• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
January 28, 2022, 07:59:26 AM

News:

Join the Facebook Fan Page.


MouseOver: topic preview!

Started by A.M.A, October 15, 2004, 02:33:24 PM

Previous topic - Next topic

[Unknown]

If you're using 1.0 you definitely don't need that change you quoted.

Are you sure you're searching the MessageIndex template?

-[Unknown]

spiros

Ooops., you are right I was searching in messageindex.php.
Now it works fine, however in Mozilla I can only say one line of tooltip whereas in IE up to 4 lines... It would be interesting if one could adjust the number of lines visible....

Quote from: [Unknown] on January 17, 2005, 09:13:28 AM
If you're using 1.0 you definitely don't need that change you quoted.

Are you sure you're searching the MessageIndex template?

-[Unknown]

[Unknown]

Yeah... this is a bug in Firefox, and one I've tried to help fix too.

-[Unknown]

spiros

Well done! What I meant is perhaps that there is room here for a little mod  through which one could adjust size of tooltip box, colours, lines, etc. There are actually a few nice js scipts out there which do that. (i.e. http://jdstiles.com/java/alttxt/alttxt.html)

Quote from: [Unknown] on January 17, 2005, 09:46:47 AM
Yeah... this is a bug in Firefox, and one I've tried to help fix too.

-[Unknown]

Nidoking

I cannot find this line in MessageIndex.template.php: ', $topic['first_post']['link'];

This is the closest I found: ' . $topic['first_post']['link'] . ' ' I am running SMF 1.0.1. What is going wrong?

[Unknown]

Quote from: dF on January 17, 2005, 05:29:48 PM
I cannot find this line in MessageIndex.template.php: ', $topic['first_post']['link'];

This is the closest I found: ' . $topic['first_post']['link'] . ' ' I am running SMF 1.0.1. What is going wrong?

You're probably using a different template.  That's close enough, just replace  what you found with:

<span title="', $topic['first_post']['preview'], '">', $topic['first_post']['link'], '</span>'

-[Unknown]

double_d

Just wanted to say, that this mod works sweet with 1.0.1.  I really wanted something like this, started one on my own, then found this thread.

[unknown] you rock!

Anguz

Cristián Lávaque http://cristianlavaque.com

mytreo

Quote from: [Unknown] on January 17, 2005, 09:46:47 AM
Yeah... this is a bug in Firefox, and one I've tried to help fix too.

-[Unknown]

This Popup ALT Attributes Extension solves the Mozilla/Firefox problem, works great with this mod/tip too :)

Chris
Treo forum - Powered by SMF, of course
Treo news - powered by MovableType and integrated with SMF
Treo downloads - hacked from phpNuke and integrated with SMF
Treo knowledge base - powered by Wikka and integrated with SMF
Treo 650 | Treo 700w | Treo 700p

[Unknown]

Quote from: mytreo on March 05, 2005, 05:35:53 PM
This Popup ALT Attributes Extension solves the Mozilla/Firefox problem, works great with this mod/tip too :)

I've seen its solution, and even documented a cleaner way of doing it in the Mozilla bug, but it's still not perfect.  Mainly, it doesn't allow for large fonts on the client operating system, which is sorta a show stopper.

-[Unknown]

Louis (CSpotkill)

Oh bleh. Just insert a variation of the nicetitles javascript (or something similar) inside the head of your index.template.php file, so you can have a multi-line rich preview (including images) dynamically made from links with titles (or if you modify it right, from spans with titles, hehe.)

I already did something similar, a week ago. Perhaps I'll finish it up as a mod.
My SMF Mods:

flapper

I installed the mouse over code and it works a treat, just one thing, when you click on Show unread posts since last visit.  the mouse over will not work on the threads shown.

[Unknown]

You need to, there, do it for Recent.template.php.

-[Unknown]

flapper

Quote from: [Unknown] on March 28, 2005, 07:40:15 PM
You need to, there, do it for Recent.template.php.

-[Unknown]


Does this look right:

Quote<td class="windowbg2" valign="middle" align="center" width="6%">
                                        <img src="' . $settings['images_url'] . '/topic/' . $topic['class'] . '.gif" alt="" /></td>
                                <td class="windowbg2" valign="middle" align="center" width="4%">
                                        <img src="' . $settings['images_url'] . '/post/' . $topic['first_post']['icon'] . '.gif" alt="" border="0" align="middle" /></td>
                                <td class="windowbg" valign="middle" width="48%">
                                        <span title="', $topic['first_post']['preview'], '">', $topic['first_post']['link'], '</span> <a href="' . $scripturl . '?topic=' . $topic['id'] . '.from' . $topic['newtime'] . ';topicseen#new"><img src="' . $settings['images_url'] . '/' . $context['user']['language'] . '/new.gif" alt="' . $txt[302] . '" border="0" /></a> <span class="smalltext">' . $topic['pages'] . '</span>
                                        <div class="smalltext"><i>' . $txt['smf88'] . ' ' . $topic['board']['link'] . '</i></div></td>
                                <td class="windowbg2" valign="middle" width="14%">
                                        ' . $topic['first_post']['member']['link'] . '</td>
                                <td class="windowbg" valign="middle" width="4%" align="center">
                                        ' . $topic['replies'] . '</td>
                                <td class="windowbg" valign="middle" width="4%" align="center">
                                        ' . $topic['views'] . '</td>
                                <td class="windowbg2" valign="middle" width="22%">';

3fifty

Im in /forum/Themes/classic/MessageIndex.template.php

Using: SMF 1.0.3

I cant find

$row['firstBody'] = substr($row['firstBody'], 128) . '...';
$row['lastBody'] = strip_tags(strtr(doUBBC($row['lastBody'], $row['lastSmileys']), array('<br />' => '&#10;')));
if (strlen($row['lastBody']) > 128)
$row['lastBody'] = substr($row['lastBody'], 128) . '...';


Am I in the right area?

[Unknown]

Quote from: 3fifty on March 29, 2005, 07:10:14 PM
Im in /forum/Themes/classic/MessageIndex.template.php

Using: SMF 1.0.3

I cant find
...

Am I in the right area?

You don't need to make that change in 1.0.3.

Flapper, yes that looks fine.

-[Unknown]

3fifty

I forgot to mention that I got this to work.  Thank you.

Is there a way to do this in the most recent topics as well or no?

[Unknown]

Yes.  It's the same thing, but in the Recent template.

How do I modify files?

-[Unknown]

nameless

All your suppose to do is replace the code as stated in the first post? If so, this tip and trip isn't working for me. I'm using SMF 1.0.3.

', $topic['first_post']['link'];

Replace:

<span title="', $topic['first_post']['preview'], '">', $topic['first_post']['link'], '</span>';



Skate, Snow, and Surf - SF Boarders - Bringing San Francisco Bay Area boarders together.

[Unknown]

Provide a link to the forum with it enabled, please.

-[Unknown]

Advertisement: