Advertisement:

Author Topic: LOGO U HEADERU FORUMA?!  (Read 3222 times)

Offline rexator1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
LOGO U HEADERU FORUMA?!
« on: October 19, 2006, 09:26:40 AM »
imam pitanje, odnosi se na gornji dio foruma odnosno tamo gdi je logo, gdi se nalazi u kojoj skripti da mogu složiti da nema margina u headeru gdi je logo znači da je logo skroz lijevo i da nema razmaka gore i dolje... ?! Hvala Vam unaprijed!!  ;)

Offline Bernard T.

  • Senior Translator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 809
  • Gender: Male
  • Linux SysAdmin
    • Federation Servers
Re: LOGO U HEADERU FORUMA?!
« Reply #1 on: October 23, 2006, 02:52:26 AM »
To ovisi o temu koju koristiš, neki templatei omogućuju mijenjanje logotipa kroz Admin sučelje (vidi postavke teme), ako toga nema pogledaj u index.xxx.php datoteku svog templatea.
Da bi ti logo bio bez razmaka i rubova moraš postavit style (ili u HTML ili u CSS i dodjelit IMG tagu klasu) border:0px;margin:0px;padding:0px;
://#  Orion | Federation Servers | Info Sector