Advertisement:

Author Topic: Custom Action Turkce  (Read 79472 times)

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #60 on: December 25, 2009, 07:40:40 AM »
Yağız yardimci oldugun için tesekkür ederim Emegine saglik artik sorun kalmadi  :)
« Last Edit: December 26, 2009, 05:31:26 AM by Pяєηѕєѕ 丂√丂 »
1.1.21 Default

Offline fanty_35

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 74
    • mide kelepçesi
Re: Custom Action Turkce
« Reply #61 on: January 14, 2010, 03:18:19 PM »
yağız hocam bende oluşturduğum bir sayfada karekter yetmedi bu 65535 sayısını nerden nasıl arttırabiliriz yardımcı olurmusun ?

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #62 on: March 03, 2011, 07:15:39 AM »
Merhaba,

[ Go To Page ] [ Sub-Actions ] [ Delete ]

olusturdugumuz action sayfasin "go to page" tikladigimizda yeni bir pencerede acilmasi mümkünmü ?

bulundugumuz sayfada her zaman cikmamak için.

tesekkür ederim kolay gelsin.
1.1.21 Default

Offline Yağız...

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,811
  • Gender: Male
    • MMO Browser
Re: Custom Action Turkce
« Reply #63 on: March 03, 2011, 07:51:59 AM »
./Sources/CustomActions.php dosyasında bul:
Code: [Select]
$config_vars[] = '<a href="' . $scripturl . '?action=' . $modSettings['CA' . $_GET['sasettings'] . '_name'] . ';sa=' . $modSettings['CA' . $_GET['sasettings'] . '_sa' . $i . '_name'] . ';sesc=' . $sc . '">Değiştir:
Code: [Select]
$config_vars[] = '<a href="' . $scripturl . '?action=' . $modSettings['CA' . $_GET['sasettings'] . '_name'] . ';sa=' . $modSettings['CA' . $_GET['sasettings'] . '_sa' . $i . '_name'] . ';sesc=' . $sc . '" target="_blank">

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #64 on: March 03, 2011, 12:33:50 PM »
Merhaba,

Denedim ama olmadi, hic bir degisiklik yok gibi gözüküyor yine bulundugum sayfadan cikiyorum.
1.1.21 Default

Offline Yağız...

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,811
  • Gender: Male
    • MMO Browser
Re: Custom Action Turkce
« Reply #65 on: March 03, 2011, 01:03:32 PM »
Onu geri al :) Bunu dene:
Aynı dosyada bul:
Code: [Select]
$config_vars[] = '<a href="' . $scripturl . '?action=' . $modSettings['CA' . $i . '_name'] . '">Değiştir:
Code: [Select]
$config_vars[] = '<a href="' . $scripturl . '?action=' . $modSettings['CA' . $i . '_name'] . '" target="_blank">

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #66 on: March 03, 2011, 01:12:08 PM »
:)

onu geri aldim bunu uygululadim simdi oluyor.

daha kolay simdi.

tesekkür ederim Yağız kolay gelsin iyi aksamlar
1.1.21 Default

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #67 on: April 25, 2015, 05:58:14 AM »
merhaba,

custom action ile bir sayfa olusturmustum, sayfa duruyor mesela ../index.php?action=test

go to page yaptigimda icerikler duruyo ancak admin panelindeki bölüm sayfa ismi php veya html vesaire doldurulacak alanlar bos sanki doldurumamis gibi gözüküyor ama sayfa aktif. bilmem anlatabildimmi :) degisiklikler yapmak istiyorum ama bos oldugu icin yapamiyorum. kaybetmekte istemiyorum bütün yazdiklarimi nasil yapabilirim? fikri olan, yardimci olabilecek varmi?
1.1.21 Default

Offline Alpay

  • Local Moderator
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 3,612
  • Gender: Male
  • test
    • Personal Web Page
Re: Custom Action Turkce
« Reply #68 on: April 25, 2015, 04:07:52 PM »
Modifikasyon, doğru veritabanına mı bağlanıyor ?

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #69 on: April 25, 2015, 05:31:54 PM »
nerden kontrol edebilirim onu ?
1.1.21 Default

Offline Alpay

  • Local Moderator
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 3,612
  • Gender: Male
  • test
    • Personal Web Page
Re: Custom Action Turkce
« Reply #70 on: April 26, 2015, 03:09:21 AM »
Şunları yedek alarak dener misiniz ?

Pakette bulunan "CustomAction.php" dosyasını "./Sources" dizinine kopyalayın.
Pakette bulunan "CustomAction.template.php" dosyasını "./Themes/default" dizinine kopyalayın.

Offline Antes

  • Evil Black Cat
  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 8,763
  • Gender: Male
  • Black cat rulz!
    • Antes on GitHub
    • merta on LinkedIn
    • @XinYenFon on Twitter
    • Lunarfall
Re: Custom Action Turkce
« Reply #71 on: April 26, 2015, 05:38:42 AM »
index.php dosyanızı kontrol edin, eğer orada oluşturduğunuz sayfa ile ilgili bi eylem varsa, sayfa elle oluşturulmuştur, aksi halde sayfa eklenti ile oluşturulmuştur.
In Catnip We Trust.
Solution is Catnip!
Vote for Catnip!

Current Project(s): [ Lunarfall ]
Past Project(s): [ ezPortal ]

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #72 on: April 27, 2015, 03:59:37 PM »
Şunları yedek alarak dener misiniz ?

Pakette bulunan "CustomAction.php" dosyasını "./Sources" dizinine kopyalayın.
Pakette bulunan "CustomAction.template.php" dosyasını "./Themes/default" dizinine kopyalayın.

pakette bulunan derken ?

hangi pakette ?

"temiz" customaction.php lerimi Im gerekiyor ?

veya bende bulunanlarimi tam olarak anlamadim.

genelde sayfalar hep eklenti ile olusturulmustur.
1.1.21 Default

Offline Alpay

  • Local Moderator
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 3,612
  • Gender: Male
  • test
    • Personal Web Page
Re: Custom Action Turkce
« Reply #73 on: April 27, 2015, 04:29:16 PM »
Evet yedek alarak Temizlerini atar mısınız FTP den gerekli yerlere ?

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #74 on: April 27, 2015, 04:34:34 PM »
temiz'leri nerden indirebilirim? baktim ama bulamiyorum.
1.1.21 Default

Offline Alpay

  • Local Moderator
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 3,612
  • Gender: Male
  • test
    • Personal Web Page
Re: Custom Action Turkce
« Reply #75 on: April 28, 2015, 11:00:52 AM »