="text/javascript" src="http://www.google.com/coop/cse/brand?form=cse-search-box&amp;lang=tr"></script>';

firefox da sorun yokken ie de bisuru popup aciliyor.  ;)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on November 21, 2008, 06:49:36 AM
Şimdi oldu. :) Ben IE7 ile de baktım, Opera 9 ilede baktım, ikisinde de çalışmıyor. Nedenini de söyleyeyim, Google Arama için Adsense kodlarını bir sayfada sadece bir defa kullanabilirsin. Şimdi sen index'e koymuşsun zaten (menünün üstüne), bir de ayrıca sayfanın içine gömmüşsün, bu durumda sorun çıkarması/görünmemesi gayet normal.

İlla ki böyle kullanmak istiyorum diyorsan, google.php sayfasına gelindiğinde üstteki arama kutusunu devre dışı bırakmayı deneyebilirsin. Şöyle ki; yukarıda index.template.php 'ye koyduğun söylediğin kodları şu şekilde değiştir:

Code: [Select]
      if (SMF != 'SSI')
            echo '
<form action="http://www.destinam.net/forum/google.php" id="cse-search-box">
    <input type="hidden" name="cx" value="partner-pub-2067750336901194:ypjdpo-3g7q" />
    <input type="hidden" name="cof" value="FORID:10" />
    <input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-9" />
    <input type="text" name="q" size="20" />
<script type="text/javascript" src="http://www.google.com/coop/cse/brand?form=cse-search-box&amp;lang=tr"></script>';
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: SoNSuZLuKC on November 21, 2008, 07:05:25 AM
Elmacik tsk ederim ama sanirim yanlis anladin beni.  :-\

google.php ile index.template.php deki kodlar ayni degil.

index.template.php form action calistirildiginda google.php deki sayfada sonuclar cikariyor.

www.destinam.net/google.php tek basina bir sonuc vermez yani index.template.php deki kodun tetiklenmesi lazim ki sonuc gorunsun. ayrica firefox da duzgun calisiyor. ama ie de arama yaptigimda sonuclari yeni pencerde gosteriyor. (www.destinam.net/google.php)

if (SMF != 'SSI') bunu anlamadim ayrica neyi degistirecek bu.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on November 21, 2008, 07:15:40 AM
Yanlış anlamışım afedersin. O zaman if (SMF != 'SSI') satırını sil. Bu satır bir kodun aynı sayfada iki defa çıkmaması içindir, ama zaten onlar farklı kodlarmış.

Ayrıca, ben sitende arama yapmayı denedim bu index'teki kodların olduğu yerden. IE7, Opera 9, Firefox 3.0.4 ile girdim, üçünde de aynı çalışıyor, üçünde de düzgün çalışıyor, hiç bir sorun yok. Sende açılan pop-uplar aracaba bilgisayarına virüs girmiş olmasından kaynaklanabilir mi?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: SoNSuZLuKC on November 21, 2008, 07:21:16 AM
Kahrolsun ie  :D ie 8 beta kullaniyorum ondan olabilir firefox ve opera da sorun olmadigina gore baska bir pc de yine deneyecegim yardimlarin icin tesekkurler.  ;)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Özgür on November 21, 2008, 08:38:52 AM
Kahrolsun ie  :D ie 8 beta kullaniyorum ondan olabilir firefox ve opera da sorun olmadigina gore baska bir pc de yine deneyecegim yardimlarin icin tesekkurler.  ;)
Ben ie7 kullanıyorum gayet iyi çalışıyor arama özelliği sitende sonsuzlukc. Eğer ie8 de olan problemi Badboyun verdiği kodlarla çözebilirsin (jslere etki edip etmediğini bilmiyorum ama)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: yakup efe on November 21, 2008, 05:59:51 PM
Birinci yöntemle bütün yazılanları denedim ters bölü işaretlerini de tam uygulamama rağmen

Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /home/ygonul/public_html/forums/Sources/Radyo.php on line 2

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/ygonul/public_html/forums/Sources/Radyo.php on line 2

Bu hataları alıyorum. Sorun nedir acaba bir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on November 22, 2008, 04:25:07 AM
Yakup keşke dosyaya koyduğun kodları da söyleseydin de zaman kaybı olmadan sorunun nerede olduğunu görüp yardımcı olabilseydik. :)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: yakup efe on November 22, 2008, 02:12:28 PM
Yakup keşke dosyaya koyduğun kodları da söyleseydin de zaman kaybı olmadan sorunun nerede olduğunu görüp yardımcı olabilseydik. :)

Elmacık, koyduğum kodlar 1.nci sayfada verdiğin kodlardı. Ben birinci yöntemle yaptım. Her şeyi harfiyen defalarca yapmama rağmen aynı hatayı almaktan kurtulamadım.

İlk verdiğiniz Radyo.Template.php dosyası kodlarında tek tırnaktan(') sonra \ işareti koyun demişsiniz. Ben flatcast'i link olarak koyduğum için ve orada (')
 işareti olmadığı için böyle bir şey de yapmadım.

Fakat şöyle bir şey var. Ben flatcast radyoyu normal html kodlarla şu an kullanıyorum Ve bunu foruma gömmek istiyordum.

Acaba flatcast olmuyor mu?  Bunu bilmiyorum.

İlgi ve alakanıza çok teşekkür ederim.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on November 22, 2008, 02:19:23 PM
Yakupcan, koyduğun kodları görmeden bir şey diyemiyoruz ki. Sen oluşturduğun dosyanın içindeki kodları buraya yolla bir bakalım.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: yakup efe on November 22, 2008, 02:36:21 PM
Radyo.Template.Php
Code: [Select]
<?php

function template_main()

{

echo 
'

<iframe name="iFrame1" width="698" height="590" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=769152
" scrolling="auto" frameborder="1"></iframe>


'
;


}

Radyo.php

Code: [Select]
<?php
function CanliYayin ()
{
loadTemplate('Radyo');
}
?>

Elmacık kodlar bunlar..
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on November 22, 2008, 03:11:06 PM
Yakup, iframe olarak koyduğun sayfa hatalı. Yani şu: http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=769152

Buraya girildiğinde "yanlış oynatıcı kodu diyor. Önce flatcast hesabını doğru ayarlaman gerekir.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: rölyef on November 22, 2008, 03:14:23 PM
Aranıza giriyorum ama :) Radyo.Template.php dosyasında php kodu kapanmamış.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Elmacik on November 22, 2008, 03:22:56 PM
O çok önemli değil Fovist, PHP'nin yeni versiyonları onu algılıyor, problem çıkarmıyor.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: yakup efe on November 22, 2008, 03:23:42 PM
Yakup, iframe olarak koyduğun sayfa hatalı. Yani şu: http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=769152

Buraya girildiğinde "yanlış oynatıcı kodu diyor. Önce flatcast hesabını doğru ayarlaman gerekir.

Elmacık kardeş, bu link bende çalışıyor şu an. Orada bir sorun yok. Hatta şu an faal durumda
http://www.vatansevdalilari.org/Radyo.html

Olmuyorsa da yapacak bir şey yok. Her şey için teşekkür ederim. :)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Özgür on November 22, 2008, 04:32:48 PM
bende araya girmiş gibi olmayım ama ilk kodun sonuna ?> ekle Elmacik muhtemelen php 4.2 kullanıyordur sorun olabilir.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: yakup efe on November 22, 2008, 04:36:34 PM
bende araya girmiş gibi olmayım ama ilk kodun sonuna ?> ekle Elmacik muhtemelen php 4.2 kullanıyordur sorun olabilir.

Yaptım kardeş yine aynı hata..

Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: SoNSuZLuKC on November 26, 2008, 07:52:55 AM
Elmacik ilk yontemle bir sayfa daha olusturdum ama secili tab menusunde secili gozukmuyor.

http://www.destinam.net/forum/index.php?action=destizdivac
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on November 26, 2008, 08:00:53 AM
Buton kodunu verir misiniz?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: SoNSuZLuKC on November 26, 2008, 08:05:14 AM
Code: [Select]
// Show the [destizdivac] button.
echo '<li><a' , $current_action=='destizdivac' ? ' class="current"' : '' , ' href="', $scripturl, '?action=destizdivac"><span>DeSTi İzDiVaÇ</span></a></li>';
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: SoNSuZLuKC on November 26, 2008, 09:38:34 AM
Tamam bu tab olayini hallettim, teşekkürler. Ama sorularim bitmwz benim  :P

Code: [Select]
<?php

function template_main()

{

echo 
'

içerik


'
;

/* Yukariya koydugumuz kodlarin içinde tek tirnak isareti ( ' ) varsa, önlerine mutlaka ters bölü ( \ ) koyuyoruz.
Yoksa PHP hatasi aliyoruz - Template Parse Error. */
}

?>

Bu sekilde olusturulan bir sayfada nasil html kullanabilirim. Mesela sayfaya title eklemek istiyorum?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on November 26, 2008, 10:25:49 AM
Code: [Select]
<?php
function template_main()
{
global 
$context;
$context['page_title'] = 'Sayfa Ismi';
echo 
'html kodlari';
}
?>
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: SoNSuZLuKC on November 26, 2008, 10:52:45 AM
Yagiz;

title degismiyor yine http://www.destinam.net/forum/index.php?action=destizdivac olarak gorunuyor.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: [-Delete-] on November 26, 2008, 12:33:05 PM
Yağız'ın verdiği Kodları Sayfaya Nasıl Yerleştirdin?

Hazırladığın Sayfayı Ekle Buraya Yardımcı Olmaya Çalışırım
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: SoNSuZLuKC on November 26, 2008, 12:51:03 PM
Buyrun

Code: [Select]
<?php

function template_main()

{
global 
$context;
$context['page_title'] ='DeSTi iZDiVaÇ - Camfrog Sohbet Kanalı';
echo 
'

<img align="left" hspace="5" vspace="5" src="http://img444.imageshack.us/img444/5632/sohbetsvgiv9.png" alt="" />
<strong>DeSTi iZDiVaÇ</strong> camfrog sohbet sunucusunda hizmet veren bir sohbet kanalıdır.

<p />Camfrog sesli ve görüntülü bir sohbet programıdır. Camfrog sunucusu üzerinde bulunan <strong>DeSTi iZDiVaÇ</strong> sohbet odasına katılarak toplu sohbet edebilir, istediğiniz kişileri özel listenize ekleyebilir, birçok yeni kişi ile tanışabilir ve güzel zaman geçirebilirsiniz. Hem Türkiye\'den hem dünyadan binlerce kişinin kullandığı bu programı kullanmaya başlamanız için yapmanız gereken yalnızca bir iki dakikanızı ayırıp aşağıdaki adımları takip etmek.
<p />Programı indirip bilgisayarınıza kurduktan sonra varsa kullanıcı hesabınızla giriş yapın veya yeni bir kullanıcı hesabı oluşturun. Programa giriş yaptıktan sonra <strong>Odaya Git</strong> tuşuna basarak açılan pencereye <strong>Xx__DeSTi__iZDiVaC__xX</strong> yazarak sohbet kanalımıza ulaşabilirsiniz.
<p /> Programı <a href="http://www.destinam.net/camfrog.exe">burayı</a> tıklayarak indirebilirsiniz.


'
;

/* Yukariya koydugumuz kodlarin içinde tek tirnak isareti ( ' ) varsa, önlerine mutlaka ters bölü ( \ ) koyuyoruz.
Yoksa PHP hatasi aliyoruz - Template Parse Error. */
}

?>
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: [-Delete-] on November 26, 2008, 01:13:41 PM
Code: [Select]
<?php
global $context;
$context['page_title'] ='DeSTi iZDiVaÇ - Camfrog Sohbet Kanalı';

function 
template_main()
{
echo 
'

<img align="left" hspace="5" vspace="5" src="http://img444.imageshack.us/img444/5632/sohbetsvgiv9.png" alt="" />
<strong>DeSTi iZDiVaÇ</strong> camfrog sohbet sunucusunda hizmet veren bir sohbet kanalıdır.

<br />Camfrog sesli ve görüntülü bir sohbet programıdır. Camfrog sunucusu üzerinde bulunan <strong>DeSTi iZDiVaÇ</strong> sohbet odasına katılarak toplu sohbet edebilir, istediğiniz kişileri özel listenize ekleyebilir, birçok yeni kişi ile tanışabilir ve güzel zaman geçirebilirsiniz. Hem Türkiye\'den hem dünyadan binlerce kişinin kullandığı bu programı kullanmaya başlamanız için yapmanız gereken yalnızca bir iki dakikanızı ayırıp aşağıdaki adımları takip etmek.
<br />Programı indirip bilgisayarınıza kurduktan sonra varsa kullanıcı hesabınızla giriş yapın veya yeni bir kullanıcı hesabı oluşturun. Programa giriş yaptıktan sonra <strong>Odaya Git</strong> tuşuna basarak açılan pencereye <strong>Xx__DeSTi__iZDiVaC__xX</strong> yazarak sohbet kanalımıza ulaşabilirsiniz.
<br /> Programı <a href="http://www.destinam.net/camfrog.exe">burayı</a> tıklayarak indirebilirsiniz.


'
;

/* Yukariya koydugumuz kodlarin içinde tek tirnak isareti ( ' ) varsa, önlerine mutlaka ters bölü ( \ ) koyuyoruz.
Yoksa PHP hatasi aliyoruz - Template Parse Error. */
}

?>


Bu Şekilde denermisiniz?

Alt satıra inmek için <br /> tagını kullanabilirsin <p /> hata verdirir XHTML de eğer kullanmak istersen

<p> yazı buraya </p> olarak kullanabilirsin fakat normalden daha fazla aralık olur satırlar arasında :)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: SoNSuZLuKC on November 26, 2008, 01:20:54 PM
Tesekkur ederim <!--Mehmet--> oldu sonunda  ;)

Ayrica paragraf basi yapmak icin <p /> kullandim.

<p /> xhtml hatasi vermez aksine </p> xhtml hatasi verir  ;D Buna cok dikkat ediyorum.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: [-Delete-] on November 26, 2008, 01:22:47 PM
ben teşekkür ederim ,

ama unuttuğun birşey var , <p> ile paragrafı başlatırsın </p> ile paragrafı bitirirsin , sen paragrafı başlIdan bitiriyorsun :)

<p> ile başlar , </p> ile paragraf biter , bence biraz daha incele , nedemek istediğimi anlayacaksın ;D
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: SoNSuZLuKC on November 26, 2008, 01:31:45 PM
Anladim anladim da <p /> bu tag xhtml e uygun yani hata vermez ;)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: [-Delete-] on November 26, 2008, 01:36:14 PM
Ozaman ben yanlış biliyorum demekki , kusura bakma , p nin tek başına kullanıldığını ilk defa gördüm buyüzden düzeltme hissi uyandı demekki bende :) daha önce <br /> gibi tek başına hiç p yi kullanmadığım için o tepkiyi verdim tekrar k.bakma , neyse konu dağıldı hepten herkese kolay gelsin :)

<p /> hata vermeyebilir belki diğer hataları tetikleyebilir :P
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: SoNSuZLuKC on November 26, 2008, 01:40:24 PM
Rica ederim tekrardan tesekkurler.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: *BLACKSNAKE* on December 18, 2008, 08:19:56 AM
sanırım sen açtıgın sayfayı ziyaretçilerden gizlemek istiyorsun :) ozaman sunu yap

hazırladıgın sayfada (örn=Radyo.template.php)


Code: (ara) [Select]
?>
hemen üstüne sunu ekle
Code: (Ekle) [Select]
is_not_guest()
ben radyo sayfamı o şekilde gizlemiştim ama baktım link verdikelrim üye olmak zorunda kalyıo bende kolaylık olsun dedim kaldırdım :)


mehmet arkadas vermis oldugun bilgi isime yaradi sana tsk ederim :)

ayrica ben 1 ci sekilde yaparak radyo sayfami olusturdum bu radyo sayfama radyo kurallari gibi yazilar yazmak istiyorum arkadaslar bunu nasil yapabilirim lütfen bana yardimci olabilirmisiniz :'(

saygilarimla
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on December 18, 2008, 10:17:55 AM
echo 'yazılar'; şeklinde ekleyebilirsiniz.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: *BLACKSNAKE* on December 19, 2008, 05:14:15 AM
usta söyledigin sekilde yapiyorum ama hep hata veriyor sayfa acilmiyor bir bakabilirmisiniz lütfen

Radyo.template.php
Code: [Select]
<?php

function template_main()

{

echo 
'

    <tr>
      <td width="778" height="748" align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" class="Coyright_Baslik Border_Coyright"><table width="777" height="748" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-style: solid; border-color: red blue black green; border-width: 5px;">
      <td width="767" height="738" align="center" valign="center" bordercolor="0" bgcolor="0" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><IFRAME height="738" width="768" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=131502&ck=5a502979442a5eaedc62cd7d1931f93">
</IFRAME></td>
    </tr>
'
;


/* Yukariya koydugumuz kodlarin içinde tek tirnak isareti ( ' ) varsa, önlerine mutlaka ters bölü ( \ ) koyuyoruz.
Yoksa PHP hatasi aliyoruz - Template Parse Error. */
}

is_not_guest()
?>
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on December 19, 2008, 06:21:20 AM
Code: [Select]
<?php
function template_main()
{

echo 
'

    <tr>
      <td width="778" height="748" align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" class="Coyright_Baslik Border_Coyright"><table width="777" height="748" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-style: solid; border-color: red blue black green; border-width: 5px;">
      <td width="767" height="738" align="center" valign="center" bordercolor="0" bgcolor="0" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><IFRAME height="738" width="768" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=131502&ck=5a502979442a5eaedc62cd7d1931f93">
</IFRAME></td>
    </tr>
'
;


/* Yukariya koydugumuz kodlarin içinde tek tirnak isareti ( ' ) varsa, önlerine mutlaka ters bölü ( \ ) koyuyoruz.
Yoksa PHP hatasi aliyoruz - Template Parse Error. */
}

is_not_guest();
?>
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: *BLACKSNAKE* on December 23, 2008, 04:59:16 PM
tsk ederim yagiz usta sagolasin eline saglik oldu Allah seni basimizdan eksik etmesin ;)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: recep34 on December 27, 2008, 07:08:44 AM
İlk sayfada anlatıldığı gibi arama.php diye bir sayfa oluşturdum.google arama sonuçları bu sayafaya gömülü görünüyor.google custom search'ü siteye başarılı bir şekilde uyarlamış oldum.Anlatım için çok teşekkürler.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Gogen on January 02, 2009, 03:11:01 AM
2.x için ssi sayfa nasıl oluşturabilirim. sayfa.php  gibi. Verdiğiniz örnek 2.x için olmuyor da. Teşekkürler.
Code: [Select]
<?php

$ssi_layers 
= array('main');
$ssi_theme 'TEMA_NO'// Buraya, radyo sayfasi görüntülenirken kullanilmasini istediginiz temanin sizin sitenizde kurulum sira numarasini yazacaksiniz. Örnegin varsayilan tema için 1 girebilirsiniz.

include("/foruma/giden/tam/dosya/yolu/SSI.php"); // Buraya da forumun dosya yolunu yazin. Yönetim panelindeki Temalar ve Görünüm bilgilerinden forumun dosya yolunu ögrenebilirsiniz.

echo '

Radyomuzun kodlarini buraya koyuyoruz.

'
;

/* Yukariya koydugumuz kodlarin içinde tek tirnak isareti ( ' ) varsa, önlerine mutlaka ters bölü ( \ ) koyuyoruz.
Yoksa PHP hatasi aliyoruz - Template Parse Error. */

ssi_shutdown();

?>
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on January 02, 2009, 10:57:25 AM
Bulun:
Code: [Select]
$ssi_layers = array('main');Değiştirin:
Code: [Select]
$ssi_layers = array('html', 'body');
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Gogen on January 02, 2009, 11:38:39 AM
Teşekkürler. bu hatayı verdi.  'html,body_above' adlı teması yüklenemiyor.
bunu kullanıyorum.
Code: [Select]
<?php

$ssi_layers 
= array('html,body');
$ssi_theme '1';

include(
"/home/...../public_html/SSI.php");


echo '
İÇERİK  '
;
ssi_shutdown();

?>

Sürümüm .2.0 beta 4
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on January 02, 2009, 11:43:47 AM
Kodu yanlış vermişim. Tekrar deneyin.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Gogen on January 02, 2009, 11:48:28 AM
Çok teşekkürler, çalıştı fakat böyle bir uyarı verdi. Ne yapmalıyım.
Quote
!!
Performance Uyarısı
Önbellek dizini yazılabilir değildir - bu durum forum'unuzun performansını kötü yönde etkileyeektir.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on January 02, 2009, 11:51:16 AM
Anadizininizde bulunan cache dosyasının CHMOD ayarını değiştirin.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Gogen on January 02, 2009, 11:53:45 AM
cache 777 zaten   ::)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: yalandunya on January 02, 2009, 04:30:21 PM
cache 777 zaten   ::)

Merhaba Arkadaslar, malesef ayNI sorun bende'de var..
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: yalandunya on January 04, 2009, 08:20:52 AM
cache 777 zaten   ::)

Merhaba Arkadaslar, malesef ayNI sorun bende'de var..
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: yalandunya on January 21, 2009, 01:20:39 PM
hey gidi gözünü sevdigim support hey... :D
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on January 21, 2009, 02:00:55 PM
SMF sürümünüz nedir?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: yalandunya on January 22, 2009, 02:41:21 AM
SMF 2.0 Beta 4
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on January 22, 2009, 03:09:27 AM
Admin > Sunucu Ayarlari > Önbellek Ayarlari > Önbellekleme Seviyesi > Kapali yapmayi deneyin.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: yalandunya on January 22, 2009, 04:31:25 AM
zaten kapaLI  :) ..
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: yalandunya on January 24, 2009, 05:47:48 AM
Çok teşekkürler, çalıştı fakat böyle bir uyarı verdi. Ne yapmalıyım.
Quote
!!
Performance Uyarısı
Önbellek dizini yazılabilir değildir - bu durum forum'unuzun performansını kötü yönde etkileyeektir.
Merhaba yalan dünyanIN hakiki insanLARI.
Bu sorunu ya$iyanlar, basit bir $ekilde cözebilirler.
Settings.php'yi acIN ve a$aGIDa bulunan kodu ekleyin!

Code: [Select]
$cachedir = '/forumdiziniz/cache';
SaygILariMLA
yalan DünyaNIN basit bir insaNI
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on January 24, 2009, 05:52:09 AM
Sitenizi 1.1.7 sürümünden yükseltmiş olmanız aklıma gelmemişti...
O kod yerine bunu kullanın:
Code: [Select]
if (!file_exists($cachedir) && file_exists($boarddir . '/cache'))
$cachedir = $boarddir . '/cache';
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: SeloCani on February 24, 2009, 03:07:48 AM
Notice: Undefined index: allow_make_bookmarks in /home/sevdasok/public_html/Sources/Load.php(1750) : eval()'d code on line 1359

www.sevdasokak.net/arama.php

Code: [Select]
<div id="cse-search-results"></div>
<script type="text/javascript">
  var googleSearchIframeName = "cse-search-results";
  var googleSearchFormName = "cse-search-box";
  var googleSearchFrameWidth = 800;
  var googleSearchDomain = "www.google.com.tr";
  var googleSearchPath = "/cse";
</script>
<script type="text/javascript" src="http://www.google.com/afsonline/show_afs_search.js"></script>

buda koyduğum kod...
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on February 24, 2009, 05:55:41 AM
Birkaç modifikasyonun bazı kodlarını düzgün eklememişsin. Themes/dilbermc/index.template.php ve Themes/default/Modifications.turkish.php dosyalarınızı alabilir miyim?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: SeloCani on February 26, 2009, 02:24:33 AM



----
Dosyaları ekte verirseniz daha iyi olur.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: gok86 on April 06, 2009, 12:20:23 PM
ben bu kodu sayfa yapmak ıstedıgımde hep hata alıyorum acaba neden hata alıyorum  bı yardım edermısınız
Code: [Select]
$articles=db_query("SELECT id,subject,intro,author FROM smf_tp_articles WHERE approved=1 AND off=0 ORDER BY date DESC", __FILE__, __LINE__);
$cnt=0;
While ($row=mysql_fetch_row($articles)) {
if ($cnt < 10) {
echo '<a href="http://www.siteadi.com/index.php?page=\' . $row[0] . \'"><li>\' . $row[1] . '';
   $cnt++;
}
}

hatayı asagıdakı satırda alıyorum
Code: [Select]
echo '<a href="http://www.siteadi.com/index.php?page=\' . $row[0] . \'"><li>\' . $row[1] . '';
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on April 06, 2009, 12:25:39 PM
\ koymanıza gerek yok.
Code: [Select]
echo '<a href="http://www.siteadi.com/index.php?page=', $row[0],  '">', $row[1], '</a>';
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: gok86 on April 06, 2009, 12:50:11 PM
olmadı yıne aynı hata   :(
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on April 06, 2009, 01:10:26 PM
Tüm dosyayı alabilir miyim?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: gok86 on April 06, 2009, 01:22:01 PM
Code: [Select]
$articles=db_query("SELECT id,subject,intro,author FROM smf_tp_articles WHERE approved=1 AND off=0 ORDER BY date DESC", __FILE__, __LINE__);
$cnt=0;
While ($row=mysql_fetch_row($articles)) {
if ($cnt < 100) {\
echo '<a href="http://www.siteadi.com/index.php?page=' . $row[0] . '"><li>' . $row[1] . '';
   $cnt++;
}
}

kodun tamamı bu
simdi soyle soyleyeyım ben yukarıdakı kodu tinyportalda php bloga ekledıgımde calısıyor ama sayfa seklınde olmasını ıstıyorum acaba o yuzden mı olmuyor
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on April 06, 2009, 01:27:11 PM
Code: [Select]
<?php
global $db_prefix;

$articles db_query("SELECT id,subject,intro,author FROM {$db_prefix}tp_articles WHERE approved=1 AND off=0 ORDER BY date DESC"__FILE____LINE__);
$cnt=0;
While (
$row=mysql_fetch_row($articles)) {
if (
$cnt 100) {
echo 
'<a href="http://www.siteadi.com/index.php?page=' $row[0] . '">' $row[1] . '</a>';
   
$cnt++;
}   
}
?>
Bu sekilde deneyin.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: gok86 on April 06, 2009, 01:44:16 PM
Code: [Select]
echo '<a href="http://www.siteadi.com/index.php?page=' . $row[0] . '">' . $row[1] . '</a>';
bu satırda hata verıyor
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on April 06, 2009, 01:50:40 PM
Hatayı yazar mısınız?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: gok86 on April 06, 2009, 02:05:06 PM
Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in .../Themes/default/haberler.template.php on line 16
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on April 06, 2009, 02:14:22 PM
İki dosyayıda eke koyar mısınız?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: gok86 on April 06, 2009, 02:24:42 PM
ek

http://rapidshare.com/files/218196368/haberler.rar.html
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on April 06, 2009, 02:30:29 PM
Ekteki dosyayı deneyin.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: gok86 on April 06, 2009, 02:41:57 PM
hocam saol olmusda konu baslıkları yanyana sıralanmıs onu altalta yapabılırmıyız acaba zahmet olmassa
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on April 06, 2009, 02:44:39 PM
Bulun:
Code: [Select]
echo '<a href="', $scripturl, '?page=', $row[0], '">', $row[1], '</a>';Degistirin:
Code: [Select]
echo '<a href="', $scripturl, '?page=', $row[0], '">', $row[1], '</a><br />';
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: gok86 on April 06, 2009, 02:48:23 PM
olmadı sankı verdıgın ıkı kodda aynı gbı
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on April 06, 2009, 03:02:39 PM
Düzelttim. :)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: gok86 on April 06, 2009, 03:05:36 PM
cok saol Allah razı olsun
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Balaban on April 13, 2009, 12:03:41 PM
Arkadaşlar ben video adında bir sayfa oluşturdum fakat iki sorun var ..yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ilk olarak ben sayfanın içeriğindeki video yerleşmelerinin şu sekilde olmasını istiyorum..

Video 1Video Açıklama

Video 2Video Açıklama
.
.
.

yani solda video sağda ise video ile ilgli açıklama ve alta hr den sonra ikinci video...
alt alta sıralama da bir sorn yaşamadım amasağa sola yaslamada sorun yaşıyorum..
kod şöyle..
Code: [Select]
echo '
<div id="video">video 1 </div> <div id="vdesc">desc</div>

<hr>
video2
';
}


css'de ise 

Code: [Select]
#video
{
align:left;
}

#vdesc
{
text-align:right;
color: #fff;
font : 15pt
}

aslında sağa sola gitti sorun yok ama görüntü su sekilde oldu .

Video 1
Açıklama

Yani açıklama bir satır alta gitti..video koydugumda ise videonun bittiği yerde çıkacak :)yani .

video ekranı
video ekranı
video ekranı
Açıklama

gibi ...bunu düzeltmein bir yolu var mıdır ?


İkinci isteiğim biraz daha php ile ilgili..Sayfalama yapmak istiyorum..yani bir sayfa çok fazla video hem görüntüyü bozar hem de sayfanın açılışını etkiler..mesela bir sayfada 10 video gösterip aşağıda [1] , [2] ... gibi sayfalama yapmak istiyorum.bunu nasıl yapabilirim ?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: turanordusu.tc on April 19, 2009, 05:09:13 PM
Ben geri kalan hepsini yaptım ama İndex.php dosyasında bahsettiğiniz kod yok sadece bu kaldı. Kodlar bu şekilde.;
Code: [Select]
<?php

// Try to handle it with the upper level index.php. (it should know what to do.)
if (file_exists(dirname(dirname(__FILE__)) . '/index.php'))
include (dirname(dirname(__FILE__)) . '/index.php');
else
exit;

?>
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: turanordusu.tc on April 19, 2009, 06:12:41 PM
Arkadaşlar ben video adında bir sayfa oluşturdum fakat iki sorun var ..yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ilk olarak ben sayfanın içeriğindeki video yerleşmelerinin şu sekilde olmasını istiyorum..

Video 1Video Açıklama

Video 2Video Açıklama
.
.
.

yani solda video sağda ise video ile ilgli açıklama ve alta hr den sonra ikinci video...
alt alta sıralama da bir sorn yaşamadım amasağa sola yaslamada sorun yaşıyorum..
kod şöyle..
Code: [Select]
echo '
<div id="video">video 1 </div> <div id="vdesc">desc</div>

<hr>
video2
';
}


css'de ise

Code: [Select]
#video
{
align:left;
}

#vdesc
{
text-align:right;
color: #fff;
font : 15pt
}

aslında sağa sola gitti sorun yok ama görüntü su sekilde oldu .

Video 1
Açıklama

Yani açıklama bir satır alta gitti..video koydugumda ise videonun bittiği yerde çıkacak :)yani .

video ekranı
video ekranı
video ekranı
Açıklama

gibi ...bunu düzeltmein bir yolu var mıdır ?


İkinci isteiğim biraz daha php ile ilgili..Sayfalama yapmak istiyorum..yani bir sayfa çok fazla video hem görüntüyü bozar hem de sayfanın açılışını etkiler..mesela bir sayfada 10 video gösterip aşağıda [1] , [2] ... gibi sayfalama yapmak istiyorum.bunu nasıl yapabilirim ?

Bunu tam bilmiyorum ama videoları ortalamak istemiyorsan ve sola dayalı olarak çıkmasını istiyorsan; Aeva seçeneklerinde bu yazının karşısındaki seçeneği kaldır o zaman ortalamayacaktır ve yanına da yorum yazabilirsin..

Center videos horizontally
Or add "-center" to any video's anchor settings (e.g. #ws-center)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Balaban on April 19, 2009, 06:27:43 PM

Bunu tam bilmiyorum ama videoları ortalamak istemiyorsan ve sola dayalı olarak çıkmasını istiyorsan; Aeva seçeneklerinde bu yazının karşısındaki seçeneği kaldır o zaman ortalamayacaktır ve yanına da yorum yazabilirsin..

Center videos horizontally
Or add "-center" to any video's anchor settings (e.g. #ws-center)

bu sayfa da da avea modunu kullanabiliriz miyiz ki ?
neden aklıma gelmedi ki :D
teşekkürler.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: turanordusu.tc on April 19, 2009, 06:42:09 PM
Rica ederim.  ;) Forum seçenekleri-- Aeva--Burdan gerekli ayarları yapabilirsin. Aeva panelinden aldığım resmi ekte ekliyorum. Bu seçenekler işaretli bende sadece alttakilerin hiç birinde işaret yok. Bu resimdeki şekle getirirsen sorun olmaz ama dediğim gibi ortalamak istemezsen sadece  Center videos horizontally
Or add "-center" to any video's anchor settings (e.g. #ws-center)  Bunu işaretleme yeterli.  ;)

Resmi ek seçeneklerden yükleyemediğim için bu şekilde veriyorum..

(https://www.simplemachines.org/community/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg139.imageshack.us%2Fimg139%2F8989%2Fadszsbs.png&hash=b3bc2dc73b68a31aa4924476fb3c2cfe)

Buradan da (http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=294416.80) bakabilirsin..
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: gezginbezgin on April 29, 2009, 06:37:27 PM
selam ben foruma flatcasti ekledim default themede yapdim ve butonda olusdurdum lakin bu olayi baska bi temada yapmak istedim . kulladigim temada buton eklemek istedim lakin butonlar bozuluyo acaba bu radyo olayi defaulta degil kendi kullandigim temada yapamazmiyim. gerci tek eksigim radyo butonu kaldi yardimci olabilirmisiniz acaba..
index.templateye buton ekleyince buse kil oluyor

<?php
// Version: 1.1; index

/*   This template is, perhaps, the most important template in the theme. It
   contains the main template layer that displays the header and footer of
   the forum, namely with main_above and main_below. It also contains the
   menu sub template, which appropriately displays the menu; the init sub
   template, which is there to set the theme up; (init can be missing.) and
   the linktree sub template, which sorts out the link tree.

   The init sub template should load any data and set any hardcoded options.

   The main_above sub template is what is shown above the main content, and
   should contain anything that should be shown up there.

   The main_below sub template, conversely, is shown after the main content.
   It should probably contain the copyright statement and some other things.

   The linktree sub template should display the link tree, using the data
   in the $context['linktree'] variable.

   The menu sub template should display all the relevant buttons the user
   wants and or needs.

   For more information on the templating system, please see the site at:
   http://www.simplemachines.org/
*/

// Initialize the template... mainly little settings.
function template_init()
{
   global $context, $settings, $options, $txt;

   /* Use images from default theme when using templates from the default theme?
      if this is 'always', images from the default theme will be used.
      if this is 'defaults', images from the default theme will only be used with default templates.
      if this is 'never' or isn't set at all, images from the default theme will not be used. */
   $settings['use_default_images'] = 'never';

   /* What document type definition is being used? (for font size and other issues.)
      'xhtml' for an XHTML 1.0 document type definition.
      'html' for an HTML 4.01 document type definition. */
   $settings['doctype'] = 'xhtml';

   /* The version this template/theme is for.
      This should probably be the version of SMF it was created for. */
   $settings['theme_version'] = '1.1';

   /* Set a setting that tells the theme that it can render the tabs. */
   $settings['use_tabs'] = false;

   /* Use plain buttons - as oppossed to text buttons? */
   $settings['use_buttons'] = false;

   /* Show sticky and lock status seperate from topic icons? Leave true, icons don't exist for false.*/
   $settings['seperate_sticky_lock'] = true;
}

// The main sub template above the content.
function template_main_above()
{
   global $context, $settings, $options, $scripturl, $txt, $modSettings;

   // Show right to left and the character set for ease of translating.
   echo '<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"', $context['right_to_left'] ? ' dir="rtl"' : '', '><head>
<META http-equiv="Page-Enter" content="blendTrans(Duration=1)">
<META http-equiv="Page-Exit" content="blendTrans(Duration=1)">
<META http-equiv="Site-Enter" content="blendTrans(Duration=1)">
<META http-equiv="Site-Exit" content="blendTrans(Duration=1)">

   <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=', $context['character_set'], '" />
   <meta name="description" content="', $context['page_title'], '" />', empty($context['robot_no_index']) ? '' : '
   <meta name="robots" content="noindex" />', '
   <meta name="keywords" content="PHP, MySQL, bulletin, board, free, open, source, smf, simple, machines, forum" />
   <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage Express 2.0">
   <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="', $settings['default_theme_url'], '/script.js?fin11"></script>
   <script language="javascript" type="text/javascript" src="', $settings['theme_url'], '/dropdown.js"></script>
   <script language="JavaScript" type="text/javascript"><!-- // --><![CDATA[
      var smf_theme_url = "', $settings['theme_url'], '";
      var smf_images_url = "', $settings['images_url'], '";
      var smf_scripturl = "', $scripturl, '";
      var smf_iso_case_folding = ', $context['server']['iso_case_folding'] ? 'true' : 'false', ';
      var smf_charset = "', $context['character_set'], '";
   // ]]></script>
   <title>', $context['page_title'], '</title>';

   // The ?fin11 part of this link is just here to make sure browsers don't cache it wrongly.
    echo '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="', $settings['theme_url'], '/style.css?fin11" />
   <link rel="stylesheet" type="text/css" href="', $settings['default_theme_url'], '/print.css?fin11" media="print" />';

   /* Internet Explorer 4/5 and Opera 6 just don't do font sizes properly. (they are big...)
      Thus, in Internet Explorer 4, 5, and Opera 6 this will show fonts one size smaller than usual.
      Note that this is affected by whether IE 6 is in standards compliance mode.. if not, it will also be big.
      Standards compliance mode happens when you use xhtml... */
   if ($context['browser']['needs_size_fix'])
      echo '
   <link rel="stylesheet" type="text/css" href="', $settings['default_theme_url'], '/fonts-compat.css" />';

   // Show all the relative links, such as help, search, contents, and the like.
   echo '
   <link rel="help" href="', $scripturl, '?action=help" target="_blank" />
   <link rel="search" href="' . $scripturl . '?action=search" />
   <link rel="contents" href="', $scripturl, '" />';

   // If RSS feeds are enabled, advertise the presence of one.
   if (!empty($modSettings['xmlnews_enable']))
      echo '
   <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="', $context['forum_name'], ' - RSS" href="', $scripturl, '?type=rss;action=.xml" />';

   // If we're viewing a topic, these should be the previous and next topics, respectively.
   if (!empty($context['current_topic']))
      echo '
   <link rel="prev" href="', $scripturl, '?topic=', $context['current_topic'], '.0;prev_next=prev" />
   <link rel="next" href="', $scripturl, '?topic=', $context['current_topic'], '.0;prev_next=next" />';

   // If we're in a board, or a topic for that matter, the index will be the board's index.
   if (!empty($context['current_board']))
      echo '
   <link rel="index" href="' . $scripturl . '?board=' . $context['current_board'] . '.0" />';

   // We'll have to use the cookie to remember the header...
   if ($context['user']['is_guest'])
      $options['collapse_header'] = !empty($_COOKIE['upshrink']);

   // Output any remaining HTML headers. (from mods, maybe?)
   echo $context['html_headers'], '

   <script language="JavaScript" type="text/javascript"><!-- // --><![CDATA[
      var current_header = ', empty($options['collapse_header']) ? 'false' : 'true', ';

      function shrinkHeader(mode)
      {';

   // Guests don't have theme options!!
   if ($context['user']['is_guest'])
      echo '
         document.cookie = "upshrink=" + (mode ? 1 : 0);';
   else
      echo '
         smf_setThemeOption("collapse_header", mode ? 1 : 0, null, "', $context['session_id'], '");';

   echo '
         document.getElementById("upshrink").src = smf_images_url + (mode ? "/upshrink2.gif" : "/upshrink.gif");

         document.getElementById("upshrinkHeader").style.display = mode ? "none" : "";
         document.getElementById("upshrinkHeader2").style.display = mode ? "none" : "";

         current_header = mode;
      }
   // ]]></script>';

   // the routine for the info center upshrink
   echo '
      <script language="JavaScript" type="text/javascript"><!-- // --><![CDATA[
         var current_header_ic = ', empty($options['collapse_header_ic']) ? 'false' : 'true', ';

         function shrinkHeaderIC(mode)
         {';

   if ($context['user']['is_guest'])
      echo '
            document.cookie = "upshrinkIC=" + (mode ? 1 : 0);';
   else
      echo '
            smf_setThemeOption("collapse_header_ic", mode ? 1 : 0, null, "', $context['session_id'], '");';

   echo '
            document.getElementById("upshrink_ic").src = smf_images_url + (mode ? "/expand.gif" : "/collapse.gif");

            document.getElementById("upshrinkHeaderIC").style.display = mode ? "none" : "";

            current_header_ic = mode;
         }
      // ]]></script>';

   echo '
</head>
<body>';
echo '
<div align="center">
<img border="0" src="', $settings['images_url'], '/logo.jpg"></td>
</div>';
   //Change width to 100% if you want it fluid.
   echo '
   <div align="center">';
   
   //This controls the width of the forum. Adjust in the CSS.
   echo '
   <div id="widthControl">';
   
   //Display the main header
   echo '
   <div class="logo-border">
            <div class="navBar">
         <!-- BEGIN mainNav -->
         <center>', template_menu(), '</center>
         <!-- END mainNav -->
      </div>
   </div>';

   
   echo '
   <table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
      <tr>
         <td width="100%" valign="top" style="padding: 10px 0 0 0;">
         <div style="text-align:left;">';

   echo '
   <div class="tborder" ', $context['browser']['needs_size_fix'] && !$context['browser']['is_ie6'] ? ' style="width: 100%;"' : '', '>';

   // display the user info panel
   echo '
      <table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="4" class="bordercolor" border="0">
         <tr id="windowbg2"', empty($options['collapse_header']) ? '' : ' style="display: none;"', '>
         
                  <td valign="middle" width="1" class="windowbg2" style="padding-right:10px; padding-left:10px;">', !empty($context['user']['avatar']) ? $context['user']['avatar']['image'] : '', '</td>
                  ';
                        
         
   echo '
            <td align="left" valign="middle" class="windowbg2">';
            // If you want to put some ads or something on your pages, add them in this.
   echo '
   <div id="blank-box"></div>';

   if($context['user']['is_guest'])
   {
   echo '
      <div class="Warn-guest"><b>Ho&#351;Geldin Ziyret&ccedil;i, L&uuml;tfen <a href="', $scripturl, '?action=login">Giri&#351; Yap </a> ya da <a href="', $scripturl, '?action=register">&Uuml;ye Ol </a></b></div>
      ';
   }
   //ip Gösterme
$ip = GETENV("REMOTE_ADDR");
echo "Ip Adresiniz: $ip";



//Browser Türü Yazdirmak Için

$browser = $HTTP_USER_AGENT;

echo $browser;

   if($context['user']['is_guest'])
   {
      echo '<br />
      <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="', $settings['default_theme_url'], '/sha1.js"></script>

                        <form action="', $scripturl, '?action=login2" method="post" accept-charset="', $context['character_set'], '" class="middletext" style="margin: 3px 1ex 1px 0;"', empty($context['disable_login_hashing']) ? ' onsubmit="hashLoginPassword(this, \'' . $context['session_id'] . '\');"' : '', '>
                        <table border="0"  cellpadding="1" cellspacing="0" aling="0">
                           <tr>
                              <td>Username:</td>
                              <td><input type="text" name="user" size="10" /></td>
                              <td><select name="cookielength">
                              <option value="60">', $txt['smf53'], '</option>
                              <option value="1440">', $txt['smf47'], '</option>
                              <option value="10080">', $txt['smf48'], '</option>
                              <option value="43200">', $txt['smf49'], '</option>
                              <option value="-1" selected="selected">', $txt['smf50'], '</option>
                           </select></td>
                           </tr>
                           <tr>
                              <td>Password:</td>
                              <td><input type="password" name="passwrd" size="10" /></td>
                              <td><input type="submit" value="', $txt[34], '" /></td>
                           </tr>
                        </table>
                           <input type="hidden" name="hash_passwrd" value="" />
                        </form>
                        ';
   }
            
   if($context['user']['is_logged'])
   {
      echo '
            <strong>Ho&#351;geldin, ', $context['user']['name'] , '.</strong>';
   }
   
   if ($context['allow_admin'])
   {
      echo '
         &nbsp;(<span class="smalltext"><a href="', $scripturl, '?action=admin">Admin Paneli </a></span>&nbsp;-';
   }
   
   if ($context['user']['is_logged'])
   {
      echo '
         <span class="smalltext"><a href="', $scripturl, '?action=profile">Kullan&#305;c&#305; Paneli </a></span>&nbsp;-&nbsp;<span class="smalltext"><a href="', $scripturl, '?action=logout;sesc=', $context['session_id'], '">' , $txt[108] , '</a></span>)';
   }
   
   if($context['user']['is_logged'])
   {
      echo '
         <br />
         <span class="smalltext"><a href="', $scripturl, '?action=unread">Yeni Mesajlar </a></span>&nbsp;|&nbsp;<span class="smalltext"><a href="', $scripturl, '?action=unreadreplies">Yeni Cevaplananlar </a></span>';
   }
            
   // Go to PM center... [pm]
   if ($context['user']['is_logged'] && $context['allow_pm'])
   {
      echo '
         |&nbsp;<span class="smalltext"><a href="', $scripturl, '?action=pm">Ki&#351;isel Mesajlar&#305;m </a>: '. $context['user']['unread_messages'] . '', $context['user']['unread_messages'] > 0 ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/icons/pmnotify.gif" width="12" height="12" align="absmiddle" />' : '' , '&nbsp;Okunmam&#305;&#351;, Toplam ', $context['user']['messages'], ' </span>';
   }
            
   echo '   </td>
               <td align="left" valign="middle" width="250" class="windowbg">';
   // Show the total time logged in?
      if ($context['user']['is_logged'])
      {
         echo '
                        ', $txt['totalTimeLogged1'], '<br />';

         // If days is just zero, don't bother to show it.
         if ($context['user']['total_time_logged_in']['days'] > 0)
            echo $context['user']['total_time_logged_in']['days'] . $txt['totalTimeLogged2'];

         // Same with hours - only show it if it's above zero.
         if ($context['user']['total_time_logged_in']['hours'] > 0)
            echo $context['user']['total_time_logged_in']['hours'] . $txt['totalTimeLogged3'];

         // But, let's always show minutes - Time wasted here: 0 minutes ;).
         echo $context['user']['total_time_logged_in']['minutes'], $txt['totalTimeLogged4'], '<br />';
      }
   
   echo '      </td></tr></table>
   </div><br />';
   
   // Show a random news item? (or you could pick one from news_lines...)
   if (!empty($settings['enable_news']))
      echo '
         <div class="tborder">
            <div class="windowbg" style="text-align:center;padding:4px;"><span class="smalltext"><b>', $txt[102], '</b>: ', $context['random_news_line'], '</span></div>
         </div>';
   
      // Show the news fader?  (assuming there are things to show...)
   if ($settings['show_newsfader'] && !empty($context['fader_news_lines']))
   {
      echo '
   <div class="tborder">
   <table border="0" width="100%" class="windowbg" cellspacing="' , ($context['browser']['is_ie'] || $context['browser']['is_opera6']) ? '1' : '0' , '" cellpadding="4">
      <tr>
         <td valign="middle" align="center" height="60">';

      // Prepare all the javascript settings.
      echo '
            <div id="smfFadeScroller" style="width: 90%; padding: 2px;"><b>', $context['news_lines'][0], '</b></div>
            <script language="JavaScript" type="text/javascript"><!-- // --><![CDATA[
               // The fading delay (in ms.)
               var smfFadeDelay = ', empty($settings['newsfader_time']) ? 5000 : $settings['newsfader_time'], ';
               // Fade from... what text color? To which background color?
               var smfFadeFrom = {"r": 0, "g": 0, "b": 0}, smfFadeTo = {"r": 255, "g": 255, "b": 255};
               // Surround each item with... anything special?
               var smfFadeBefore = "<b>", smfFadeAfter = "</b>";

               var foreColor, backEl, backColor;

               if (typeof(document.getElementById(\'smfFadeScroller\').currentStyle) != "undefined")
               {
                  foreColor = document.getElementById(\'smfFadeScroller\').currentStyle.color.match(/#([\da-f][\da-f])([\da-f][\da-f])([\da-f][\da-f])/);
                  smfFadeFrom = {"r": parseInt(foreColor[1]), "g": parseInt(foreColor[2]), "b": parseInt(foreColor[3])};

                  backEl = document.getElementById(\'smfFadeScroller\');
                  while (backEl.currentStyle.backgroundColor == "transparent" && typeof(backEl.parentNode) != "undefined")
                     backEl = backEl.parentNode;

                  backColor = backEl.currentStyle.backgroundColor.match(/#([\da-f][\da-f])([\da-f][\da-f])([\da-f][\da-f])/);
                  smfFadeTo = {"r": eval("0x" + backColor[1]), "g": eval("0x" + backColor[2]), "b": eval("0x" + backColor[3])};
               }
               else if (typeof(window.opera) == "undefined" && typeof(document.defaultView) != "undefined")
               {
                  foreColor = document.defaultView.getComputedStyle(document.getElementById(\'smfFadeScroller\'), null).color.match(/rgb\((\d+), (\d+), (\d+)\)/);
                  smfFadeFrom = {"r": parseInt(foreColor[1]), "g": parseInt(foreColor[2]), "b": parseInt(foreColor[3])};

                  backEl = document.getElementById(\'smfFadeScroller\');
                  while (document.defaultView.getComputedStyle(backEl, null).backgroundColor == "transparent" && typeof(backEl.parentNode) != "undefined" && typeof(backEl.parentNode.tagName) != "undefined")
                     backEl = backEl.parentNode;

                  backColor = document.defaultView.getComputedStyle(backEl, null).backgroundColor.match(/rgb\((\d+), (\d+), (\d+)\)/);
                  smfFadeTo = {"r": parseInt(backColor[1]), "g": parseInt(backColor[2]), "b": parseInt(backColor[3])};
               }

               // List all the lines of the news for display.
               var smfFadeContent = new Array(
                  "', implode('",
                  "', $context['fader_news_lines']), '"
               );
            // ]]></script>
            <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="', $settings['default_theme_url'], '/fader.js"></script>
         </td>
      </tr>
   </table>
   </div>';
   }

   // The main content should go here.
   echo '
   <div id="bodyarea">';
}

function template_main_below()
{
   global $context, $settings, $options, $scripturl, $txt;

   echo '
   </div>';

   // Show the "Powered by" and "Valid" logos, as well as the copyright. Remember, the copyright must be somewhere!
   echo '

   <div id="footerarea" style="text-align: center; padding-bottom: 1ex;', $context['browser']['needs_size_fix'] && !$context['browser']['is_ie6'] ? ' width: 100%;' : '', '">
      <script language="JavaScript" type="text/javascript"><!-- // --><![CDATA[
         function smfFooterHighlight(element, value)
         {
            element.src = smf_images_url + "/" + (value ? "h_" : "") + element.id + ".gif";
         }
      // ]]></script>
      <div style="margin: 0 0ex 0ex 0ex; padding: 0ex; border: 1px solid #FFFFFF; color: white; background-color: #transparan;">
      <table cellspacing="0" cellpadding="3" border="0" align="center" width="100%">
         <tr>
            <td width="28%" valign="middle" align="left">
              <b>www.turkiye-fm.net<a href="http://www.turkiye-fm.net./" target="_blank";"></a> <br>
</b></td>
            <td valign="middle" align="center" style="white-space: nowrap;" class="copyright-links">
               ', theme_copyright(), '            </td>
            <td width="28%" valign="middle" align="right" class="copyright-links">
               <a href="http://www.mysql.com/" target="_blank" style="font-size:10px;">MySQL</a>&nbsp;|&nbsp;<a href="http://www.php.net/" target="_blank" style="font-size:10px;">PHP</a>&nbsp;|&nbsp;<a href="http://validator.w3.org/check/referer" target="_blank" style="font-size:10px;">XHTML</a>&nbsp;|&nbsp;<a href="http://jigsaw.w3.org/css-validator/check/referer" target="_blank" style="font-size:10px;">CSS</a>            </td>
         </tr>
      </table></div>';

      // Show the load time?
   if ($context['show_load_time'])
      echo '
      <span class="smalltext">', $txt['smf301'], $context['load_time'], $txt['smf302'], $context['load_queries'], $txt['smf302b'], '</span>';

   // This is an interesting bug in Internet Explorer AND Safari. Rather annoying, it makes overflows just not tall enough.
   if (($context['browser']['is_ie'] && !$context['browser']['is_ie4']) || $context['browser']['is_mac_ie'] || $context['browser']['is_safari'] || $context['browser']['is_firefox'])
   {
      // The purpose of this code is to fix the height of overflow: auto div blocks, because IE can't figure it out for itself.
      echo '
      <script language="JavaScript" type="text/javascript"><!-- // --><![CDATA[';

