Advertisement:

Author Topic: Two problem after installation  (Read 5187 times)

Offline Dtr

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Two problem after installation
« on: May 12, 2004, 05:24:55 PM »
Hallo ,

The Forum good work but in the head of page i have this error
Code: [Select]
Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in *******/index.php on line 109
And if i want to change the language i have another error
Code: [Select]
Undefined index: modSettings_title in /************/smf/Sources/Subs.php on line 1288 .
The language pack is italian.

What can i do for remove this error.

Sorry for my English but i am an italian .

Good work for this SMF

Offline [Unknown]

  • SMF Friend
  • SMF Master
  • *
  • Posts: 36,102
  • Gender: Male
Re: Two problem after installation
« Reply #1 on: May 12, 2004, 05:28:18 PM »
You language files (the Italian ones) are old.  A new language package should be up within the week. (maybe even today.)

Your host has decided to turn on session autostarting.  This is usually a bad thing.... you might ask them to turn it off or add this to your .htaccess:

Code: [Select]
php_flag session.auto_start off
-[Unknown]

Offline Dtr

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Two problem after installation
« Reply #2 on: May 13, 2004, 09:22:14 AM »
Tanks , but after the added line in .htacces , the problem remain.

But i removed in index.php the  "session_start();" and the forum work correctly .

I stay tuned for the italian language pack.

Tank you.