Simple Machines Community Forum

Customizing SMF => Graphics and Templates => Theme Site Themes => Topic started by: TreetopClimber on July 05, 2006, 08:29:07 AM

Title: Aquatic_Gem
Post by: TreetopClimber on July 05, 2006, 08:29:07 AM
Link to the theme (http://themes.simplemachines.org/index.php?lemma=95)


To the admins please delete this copy, server connection timed out and did not know it loaded, thanks TT


Title: Re: Aquatic_Gem
Post by: TreetopClimber on July 05, 2006, 01:14:00 PM
This theme takes you to the sea side with its warm and relaxing colors blended to create a nice water like flow. I have changed the index to work with this theme, all Images except those most commonly used in the forums I custom made to use with smf. Please read the .txt file inclosed. ;)Enjoy this fine creation, TT
Title: Re: Aquatic_Gem
Post by: ormuz on July 05, 2006, 01:23:25 PM
demo?
Title: Re: Aquatic_Gem
Post by: TreetopClimber on July 09, 2006, 11:11:45 AM
Quote from: ormuz on July 05, 2006, 01:23:25 PM
demo?
>> Demo Here (http://global-bttracker.no-ip.org/forum/) <<
Title: Re: Aquatic_Gem
Post by: bloc on July 10, 2006, 05:50:05 PM
I like the colors in it..but there is one rather off-putting detail for me: the background graphic for the header is painfully slow to render - no wonder since its over 200k! lol :)

Some optimizing would come in handy , since not all have high-speed connection to the net.
Title: Re: Aquatic_Gem
Post by: TreetopClimber on July 10, 2006, 11:25:24 PM
@ Bloc thanks for your imput I didnt know the header image loaded slow I will try to fix that. Also I tend to forget about others connection speed  ;)

EDIT I have made the hb2.png into a jpg file but I cant upload it on this board for some reason.... I have no upload rights. If any one wants it they can download it here hb2.jpg image (http://global-bttracker.no-ip.org/hb2.jpg) just right click and save as to your theme images folder.
Then in your index.template.php just find and edit this line
<img src="' . $settings['images_url'] . '/hb2.png" width="577" height="163" align="center" border="0" style="float: middle;">
Change to
<img src="' . $settings['images_url'] . '/hb2.jpg" width="577" height="163" align="center" border="0" style="float: middle;"> and that will speed things up for ya's
Title: Re: Aquatic_Gem
Post by: bloc on July 11, 2006, 03:42:54 AM
Try to attach it to the themes site instead - if you haven't already. I can also update the archive if you want me to - or are unable to yourself.
Title: Re: Aquatic_Gem
Post by: TreetopClimber on July 11, 2006, 10:30:00 AM
Themes site updated thanks for your help