Advertisement:

Author Topic: [theme] Juno (SMF v1.0.5 - 1.1RC2)  (Read 117103 times)

Offline prakka

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • Parola
Re: [theme] Juno (SMF v1.0.5 / 1.1beta3)
« Reply #40 on: September 09, 2005, 02:18:47 PM »
Wow! It´s great! I like it!
hxxp:prakka.dy.fi [nonactive]

Offline FataMorgana

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 230
  • Gender: Male
  • There can only be one!
Re: [theme] Juno (SMF v1.0.5 / 1.1beta3)
« Reply #41 on: September 23, 2005, 06:40:17 PM »
After update my forum to 1.1 RC1 in combination with this skin I have problems.
Get some errors:

Quote
An Error Has Occurred!
Unable to load the 'edit_list' template. 

Can the skin not be compatible with the latest version of SMF?

I have run the update while the skin Juno was active and I have tried to install Juno afterall again. No use...

Suggestions?
Groet, Greetings, John

Fata Morgana Forum

bloc

  • Guest
Re: [theme] Juno (SMF v1.0.5 / 1.1beta3)
« Reply #42 on: September 23, 2005, 08:47:02 PM »
Most likely. It isn't updated to work with SMF 1.1RC1 one yet.

bloc

  • Guest
Re: [theme] Juno (SMF v1.0.5 - 1.1RC1)
« Reply #43 on: October 07, 2005, 05:57:33 PM »
Updated to work with SMF 1.1RC1.

Offline FataMorgana

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 230
  • Gender: Male
  • There can only be one!
Re: [theme] Juno (SMF v1.0.5 - 1.1RC1)
« Reply #44 on: October 11, 2005, 05:02:37 AM »
Updated to work with SMF 1.1RC1.

Hey! Cool!  :D
That's what I waited for!
Now I need a little advise.
Have 2 forums with Juno.
1 on version SMF 1.0.5 (because update did not work with skin Juno...)
1 on version SMF 1.1RC1 with a Juno working because installed AFTER update SMF!

What can I do best,
In case of update forum1 to SMF 1.1RC1: FIRST upgrade and then copy new Juno-files of first copy new Juno-files and then upgrade?

And in case of forum 2 just copy the new files?

Many thanks!

Forum1: http://83.98.150.60/~morgana/forum/index.php
Forum2: http://83.98.150.60/~morgana/kroatie/forum/index.php
Groet, Greetings, John

Fata Morgana Forum

Offline vavroom

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 65
  • Gender: Male
Re: [theme] Juno (SMF v1.0.5 - 1.1RC1)
« Reply #45 on: October 11, 2005, 06:11:22 AM »
We've opted to use this nice theme, but are running into slight problems.  I hope someone can assist.

Everything works fine in the default English install, but having installed both Spanish and German languages, some buttons appear to be missing, or something is going wrong.

I've downloaded/unpacked/uploaded the appropriate buttons provided at the beginning of this thread, and those buttons show fine :)

But the "top" menu in the oval bar with the beige band in the middle (home, help, search, admin, profile, etc) doesn't seem to work properly.  In both Spanish and English, instead of having the links appear nicely in the bar itself, the appear as text, not images, and below the bar itself.  I have screenshots, but it won't let me post them here.

Where should I be looking to sort this out?

Thanks
Nic
The longer you stare at the screen, the blanker it gets...

bloc

  • Guest
Re: [theme] Juno (SMF v1.0.5 - 1.1RC1)
« Reply #46 on: October 11, 2005, 06:30:35 AM »
Updated to work with SMF 1.1RC1.

Hey! Cool!  :D
That's what I waited for!
Now I need a little advise.
Have 2 forums with Juno.
1 on version SMF 1.0.5 (because update did not work with skin Juno...)
1 on version SMF 1.1RC1 with a Juno working because installed AFTER update SMF!

What can I do best,
In case of update forum1 to SMF 1.1RC1: FIRST upgrade and then copy new Juno-files of first copy new Juno-files and then upgrade?

And in case of forum 2 just copy the new files?

Many thanks!

