• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

Redirection Boards

Started by Oldiesmann, October 18, 2004, 07:01:58 AM

Previous topic - Next topic

rockinaway

has the download been updated with the last errors fixed?
Have I helped you? Then please join AdminFuel - The forum for forum administrators.

If you need help managing your forum, or maybe launching it, then visit us and view the quality articles, downloads and posts.

rockinaway

April 28, 2006, 03:19:38 PM #141 Last Edit: April 28, 2006, 03:32:56 PM by rockinaway
still hasnt got rid of the SQL Problem

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '
is_redirect = 1,
redirect_count_clicks = 0,
redirect_url = 'http' at line 17
File: /home/.endora/etcworld/etcworld.co.uk/forum/Sources/Subs-Boards.php
Line: 1066


And i have also removed Topic Ratings Mod, yet this error is still there!
Have I helped you? Then please join AdminFuel - The forum for forum administrators.

If you need help managing your forum, or maybe launching it, then visit us and view the quality articles, downloads and posts.

Søren Bjerg

Odd, the new update worked for me (bar those issues described above) - with the Topic Ratings mod installed.
RUNE HORDES dot INFO - SMF 1.1.10 w/ Custom Profile Mod... and various permissions hooks and template changes (new topic form).

kober

Quote from: Søren Bjerg on April 28, 2006, 02:30:01 PM
An 'empty' board is shown on the bottom of the category [...]. Looks like a normal board.

"Target for the URL" isn't honored either :S.

I have the same problems the empty bord is marked with the green ;)


Vinspire^

Can it work as a "thread redirection" ?

digit

Just a little trick here I figured out...  (may not good html though!!!)

If you want to redirect a board somewhere, NAME the board...

<a href="http://www.simplemachines.org/">Simple Machines!</a>

Works for me! ;)
Happily using a heavily modified 1.1.16 version of SMF!

2748011 Posts in 320998 Topics by 50986 Members


SOLD my website - thanks it was a good run - they converted to vbadvanced. (and screwed it up good!)

L.G.S

Maybe you learnt that trick 2-3 pages back and myself and some others discussed it lol.
FREE and LIVE World Cup + Premier League football streams:

www.gamesandgoals.com


digit

oh really?  nope - I missed those...  figured it out on my own!   :P

(and I thought I was the smartest guy in the forum!  ;) :(
Happily using a heavily modified 1.1.16 version of SMF!

2748011 Posts in 320998 Topics by 50986 Members


SOLD my website - thanks it was a good run - they converted to vbadvanced. (and screwed it up good!)

winnet

just install the mods and found two problems, both in babylon theme (in classic theme work excelent)
1. in manage board, settings
when I check hide posts and topics, and click save, nothing happend, the refreshed page came with  box unchecked; as a result the redirected board does not display number of redirections in babylon theme, still display 0 posts and 0 topics
2.even I wrote _blank in target, the redirected board is not open in new window

as I said, in classic theme all is fine
no other mod installed, no errors at mod installation, no errors in logs

tks.

kochp

Quote from: kober on May 05, 2006, 02:07:37 PM
Quote from: Søren Bjerg on April 28, 2006, 02:30:01 PM
An 'empty' board is shown on the bottom of the category [...]. Looks like a normal board.

"Target for the URL" isn't honored either :S.

I have the same problems the empty bord is marked with the green ;)



I also have this problem with SMF 1.1 RC2 + Redirection Boards 2.0.
The redirection is child board "XTD Ratings" of the main board "Packages".
Is there any fix or workaround yet known for the problem?




kochp

Quote from: digit on May 07, 2006, 06:03:19 AM
Just a little trick here I figured out...  (may not good html though!!!)
If you want to redirect a board somewhere, NAME the board...
<a href="http://www.simplemachines.org/">Simple Machines!</a>

Why did I overlook this at first hand?

Forget my request for a fix/patch in the post above, this works like a charm and makes the redirection package obsolete for me.  8)

Thanks for the tip!

Sindorf

May 21, 2006, 01:07:32 AM #151 Last Edit: May 21, 2006, 05:46:43 AM by Sindorf
Quote from: Slave To This on July 20, 2005, 03:22:01 AM
Since I don't seem to see anyone trying to resolve this issue themselves and until the mod writer steps in, here is a quick fix for you people who don't want post count to show on boards with zero posts and topics. now this isn't just for redirection boards it will do it for any board like this!

Open BoardIndex.template.php
Find

// Show some basic information about the number of posts, etc.
echo '
</td>
<td class="windowbg" valign="middle" align="center" style="width: 12ex;"><span class="smalltext">
', $board['posts'], ' ', $txt[21], ' ', $txt['smf88'], '<br />
', $board['topics'],' ', $txt[330], '
</span></td>
<td class="smalltext" valign="middle" width="22%">';



and replace

if(empty($board['posts']) && empty($board['topics']))
{
echo '
<td class="windowbg" valign="middle" align="center" style="width: 12ex;"><span class="smalltext">
</span></td>';
}
else
{
// Show some basic information about the number of posts, etc.
echo '
</td>
<td class="windowbg" valign="middle" align="center" style="width: 12ex;"><span class="smalltext">
', $board['posts'], ' ', $txt[21], ' ', $txt['smf88'], '<br />
', $board['topics'],' ', $txt[330], '
</span></td>';}
echo'
<td class="smalltext" valign="middle" width="22%">';


Now hopefully that will make a few people happy! :) 

Also if you want something in place of nothing in the spot for 0 posts and 0 topics.  put something between


<span class="smalltext">

and

</span>


Any questions? :P

By the way this took me about 10 minutes to write and I have only used php for 4 months! :)

Try stuff out get yourselves a test forum and test things that is what it is there for..... and it is the best way to learn!

Now back to our regularly scheduled programming!

Hello,

This codes have some error in it. I have tried to correct them a bit...

Let's start from the beginning and see what can be done to remove that zero messages and zero posts things...

1. Open your BoardIndex.template.php

2. Find


// Show some basic information about the number of posts, etc.
echo '
</td>
<td class="windowbg" valign="middle" align="center" style="width: 12ex;"><span class="smalltext">
', $board['posts'], ' ', $txt[21], ' <br />
', $board['topics'],' ', $txt[330], '
</span></td>
<td class="windowbg2" valign="middle" width="22%">
<span class="smalltext">';


3. Replace this with the code below


// Remove zero posts

if(empty($board['posts']) && empty($board['topics']))
{
echo '
</td>
<td class="windowbg" valign="middle" align="center" style="width: 12ex;"><span class="smalltext">
</span></td>';
}
else
{
// Show some basic information about the number of posts, etc.
echo '
</td>
<td class="windowbg" valign="middle" align="center" style="width: 12ex;"><span class="smalltext">
', $board['posts'], ' ', $txt[21], ' ', $txt['smf88'], '<br />
', $board['topics'],' ', $txt[330], '
</span></td>';}
echo'
<td class="windowbg2" valign="middle" width="22%">
<span class="smalltext">';


Original credits are going to Slave To This, I just only made some corrections in the code...

Now it is working fine ;)

Oldiesmann

Quote from: kochp on May 17, 2006, 02:23:09 AM
Quote from: kober on May 05, 2006, 02:07:37 PM
Quote from: Søren Bjerg on April 28, 2006, 02:30:01 PM
An 'empty' board is shown on the bottom of the category [...]. Looks like a normal board.

"Target for the URL" isn't honored either :S.

I have the same problems the empty bord is marked with the green ;)



I also have this problem with SMF 1.1 RC2 + Redirection Boards 2.0.
The redirection is child board "XTD Ratings" of the main board "Packages".
Is there any fix or workaround yet known for the problem?





Sorry for the delayed response... Did you get any errors when you went to install this? Are there any errors in your forum error log relating to this?
Michael Eshom
Cincy Space - now open!

rockinaway

Please sort this mod out so it work properly!
Have I helped you? Then please join AdminFuel - The forum for forum administrators.

If you need help managing your forum, or maybe launching it, then visit us and view the quality articles, downloads and posts.

tapirul

June 30, 2006, 03:19:26 AM #154 Last Edit: June 30, 2006, 03:26:43 AM by tapirul
Quote from: Oldiesmann on May 23, 2006, 11:43:53 AM
Quote from: kochp on May 17, 2006, 02:23:09 AM
Quote from: kober on May 05, 2006, 02:07:37 PM
Quote from: Søren Bjerg on April 28, 2006, 02:30:01 PM
An 'empty' board is shown on the bottom of the category [...]. Looks like a normal board.

"Target for the URL" isn't honored either :S.

I have the same problems the empty bord is marked with the green ;)



I also have this problem with SMF 1.1 RC2 + Redirection Boards 2.0.
The redirection is child board "XTD Ratings" of the main board "Packages".
Is there any fix or workaround yet known for the problem?





Sorry for the delayed response... Did you get any errors when you went to install this? Are there any errors in your forum error log relating to this?

I have the same problem, too. In the error log I get bunch of errors such as "Undefined index: is_redirect"; "Undefined index: topics" or, more detailed,
Quote8: Undefined index: is_redirect
File: /..../Themes/default/BoardIndex.template.php (main sub template - eval?)
Line: 181

ALL errors have this in common:

.../BoardIndex.template.php (main sub template - eval?)

If I modfy the boards (so they ar not anymore child boards), these errors do not appear anymore. And, oh, there's a bunch of errors for each user (registered/guest) navigating the forum... I didn't realize and I ended up with 300 pages of errors in couple of days....

L.G.S

Hey, I'm trying to add this mod to Dilber MC theme, but I'm having this problem.

<file name="$themedir/BoardIndex.template.php">
<operation>
<search position="replace"><![CDATA[
<td class="windowbg2">
<b><a href="', $board['href'], '" name="b', $board['id'], '">', $board['name'], '</a></b><br />
]]></search>
<add><![CDATA[
<td class="windowbg2"', $board['is_redirect'] && $modSettings['redirect_hide_columns'] ? ' colspan="2"' : '' , '>
<b><a href="', $board['href'], '" name="b', $board['id'], '"', ($board['is_redirect'] && $board['redirect_target'] != '') ? ' target="' . $board['redirect_target'] . '"' : '' , '>', $board['name'], '</a></b><br />
]]></add>


Except I have a problem..

This is the code in Dilber MC:

<td class="windowbg2" style="padding-top:12px; padding-bottom:12px;">

So what would I need to do to change this part so it works without template errors?
FREE and LIVE World Cup + Premier League football streams:

www.gamesandgoals.com


L.G.S

FREE and LIVE World Cup + Premier League football streams:

www.gamesandgoals.com


L.G.S

This thread is going to page 2 every day... can somebody help me???
FREE and LIVE World Cup + Premier League football streams:

www.gamesandgoals.com


L.G.S

6 days and still no beef :(
FREE and LIVE World Cup + Premier League football streams:

www.gamesandgoals.com


IamV

I added this mod to a SMF 1.1 RC2 board.  There were no errors when I installed it & it appears to be installed correctly.  However, when I try to make a board into a re-direct board no box appears to insert the target url into. 

Advertisement: