Advertisement:

Author Topic: Post Preview  (Read 8809 times)

Offline dbinoj

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 36
  • Gender: Male
Post Preview
« on: April 21, 2007, 11:18:11 AM »
Hey, if i click the preview button, only Fetching Preview is comming, and IE shows there is an error in the page!
Please help
« Last Edit: June 03, 2007, 11:10:06 AM by dbinoj »

Offline Mr. Bean

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 32
  • Gender: Male
  • Brace yourself!
Re: Post Preview
« Reply #1 on: April 21, 2007, 12:38:25 PM »
Make sure that you have JavaScript enabled.  Also try reuploading the .js files and Post.template.php to your /Themes/default/ directory.
<NES> lol
<NES> I download something from Napster
<NES> And the same guy I downloaded it from starts downloading it from me when I'm done
<NES> I message him and say "What are you doing? I just got that from you"
<NES> "getting my song back fker"

Offline dbinoj

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 36
  • Gender: Male
Re: Post Preview
« Reply #2 on: April 23, 2007, 07:54:10 AM »
Make sure that you have JavaScript enabled.  Also try reuploading the .js files and Post.template.php to your /Themes/default/ directory.



Thank you Mr.Bean!

But still no use :(
« Last Edit: April 23, 2007, 08:00:17 AM by dbinoj »

Offline Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 59,341
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: Post Preview
« Reply #3 on: April 23, 2007, 08:02:13 AM »
version of SMF?

URL?
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

Offline dbinoj

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 36
  • Gender: Male
Re: Post Preview
« Reply #4 on: April 24, 2007, 12:21:00 PM »
URL: http://www.dbinoj.com/forums/
Version : Powered by SMF 1.1.2
Shall i try reuploading ALL files from SMF install zip?....hope this will remove corrupt files???

Offline Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 59,341
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: Post Preview
« Reply #5 on: April 24, 2007, 12:23:13 PM »
You could re-upload files, but if a corrupt file is not the cause, that won't have any effect.

hmmm... PM me a test account to try posting with?
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

Offline dbinoj

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 36
  • Gender: Male
Re: Post Preview
« Reply #6 on: April 25, 2007, 11:03:59 AM »
hmmm... PM me a test account to try posting with?

Done!

Offline Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 59,341
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: Post Preview
« Reply #7 on: April 25, 2007, 11:51:11 AM »
Do you have any mods installed?
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

Offline dbinoj

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 36
  • Gender: Male
Re: Post Preview
« Reply #8 on: April 26, 2007, 12:11:37 AM »
First i got mods installed... then i uninstalled them...

Those mods are...
1.    Empty Boards Notifications      1.0
2.     cbi, 1.0      1.0
3.    SMF Ajax Registration Feedback      1.0.0


Now i have these installed...
1.     3D ART Avatars
2.    Diablo_II_Avatars



But I use a lot of mods in my offline testing version of SMF WITH NO TROUBLE!...
The list:
    Mod Name     Version     
1.    Diablo_II_Avatars    1.0    [ Uninstall ]
2.    3D ART Avatars    1.1    [ Uninstall ]
3.    Sci-Fi Avatars    1.0    [ Uninstall ]
4.    WOW dancing avatars    1.0    [ Uninstall ]
5.    Empty Boards Notifications    1.0    [ Uninstall ]
6.    cbi, 1.0    1.0    [ Uninstall ]
7.    Ad Managment    2.3    [ Uninstall ]
8.    Enhanced Calendar    1.1    [ Uninstall ]
9.    EmailFlash    2.0    [ Uninstall ]
10.    Lots_o_Smileys    1.0    [ Uninstall ]
11.    SMF Ajax Registration Feedback    1.0.0    [ Uninstall ]
12.    Total Login Time, Days to Day    1.0    [ Uninstall ]
13.    Visual Verification Options    0.2    [ Uninstall ]
14.    Sticky First Post (extends sticky topic)    1.3.0    [ Uninstall ]
« Last Edit: April 26, 2007, 12:30:29 AM by dbinoj »

Offline Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 59,341
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: Post Preview
« Reply #9 on: April 26, 2007, 01:45:31 AM »
I'm betting this is somehow related to a partially uninstalled mod.

So... yes, try uploading a clean set of files.
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

Offline dbinoj

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 36
  • Gender: Male
Re: Post Preview
« Reply #10 on: April 26, 2007, 09:12:05 AM »
Thanks Kindred... Will upload new files and report back.

Have a doubt: Should i also overright settings.php?
« Last Edit: April 26, 2007, 09:17:18 AM by dbinoj »

Offline Sarge

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 6,209
  • Gender: Male
    • Zëri YT!
Re: Post Preview
« Reply #11 on: April 26, 2007, 09:26:25 AM »
Have a doubt: Should i also overright settings.php?

No.
    Please do not PM me with support requests unless I invite you to.

http://www.zeriyt.com/   ~   http://www.galeriashqiptare.net/


Quote
<H> I had zero posts when I started posting

Offline dbinoj

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 36
  • Gender: Male
Re: Post Preview
« Reply #12 on: April 27, 2007, 10:28:25 AM »
Thanks..starting to upload...... i have a dial up 25kbps connection. so have to wait quiet long!  :(

Offline dbinoj

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 36
  • Gender: Male
Re: Post Preview
« Reply #13 on: May 29, 2007, 04:17:41 AM »
Still No use!

Could it be My Host's sys Config the problem?
Quick Reply is also not working  :(
AJAX itself not working  :(
I have SAFEMODE in ON Position.

Thank You

Offline greyknight17

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 14,890
  • Gender: Male
    • Kevin's Resource Center
Re: Post Preview
« Reply #14 on: May 29, 2007, 10:24:54 PM »
Create a new/separate SMF install (new files and new database for testing). See if you can preview and use quick reply on that forum. That should help us narrow it down a bit.

Offline dbinoj

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 36
  • Gender: Male
Re: Post Preview
« Reply #15 on: May 30, 2007, 03:24:13 AM »
No Use. i tryed 5 times...
Now i used webinstall so that no corrupt file issue wont come. still...... no use

Offline Sarge

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 6,209
  • Gender: Male
    • Zëri YT!
Re: Post Preview
« Reply #16 on: May 30, 2007, 04:16:56 AM »
It could be PHP in safe mode that's causing the problem. Can you post a link to your phpinfo.php?

What is a phpinfo() file?
    Please do not PM me with support requests unless I invite you to.

http://www.zeriyt.com/   ~   http://www.galeriashqiptare.net/


Quote
<H> I had zero posts when I started posting

Offline dbinoj

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 36
  • Gender: Male
Re: Post Preview
« Reply #17 on: June 01, 2007, 03:14:42 AM »

Offline Sarge

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 6,209
  • Gender: Male
    • Zëri YT!
Re: Post Preview
« Reply #18 on: June 01, 2007, 12:36:16 PM »
dninoj, is the problem solved? If not, uninstall SMF Ajax Registration Feedback mod and see if it helps.

Also, is the forum in question at http://www.dbinoj.com/ or at http://www.dbinoj.com/forums/ ? I can't log in to the latter (Authentication/Authorization Required).

What theme are you using? Are you using any kind of portal, like TinyPortal, MKPortal or Joomla?
    Please do not PM me with support requests unless I invite you to.

http://www.zeriyt.com/   ~   http://www.galeriashqiptare.net/


Quote
<H> I had zero posts when I started posting

Offline dbinoj

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 36
  • Gender: Male
Re: Post Preview
« Reply #19 on: June 02, 2007, 01:46:05 AM »
i use tinyportal. and this is a fresh copy of SMF installed using webinstall.
i have no mods now.
i just changed my database prefix so that i dont loose data.
but even before changing prefix this didnot work...

The site is www.dbinoj.com/
www.dbinoj.com/forums is the old installation
Preview is working in none of these... :-(

I use Tiny Portal in www.dbinoj.com
« Last Edit: June 02, 2007, 01:52:16 AM by dbinoj »

Offline Sarge

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 6,209
  • Gender: Male
    • Zëri YT!
Re: Post Preview
« Reply #20 on: June 02, 2007, 02:55:13 AM »
Can you post or PM me the username and password for a regular member account (not admin or moderator)?
    Please do not PM me with support requests unless I invite you to.

http://www.zeriyt.com/   ~   http://www.galeriashqiptare.net/


Quote
<H> I had zero posts when I started posting

Offline Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 59,341
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: Post Preview
« Reply #21 on: June 02, 2007, 07:31:34 AM »
well, my questrion would be:    Do the functions work on your site WITHOUT tinyportal?
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

Offline dbinoj

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 36
  • Gender: Male
Re: Post Preview
« Reply #22 on: June 02, 2007, 08:20:42 AM »
@Kindred
No. without TinyPortal also these are not working...

@Sarge
Done. See PM inbox.

Thank You in advance for your help guys....
« Last Edit: June 02, 2007, 08:29:58 AM by dbinoj »

Offline SlammedDime

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 10,280
  • School of Air Ride
    • matt.zuba on Facebook
    • @mattzuba on Twitter
Re: Post Preview
« Reply #23 on: June 02, 2007, 12:53:33 PM »
I noticed that you have removed the SMF copyright from your site...

The problem is that you are using free hosting that inserts google adcode into every page of your site, including XML pages used for QuickReply and all AJAX related functions.  I'd suggest finding a new host, and putting that copyright back into your site.
« Last Edit: June 02, 2007, 01:06:53 PM by Matt @ ARTcom »
SlammedDime
Former Lead Customizer
BitBucket Projects
GeekStorage.com Hosting
                      My Mods
SimpleSEF
Ajax Quick Reply
Sitemap
more...
                     

Offline dbinoj

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 36
  • Gender: Male
Re: Post Preview
« Reply #24 on: June 02, 2007, 10:16:20 PM »
Please note that i didnt voluntearly remove (or hide) the SMF Copyright.

I was only trying to make the copyright like this:

(c) TeknoGUI | Forum Software

When the user click's" Forum Software", SMF copyright is displayed.

I did this in javascript.
But i ended up in template errors and my site was rendered unreadable.
So i removed the js. So the copyright is hidden.
I'm Working on it sir.
But couldnt find a way. That's why it's getting late. Sorry. I'll surely Put your (c). I didnt mean to remove SMF (c). I respect your hard work. I'll soon find a way out.

PLEASE DONT FEEL THAT I'm A CULPRIT(sob Sob... Snif  :'( ). I'm just finding a way to COSTUMIZE my site. SORRY FOR THE VIOLATION>

And thanks for your help Matt @ ARTcom.
« Last Edit: June 02, 2007, 10:25:15 PM by dbinoj »

Offline dbinoj

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 36
  • Gender: Male
Re: Post Preview
« Reply #25 on: June 03, 2007, 04:31:49 AM »
Copyright restored.

Offline Sarge

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 6,209
  • Gender: Male
    • Zëri YT!
Re: Post Preview
« Reply #26 on: June 03, 2007, 06:03:40 AM »
I'm starting to think that the problem is caused by ads in your forum pages. The ads are placed there by your host.

Ask your host to try previewing a post with Internet Explorer and see the Javascript error. In Firefox 2, the Error Console from the tools menu shows these errors (repeated a few times):

Code: [Select]
Error: junk after document element
Source File: http://www.dbinoj.com/index.php?action=post2;board=4;preview;xml
Line: 15, Column: 8
Source Code:
</smf> <center><div id="ads"><script type="text/javascript">
<!---------^

Error: XMLDoc.getElementsByTagName("smf")[0] has no properties
Source File: http://www.dbinoj.com/index.php?action=post;topic=67.0;num_replies=3
Line: 324

Try asking your host to modify the first line of the inserted code (see Page Source from the View menu in Firefox) from this:
Code: [Select]
<center><div id="ads"><script type="text/javascript"><!--
(note the space at the start)

to this:
Code: [Select]
<div id="ads"><script type="text/javascript"><!--

At the very least, they could try removing the space and <center> in the first line of the added code:
Code: [Select]
<center>

or removing the space and closing the <center> tag with </center>.

EDIT: Feel free to point your host to this topic and this reply.
« Last Edit: June 03, 2007, 06:06:43 AM by Sarge »
    Please do not PM me with support requests unless I invite you to.

http://www.zeriyt.com/   ~   http://www.galeriashqiptare.net/


Quote
<H> I had zero posts when I started posting

Offline SlammedDime

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 10,280
  • School of Air Ride
    • matt.zuba on Facebook
    • @mattzuba on Twitter
Re: Post Preview
« Reply #27 on: June 03, 2007, 06:38:42 AM »
Sarge, I don't believe in doing that would work.  Anything after the </smf> tag in the XML will cause the 'junk' error and SMF will not properly parse the XML document received (unless perhaps some code where added to the javascript to remove everything after </smf>.  Because his host (or because he doesn't pay the $2/month to have ads removed) tacks on these ads to the end of all documents produced/executed/parsed, including XML documents that are needed for SMF, nothing they change on the ads will make this work.

Go to this link: http://www.dbinoj.com/index.php?action=stats;expand=200706;xml

Save the source as an xml file.  Edit the XML file as you suggested.  Even remove everything after the </smf> and add <test></test> after it and view it in Firefox, and you'll see what I'm talking about.
SlammedDime
Former Lead Customizer
BitBucket Projects
GeekStorage.com Hosting
                      My Mods
SimpleSEF
Ajax Quick Reply
Sitemap
more...
                     

Offline Sarge

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 6,209
  • Gender: Male
    • Zëri YT!
Re: Post Preview
« Reply #28 on: June 03, 2007, 06:49:28 AM »
Hmmm, true.

dbinoj, have you always had this problem with this host, or just recently?
    Please do not PM me with support requests unless I invite you to.

http://www.zeriyt.com/   ~   http://www.galeriashqiptare.net/


Quote
<H> I had zero posts when I started posting

Offline dbinoj

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 36
  • Gender: Male
Re: Post Preview
« Reply #29 on: June 03, 2007, 07:29:44 AM »
dbinoj, have you always had this problem with this host, or just recently?
Always....
------------------------------------------------------------------------

I asked my host about this.
They are asking
Quote
Give me the exact locations of the files that are causing the problem and I'll give you an ads exception. (eg. /home/yourusername/public_html/yourfile.php)

Can you guys tell the list? Please...
« Last Edit: June 03, 2007, 07:36:46 AM by dbinoj »

Offline Sarge

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 6,209
  • Gender: Male
    • Zëri YT!
Re: Post Preview
« Reply #30 on: June 03, 2007, 07:40:56 AM »
That depends on how they insert the ads. Start with:
  • index.php (in the main directory of your forum, where Settings.php and SSI.php are)
  • Themes/default/index.template.php
  • Themes/default/Post.template.php

Prefix the filenames with the real path to your forum.
    Please do not PM me with support requests unless I invite you to.

http://www.zeriyt.com/   ~   http://www.galeriashqiptare.net/


Quote
<H> I had zero posts when I started posting

Offline dbinoj

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 36
  • Gender: Male
Re: Post Preview
« Reply #31 on: June 03, 2007, 08:11:12 AM »
ok.. but where are the rss files?

Offline Sarge

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 6,209
  • Gender: Male
    • Zëri YT!
Re: Post Preview
« Reply #32 on: June 03, 2007, 08:18:59 AM »
Sources/News.php

Actually, everything starts from index.php, which includes the rest. So maybe just [path_to_your_forum]/index.php is enough.

EDIT: ...and probably Themes/default/index.template.php as well.
« Last Edit: June 03, 2007, 08:25:59 AM by Sarge »
    Please do not PM me with support requests unless I invite you to.

http://www.zeriyt.com/   ~   http://www.galeriashqiptare.net/


Quote
<H> I had zero posts when I started posting

Offline dbinoj

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 36
  • Gender: Male
Re: Post Preview
« Reply #33 on: June 03, 2007, 10:47:39 AM »
Thanks...
I'll try the ad exeption. It's a <?php .....blah.blah... ?> Code.
I should place it on top/bottom of those files...


And It's working!
Thanks guys...
Thanks 4 d gr8 help...

Topic SOLVED
« Last Edit: June 03, 2007, 11:07:36 AM by dbinoj »