• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
September 22, 2021, 01:33:39 PM

News:

Want to get involved in developing SMF, then why not lend a hand on our github!


RSS Feed Poster

Started by SMFHacks.com Team, January 11, 2007, 07:46:04 PM

Previous topic - Next topic

pintobuck

New to SMF.
My Package Manager shows Feed Poster is installed.
Now I need to configure the settings.
SMF Mod Download page shows a beautiful image of a settings page.
How do I get to that page to configure settings.

Thank you.

mckenzb

Quote from: vbgamer45 on April 18, 2007, 11:10:55 PM
Currently it does not strip all html so that is the problem.

Quote from: MegaTinkerCoder on April 19, 2007, 08:20:29 PM
It looks like your problem may be with the way its handling html. You may want to disable html in the feeder settings for those types of posts, or contact the author and ask him to look at it... I am concerned that their is content encoding that escaping the html handling of this feed... I had similar problems that I ended up making minor modifications to my code... I wish the feeder posted the whole rss feed instead of a snippet, but I haven't had time to investigate that myself.

Thanks for the help. I do appreciate it!!

ormuz

Is the problem with the no english caracters solved?

MegaTinkerCoder

Pinto go to your admin panel, click admin, then go to the Feed Poster link on the left, then go to the tab that talks about settings across the top, its been awhile since I looked at the screen, but I think that is about right.
In the middle of difficulty lies opportunity.

Albert Einstein

L.G.S

Hi VB, I had this installed before I installed a clean forum, then I reinstalled it under the old database. I went into the settings and all my feeds were still there like I hoped (and they are all enabled) but the problem is that they arent working now for some reason?

Not had an RSS post for 4 days, I tried deleting then readding but that didnt help
FREE and LIVE World Cup + Premier League football streams:

www.gamesandgoals.com


MegaTinkerCoder

I got this working best with cron jobs. I had all kinds of problems using the [X] to fake cron jobs too...
In the middle of difficulty lies opportunity.

Albert Einstein

husam

How can I manually install this on a custom theme via FTP?

kriskd

Quote from: RvG on January 15, 2007, 03:17:50 PM
Quote from: vbgamer45 on January 15, 2007, 12:17:36 PM
Which version are you using? Are you using the latest one posted 1.0.2?
Feeds with & in the url may cause problems.


Feeds that I use and work for me:
http://digg.com/rss/index.xml
http://news.com.com/2547-1_3-0-20.xml

sir vB... i am using the latest version. what was showing with me after using www.yourforum.com/cronrss.php (set to 755 also) only Feed Poster Configuration . None has been posted as well in the topics.

I'm also getting the Unable to download the feed error even after trying the digg feed which is known to work.  Where do I find version 1.0.2?  I downloaded 1.0.0 from the mod library.
SMF 2.0.2

kriskd

Figured out what my problem is.  My host is Dreamhost which means I have to use CURL which I'm clueless on.  I've found a few examples, but frankly have no idea of what to do with them.  A few people have brought it up in this thread, but I still can't find a concrete solution.  :-\
SMF 2.0.2

vbgamer45

Started work on CURL thought it might work but I don't have CURL on my sever so I can't test it.
Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro

kriskd

I found this bit of code in Sub-RSS.php:


// Use cURL
if($failed == false)
{
if(function_exists("curl_init"))
{
$failed = false;
// Last but not least try cUrl
$ch = curl_init();

// set URL and other appropriate options
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);

// grab URL, and return output
$output = curl_exec($ch);

// close curl resource, and free up system resources
curl_close($ch);
return $output;
}
}


Should that by itself make it work (in theory) or would there be anything else I would need to do?

Maybe I can give you a little webspace on my dreamhost account to test this out yourself.  Would that be helpful?
SMF 2.0.2

vbgamer45

I was hoping that code would make it work but guess it could not download the feed
Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro

kriskd

Quote from: vbgamer45 on April 30, 2007, 09:01:12 PM
I was hoping that code would make it work but guess it could not download the feed

I had hoped so too.  Perhaps someone else using DH could confirm my results just in case I'm doing something wrong.  :-\
SMF 2.0.2

FelixofMars

Hi all, The fake Cron Job was killing my site, frequency time outs and general S-L-O-W-N-E-S-S

So I tried to use a real one, now my host has disabled Fopen but I can re-enable it using a php.ini file so I do that. Now that works fine for the fake ones but the real ones kick up a stink.

Quote
<b>Warning</b>:  fopen() [<a href='function.fopen'>function.fopen</a>]: URL file-access is disabled in the server configuration in <b>/home/<username>/public_html/forums/Sources/Subs-RSS.php</b> on line <b>314</b><br />

Anyone have any ideas?
hxxp:redirect.alexa.com/redirect?vgzombies.com/index.php?action=forum [nonactive]

vbgamer45

Real cron jobs uses the same code as fake cron jobs to get the posts.
Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro

FelixofMars

Yeah that's why I can't understand why I am getting this email from the Cron job when the fake one seems to be working. I am guessing its something to do with it only working within that directory possibly?

Maybe I could use this Curl method if it ends up working and my host supports it.
hxxp:redirect.alexa.com/redirect?vgzombies.com/index.php?action=forum [nonactive]

Chocobo

May 05, 2007, 05:19:06 AM #416 Last Edit: May 05, 2007, 07:07:53 AM by Chocobo
Hi Guys,

Just trying to install this and having a few issues.  Its a brand new installation of SMF.

1) Installed the RSS Feed Poster via Packages etc. but once installed the admin page isn't accessible via the admin links.  Only by direct navigation to /index.php?action=feedsadmin;sa=admin

I noticed though that there is a blank line once the package was installed under "Configuration" which is where I presume its supposed to be....


2) Has anyone got this working with a blogger (https://www.blogger.com/start [nofollow]) RSS/Atom feed?  Thats what I mainly need it for... but it doesn't seem to be working.

3) Any ideas when HTML will be properly converted?

Many thanks,
Andrew


ufuk.exe

May 05, 2007, 12:47:24 PM #417 Last Edit: May 05, 2007, 01:32:42 PM by ufuk.exe
I downloaded and installed this mod.
however I have the character problem:

EDIT:

I got the response from old posts above regarding Character (Non-English) Problems:
Quote from: vbgamer45 on February 04, 2007, 11:15:17 AM
I can't solve that problem.

However on SMFHACKS I found a posts where it said "remove your htmlspecialchars"

// Create the Post
$msg_title = htmlspecialchars(($feed['html'] ? $context['feeditems'][$i]['title'] : strip_tags($context['feeditems'][$i]['title'])), ENT_QUOTES);

$msg_body =  htmlspecialchars(($feed['html'] ? $context['feeditems'][$i]['description'] . "\n\n" . $context['feeditems'][$i]['link']  : strip_tags($context['feeditems'][$i]['description'] .  "\n\n" . $context['feeditems'][$i]['link'])), ENT_QUOTES);


But do I remove the whole two commands both Title and Body, or just modify this?
Thanks for the help.

----

Also, Feeds continue to come in duplicates, so if I set up 5 everytime it checks the feeds, it continues to grab 5, doesn't care if it was posted before or not..

Lastly..If I don't turn on CronJobs it doesn't work, and when I turn it on the board becomes very slow.
I am using 1and1 Linux hosting. So if anyone can give me exact command to turn on cron jobs using Putty via SSH, I would really appreciate it.

Although if the character problem is not fixed, I cannot really use this. :(

Thanks again!
www.34tr.com - Nostalgia Istanbul
www.jeepprojects.com - Jeep Projects

That's It Simple Machines Forum,
It just couldn't be simpler.

MadKilla

Bah, I don't get what is the problem.. Whenever I run the installation, it says successful and blah blah, but then I get redirected to the index page with this link in the navigation bar: hxxp:forum.mafia-mp.com/index.php?action=feedsadmin. [nonactive]

I checked the database, and the new tables are there. Oh and, I had to make a 'temp' folder in Packages folder in order to make the installation successful... but it's not that 'successful'

hxxp:mafia-mp.com [nonactive]
------------------------------
hxxp:wiki.mafia-mp.com [nonactive]
hxxp:mafia-mp.com [nonactive]
hxxp:forum.mafia-mp.com [nonactive]

MadKilla


hxxp:mafia-mp.com [nonactive]
------------------------------
hxxp:wiki.mafia-mp.com [nonactive]
hxxp:mafia-mp.com [nonactive]
hxxp:forum.mafia-mp.com [nonactive]

Advertisement: