Προσθήκη κουμπιού στο μενού

Started by Nefeli, May 01, 2007, 05:08:33 PM

Previous topic - Next topic

Nefeli

Όσο κι αν  έψαξα δεν κατάφερα να βρώ λύση στο πρόβλημά μου.
Μέσα από το index.template.php αντέγραψα την εντολή για το smf gallery, έβαλα τα αντίστοιχα στοιχεία της coppermine, πρόσθεσα το $txt[738] = 'Εικονονεφέλωμα; στο index.greek.php  και προσπάθησα να δώ το αποτέλεσμα. Τίποτα.

Από το online manual πήρα το κώδικα που αναφέρει για το Babylon και τον αντιστοίχισα στις δικές μου ρυθμίσεις.
// Εικονονεφέλωμα
      echo '
            <a href="', $scripturl, '?action=Gallery">', ($settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/' . $context['user']['language'] . '/chat.gif" alt="Chat" style="margin: 2px 0;" border="0" />' : $txt[738]), '</a>', $context['menu_separator'];

Τίποτα.


Τι κάνω λάθος ?????????? Θέλω απλά να προσθέσω ένα κουμπί στο βασικό μενού που να οδηγεί στη Γκαλερί του coppermine.
Το θέμα μου το έχω φτιάξει εγώ και βασίζεται στο default. Μπορείτε μήπως να μου γράψετε το κώδικα και τι μετατροπές και σε ποια αρχεία χρειάζεται;  :-[ :-[ :-[

προσθήκη: Το coppermine βρίσκεται στο φάκελλο Gallery (του smf στο gallery με μικρό).

Greek

Δοκίμασε αυτό, αν και έχει απαντηθεί εδώ.

Quote// the [Eikononefeloma] button
if ($context['user']['is_logged'])
echo ($current_action=='backoffice' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
            <td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'backoffice'  ? 'active_back' : 'back' , '">
               <a href="http://www.url.gr/arxeio.php">' , $txt['378'] , ' </a>
            </td>' , $current_action == 'backoffice'  ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';



Άλλαξε την url με την πλήρη διαδρομή του αρχείου.
Αν θες να έχουν πρόσβαση και οι επισκέπτες, αφαίρεσε την γραμμή που είναι σε bold.

Nefeli

Ευχαριστώ Greek.
Τα κουμπιά στο index.template.php που έχεις, τα είχα δοκιμάσει και πριν χωρίς επιτυχία!
Σήμερα παρατήρησα κάτι που δεν μπορούσα να δω όταν ήμουν συνδεδεμένη ως διαχειρίστρια.

Με το κώδικα που αναφέρω τελευταίο στο προηγούμενο ποστ μοου, το κουμπί του Εικονονεφελώματος φαίνεται στους επισκέπτες και ΟΧΙ στους συνδεδεμένους χρήστες!!!!!!!!!!!

Θα δοκιμάσω και πάλι αργότερα τους συνδυασμούς! Και πάλι ευχαριστώ.

Greek

Ο κώδικας που έδωσα αναφέρεται σε default theme του SMF. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.
Δεν ξέρω αν έχει εφαρμογή σε άλλα themes ή στο portal.

Nefeli

Είσαι πολύ καλός   :) Ευχαριστώ Greek!!!!
Αυτό ακριβώς ήθελα.

Μήπως μπορείς να μου πεις και πως να ανοίγει σε άλλο παράθυρο; ::) :-* :-*

Greek


Quote// the [Eikononefeloma] button
if ($context['user']['is_logged'])
echo ($current_action=='backoffice' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
            <td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'backoffice'  ? 'active_back' : 'back' , '">
               <a href="http://www.url.gr/arxeio.php" target="_blank">' , $txt['378'] , ' </a>
            </td>' , $current_action == 'backoffice'  ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';



Nefeli


grloula

παιδιά εμενα μπορεί κάποιο σας να μου πει πως θα προσθέσω ένα κουμπί για τους γυρίζει στο portal?

vkot

Quote from: grloula on May 09, 2008, 01:03:14 PM
παιδιά εμενα μπορεί κάποιο σας να μου πει πως θα προσθέσω ένα κουμπί για τους γυρίζει στο portal?

Με αναλογο τροπο. Πηγαινε στο function template_menu()  και θα δεις τον κωδικα για τα κουμπια μεσα στο function template_menu()

Εκει θα προσθεσεις μια γραμμη παρομοια με αυτη:
echo '
            <a href="URL_gia_portal">', ($settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/' . $context['user']['language'] . '/portal.gif" alt="Portal" style="margin: 2px 0;" border="0" />' : "Portal"), '</a>', $context['menu_separator'];
For specialized SMF installation/customization, Web Development, Linux Server Administration, click here.
Για εξειδικευμένες υπηρεσίες στα παραπάνω, πατήστε εδώ.

grloula

μπορείς να μου πεις ποιο συγκεκριμένα την διαδρομή?

Akina

1. Pigene sto thema pou thes an dirofoseis  bres to arxeio index.template.php

2. Psakse gia  // Show the menu up top. Something like [home] [help] [profile] [logout]... 

3. Kai meta gia auto :


if (in_array($context['current_action'], array('search', 'admin', 'calendar', 'profile', 'mlist', 'register', 'login', 'help', 'pm', 'forum', 'tpadmin')))
$current_action = $context['current_action'];


Prosfetis stis lista to koumpei pou thes na enfanizetai  dld gia ena koumpei test o kwdikas tha einai :


if (in_array($context['current_action'], array(' test','search', 'admin', 'calendar', 'profile', 'mlist', 'register', 'login', 'help', 'pm', 'forum', 'tpadmin')))
$current_action = $context['current_action'];


4. Panw apo autin tin grammi

if ($context['current_action'] == 'search2')

h kapou eikei prosfetis :

if ($context['current_action'] == 'test')
      $current_action = 'test';


An  to koumpei pou thes na baleis den einai mia proiparxwn litourgia (action ) tou smf tote gia ena  gia mia selida p.x o kwdikas tha itan autos :

if (isset($_GET['page']) && $_GET['page'] == 3)
$current_action = 'test';


opou to  ==3  antistixouse to  sto http://localhost/index.php/?page=3.html

Me liga logia kitas to http kai bazeis to antistixw... o kwdikas pou eiparxei ekei tha se bothisei na katalaveis pos litourgoune


5.Briskeis to // Show the [home] button. kai akolouthis ta sxolia ospou na bris to simio pou thes na enfanizetai to koumpei kai prostheteis :

echo '<li><a' , $current_action=='test' ? ' class="current"' : '' , ' href="', $scripturl, '?page=3"><span>', $txt['test'] , '</span></a></li>';


to $current_action=='test  antixei sto onoma tou koumpou pou diloses

to $scripturl, '?page=3 antistixei palei stou http pou exeis

to $txt['test'] prepei na to exeis orisei mesa sto  Themes\default\languages p.x $txt['test']='Προφίλ';


Mporeis na breis paromies plirofories edw : http://www.tinyportal.net/index.php?topic=21638.0




Advertisement: