• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

SMF'de konu başlıklarını keywords'da gösterme

Started by SacmaliK, September 28, 2006, 12:43:53 PM

Previous topic - Next topic

Restorasyon

Quote from: SacmaliK on April 27, 2009, 03:13:45 PM
onlarınn hepsini ben otomatik olarak ayarladım konuya göre yaptığım sistem otomatik olarak desc ve keywords değişkenlerini atayacak metalara ve ayrıca google için gerekli meta taglarıda ekledim benim kullandığım sistemin aynısını sanada yaptım

kardeş 4 aydır googlede 6. sayfada çıkıyorum bugün 3. sayfaya geçmiştim senin verdiğinm indexi yükleyince şimdi baktım tekrar 6. sayfadayım restorasyon yazınca.. daha sonra yine yukarılara çıkarmıyım şimdi baştan falan mı indexliyecek ondan mı tekrar beni aşağılara atmış.. ayrıca desteğin ve yardımın için tşkler..
"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır 
Toprak,eğer uğrunda ölen varsa vatandır."

Restorasyon - Gece Görüş Dürbünü - Mimari Forum

SacmaliK

evet biraz süre geçecek mutlaka nerden baksan 2 - 3 hafta

My Mods
Veoh Bbc Tag:here
Topic get Keywords:here
...

Restorasyon

Quote from: SacmaliK on April 27, 2009, 04:30:18 PM
evet biraz süre geçecek mutlaka nerden baksan 2 - 3 hafta
tmmdır kardeş sağolasın bekliyelim bakalım 2 hafta sonra umarım 1. sayfaya gelirim :) eyw
"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır 
Toprak,eğer uğrunda ölen varsa vatandır."

Restorasyon - Gece Görüş Dürbünü - Mimari Forum

SacmaliK

sitenin tepesindeki o kocaman flash varya
o flashla okadar ilerlemen hiç kolay olmayacak google botlarının action script okuma özelliği yoktur ve o banner yüzünden siteni indexleyemezler sana tavsiyem flash yerine gif kullan

My Mods
Veoh Bbc Tag:here
Topic get Keywords:here
...

turanordusu.tc

Arkadaşlar ben bununla bağlantılı olarak birşey sormak istiyorum. Şimdi ben sitemap ı paket olarak yükledim ve google a da kaydımı oldum ve bana bu ekteki dosya nın adında bir kod verdi ve o isimde dosyamı oluşturup, anadizine attım ve çalıştırdım. Ama bunun içine ne yazacağımı bilmediğim için sadece siteadı/forum/arsiv.html yazdım. Bu dosyanın uzantısı şu şekildeydi; google8d9a7004331d0556.html
Bu hala anadizinde duruyor. ve bu şekilde çalıştırınca ; http://www.turklerinneti.com/google8d9a7004331d0556.html
http://www.turklerinneti.com/forum/arsiv.html yazısı çıkıyor. Çünkü içine sadece bunu yazdım. Şimdi bunun içine bu yazının yerine buradaki kodları mı yazmam lazım ? Bir de bu dosya burada kalmalı mı ?
Bu konuda biraz bilgi verebilirseniz çok iyi olur.

Restorasyon

Quote from: turklerinneti.com on April 28, 2009, 04:17:14 PM
Arkadaşlar ben bununla bağlantılı olarak birşey sormak istiyorum. Şimdi ben sitemap ı paket olarak yükledim ve google a da kaydımı oldum ve bana bu ekteki dosya nın adında bir kod verdi ve o isimde dosyamı oluşturup, anadizine attım ve çalıştırdım. Ama bunun içine ne yazacağımı bilmediğim için sadece siteadı/forum/arsiv.html yazdım. Bu dosyanın uzantısı şu şekildeydi; google8d9a7004331d0556.html
Bu hala anadizinde duruyor. ve bu şekilde çalıştırınca ; http://www.turklerinneti.com/google8d9a7004331d0556.html
http://www.turklerinneti.com/forum/arsiv.html yazısı çıkıyor. Çünkü içine sadece bunu yazdım. Şimdi bunun içine bu yazının yerine buradaki kodları mı yazmam lazım ? Bir de bu dosya burada kalmalı mı ?
Bu konuda biraz bilgi verebilirseniz çok iyi olur.

dosyayı google8d9a7004331d0556.html adında atmalısın ama dikkat et attığında ftp içerisinde dosyanın sonuna google8d9a7004331d0556.html.php gelmesin gelirse eğer üstüne tıkla f2 ye bas .php yi sil aynısını bende yaptım oldu problem çıkmadı
"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır 
Toprak,eğer uğrunda ölen varsa vatandır."

Restorasyon - Gece Görüş Dürbünü - Mimari Forum

turanordusu.tc

Hocam bu şekilde attım; google8d9a7004331d0556.html ve bu şekilde çalıştırınca bağlantı bozuk diyor. ; http://www.turklerinneti.com/forum/google8d9a7004331d0556.html

Sanırım içine yazılması gerekenler doğru değil. Ben o dosyanın içine sadece http://www.turklerinneti.com/forum/arsiv.html  diye bir yazı yazdım ne yazılacağını bilmediğim için. :)
Şimdi bu dosyanın içine burdaki kodlarımı yazmam gerekiyor ? yada yazılması gerekenler neler ?

byserco

arkadaşlar bu nedir bu??

empty($context['robot_no_index'])

index templade içinde şöyle geçiyor..


<meta name="description" content="', $context['page_title'], '" />', empty($context['robot_no_index']) ? '' : '
her insan ayrı bir lisan
hepsinden anlamaz bir insan
hep bildiği gibi anlar
ne söylersen ne anlatırsan!

Yağız...

Yardım vb. sayfaların indexlenmesini önleyen bir kod.

byserco

cevap için tşkler.. bi sorum daha olacak..

daha önce şöyle bi kod eklemişim


<meta name="distribution" content="Global" />
<meta name="robots" content="index, follow" />
<meta name="robots" content="index, archive" />
<meta name="robots" content="all" />
<meta name="googlebot" content="index, follow" />
<meta name="googlebot" content="index, archive" />
<meta name="googlebot" content="all" />




bazılarının aynılarından 2-3 tane yani.. bunun bi zararı olur mu?
her insan ayrı bir lisan
hepsinden anlamaz bir insan
hep bildiği gibi anlar
ne söylersen ne anlatırsan!

otuzsubat

 Arkadaşlar konu başlıklarını keywords da gösterdik, ancak topikte çıkmasını nasıl yapabiliriz ,
bu  konunun içinde geçmiş ama cevaplanmamış bilen yardım ederse sevinirim ,

örnek bu sayfa için,

bunun yerine ;

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=116686.360

bunu şekilde;

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=SMF'de-konu-başlıklarını-keywords'da-gösterme

şeklinde çıkması için yapmamız gereken değişiklik nedir .


Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım, lafmı diye. Birde söyleyene bakarım adam mı diye. M.C.R

www.rap.name

Balaban

diyelim ki sürekli güncellenen bir forumumuz var...
şu
<meta name="revisit-after"content="1 days" />

metayı

saat olarak kullanabilir miyiz?
2 hours gibi
.

Özgür

Quote from: justblbn99 on August 15, 2009, 02:07:08 PM
diyelim ki sürekli güncellenen bir forumumuz var...
şu
<meta name="revisit-after"content="1 days" />

metayı

saat olarak kullanabilir miyiz?
2 hours gibi
Arama motorlarının çoğu bildiğim kadarıyla o kodu dikkate almıyor. Yani siz isterseniz her saniye gelsin olarak ayarlayın farketmez. :) Onun yerine mesela google için google webmasters toolsdan ayarlama yapabilirsiniz.
So Long

OverTa[k]e





turanordusu.tc

Smf 2.0 RC2 için Bu konudaki alttaki sitemap_2.1.0 paketi yüklememiz yeterlimi acaba yada bu konunun ilk mesajındaki Türkçe dil dosyası 2.0 RC2'ya uyumlu mu onu kullanabilirmiyiz ? Çünü paketin içinde Türkçe dil dosyası yok.

turanordusu.tc

Birde Admin arkadaşlarımdan bi ricam olacak;
Modlar için (Tüm modlar) Kurulacak mod un ilk mesajında son düzenlemeyi yapabilirsek eğer bu fazla mesaj trafiğinin önüne geçmiş oluruz. Mesela mod un ilk mesajında şu olabilir; 1.1.x sürümleri için ekteki şu paketi yükleyip, şu dosyada, şu değişikliği yapın.
2.x sürümleri için Ekteki şu paketi yükleyip, şu dosyada şu değişikliği yapın gibi olursa sorunun çözümü daha basit olacaktır. Diğer gereksiz mesajları da silerseniz kimsenin kafası karışmaz ve daha rahat olacağı kanısındayım. Çünkü burda 19 sayfa yazılmış ve sonuç olarak tam yapılması gerekeni bulmak, özellikle yeni kullanıcılar için zor olabilir. Bu sadece nacizane isteğimdir teşekkür ederim anlayışınıza..

_ImmorTaL_

Küçük bir hatayla karşı karşıya kaldım arkadaşlar :S

Başlık bölümündeki yeri degişti nasıl düzenleme yapmam gerekiyor.

Pяηѕѕ LF

merhaba,

index.template.php'deki böyle bir kod vardi

$keywords_ = str_replace(" "," , ",trim($keywords_));

ben bunu , kaldirdim bir sorun olmaz dimi ?

1.1.21 Default

Yağız...

Olur. Tüm keywords'leri aynı kelime olarak görür.

Pяηѕѕ LF

Quote from: Yağız... on January 18, 2010, 07:27:36 AM
Olur. Tüm keywords'leri aynı kelime olarak görür.






sorun olmadan, keywords'leri ayni keliime olarak algilamadan.. böyle virgülsüz cikmasi mümkün degilmi ?

1.1.21 Default

Advertisement: