Advertisement:

Author Topic: Custom Action Turkce  (Read 59663 times)

Offline Pijama

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 559
  • Gender: Male
  • ßirgün Mutlaka !
Re: Custom Action Turkce
« Reply #40 on: November 15, 2008, 02:38:55 PM »

Eywallah ustam süpersin çok tşk ettim
Iyi Calismalar..
  &

Offline Pijama

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 559
  • Gender: Male
  • ßirgün Mutlaka !
Re: Custom Action Turkce
« Reply #41 on: November 21, 2008, 03:35:50 PM »
Merhaba bu konuyla ilgili bir sorum daha olacak
şimdi modu kurdum ve sayfa ürete biliyorum
hiç bir sorun yok

ama admin panelinde yeni sayfa oluştururken
yazı veya kodları yazdıgımız textarea kutucugu çok küçük :(
bunu nasıl büyütebilirim hangi dosyadan degişiklik yapmam lazım acaba ?

Yardımlarınızı bekliyorum
Iyi Calismalar..
  &

Offline Pijama

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 559
  • Gender: Male
  • ßirgün Mutlaka !
Re: Custom Action Turkce
« Reply #42 on: November 23, 2008, 02:38:32 AM »
Güncel..

Mod. arkadaşlar yardım edebilirmi acaba :(

------

Güncel..
Bunu kurul benim gibi sorun yaşayan yokmu yaw
off..
« Last Edit: November 24, 2008, 03:30:21 PM by Pijama »
  &

Offline €®Ю€∏∏----®

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 806
  • Gender: Male
  • Wirtue BLACKWOLF
    • Sitem
Re: Custom Action Turkce
« Reply #43 on: May 07, 2009, 05:02:52 AM »
Arkadaşlar bu mod kaldırıldımı ??

Offline Yağız...

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,809
  • Gender: Male
    • MMO Browser
Re: Custom Action Turkce
« Reply #44 on: May 07, 2009, 06:21:08 AM »

Offline €®Ю€∏∏----®

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 806
  • Gender: Male
  • Wirtue BLACKWOLF
    • Sitem
Re: Custom Action Turkce
« Reply #45 on: May 07, 2009, 07:20:16 AM »
Yağız ben bu modu kurdum aynı görevimi yapıyor ikiside ??

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=262209.0

Offline Yağız...

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,809
  • Gender: Male
    • MMO Browser
Re: Custom Action Turkce
« Reply #46 on: May 07, 2009, 11:33:02 AM »
Evet.

Offline €®Ю€∏∏----®

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 806
  • Gender: Male
  • Wirtue BLACKWOLF
    • Sitem
Re: Custom Action Turkce
« Reply #47 on: May 09, 2009, 03:54:06 AM »
teşekürederim

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #48 on: May 25, 2009, 04:55:32 PM »
Merhaba,

Ben saçma bir soru soracam galiba  :P ama ögrenmek istiyorum.

Mesela custom action ile yeni html bir sayfa olusturduk.

bu sayfanin icerisine meta name description keywords gibi özellikleri girmemiz gerekiyomu?

girersek girdigimiz özellikleremi sahip olacak sayfa ?

yoksa indextemplate.php'deki forumun genel  özelliklerinemi ?

kolay gelsin.
1.1.21 Default

Offline Yağız...

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,809
  • Gender: Male
    • MMO Browser
Re: Custom Action Turkce
« Reply #49 on: May 25, 2009, 05:00:57 PM »
Olabilir. index.template.php dosyasinda sunlari bul:
Code: [Select]
<meta name="description" content="', $context['page_title'], '" />', empty($context['robot_no_index']) ? '' : '
<meta name="robots" content="noindex" />', '
<meta name="keywords" content="PHP, MySQL, bulletin, board, free, open, source, smf, simple, machines, forum" />
Şu şekilde değiştir:
Code: [Select]
<meta name="description" content="', empty($context['meta_description']) ? $context['page_title'] : $context['meta_description'], '" />', empty($context['robot_no_index']) ? '' : '
<meta name="robots" content="noindex" />', '
<meta name="keywords" content="', empty($context['meta_description']) ? 'PHP, MySQL, bulletin, board, free, open, source, smf, simple, machines, forum' : $context['meta_keywords'], '" />

Oluşturduğun sayfa PHP olmalı.
Sayfanın başına şu kodları ekle:
global $context;
$context['meta_description'] = 'aciklama';
$context['meta_keywords'] = 'keywords';

Offline morsayfa

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Custom Action Turkce
« Reply #50 on: November 01, 2009, 05:50:51 AM »
Elinize sağlık, bir sorum olacak.
Karakter sınırlamasını nasıl aşarız? Uzunca bir indeks sayfası koymak istiyorum, ama ortalarında kesiliyor. İki sayfaya da bölmek istemiyorum. Çözümü var mıdır?

Offline Yağız...

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,809
  • Gender: Male
    • MMO Browser
Re: Custom Action Turkce
« Reply #51 on: November 01, 2009, 07:39:55 AM »
Kullandığınız kodlar ne kadar uzunlukta? Normalde sınır 65535 karakter.

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #52 on: December 23, 2009, 11:19:34 AM »
simdi benim bu modla olusturdugum bir sayfa var. olustururken "php" seçenegini sectim.


require_once('SSI.php'); ve asagi yukari istegim herseyi keledim. ancak spoiler tagi bu sayfaya ekliyemiyorum.

bbc kod ile olusturdugum sayfada cikiyor ama php ile olmuyuor. bbc kod ilede digerleri olmuyor.

bunu spoiler tag'i php ile olusturdugum sayfaya nasil uyarliyabilirim.

zor olsa gerek biliyorum ama php de imkansiz diye biseyde yok.

ins. yardimci olacak birisi cikar.

ekstra olarak ingilizcesi musait olan bu sorunumu ingilizceye cevirebilirmi ?
1.1.21 Default

Offline Yağız...

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,809
  • Gender: Male
    • MMO Browser
Re: Custom Action Turkce
« Reply #53 on: December 23, 2009, 11:34:44 AM »
Hangi spoiler modunu kullanıyorsun?

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #54 on: December 23, 2009, 11:47:47 AM »
Spoiler Tag 0.6   paket listesindeki ismi bu.

forum seceneklerinden  Default Spoiler Tag:   fieldOnHoverShow linkOnClickShowHide buttonOnClickShowHide  ozellikleri var.
1.1.21 Default

Offline Yağız...

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,809
  • Gender: Male
    • MMO Browser
Re: Custom Action Turkce
« Reply #55 on: December 23, 2009, 01:09:50 PM »
Hangi seçeneği kullanıyorsun?

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #56 on: December 23, 2009, 01:14:15 PM »
Hangi seçeneği kullanıyorsun?

buttonOnClickShowHide < tikla aç tikla kapat.
1.1.21 Default

Offline Yağız...

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,809
  • Gender: Male
    • MMO Browser
Re: Custom Action Turkce
« Reply #57 on: December 23, 2009, 01:36:19 PM »
Code: [Select]
global $txt;
$txt['spoiler_tag_text'] = isset($txt['spoiler_tag_text']) ? $txt['spoiler_tag_text'] : 'Spoiler';
$txt['spoiler_tag_hover_info'] = isset($txt['spoiler_tag_hover_info']) ? $txt['spoiler_tag_hover_info'] : '(hover to show)';
$txt['spoiler_tag_click_info'] = isset($txt['spoiler_tag_click_info']) ? $txt['spoiler_tag_click_info'] : '(click to show/hide)';
echo '
<div class="spoiler"><div class="spoilerheader">
<input type="button" class="spoilerbutton" value="'.$txt['spoiler_tag_text'].'"
onClick="n = this.parentNode.parentNode.lastChild;if(n.style.display == \'none\') {n.style.display = \'block\';} else {n.style.display = \'none\';} return false;"/>
'.$txt['spoiler_tag_click_info'].'</div><div class="spoilerbody" style="display: none">
spoiler içinde yazacak yazı</div></div>';

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #58 on: December 23, 2009, 02:51:25 PM »
 :-[

Allah razi olsun. Tesekkur ederim. Eline saglik. Oluyor simdi.

IE'de sorun yok çalisiyor.

Mozilla'da ise tikladiginda spoiler tamam kayip oluyor.  hiç olmamis gibi ::)

zaten birinde calisan digerinde calismiyor >:(

bu konuda bilgin varmi Yağız..

1.1.21 Default

Offline Yağız...

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,809
  • Gender: Male
    • MMO Browser
Re: Custom Action Turkce
« Reply #59 on: December 23, 2009, 03:00:19 PM »
Bende ikisinde de problem çıkmadı... Tüm kodlarını koyar mısın?