      // Unfortunately, Safari does not have a "getComputedStyle" implementation yet, so we have to just do it to code...
      if ($context['browser']['is_safari'])
         echo '
         window.addEventListener("load", smf_codeFix, false);

         function smf_codeFix()
         {
            var codeFix = document.getElementsByTagName ? document.getElementsByTagName("div") : document.all.tags("div");

            for (var i = 0; i < codeFix.length; i++)
            {
               if ((codeFix.className == "code" || codeFix.className == "post" || codeFix.className == "signature") && codeFix.offsetHeight < 20)
                  codeFix.style.height = (codeFix.offsetHeight + 20) + "px";
            }
         }';
      elseif ($context['browser']['is_firefox'])
         echo '
         window.addEventListener("load", smf_codeFix, false);
         function smf_codeFix()
         {
            var codeFix = document.getElementsByTagName ? document.getElementsByTagName("div") : document.all.tags("div");

            for (var i = 0; i < codeFix.length; i++)
            {
               if (codeFix.className == "code" && (codeFix.scrollWidth > codeFix.clientWidth || codeFix.clientWidth == 0))
                  codeFix.style.overflow = "scroll";
            }
         }';
      else
         echo '
         var window_oldOnload = window.onload;
         window.onload = smf_codeFix;

         function smf_codeFix()
         {
            var codeFix = document.getElementsByTagName ? document.getElementsByTagName("div") : document.all.tags("div");

            for (var i = codeFix.length - 1; i > 0; i--)
            {
               if (codeFix.currentStyle.overflow == "auto" && (codeFix.currentStyle.height == "" || codeFix.currentStyle.height == "auto") && (codeFix.scrollWidth > codeFix.clientWidth || codeFix.clientWidth == 0) && (codeFix.offsetHeight != 0 || codeFix.className == "code"))
                  codeFix.style.height = (codeFix.offsetHeight + 36) + "px";
            }

            if (window_oldOnload)
            {
               window_oldOnload();
               window_oldOnload = null;
            }
         }';

      echo '
      // ]]></script>';
   }

   echo '
   </div>
   </td>
   </tr>
   </table>
   </div>';

   // The following will be used to let the user know that some AJAX process is running
   echo '
   <div id="ajax_in_progress" style="display: none;', $context['browser']['is_ie'] && !$context['browser']['is_ie7'] ? 'position: absolute;' : '', '">', $txt['ajax_in_progress'], '</div>
</div>
</div>
</body></html>';
}

// If the user is logged in, display stuff like their  new messages, etc...
function theme_newestlink()
{
   global $context, $settings, $options, $scripturl, $txt;
   
   if ($context['user']['is_logged'])
   {
      echo '
                        <a href="', $scripturl, '?action=unread">', $txt['unread_since_visit'], '</a>&nbsp;|&nbsp;<a href="', $scripturl, '?action=unreadreplies">', $txt['show_unread_replies'], '</a>';

   }
   // Otherwise they're a guest - send them a lovely greating...
   else
      echo $txt['welcome_guest'];
}

// Show a linktree. This is that thing that shows "My Community | General Category | General Discussion"..
function theme_linktree()
{
   global $context, $settings, $options;

   echo '<div class="nav-tree" style="font-size: smaller; margin-bottom: 2ex; margin-top: 2ex;text-align:left;">';

   // Each tree item has a URL and name. Some may have extra_before and extra_after.
   foreach ($context['linktree'] as $link_num => $tree)
   {
      // Show something before the link?
      if (isset($tree['extra_before']))
         echo $tree['extra_before'];

      // Show the link, including a URL if it should have one.
      echo '<b>', $settings['linktree_link'] && isset($tree['url']) ? '<a href="' . $tree['url'] . '" class="nav-tree">' . $tree['name'] . '</a>' : $tree['name'], '</b>';

      // Show something after the link...?
      if (isset($tree['extra_after']))
         echo $tree['extra_after'];

      // Don't show a separator for the last one.
      if ($link_num != count($context['linktree']) - 1)
         echo '&nbsp;<span style="color: white;"><b>»</b><span>&nbsp;';
   }

   echo '</div>';
}

//Show a linktree (this one is a vB look alike, vB clone is below).
function theme_linktree2()
{
   global $context, $settings, $options;

   // Folder style or inline?  Inline has a smaller font.
   echo '<span class="nav-tree" style="font-size: smaller;">';

   // Each tree item has a URL and name.  Some may have extra_before and extra_after.
   foreach ($context['linktree'] as $link_num => $tree)
   {
      // Show pretty folder
      if ($link_num == 0)
      {
         echo '<img src="' . $settings['images_url'] . '/icons/folder_open.gif" alt="+" border="0" />&nbsp; ';
      }
      else if ($link_num == 1)
      {
         echo '<img src="' . $settings['images_url'] . '/icons/linktree_side.gif" alt="|-" border="0" /><img src="' . $settings['images_url'] . '/icons/folder_open.gif" alt="+" border="0" />&nbsp; ';
      }
      else
      {
         echo '&raquo; ';
      }

      // Show the link, including a URL if it should have one.
      echo '<b>', $settings['linktree_link'] && isset($tree['url']) ? '<a href="' . $tree['url'] . '" class="nav-tree">' . $tree['name'] . '</a>' : $tree['name'], '</b>';

      if ($link_num == 0)
      {
         echo '<br />';
      }
   }

   echo '</span>';
}

// Show a linktree (vB Clone).  This is that thing that shows "My Community | General Category | General Discussion"..
function theme_linktree3()
{
        global $context, $settings, $options;

        // Folder style or inline?  Inline has a smaller font.
        echo '<span class="nav-tree">';
      
      echo '<img src="' . $settings['images_url'] . '/icons/folder_open.gif" alt="+" border="0" />&nbsp;';

        // Each tree item has a URL and name.  Some may have extra_before and extra_after.
        foreach ($context['linktree'] as $link_num => $tree)
        {
                // Show something before the link?
                if (isset($tree['extra_before']))
                        echo $tree['extra_before'];

                if (($link_num == count($context['linktree']) - 1) && count($context['linktree'])>1)
                        echo '<br />
                  <img src="' . $settings['images_url'] . '/icons/linktree_side.gif" alt="|-" border="0" /><img src="' . $settings['images_url'] . '/icons/folder_open.gif" alt="+" border="0" />&nbsp;';

                // Show the link, including a URL if it should have one.
                echo '<b>', $settings['linktree_link'] && isset($tree['url']) ? '<a href="' . $tree['url'] . '" class="nav-tree">' . $tree['name'] . '</a>' : $tree['name'], '</b>';

                // Show something after the link...?
                if (isset($tree['extra_after']))
                        echo $tree['extra_after'];

                // Don't show a separator for the last one.
                if ($link_num < count($context['linktree']) - 2)
                        echo '&nbsp;&raquo;&nbsp;';

        }

        echo '</span>';
}

// Show the menu up top. Something like [home] [help] [profile] [logout]...
function template_menu()
{
   global $context, $settings, $options, $scripturl, $txt;

   // Work out where we currently are.
   $current_action = 'home';
   if (in_array($context['current_action'], array('admin', 'ban', 'boardrecount', 'cleanperms', 'detailedversion', 'dumpdb', 'featuresettings', 'featuresettings2', 'findmember', 'maintain', 'manageattachments', 'manageboards', 'managecalendar', 'managesearch', 'membergroups', 'modlog', 'news', 'optimizetables', 'packageget', 'packages', 'permissions', 'pgdownload', 'postsettings', 'regcenter', 'repairboards', 'reports', 'serversettings', 'serversettings2', 'smileys', 'viewErrorLog', 'viewmembers')))
      $current_action = 'admin';
   if (in_array($context['current_action'], array('search', 'admin', 'calendar', 'profile', 'mlist', 'register', 'login', 'help', 'pm')))
      $current_action = $context['current_action'];
   if ($context['current_action'] == 'search2')
      $current_action = 'search';
   if ($context['current_action'] == 'theme')
      $current_action = isset($_REQUEST['sa']) && $_REQUEST['sa'] == 'pick' ? 'profile' : 'admin';

   // Are we using right-to-left orientation?
   if ($context['right_to_left'])
   {
      $first = 'last';
      $last = 'first';
   }
   else
   {
      $first = 'first';
      $last = 'last';
   }

   // Show the start of the tab section.
   echo '
         <table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0">
            <tr>';

   // Show the [home] button.
   echo '
         <td align="center" valign="top"><img src="' . $settings['images_url'] . '/menu_devider.gif" width="31" height="28" alt="" /></td>
         <td class="mainNav"><a href="', $scripturl, '">' , $txt[103] , '</a></td>';

   // Show the [help] button.
   echo '
         <td align="center" valign="top"><img src="' . $settings['images_url'] . '/menu_devider.gif" width="31" height="28" alt="" /></td>
         <td class="mainNav"><a href="', $scripturl, '?action=help">' , $txt[119] , '</a></td>';

   // How about the [search] button?
   if ($context['allow_search'])
      echo '
            <td align="center" valign="top"><img src="' . $settings['images_url'] . '/menu_devider.gif" width="31" height="28" alt="" /></td>
            <td class="mainNav"><a href="', $scripturl, '?action=search" onClick="return overlay(this, \'subcontent\',\'bottom\')">' , $txt[182] , '<img src="', $settings['images_url'], '/search_down.gif" width="10" height="10" /></a>
            <!--Do not remove outer most DIV tag with id="subcontent"-->
<DIV id="subcontent" style="position:absolute; border: 2px solid #3d3d3d; background-color: white; width: 210px; padding: 2px; display:none">
   <table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="1">
      <tr>
         <td class="catbg" align="left" valign="middle" style="color:#ffffff;height:20px;line-height:16px;">Hizli Arama</td>
      </tr>
      <tr>
         <td height="26" align="left" valign="middle" class="windowbg">
               <form action="', $scripturl, '?action=search2" method="post" accept-charset="', $context['character_set'], '" style="margin: 0;">
                  <input type="text" name="search" value="" style="width: 150px;" />&nbsp;
                  <input type="submit" name="submit" value="Ara" />
                  <input type="hidden" name="advanced" value="0" />';

   // Search within current topic?
   if (!empty($context['current_topic']['allow_search']))
      echo '
                  <input type="hidden" name="topic" value="', $context['current_topic'], '" />';

      // If we're on a certain board, limit it to this board ;).
   elseif (!empty($context['current_board']['allow_search']))
      echo '
                  <input type="hidden" name="brd[', $context['current_board'], ']" value="', $context['current_board'], '" />';

   if ($context['allow_search'])
   echo '
               </form></td>
      </tr>
      <tr>
         <td height="20" align="center" valign="middle" class="windowbg"><a class="subNav-link" href="', $scripturl, '?action=search;advanced">Gelismis Arama</a></td>
      </tr>
   </table>
<div align="right" style="font-size:10px;"><a style="color:#000000;" href="#" onClick="overlayclose(\'subcontent\'); return false">[Kapat]</a></div>

</DIV>
            </td>';

   // Is the user allowed to administrate at all? ([admin])
   if ($context['allow_admin'])
      echo '
            <td align="center" valign="top"><img src="' . $settings['images_url'] . '/menu_devider.gif" width="31" height="28" alt="" /></td>
            <td class="mainNav"><a href="', $scripturl, '?action=admin">' , $txt[2] , '</a></td>';

   // The [calendar]!
   if ($context['allow_calendar'])
      echo '
            <td align="center" valign="top"><img src="' . $settings['images_url'] . '/menu_devider.gif" width="31" height="28" alt="" /></td>
            <td class="mainNav"><a href="', $scripturl, '?action=calendar">' , $txt['calendar24'] , '</a></td>';

   // the [member] list button
   if ($context['allow_memberlist'])
      echo '
            <td align="center" valign="top"><img src="' . $settings['images_url'] . '/menu_devider.gif" width="31" height="28" alt="" /></td>
            <td class="mainNav"><a href="', $scripturl, '?action=mlist">' , $txt[331] , '</a></td>';
//new menu [radyo] button
    echo ($current_action == 'radyo' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
            <td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'shop' ? 'active_back' : 'back' , '">
                <a href="', $scripturl, '?action=radyo">Radyo</a>
            </td>' , $current_action == 'radyo' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

   // If the user is a guest, show [login] button.
   if ($context['user']['is_guest'])
      echo '
            <td align="center" valign="top"><img src="' . $settings['images_url'] . '/menu_devider.gif" width="31" height="28" alt="" /></td>
            <td class="mainNav"><a href="', $scripturl, '?action=login">' , $txt[34] , '</a></td>';


   // If the user is a guest, also show [register] button.
   if ($context['user']['is_guest'])
      echo '
            <td align="center" valign="top"><img src="' . $settings['images_url'] . '/menu_devider.gif" width="31" height="28" alt="" /></td>
            <td class="mainNav"><a href="', $scripturl, '?action=register">' , $txt[97] , '</a></td>';


   // Otherwise, they might want to [logout]...
   if ($context['user']['is_logged'])
      echo '
            <td align="center" valign="top"><img src="' . $settings['images_url'] . '/menu_devider.gif" width="31" height="28" alt="" /></td>
            <td class="mainNav"><a href="', $scripturl, '?action=logout;sesc=', $context['session_id'], '">' , $txt[108] , '</a></td>';
            
   // How about the [quick links] button?
   if ($context['user']['is_logged'])
      echo '
            <td align="center" valign="top"><img src="' . $settings['images_url'] . '/menu_devider.gif" width="31" height="28" alt="" /></td>
            <td class="mainNav"><a href="', $scripturl, '#quicklinks" onClick="return overlay(this, \'quicklinks\',\'bottom\')">Hizli Menü<img src="', $settings['images_url'], '/search_down.gif" width="10" height="10" /></a>
            <!--Do not remove outer most DIV tag with id="quicklinks"-->
<DIV id="quicklinks" style="position:absolute; border: 2px solid #3d3d3d; background-color: white; width: 150px; padding: 2px; display:none">
   <table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="1">
      <tr>
         <td class="catbg" align="left" valign="middle" style="color:#ffffff;height:20px;line-height:16px;">Hizli Menü</td>
      </tr>
      <tr>
         <td height="20" align="left" valign="middle" class="windowbg"><a class="subNav-link" href="', $scripturl, '?action=unread">Yeni Konular</a></td>
      </tr>
      <tr>
         <td height="20" align="left" valign="middle" class="windowbg"><a class="subNav-link" href="', $scripturl, '?action=unreadreplies">Yeni Cevaplar</a></td>
      </tr>
      <tr>
         <td class="catbg" align="left" valign="middle" style="color:#ffffff;height:20px;line-height:16px;">Profil Ayarlari</td>
      </tr>
      <tr>
         <td height="20" align="left" valign="middle" class="windowbg"><a class="subNav-link" href="', $scripturl, '?action=profile">Profil Görüntüle</a></td>
      </tr>
      <tr>
         <td height="20" align="left" valign="middle" class="windowbg"><a class="subNav-link" href="', $scripturl, '?action=profile;u=', $context['user']['id'], ';sa=account">Kimlik Bilgisi</a></td>
      </tr>
      <tr>
         <td height="20" align="left" valign="middle" class="windowbg"><a class="subNav-link" href="', $scripturl, '?action=profile;u=', $context['user']['id'], ';sa=forumProfile">Profil Düzenle</a></td>
      </tr>
   </table>
<div align="right" style="font-size:10px;"><a style="color:#000000;" href="#" onClick="overlayclose(\'quicklinks\'); return false">[Close]</a></div>

</DIV>
            </td>';

   // The end of tab section.
   echo '
            <td align="center" valign="top"><img src="' . $settings['images_url'] . '/menu_devider.gif" width="31" height="28" alt="" /></td>
         </tr>
      </table>';

}

// Generate a strip of buttons, out of buttons.
function template_button_strip($button_strip, $direction = 'top', $force_reset = false, $custom_td = '')
{
   global $settings, $buttons, $context, $txt, $scripturl;

   if (empty($button_strip))
      return '';

   // Create the buttons...
   foreach ($button_strip as $key => $value)
   {
      if (isset($value['test']) && empty($context[$value['test']]))
      {
         unset($button_strip[$key]);
         continue;
      }
      elseif (!isset($buttons[$key]) || $force_reset)
         $buttons[$key] = '<a href="' . $value['url'] . '" ' .( isset($value['custom']) ? $value['custom'] : '') . '>' . ($settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/' . ($value['lang'] ? $context['user']['language'] . '/' : '') . $value['image'] . '" alt="' . $txt[$value['text']] . '" border="0" />' : $txt[$value['text']]) . '</a>';

      $button_strip[$key] = $buttons[$key];
   }

   echo '
      <td height="40" valign="middle" ', $custom_td, '>', implode($context['menu_separator'], $button_strip) , '</td>';
}

// Generate a strip of buttons.
function TEXTLINKS_template_button_strip($button_strip, $direction = 'top', $force_reset = false, $custom_td = '')
{
   global $settings, $buttons, $context, $txt, $scripturl;

   // Create the buttons...
   foreach ($button_strip as $key => $value)
   {
      if (isset($value['test']) && empty($context[$value['test']]))
      {
         unset($button_strip[$key]);
         continue;
      }
      elseif (!isset($buttons[$key]) || $force_reset)
         $buttons[$key] = '<a href="' . $value['url'] . '" ' .( isset($value['custom']) ? $value['custom'] : '') . '>' . $txt[$value['text']] . '</a>';

      $button_strip[$key] = $buttons[$key];
   }

   if (empty($button_strip))
      return '<td>&nbsp;</td>';

   echo '
      <td class="', $direction == 'top' ? 'main' : 'mirror', 'tab_' , $context['right_to_left'] ? 'last' : 'first' , '">&nbsp;</td>
      <td class="', $direction == 'top' ? 'main' : 'mirror', 'tab_back">', implode(' &nbsp;&nbsp; ', $button_strip) , '</td>
      <td class="', $direction == 'top' ? 'main' : 'mirror', 'tab_' , $context['right_to_left'] ? 'first' : 'last' , '">&nbsp;</td>';
}

?>
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Hakanchess on April 30, 2009, 12:55:10 AM
Sayfayı oluşturduktan sonra üst tarafa gezinti butonlarını nasıl yapacağız?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on April 30, 2009, 05:06:06 AM
Gezinti butonu derken?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Hakanchess on May 05, 2009, 09:29:29 AM
Ana Sayfa            Forum       Yard�m       Ara       Admin       Profil       �letilerim       �yeler       Gallery       ��k��      

bunun gibi
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on May 05, 2009, 10:40:12 AM
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=73140.0
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Hkan on May 05, 2009, 01:09:01 PM
Arkadaşlar SSI.php'den bilgileri alarak yaptığım sayfamı açtığımda Mozilla'da başlıkta dosyanın yolu yazıyor. "http://siteadi.com/index.php?action=sayfa" olarak. Bu sayfaya nasıl başlık eklerim?



Buldum ben. :)

Sources klasöründe Radyo.php'de fonksiyonun hemen başına "global $context;" yazıp aşağıdaki kodu kendinize göre sayfanıza eklerseniz başlığınız olacaktır.

Code: [Select]
$context['page_title'] = 'Radyo';
Tırnakların olmasına dikkat ediniz. :)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: mustea on June 12, 2009, 09:16:56 PM
çok gerekliydi sğl
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: b-24 on July 02, 2009, 05:41:00 AM
 Arkadaşlar, Flatcast radyolu sohbet odası kurmak istiyorum.  Radyo yalnızca üyelere açık olsun... Bu anlatılan yöntemle oluşturduğumuz yeni sayfayı ziyaretcilerden gizliyebiliyormuyuz?  yada yeni sayfayı ziyaretcilerden nasıl gizliyebilirim ??


Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Gökhan | Brestgerfich on July 03, 2009, 06:14:42 PM
Acaba aynı şekilde, forumdaki bir konu için sayfa oluşturablir miyiz ?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Collin Kazım! on July 04, 2009, 08:05:54 PM
xxx.php diye sayfamı yarattım bunun içinde son mesajları nasıl çağırabilirim?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: CeeMoo on July 23, 2009, 03:28:43 AM
Ellerine sağlık süpersin kardeş
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Balaban on July 31, 2009, 06:09:33 PM
xxx.php diye sayfamı yarattım bunun içinde son mesajları nasıl çağırabilirim?

<?php ssi_recentPosts(); ?> fonksiyonu kullanarak.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Hkan on August 08, 2009, 09:38:35 AM
İlk yöntem ile bir sayfa yaptım. action=news diye. Bunu nasıl subAction'lara bölebilirim? action=news;sa=economy, action=news;sa=sport gibi? SMF'in subAction içeren kendi sayfalarına baktım; ancak yapamadım. :(
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Alpay on August 08, 2009, 11:52:59 AM
İlk yöntem ile bir sayfa yaptım. action=news diye. Bunu nasıl subAction'lara bölebilirim? action=news;sa=economy, action=news;sa=sport gibi? SMF'in subAction içeren kendi sayfalarına baktım; ancak yapamadım. :(

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1347

bu modifikasyon o işe yarıyordu ama tam incelemedim :)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Hkan on August 08, 2009, 12:15:37 PM
Ben 1.1.10 kullanıyorum. Bu sadece 2.x sürümleri için geçerli. :(
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: seksensekizbin on November 12, 2009, 04:10:28 PM
Smf 2.0 RC2'de yeni bir sayfa nasıl yaratabilirim ?
action=sayfa şeklinde değil de sayfa.php şeklinde ?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on November 12, 2009, 04:24:33 PM
Smf 2.0 RC2'de yeni bir sayfa nasıl yaratabilirim ?
action=sayfa şeklinde değil de sayfa.php şeklinde ?

$ssi_layers = array('main'); olan yeri $ssi_layers = array('html', 'body'); olarak değiştirin.
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: seksensekizbin on November 12, 2009, 04:30:05 PM
Dediğiniz gibi yaptım, oldu.
Teşekkür ederim. ;)


title vermek istesek ?
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Yağız... on November 12, 2009, 04:45:26 PM
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=95976.msg2045320#msg2045320
Title: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: seksensekizbin on November 12, 2009, 04:47:32 PM

Teşekkürler..  ::)
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Ebu_Davud on November 30, 2009, 06:22:36 AM
Tema Ayrıştırma Hatası

 Alıyorum nerede yanlış yapıyorum acaba

Code: [Select]
<?php

function template_main()

{

echo 
'


<body bgcolor="#fafafa">

                  <div align="left">
                    <table style="border-width: 0pt; border-collapse: collapse;" width="217" border="1" bordercolor="#111111" cellpadding="0" cellspacing="0" height="29">

                      <tbody><tr>
                        <td style="border-style: none; border-width: medium;" width="217" height="29">&nbsp;
                        

                                      





</td>

                      </tr>
                    </tbody></table>
                  </div>

                  <div align="left">

                  <table style="border-collapse: collapse;" border="0" bordercolor="#111111" cellpadding="0" cellspacing="0" height="100%">
                    <tbody><tr>
                      <td style="font-size: 11px; vertical-align: top; color: rgb(74, 74, 74); font-family: Tahoma; text-align: left;" width="497" height="2" valign="top">
                        <table style="border-collapse: collapse;" width="637" border="0" bordercolor="#111111" cellpadding="3" cellspacing="3">

                          <tbody>
                          <tr>
                            <td class="verdana11" width="678" valign="top">
                            <p style="text-align: center;"><b><font size="3">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; KPSS/</font><font size="2">1</font><font size="3"> 
                            Puan 
                            Hesaplama Sistemi </font>
                            <font color="#fafafa" size="1">oss-sbs.bilgisi.gen.tr</font></b><br>&nbsp;</p>
                              <form>

                              <div style="width: 448px; height: 218px;" align="center">
                              <center>
                              <table class="verdana11" style="border: 1px solid rgb(51, 102, 153);" width="612" align="center" height="84">
                                <tbody>
                                <tr>
                                <td style="font-size: 11px; vertical-align: top; color: rgb(74, 74, 74); font-family: Tahoma; text-align: left;" width="55" bgcolor="#eaeaea" height="44">&nbsp;</td>
                                <td style="font-size: 11px; vertical-align: top; color: rgb(74, 74, 74); font-family: Tahoma; text-align: left;" width="97" align="middle" bgcolor="#eaeaea" height="44">
                                <p style="text-align: center;"><b>
                                <span class="verdana10"><font size="2">Genel 
                                Yetenek</font></span></b></p></td>

                                <td style="font-size: 11px; vertical-align: top; color: rgb(74, 74, 74); font-family: Tahoma; text-align: left;" width="104" align="middle" bgcolor="#eaeaea" height="44">
                                <p style="text-align: center;"><b>
                                <span class="verdana10"><font size="2">Genel 
                                Kültür</font></span></b></p></td>
                                <td style="font-size: 11px; vertical-align: top; color: rgb(74, 74, 74); font-family: Tahoma; text-align: left;" width="41" align="middle" bgcolor="#eaeaea" height="44">
                                <p style="text-align: center;">
                                <span class="verdana10"><font size="2"><b>Eğitim 
                                Bilimleri</b></font></span></p></td>
                                </tr>
                                <tr>

                                <td style="font-size: 11px; vertical-align: top; color: rgb(74, 74, 74); font-family: Tahoma; text-align: left;" width="55" align="middle" bgcolor="#eaeaea" height="32">
                                <b><font color="#cc0033">Netleriniz</font></b></td>
                                <td style="font-size: 11px; vertical-align: top; color: rgb(74, 74, 74); font-family: Tahoma; text-align: left;" width="97" align="middle" bgcolor="#f9f9f9" height="32">
                                <p style="text-align: center;"><font color="#808000" face="Verdana"><input class="kutu_genel" style="text-align: center;" onfocus="this.value='';" tabindex="5" maxlength="5" size="4" value="0" name="tur1"> </font></p></td>
                                <td style="font-size: 11px; vertical-align: top; color: rgb(74, 74, 74); font-family: Tahoma; text-align: left;" width="104" align="middle" bgcolor="#f9f9f9" height="32">
                                <p style="text-align: center;"><font color="#808000" face="Verdana"><input class="kutu_genel" style="text-align: center;" onfocus="this.value='';" tabindex="5" maxlength="5" size="4" value="0" name="sos1"> </font></p></td>
                                <td style="font-size: 11px; vertical-align: top; color: rgb(74, 74, 74); font-family: Tahoma;" width="41" align="middle" bgcolor="#f9f9f9" height="32">

                                <p style="text-align: center;"><font color="#808000">
                                <input class="kutu_genel" style="text-align: center;" onfocus="this.value='';" tabindex="5" maxlength="5" size="7" value="0" name="mat1"></font></p></td>
                                </tr></tbody></table>
                              <p><b><input onclick="textln(this.form)" value="Hesapla" name="button" type="button"> 
<input value="Temizle" name="B1" type="reset"> </b></p>
                              <p>
                              ---------------------------------------------------------------------------------</p>
                              <p>

                              &nbsp;

</p>
                              <table class="verdana11" id="table1" style="border: 1px solid rgb(51, 102, 153);" width="386" align="center" height="63">
                                <tbody>
                                <tr>
                                <td style="font-size: 11px; vertical-align: top; color: rgb(74, 74, 74); font-family: Tahoma; text-align: left;" width="70" bgcolor="#eaeaea" height="22">&nbsp;</td>
                                <td style="font-size: 11px; vertical-align: top; color: rgb(74, 74, 74); font-family: Tahoma;" width="73" align="middle" bgcolor="#eaeaea" height="22">
                                <p style="text-align: center;">
                                <b>

                                <span class="verdana10"><font size="2">kpss10
                                </font></span></b></p></td>
                                <td style="font-size: 11px; vertical-align: top; color: rgb(74, 74, 74); font-family: Tahoma;" width="60" align="middle" bgcolor="#eaeaea" height="22">
                                <p style="text-align: center;">
                                <b>
                                <span class="verdana10"><font size="2">kpss1</font></span></b></p></td>
                                <td style="font-size: 11px; vertical-align: top; color: rgb(74, 74, 74); font-family: Tahoma;" width="60" align="middle" bgcolor="#eaeaea" height="22">
                                <p style="text-align: center;">
                                <b>

                                <span class="verdana10"><font size="2">kpss2</font></span></b></p></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                <td style="font-size: 11px; vertical-align: top; color: rgb(74, 74, 74); font-family: Tahoma; text-align: left;" width="70" align="middle" bgcolor="#eaeaea">
                                <b><font color="#cc0033">Puanlarınız</font></b></td>
                                <td style="font-size: 11px; vertical-align: top; color: rgb(74, 74, 74); font-family: Tahoma;" width="73" align="middle" bgcolor="#f9f9f9">
                                <p style="text-align: center;"><font color="#808000" face="Verdana"><input class="kutu_genel" style="text-align: center;" onfocus="this.value='';" tabindex="5" maxlength="5" size="5" value="0" name="soz1"> </font></p></td>

                                <td style="font-size: 11px; vertical-align: top; color: rgb(74, 74, 74); font-family: Tahoma;" width="60" align="middle" bgcolor="#f9f9f9">
                                <p style="text-align: center;"><font color="#808000" face="Verdana"><input class="kutu_genel" style="text-align: center;" onfocus="this.value='';" tabindex="5" maxlength="5" size="5" value="0" name="ea1"> </font></p></td>
                                <td style="font-size: 11px; vertical-align: top; color: rgb(74, 74, 74); font-family: Tahoma;" width="60" align="middle" bgcolor="#f9f9f9">
                                <p style="text-align: center;"><font color="#808000"><input class="kutu_genel" style="text-align: center;" onfocus="this.value='';" tabindex="5" maxlength="5" size="5" value="0" name="say1"> </font></p></td>
                                </tr></tbody></table></center></div>
                              <div align="center">
                              <center>
                              <p></p></center></div></form>

                              <script language="JavaScript">

function textln(form) {

form.soz1.value =(11.991 +0.3* form.tur1.value + 0.3* form.sos1.value+ 0.4*form.mat1.value);
    form.ea1.value =(31.472+ 0.7 * form.tur1.value + 0.3 * form.sos1.value + 0* form.mat1.value);
form.say1.value =(31.721+ 0.6 * form.tur1.value + 0.4 * form.sos1.value + 0* form.mat1.value);


}


                            </script>
                              <p>
                              &nbsp;</p>
                              <p>
                              <b><font color="#cc0033">Not :</font></b> Bu KPSS 
                              Puan hesabı modülü 2004, 2005, 2006, 2007 standart 
                              puanlarının ortalaması olarak hesaplanmış olup 
                              puanlar&nbsp; <b>-4 </b>ve<b> +4</b> arasındadır 
                              ve kesinlikle&nbsp; kendi uğraşlarım sonucu 
                              oluşturulmuştur katsayılar aob ye göre 
                              değiştiğinden&nbsp; -+4 sınırı dışında da 
                              çıkabilmektedir. 2007 sonuçlarında -+3 yaklaşık 
                              değere ulaşmıştır. Türkiye de şimdiye kadar ilk 
                              kez oluşturulan bu modülde puanlarınızın her zaman 
                              yüksek çıkması dileklerimle...</p>
                            <p>

                            

<script language="JavaScript">
<!--
if (document.all)
document.onmousedown=new Function("if (event.button==2||event.button==3)alert(\'Öss-Sbs.bilgisi.gen.tr\')")
// -->
</script>
                  
                    </div> '
;


}
?>
Title: Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
Post by: Hkan on November 30, 2009, 09:17:06 AM
Sanırım hata bu değil ama yine de söyleyeyim dedim; kodun içinde body etiketi kullanmışsınız. index.template.php'de zaten tanımlanıyor daha önce bu etiket. Onu silip de deneyin.