Forum1: http://83.98.150.60/~morgana/forum/index.php
Forum2: http://83.98.150.60/~morgana/kroatie/forum/index.php
In forum 1, do the SMF upgrade first, then just copy files over ftp. In forum 2, just copy the files. :) All the versions of Juno are the same in features, its just SMF code inbetween the html that needs updating.

bloc

  • Guest
Re: [theme] Juno (SMF v1.0.5 - 1.1RC1)
« Reply #47 on: October 11, 2005, 06:32:34 AM »
We've opted to use this nice theme, but are running into slight problems.  I hope someone can assist.

Everything works fine in the default English install, but having installed both Spanish and German languages, some buttons appear to be missing, or something is going wrong.

I've downloaded/unpacked/uploaded the appropriate buttons provided at the beginning of this thread, and those buttons show fine :)

But the "top" menu in the oval bar with the beige band in the middle (home, help, search, admin, profile, etc) doesn't seem to work properly.  In both Spanish and English, instead of having the links appear nicely in the bar itself, the appear as text, not images, and below the bar itself.  I have screenshots, but it won't let me post them here.

Where should I be looking to sort this out?

Thanks

the buttons for home,help,search etc. is located in Themes/Juno/images/spanish/images/  ...while the other "normal" ones are in just Themes/Juno/images/spanish/

But the buttons provided in langugae packs are the "normal" style, not the "plastic" style. I need to make those first. Spanish and German?
« Last Edit: October 11, 2005, 06:34:57 AM by Bloc »

Offline vavroom

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 65
  • Gender: Male
Re: [theme] Juno (SMF v1.0.5 - 1.1RC1)
« Reply #48 on: October 11, 2005, 06:52:32 AM »
the buttons for home,help,search etc. is located in Themes/Juno/images/spanish/images/  ...while the other "normal" ones are in just Themes/Juno/images/spanish/

Ah ha!  I found those buttons now, in the appropriate English folder, and obviously, they aren't in the other languages since you haven't created them yet!  LOL

But the buttons provided in langugae packs are the "normal" style, not the "plastic" style. I need to make those first. Spanish and German?

Yes please.  Would much appreciate it.  We currently have Spanish and German users.  Probably will look seriously at installing French in the next wee while, so perhaps you might want to do that while you're at it (no pressure, just thinking *I* prefer to do as much as possible in one shot rather than be thrown requests a bit at a time :) ).

Cheers, and thanks again.
Nic
The longer you stare at the screen, the blanker it gets...

Offline FataMorgana

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 230
  • Gender: Male
  • There can only be one!
Re: [theme] Juno (SMF v1.0.5 - 1.1RC1)
« Reply #49 on: October 11, 2005, 07:11:34 AM »
But the buttons provided in langugae packs are the "normal" style, not the "plastic" style. I need to make those first. Spanish and German?

I should appreciate this also in Dutch... ;)
But the "normal" buttons I use allready in my dutch forum and needed to be edited because of some mistakes in the words... :-[
So I have planned one day to edit the english (plastic) ones in dutch.
It is possible (using Photoshop) but takes some time, I'm not a specialist...

When I will be ready I will give you a sign here!

About the tips for upgrade: Thanks! I will try it later today.
Groet, Greetings, John

Fata Morgana Forum

bloc

  • Guest
Re: [theme] Juno (SMF v1.0.5 - 1.1RC1)
« Reply #50 on: October 11, 2005, 08:42:38 AM »
I will see if I can expand the button-generator for these as well...but the "plastic" ones will need to be made in Photoshop anyway. ;)

Offline vavroom

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 65
  • Gender: Male
Re: [theme] Juno (SMF v1.0.5 - 1.1RC1)
« Reply #51 on: October 11, 2005, 05:11:57 PM »
I don't mind doing a bit of photoshop work.  Do you, by any chance, have a "blank"?  And could you tell me which font you've used?  not that it matters terribly if I use a slightly different one, but for consistency's sake, would be cool.

Thanks :)
Nic
The longer you stare at the screen, the blanker it gets...

