News:

Want to get involved in developing SMF? Why not lend a hand on our GitHub!

Main Menu

Thank-O-Matic Türkçe

Started by Yağız..., October 12, 2007, 07:23:17 AM

Previous topic - Next topic

Yağız...

spyboy

Yardımınız için teşekkürler. Ben de diğer dosyayı düzenledim ve yükledim ama mod çalışmadı. Daha fazla uğraşmayacağım. Sizi de yorduğum için kusura bakmayın.
İyi çalışmalar.

AskSairi

Hiçbir kurulum ve kaldırma eylemi tanımlanmadı! diyor

mtd_68

ya bende buton gorunmuyo...kategori lerin ayarlarını yaptım izinleri yaptım paket yuklemesı fln hersey tmm...ama gorunmuyo tesekkur butonu...ne yapmam lzm?

cee山

sever2k7

Ya mod çok güzel ama iki istek var acaba yapılabilir mi?

Mesela Full top 10'da karma yerine teşekkürü gösterebilir miyiz?

Bir diğeri ise Şu kadar mesajına şu kadar teşekkür edildi diye yazsın profilde.
Örneğin 15 mesajına 20 defa teşekkür edildi gibisinden.Yapacak kişiler vardır muhakkak.Özellikle de Yağız yardımlarını bekliyoruz

Lütfen :)

Yağız...

QuoteMesela Full top 10'da karma yerine teşekkürü gösterebilir miyiz?
Bunu yapabilirim.
QuoteBir diğeri ise Şu kadar mesajına şu kadar teşekkür edildi diye yazsın profilde.
Örneğin 15 mesajına 20 defa teşekkür edildi gibisinden.
Ama bunu yapabileceğimi zannetmiyorum...

grafitus

turanordusu.tc

İlk indirme linkinde 15 e yakın dosya var. Bunların hepsini mi yüklüyoruz ?

Yağız...

Paketi hiçbiryere çıkarmadan Admin > Paketler > Paket Yükle bölümünden yüklüyorsunuz.

dejavu42

arkadaşım bu modu kurdum türkce hic bişey gorunmuyor forum dilini ingilizce yapınca herşey meydana cıkıyor ne yapacagız bu modu ingilizcemi kulanacagız benim forum 2.0 RC1 surumu galiba bu surum icin ingilizce bu mod şansızlık tabii

Yağız...

Quote from: dejavu42 on March 10, 2009, 12:11:50 PM
arkadaşım bu modu kurdum türkce hic bişey gorunmuyor forum dilini ingilizce yapınca herşey meydana cıkıyor ne yapacagız bu modu ingilizcemi kulanacagız benim forum 2.0 RC1 surumu galiba bu surum icin ingilizce bu mod şansızlık tabii
QuoteTürkçe : Paketi kurduktan sonra
1.1.x için: http://www.simplemachines.org/community/index.php?action=dlattach;topic=176565.0;attach=53814
2.x için: http://www.simplemachines.org/community/index.php?action=dlattach;topic=176565.0;attach=83133

Quote from: grafitus on March 10, 2009, 08:55:38 AM
Yağız seviyorum seni=)
Görmemişim bu mesajını. Burada söylemeyeyim, sen birara MSN'e gel orada söylerim ;)

dejavu42

guzel yagız kardeşim linki veriyorsunda RC1 bunu kabul etmiyor malsef hic bir kurulum eylem tamamlanmadı diyor 5 kere aynı dosyayı indirdim acaba yanlışmı diye beta icin sanırım bu senin veridigin dosya

dejavu42

degiştirdim olmadı dostum biz usta degiliz olmuyor yukleyemedik

dejavu42

dostum ilk verdigin linkteki olmuyor diger arkadaşlarda denemesin daha sonradan vermişin bir tanedaha onu yapsınlar ben onu yukleyerek  başardım yanlız bukezde butonlar cıkmadı onlar nasıl cıkacak butonlar

Yağız...

Admin > Kategoriler > Teşekkürü açacağınız bölümler > Değiştir > En aşağıda bu modifikasyon ile ilgili bir ayar olması gerekiyor. Onu işaretleyin.

dejavu42

azmin elinden bişey kurtulmazmış dostum başardım defult temada herşeyi cıkardım ama senin diger temalara uygulayın yonetimine biraz göz attımda orada benim kulandıgım temaya uygun dosyalar yok yani admin diye bir dosya geciyor oyle bir dosya yok  ama defult icin cok guzel bişey yapmışınız yagız elinize saglık

baycall

Olmadı yapacak birşey yok:)

Arveles

QuoteTürkçe : Paketi kurduktan sonra

2.x için: http://www.simplemachines.org/community/index.php?action=dlattach;topic=176565.0;attach=83133

Yağız bunu kontrol eder misin? dosya yollarında english ifadesi geçiyor, ayrıca bir çok değişiklik olmuş yeni sürümde...
Elveda SMF...

Advertisement: