• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
December 03, 2021, 08:46:36 PM

News:

SMF 2.0.18 has been released! Please update. Read more.


Search results for: internal server

Pages1
1
Modifications and Packages / Re: internal server error...
« Message by Nikhil P Naik on June 17, 2011, 05:34:38 AM »
hi,

i get the internal server error...

as u had previously mentioned.. i set the sis folder to 755 and the files to 644.. then i get the following error:

Strict Standards: require_once() [function.require-once]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. Please use the date.timezone setting, the TZ environment variable or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'America/New_York' for 'EDT/-4.0/DST' instead in /home/freeforu/public_html/SSI.php on line 68

Warning: require_once(/home/freeforu/public_html/SSI_Facebook.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/freeforu/public_html/SSI.php on line 68

Strict Standards: require_once() [function.require-once]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. Please use the date.timezone setting, the TZ environment variable or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'America/New_York' for 'EDT/-4.0/DST' instead in /home/freeforu/public_html/SSI.php on line 68

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/freeforu/public_html/SSI_Facebook.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/freeforu/public_html/SSI.php on line 68



i have attached the ssi.php file...


plz help!  :(  :(

2
Modifications and Packages / Re: Simple ImageShack (latest release: v3.1.3)
« Message by TheKillers on March 25, 2011, 01:22:32 PM »
Very strange situation-in local server mod works, in hosting don't work, instead of the mod error:
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@radiodetaliforum.cj-music.ru and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache Server at radiodetaliforum.ru Port 80

Curl is installed on the hosting. Help me please.
Problem solved. Solution here - http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=37683.msg2513831#msg2513831

3
Modifications and Packages / Re: Simple ImageShack (latest release: v3.1.3)
« Message by UNeverNo on October 24, 2010, 03:55:14 PM »
Hi,

I've got a problem using this mod on my webspace, locally at XAMPP everything works fine.

Curl is activated and here is what I get:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
Apache/2.2.9 (Debian) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8g Server at xyz.de Port 80


edit: I changed sis-php-files from 666 to 777 but nothing changed and unfortunately I can't check the Server Log because it's a hostet one...

edit2: Changed attributes of complete sis-folder to 755...that helped! There should be a known issue part in post #1 ;)

4
Modifications and Packages / Re: Simple ImageShack (latest release: v3.1.3)
« Message by panafff on July 05, 2010, 04:53:29 AM »
Quote from: Rik© on July 05, 2010, 04:49:45 AM
Quote from: panafff on July 05, 2010, 12:57:34 AM
Thank you for replying Rik© I did not that

My sis folder is setup to 755 and the other two folders within too I am using the 3.05 version of the mod I was able to get it working before.

What else can I try?
Do you get the same error if you set the mod to be displayed outside of the additional options?
Is there an error_log file on the server?

-Rik©

Yes the same error...I get "HTTP 500 - Internal server error " full error bellow:


The page cannot be displayed
There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed.

--------------------------------------------------------------------------------

Please try the following:

Open the www.foros.headbangerspanama.com home page, and then look for links to the information you want.
Click the  Refresh button, or try again later.

Click  Search to look for information on the Internet.
You can also see a list of related sites.




HTTP 500 - Internal server error
Internet Explorer 

5
Modifications and Packages / Re: Simple ImageShack (latest release: v3.1.3)
« Message by tbk22 on June 03, 2010, 05:41:03 AM »
Welll this mode is not installing properly at all...

At first I was having Internal server Error and I checked and there was no Sis directory in the FTP (public_html)

Now 2 days later there is a Sis directory but I had to make these changes http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=37683.msg2622689;topicseen#msg2622689 to the code for it to work...

Now it works but languages didn't install properly, in particular Portuguese_utf8 language, so I still have the mode in english




I am now using it and seems great thanks, but an official fix to some of these install errors would be even better

6
Modifications and Packages / Re: Simple ImageShack (latest release: v3.1.3)
« Message by tbk22 on June 01, 2010, 02:06:02 PM »
I get this

QuoteInternal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@silkroadportugal.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

When trying to use it on posts... How can I fix it?

And I dont have any sis directory on my FTP server... is that normal?

7
Modifications and Packages / Re: Simple ImageShack (latest release: v3.1.3)
« Message by rostamiani on May 31, 2010, 08:08:38 AM »
Thanks a lot
I installed the 313 version ,But it did not worked !!!

I see this error instead of MOD upload form :

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@ariapedia.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


I checked the error log of my Host and founf this error :

SoftException in Application.cpp:256: File "/home/*********/public_html/forum/sis/SISiframe.php" is writeable by group

I checked the permissions of "SISiframe.php" and that was 0666. But I couldn't change it because the owner of all of SIS files is "99"

What can I do ?
Thanks  :D

8
Works perfectly alright now....no sidebar issues. Thanks a lot Rik. :)

[Though only after making 755 permission change...else 500 Internal Server error does show.]

9
Modifications and Packages / Re: Simple ImageShack (latest release: v3.1.0)
« Message by navjotjsingh on April 30, 2010, 11:11:19 PM »
Even I receive the same error as mentioned by tectonny above...I have left sidebar to the forum using portalmx.

But Instead of Imageshack toolbar..I receive the following message:


Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@website.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.15 (Unix) mod_ssl/2.2.15 OpenSSL/0.9.8m DAV/2 mod_fcgid/2.3.5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at <website.com> Port 80


How to fix this?

10
Modifications and Packages / Re: Simple ImageShack (latest release: v3.0.3)
« Message by vroum on April 02, 2010, 11:38:03 AM »
Quote from: Rik© on April 01, 2010, 08:03:22 AM

@ vroum
I just reproduced the french translation 'escape apostrophes' bug.
After that i didn't get any errors when i used SIS.

If there's no internal server error maybe ImageShack.us didn't return any xml (temporarily)...

-Rik©

Hey Rik©, i've just found that the other test server has curl disabled (it's on a free webhost & is available only for paid accounts) so, i tink that was the main reason for the "XML return failed" message.
;)
Vroum.

11
Modifications and Packages / Re: Simple ImageShack (latest release: v3.0.3)
« Message by Rik© on April 01, 2010, 08:03:22 AM »
Quote from: aw06 on April 01, 2010, 07:37:16 AM
Installed, working wonderfully ....

Now for 2.0 rc3 version  :D :D :D
There's a bug in the french translation.
Will fix it asap.
ps nice avatar  8) ;D

@ vroum
I just reproduced the french translation 'escape apostrophes' bug.
After that i didn't get any errors when i used SIS.

If there's no internal server error maybe ImageShack.us didn't return any xml (temporarily)...

-Rik©

12
Modifications and Packages / Re: Simple ImageShack (latest release: 3.0.2)
« Message by Rik© on March 26, 2010, 09:28:17 PM »
Quote from: Bec on March 26, 2010, 08:52:41 PM
Just installed the new version and I am still getting the "HTTP Error 500 - Internal Server Error"... any suggestions?
Most people who got errors solved it by setting (chmod) the SIS folder permissions (and the files/folders inside it) to 755.

-Rik©

13
Modifications and Packages / Re: Simple ImageShack (latest release: 3.0.2)
« Message by Bec on March 26, 2010, 08:52:41 PM »
Just installed the new version and I am still getting the "HTTP Error 500 - Internal Server Error"... any suggestions?

14
Modifications and Packages / Re: Simple ImageShack (latest release: 3.0.1)
« Message by virtualband.ru on February 24, 2010, 07:07:34 AM »
Quote from: aussieherps on February 24, 2010, 06:04:50 AM
Hey guys
Installed SIS301 on to my SMF1.1.11 board and under additional  Options I get this error message.
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@aussieherps.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at aussieherps.com [nofollow] Port 80

Get that in three text area boxes. Any help is appreciated.
Link to my site is aussieherps.com [nofollow]

Thanks
Todd

Set php files' permission in the Sis folder to 755

15
Modifications and Packages / Re: Simple ImageShack (latest release: 3.0.1)
« Message by aussieherps on February 24, 2010, 06:04:50 AM »
Hey guys
Installed SIS301 on to my SMF1.1.11 board and under additional  Options I get this error message.
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@aussieherps.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at aussieherps.com Port 80

Get that in three text area boxes. Any help is appreciated.
Link to my site is aussieherps.com

Thanks
Todd

16
Modifications and Packages / Re: Simple ImageShack (latest release: 3.0.1)
« Message by Rik© on February 19, 2010, 05:36:08 PM »
Quote from: virtualband.ru on February 19, 2010, 04:57:23 PM
Quote from: firstsrgt on February 19, 2010, 02:52:28 PM
I just download the new version 3.0.1 but i still get the same error as other fellow
QuoteInternal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@hhhclan.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

I look on the SIS folder to see if there was any error but unfortunately none any idea how can i solve this problem?

I solved this problem by setting

chmod 444 ./sis/*.php


Anyway thank you very much, Rik©  :)
Did you also had the error with SIS 3.0.0?

17
Modifications and Packages / Re: Simple ImageShack (latest release: 3.0.1)
« Message by virtualband.ru on February 19, 2010, 04:57:23 PM »
Quote from: firstsrgt on February 19, 2010, 02:52:28 PM
I just download the new version 3.0.1 but i still get the same error as other fellow
QuoteInternal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@hhhclan.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

I look on the SIS folder to see if there was any error but unfortunately none any idea how can i solve this problem?

I solved this problem by setting

chmod 444 ./sis/*.php


Anyway thank you very much, Rik©  :)

18
Modifications and Packages / Re: Simple ImageShack (latest release: 3.0.1)
« Message by Rik© on February 19, 2010, 04:46:28 PM »
Quote from: firstsrgt on February 19, 2010, 02:52:28 PM
I just download the new version 3.0.1 but i still get the same error as other fellow
QuoteInternal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@hhhclan.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

I look on the SIS folder to see if there was any error but unfortunately none any idea how can i solve this problem?
Did you check if cURL is enabled?

-Rik©

19
Modifications and Packages / Re: Simple ImageShack (latest release: 3.0.1)
« Message by firstsrgt on February 19, 2010, 02:52:28 PM »
I just download the new version 3.0.1 but i still get the same error as other fellow
QuoteInternal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@hhhclan.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

I look on the SIS folder to see if there was any error but unfortunately none any idea how can i solve this problem?

20
Modifications and Packages / Re: Simple ImageShack (v3.0.0)
« Message by Rik© on January 22, 2010, 03:47:12 PM »
Quote from: Bec on January 22, 2010, 12:18:00 PM
I got the same 500 - Internal Server Error as well, any idea when the update will be available. Great mod btw!
A beta of 3.0.1 is now available @ SimpleTweaks for those who are willing to try/test it.
When the error is fixed (have to wait for response as i couldn't reproduce the error myself) i will release it and start coding 3.1.0 which will be SMF2 compatible.

-Rik©

Pages1

Advertisement: