Advertisement:

Author Topic: Custom Action Turkce  (Read 59750 times)

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #60 on: December 25, 2009, 07:40:40 AM »
Yağız yardimci oldugun için tesekkür ederim Emegine saglik artik sorun kalmadi  :)
« Last Edit: December 26, 2009, 05:31:26 AM by Pяєηѕєѕ 丂√丂 »
1.1.21 Default

Offline fanty_35

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 74
    • mide kelepçesi
Re: Custom Action Turkce
« Reply #61 on: January 14, 2010, 03:18:19 PM »
yağız hocam bende oluşturduğum bir sayfada karekter yetmedi bu 65535 sayısını nerden nasıl arttırabiliriz yardımcı olurmusun ?

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #62 on: March 03, 2011, 07:15:39 AM »
Merhaba,

[ Go To Page ] [ Sub-Actions ] [ Delete ]

olusturdugumuz action sayfasin "go to page" tikladigimizda yeni bir pencerede acilmasi mümkünmü ?

bulundugumuz sayfada her zaman cikmamak için.

tesekkür ederim kolay gelsin.
1.1.21 Default

Offline Yağız...

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,809
  • Gender: Male
    • MMO Browser
Re: Custom Action Turkce
« Reply #63 on: March 03, 2011, 07:51:59 AM »
./Sources/CustomActions.php dosyasında bul:
Code: [Select]
$config_vars[] = '<a href="' . $scripturl . '?action=' . $modSettings['CA' . $_GET['sasettings'] . '_name'] . ';sa=' . $modSettings['CA' . $_GET['sasettings'] . '_sa' . $i . '_name'] . ';sesc=' . $sc . '">Değiştir:
Code: [Select]
$config_vars[] = '<a href="' . $scripturl . '?action=' . $modSettings['CA' . $_GET['sasettings'] . '_name'] . ';sa=' . $modSettings['CA' . $_GET['sasettings'] . '_sa' . $i . '_name'] . ';sesc=' . $sc . '" target="_blank">

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #64 on: March 03, 2011, 12:33:50 PM »
Merhaba,

Denedim ama olmadi, hic bir degisiklik yok gibi gözüküyor yine bulundugum sayfadan cikiyorum.
1.1.21 Default

Offline Yağız...

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,809
  • Gender: Male
    • MMO Browser
Re: Custom Action Turkce
« Reply #65 on: March 03, 2011, 01:03:32 PM »
Onu geri al :) Bunu dene:
Aynı dosyada bul:
Code: [Select]
$config_vars[] = '<a href="' . $scripturl . '?action=' . $modSettings['CA' . $i . '_name'] . '">Değiştir:
Code: [Select]
$config_vars[] = '<a href="' . $scripturl . '?action=' . $modSettings['CA' . $i . '_name'] . '" target="_blank">

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #66 on: March 03, 2011, 01:12:08 PM »
:)

onu geri aldim bunu uygululadim simdi oluyor.

daha kolay simdi.

tesekkür ederim Yağız kolay gelsin iyi aksamlar
1.1.21 Default

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #67 on: April 25, 2015, 05:58:14 AM »
merhaba,

custom action ile bir sayfa olusturmustum, sayfa duruyor mesela ../index.php?action=test

go to page yaptigimda icerikler duruyo ancak admin panelindeki bölüm sayfa ismi php veya html vesaire doldurulacak alanlar bos sanki doldurumamis gibi gözüküyor ama sayfa aktif. bilmem anlatabildimmi :) degisiklikler yapmak istiyorum ama bos oldugu icin yapamiyorum. kaybetmekte istemiyorum bütün yazdiklarimi nasil yapabilirim? fikri olan, yardimci olabilecek varmi?
1.1.21 Default

Offline Alpay

  • Local Moderator
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 3,594
  • Gender: Male
  • test
    • Personal Web Page
Re: Custom Action Turkce
« Reply #68 on: April 25, 2015, 04:07:52 PM »
Modifikasyon, doğru veritabanına mı bağlanıyor ?

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #69 on: April 25, 2015, 05:31:54 PM »
nerden kontrol edebilirim onu ?
1.1.21 Default

Offline Alpay

  • Local Moderator
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 3,594
  • Gender: Male
  • test
    • Personal Web Page
Re: Custom Action Turkce
« Reply #70 on: April 26, 2015, 03:09:21 AM »
Şunları yedek alarak dener misiniz ?

Pakette bulunan "CustomAction.php" dosyasını "./Sources" dizinine kopyalayın.
Pakette bulunan "CustomAction.template.php" dosyasını "./Themes/default" dizinine kopyalayın.

Offline Antes

  • Evil Black Cat
  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 8,646
  • Gender: Male
  • Black cat rulz!
    • Antes on GitHub
    • merta on LinkedIn
    • @antesistan on Twitter
    • Lunarfall
Re: Custom Action Turkce
« Reply #71 on: April 26, 2015, 05:38:42 AM »
index.php dosyanızı kontrol edin, eğer orada oluşturduğunuz sayfa ile ilgili bi eylem varsa, sayfa elle oluşturulmuştur, aksi halde sayfa eklenti ile oluşturulmuştur.
Active Project(s): [ SimpleDesk ] # [ Lunarfall ] # [ CoreStore ]

Past Project(s): [ ezPortal ]

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #72 on: April 27, 2015, 03:59:37 PM »
Şunları yedek alarak dener misiniz ?

Pakette bulunan "CustomAction.php" dosyasını "./Sources" dizinine kopyalayın.
Pakette bulunan "CustomAction.template.php" dosyasını "./Themes/default" dizinine kopyalayın.

pakette bulunan derken ?

hangi pakette ?

"temiz" customaction.php lerimi Im gerekiyor ?

veya bende bulunanlarimi tam olarak anlamadim.

genelde sayfalar hep eklenti ile olusturulmustur.
1.1.21 Default

Offline Alpay

  • Local Moderator
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 3,594
  • Gender: Male
  • test
    • Personal Web Page
Re: Custom Action Turkce
« Reply #73 on: April 27, 2015, 04:29:16 PM »
Evet yedek alarak Temizlerini atar mısınız FTP den gerekli yerlere ?

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #74 on: April 27, 2015, 04:34:34 PM »
temiz'leri nerden indirebilirim? baktim ama bulamiyorum.
1.1.21 Default

Offline Alpay

  • Local Moderator
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 3,594
  • Gender: Male
  • test
    • Personal Web Page
Re: Custom Action Turkce
« Reply #75 on: April 28, 2015, 11:00:52 AM »