Advertisement:

Author Topic: SMF'de konu başlıklarını keywords'da gösterme  (Read 254237 times)

Offline ZeRDuShT

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 136
  • Gender: Male
    • Ekonomi Forumu
Re: SMF'de konu başlıklarını keywords'da gösterme
« Reply #20 on: December 25, 2006, 03:19:43 AM »
bu koduda metaların arasına yerleştirin
Code: [Select]
<meta name="keywords" content="'.$keywords_.'" />


- bu nerde dostum smf de, ben bunu bulamadım?
 ???
Böyle Buyurmuştu Zerdüşt

Offline Atagun

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 118
Re: SMF'de konu başlıklarını keywords'da gösterme
« Reply #21 on: December 25, 2006, 05:28:20 AM »
orda <meta name= ile baslayan kodlarin arasina atacaksin yanlıs anlamadiysam sahsen ben o sekilde yaptimda :)

Offline TURKWAREZ

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 132
  • Gender: Male
    • Turkish Warez Community
Re: SMF'de konu başlıklarını keywords'da gösterme
« Reply #22 on: December 25, 2006, 06:06:17 AM »
Benim Temada Zaten Yapilmis Bu :S

Offline SacmaliK

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 644
  • Gender: Male
  • Türk Evladı Uyuma Uyan 30 Kupona Alınmadı Bu Vatan
    • Ocak Turk
Re: SMF'de konu başlıklarını keywords'da gösterme
« Reply #23 on: December 25, 2006, 07:55:35 AM »
Benim Temada Zaten Yapilmis Bu :S

olmalı aslında uzun vadede çok işe yarıyor temanı kim yapmışsa akıllı adammış :)
My Mods
Veoh Bbc Tag:here
Topic get Keywords:here
...

Offline apache

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 97
Re: SMF'de konu başlıklarını keywords'da gösterme
« Reply #24 on: December 25, 2006, 01:24:21 PM »
Arkadaşım denedim işe yarıyor keywordslar otomatik oluşturuluyor.
benim kodlarda <meta name="robots" content="noindex" />    var
bu ne demek bilgin var mı ? noindex deyince kıllandım (indeksleme diyo gibi de :)

Offline SacmaliK

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 644
  • Gender: Male
  • Türk Evladı Uyuma Uyan 30 Kupona Alınmadı Bu Vatan
    • Ocak Turk
Re: SMF'de konu başlıklarını keywords'da gösterme
« Reply #25 on: December 25, 2006, 05:10:15 PM »
Arkadaşım denedim işe yarıyor keywordslar otomatik oluşturuluyor.
benim kodlarda <meta name="robots" content="noindex" />    var
bu ne demek bilgin var mı ? noindex deyince kıllandım (indeksleme diyo gibi de :)

google bota bu satfayı dikkate alma demek genellikle bu tagı phpnuke kullanıcıları admin sayfalarında kullanırlar :) sitenizin indexlenmesini istemiyorsanız bu noindex olayı işe yarar indexlenmesini istemediğiniz  kişisel sayfalarınızda kullanabilirsiniz
My Mods
Veoh Bbc Tag:here
Topic get Keywords:here
...

Offline apache

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 97
Re: SMF'de konu başlıklarını keywords'da gösterme
« Reply #26 on: December 25, 2006, 05:43:38 PM »
iyide bu kodun index.template.php sayfamda işi ne anlamadım.  :-\   ben koymadığıma eminim

Offline SacmaliK

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 644
  • Gender: Male
  • Türk Evladı Uyuma Uyan 30 Kupona Alınmadı Bu Vatan
    • Ocak Turk
Re: SMF'de konu başlıklarını keywords'da gösterme
« Reply #27 on: December 25, 2006, 05:47:12 PM »
iyide bu kodun index.template.php sayfamda işi ne anlamadım.  :-\   ben koymadığıma eminim

temanı yapan kişi temasının yayınlandığı sitelerin indexlenmesini istemiyor anlaşılan vede bi mod vardı SEO  Duplicate Content Preventer isminde bu modu kurmuşsan ondanda olabilir en kısa zamanda silmeni tabsiye ederim o kodu..
My Mods
Veoh Bbc Tag:here
Topic get Keywords:here
...

Offline SacmaliK

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 644
  • Gender: Male
  • Türk Evladı Uyuma Uyan 30 Kupona Alınmadı Bu Vatan
    • Ocak Turk
Re: SMF'de konu başlıklarını keywords'da gösterme
« Reply #28 on: January 04, 2007, 08:27:44 AM »
yeni metalar eklendi
My Mods
Veoh Bbc Tag:here
Topic get Keywords:here
...

Offline STRONGHOLD

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 281
  • Gender: Male
  • SMF MANIA
    • IDDAA
Re: SMF'de konu başlıklarını keywords'da gösterme
« Reply #29 on: January 09, 2007, 10:33:53 AM »
Ya bu YourCache.com sitesi Kasım ayından beri benim sitenin ne kadar indexlendiğini göstermiyor :(

Meta taglarin arasında ''no-cache'' meta tagı vardı bi ara ama 1,5 hafta önce sildim...Yine de göstermiyor...


Meta taglar felan şöyle;

Code: [Select]
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><head>
<TITLE>IddaaPortali.com - iddaa, tahmin, sonuclari, bahis, euro 2008, hangi kanal, haber, cezalı, sakat, avrupa sampiyonasi, kupası, maclari, tahmin, bahis siteleri, hazirlik maci, hangi kanalda, banko, garanti, surpriz, kupon</TITLE>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-9" />
      <link rel="icon" href="favicon.ico" type="image/x-icon" /> 
      <link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" type="image/x-icon" />
<meta name="Description" content="iddaa, iddaa tahmin, iddaa sonuclari, bahis tahmin, euro, cezalı, sakat, 2008 avrupa şampiyonası, hazirlik maci, hangi kanalda, beyzbol, mlb tahmin, tenis, basketbol, banko, garanti, kupon">
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=ISO-8859-9" />
<meta name="keywords" content="Iddaa, Portalı" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />
<meta http-equiv="Content-Language" content="tr" />
<META NAME="googlebot" CONTENT="index, follow" />
<meta name="robots" content="all" />
<META NAME="robots" CONTENT="index, follow" />

<META NAME="REVISIT-AFTER" CONTENT="1 Days" />
<meta name="Abstract" content="iddaa, sonuclari, bahis tahmin" />
<meta name="classification" content="iddaa bahis" />
<meta name="rating" content="General" />


Sorun nerede acaba?

Offline infinibleu

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 321
  • Gender: Male
Re: SMF'de konu başlıklarını keywords'da gösterme
« Reply #30 on: January 09, 2007, 08:48:26 PM »
arkadaşlar benim site 2 aydır açık ve 1000 üyem var.. bu dediğinizin hiçbirini yapmadım sadece google ve yahoo ya sitemi sitemap yardımıyla indexledim google 50 sayfa kadar indexlemiş.. ve her hafta sitemapı yolluyorum google ve yahoo ya. abartısız her gün 60 70 tane yahoo botu surekli dolaşıyor google bot 1, 2 tane dolaşıyor, msnbot 6, 7 tane dolaşıyor..

Offline makinist

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 257
Re: SMF'de konu başlıklarını keywords'da gösterme
« Reply #31 on: February 06, 2007, 04:15:28 PM »
arkadaşlar bunu tam olarak nereye koyacaz ayrıntılı olarak tarif edebilirmisiniz

<META NAME="googlebot" CONTENT="index, follow">

Offline # kudret

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,104
  • Gender: Male
Re: SMF'de konu başlıklarını keywords'da gösterme
« Reply #32 on: February 07, 2007, 01:41:51 AM »
index.templatede meta diye arat

<meta name gibi satırlar görceksin onların altına ekle.

(yanlıs bilmiyorsam , ben böyle yaptım)

Offline izmirli_

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,098
  • Gender: Male
    • Kege Blog
Re: SMF'de konu başlıklarını keywords'da gösterme
« Reply #33 on: February 07, 2007, 03:47:53 AM »
evet metaların altına koyabilirsin ama metaların içinde olsun

Offline chipcomputer

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 388
  • Gender: Male
  • CHIP FORUM
    • CHIP FORUM
Re: SMF'de konu başlıklarını keywords'da gösterme
« Reply #34 on: February 07, 2007, 05:27:55 PM »
Size bir tavsiye şayet trafik sorunu yaşıyorsanız (ayda 15-20 gb trafik üstü gidiyorsa ve yetersiz trafiğiniz var ise) metaları sadece google robotlarına açın onun dışındaki robotları kabul etmeyin !!!