Offline Champi

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 108
  • Gender: Male
  • Woef!
    • Champi Dog Blog
Re: [theme] Juno (SMF v1.0.5 - 1.1RC1)
« Reply #52 on: October 21, 2005, 03:23:00 AM »
hi bloc,,,

a question, i cant load list_themes with 1.1rc ... it works fine with other templates..

greetz


« Last Edit: October 21, 2005, 03:24:42 AM by champi »

bloc

  • Guest
Re: [theme] Juno (SMF v1.0.5 - 1.1RC1)
« Reply #53 on: October 21, 2005, 05:28:39 AM »
Are you using the 1.1RC1 version of Juno?... its called juno11rc1.zip.

Offline Champi

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 108
  • Gender: Male
  • Woef!
    • Champi Dog Blog
Re: [theme] Juno (SMF v1.0.5 - 1.1RC1)
« Reply #54 on: October 21, 2005, 05:41:03 AM »
Stupid of me... the only one i didnt update.. i am sorry bloc..
 
Juno11rc1.zip. works perfect..

Offline rhowbust

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: [theme] Juno (SMF v1.0.5 - 1.1RC1)
« Reply #55 on: October 28, 2005, 09:33:21 AM »
I have just installed this theme on my forum, 1.1 beta3 public.
There appear to be some thumnails and buttons missing, english version.

I used the zip file option to download, can anyone provide or tell me where I can get the missing buttons?


bloc

  • Guest
Re: [theme] Juno (SMF v1.0.5 - 1.1RC1)
« Reply #56 on: October 28, 2005, 03:28:12 PM »
Do you have a link so I can see whats missing?

Offline FataMorgana

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 230
  • Gender: Male
  • There can only be one!
Re: [theme] Juno (SMF v1.0.5 - 1.1RC1)
« Reply #57 on: January 04, 2006, 02:35:19 AM »
Stupid question maybe...  :-X When will be update for RC2?

(I have no hurry! RC1 works fine.)
Groet, Greetings, John

Fata Morgana Forum

bloc

  • Guest
Re: [theme] Juno (SMF v1.0.5 - 1.1RC2)
« Reply #58 on: January 14, 2006, 08:51:49 AM »
Updated to work with SMF1.1RC2. See first post for download link.

Offline Pedja

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 290
  • Gender: Male
    • Forum of Uzice
Re: [theme] Juno (SMF v1.0.5 - 1.1RC2)
« Reply #59 on: January 15, 2006, 06:48:21 PM »
I am new SMF user. SMF is nice replacement for phpBB2, but it is lacking nice simple and clean default theme. Hopefully I found out about Juno. Great job man! And you just updated it to RC2 so I can use it. :) This should be used as default.

Now, some problems:

I've set Logo image URL option in Theme Settings. However, logo does not show anywhere on page. Is it supposed not to be shown, or I am doing domething wrong? I entered correct URL to image.

I want to translate SMF to my language (there is no official translation jet) and found out about your button-generator. Nice tool. It lacks support for other character sets but ASCII. I cannot enter letters specific to my language, neither Latin1 nor Cyrillic characters. Is it possible to provide support for all character encodings?

Also, since I have to create all buttons it would be nice if your tool offers table of predefined all buttons needed for template, so we can simply enter custom titles. If you lack of time, i would gladly play with it if source is available.


It seems there are two bugs in template both showed up when I turned off showing news on index page:

- Upper bar still shows "News" title on the right end.

- main menu seems to have one spacing element hanging right of the menu. it shows in Internet Explorer (ver. 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_gdr.050301-1519. Mozilla shows page correctly.

Minor issues:

- edit area for messages is quite short in height. It should show more lines, double would be good.

- purple colour used for quoting does not go along with otherwise so smooth designed theme.

- edit button on the bottom of message (just above "Report to moderator" and show member IP links) does not show popup with function explanation, neither shows url in status window

- forum title in upper left corner should be link to forum index page

- text links in messages should be coloured differently that plain text

- while reading topic, there is no option to create new topic
« Last Edit: January 15, 2006, 08:29:28 PM by pedja »