Offline mersindost

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 1,999
  • Gender: Male
  • Since 11 Years
Re: SMF'de konu başlıklarını keywords'da gösterme
« Reply #35 on: February 07, 2007, 06:23:02 PM »
<META NAME="googlebot" CONTENT="index, follow">
<meta name="robots" content="all">
<META NAME="robots" CONTENT="index, follow">
<META NAME="REVISIT-AFTER" CONTENT="1 Days">

<meta name="description" content="', $context['page_title'], '" />', empty($context['robot_no_index']) ? '' : '

<meta name="robots" content="noindex" />', '


Şimdi Ben Burdaki ="robots" content="noindex i ="robots" content="index, follow'' Olarak Değiştirdim.Yanii Senin Verdigini Eklemedim.Aynısı Vardı Zaten.

Birde empty($context['robot_no_index'] i empty($context['index, follow'] Olarak Değiştirdim.Bakalım Sonucu Görecez  ;)

Zaten Google da 600 den Fazla İndexim Vardı Ama Ben Forumun Url sinde Değişiklik Yaptım.Yeni Url yi Tanıtmak İçin Güzel Olacak Bu Uygulama.

Teşekkürler Sacmalık  ;)
I Am Simple Machines Hero, Because I LOVE Simple Machines

Offline izmirli_

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,098
  • Gender: Male
    • Kege Blog
Re: SMF'de konu başlıklarını keywords'da gösterme
« Reply #36 on: February 08, 2007, 04:27:51 AM »
Size bir tavsiye şayet trafik sorunu yaşıyorsanız (ayda 15-20 gb trafik üstü gidiyorsa ve yetersiz trafiğiniz var ise) metaları sadece google robotlarına açın onun dışındaki robotları kabul etmeyin !!!

chip benim siteye msn ve yahoo dan bayağı zyaretçi geliyor :D

Offline chipcomputer

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 388
  • Gender: Male
  • CHIP FORUM
    • CHIP FORUM
Re: SMF'de konu başlıklarını keywords'da gösterme
« Reply #37 on: February 08, 2007, 05:28:03 AM »
Size bir tavsiye şayet trafik sorunu yaşıyorsanız (ayda 15-20 gb trafik üstü gidiyorsa ve yetersiz trafiğiniz var ise) metaları sadece google robotlarına açın onun dışındaki robotları kabul etmeyin !!!

chip benim siteye msn ve yahoo dan bayağı zyaretçi geliyor :D

Bana da geliyor canım :) fakat bandwit sorunu yaşayan (free host - kısıtlı host) arkadaşlar için söyledim bunu ....

Offline izmirli_

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,098
  • Gender: Male
    • Kege Blog
Re: SMF'de konu başlıklarını keywords'da gösterme
« Reply #38 on: February 08, 2007, 06:56:13 AM »
anladım... ama onlarımn bir hataları da var sitelerinden download çok yaptırıyolar 3 yıl önceki ilk acemiliğim :)  free hostun biriydi ama hangisi hatırlamıyorum

Offline forumdenge.com

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 265
Re: SMF'de konu başlıklarını keywords'da gösterme
« Reply #39 on: March 06, 2007, 02:54:49 PM »
Code: [Select]
<meta name="description" content="', $context['page_title'], '" />
<meta name="keywords" content="Forum,program,mp3 indir,sağlık,mp3 indir,müzik" />
<META NAME="googlebot" CONTENT="index, follow">
<meta name="robots" content="all">
<META NAME="robots" CONTENT="index, follow">
<META NAME="REVISIT-AFTER" CONTENT="1 Days">

Bunları ekledim fakat

Smf den Otomatik gelen Aşağıdaki yeri kaldırayım mı ?

Code: [Select]
<meta name="keywords" content="Forum,program,mp3 indir,sağlık,mp3 indir,müzik" />