• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

Problem sa ucitavanjem SMF-a 1.1.3

Started by hzxlpmpf, October 28, 2007, 03:59:32 PM

Previous topic - Next topic

hzxlpmpf

Zdravo.
Uzeo sam hosting paket na jednom free hostingu sa CPanel-om koji ima i Fantastico.
I preko Fantastico De Luxe instalirao sam SMF skriptu.
To je 1.1.3
Popunim sve podatek i uđem na forum.
Kada eto greske.
Probao sam i rucno da uploadujem ali nista.
Prvo izbaci neku gresku pa je nekako prepravim tako sto sam u Load.php
Umesto koda :
Quote// Don't bail if the user does.
   ignore_user_abort(true);
Stavim :
Quote// Don't bail if the user does.
   ignore_user_abort(false);
I onda posle izbaci kada otvorim forum :
QuoteFatal error: SUHOSIN - Use of eval is forbidden by configuration in /home/odmorise/public_html/forum/Sources/Load.php(1726) : eval()'d code on line 1726
Sta da radim sa time ?
Molim Vas pomozite sto pre mozete
Unapred zahvalan.

Adresa je http://odmorise.x10hosting.com/forum/index.php


hzxlpmpf

Quote from: dioda on October 28, 2007, 04:27:20 PM
http://php.net/eval
Uspeo sam otkloniti jednu gresku zato sto sam nasao jedan kod na http://php.net/eval
Trebao sam na pocetku kodova dodati ovo :
Quoteset_error_handler(true)
.
Ali izbacuje novu gresku.
Greska :
QuoteParse error: syntax error, unexpected T_FUNCTION in /home/odmorf/public_html/smf/Sources/Load.php on line 138
.
Sta sada da radim ?
Molim Vas da mi sto pre odgovorite.
HITNO.

MarkoWeb


hzxlpmpf

Pa tako mi instaliran Fantastico De Luxe.
Lakse mi sa njim
A probao sam rucno SMF 1.1.4 i isto izbacuje.
Sta da radim?
HITNO

MarkoWeb

Batali fantastico...
Instaliraj onako kako se instalira...

hzxlpmpf

Ljudi , instalirao sam SMF 1.1.4 rucno kako mi Marko rekao.
I onda sam umesto koda :
Quote
   // Don't bail if the user does.
   ignore_user_abort(true);
Stavio :
Quote
   // Don't bail if the user does.
   ignore_user_abort(false);
Pa sam onda na pocetak dodao :
Quote
set_error_handler(ture)
i ispod sam jos dodao :
Quote
eval(ture)
I kada pokusam da otvorim forum on mi kaze :
Quote
Parse error: syntax error, unexpected T_EVAL in /home/odmorf/public_html/forum/Sources/Load.php on line 137
Sta da radim ?
Meni je Vrlo Hitno jel trebam da radim.
Hitno.
Unapred zahvalan.

MarkoWeb

A kada si instalirao forum on nije radio?
ako nije kontaktiraj hosting provajder-a jer je verovatno problem do njih, nravno ako si ti instalirao sve kako treba :)

hzxlpmpf

Nesto sam menjao u Load.php .
Ali sada mi izbacuje ovo :
QuoteParse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/odmorf/public_html/forum/Sources/Load.php on line 141
Stа da radim ?
Molim za pocmoc.
Moj Load.php je ispod u attch.
VRLO HTITNO zato sto trebam da radim.
Kontaktirao sam host ali oni nista.
Unapred zahvalan.

MarkoWeb

obrisi ovo
"set_error_handler(true)"
pa probaj bez toga sta kaze

hzxlpmpf

Quote from: Marko_ on October 30, 2007, 04:17:05 PM
obrisi ovo
"set_error_handler(true)"
pa probaj bez toga sta kaze
Probao sam i nece ni tako.
Evo sta mi kaze kada probam da otvorim :
QuoteParse error: syntax error, unexpected T_FUNCTION in /home/odmorf/public_html/forum/Sources/Load.php on line 140
Sta da radim ?
VRLO HITNO zato sto moram da radim.
Unapred zahvalan.

MarkoWeb

promeni host, ionako ga nisi platio...

dioda

The Cat promeni nick u "Sta da radim? VRLO HITNO" :)

hzxlpmpf

lol.
xexe.
Ja pitam sta da radim ?
Ovo je ozbiljno jel nemogu da menjam host jel je ovo jedini za moje potrebe
Sa CPanel i ostalo.

MarkoWeb

Kolko nesto moze biti ozbiljno na free hostu?
Ako planiras bilo sta iole ozbiljno plati ~30e i imas domen + hosting

hzxlpmpf

Quote from: Marko_ on October 31, 2007, 01:44:17 PM
Kolko nesto moze biti ozbiljno na free hostu?
Ako planiras bilo sta iole ozbiljno plati ~30e i imas domen + hosting
Kad bi imao pare za to.
Jel nemogu da skupljam
Blago Vama.
Kada bi imao neki nas free hosting ili neko da mi da free paket.

MarkoWeb

Pa ulozeno ce ti se vratiti (ukoliko ima smisla to sto radis)
Ako ucis, koristi svoj racunar za to i program xampp (prost je)
Nas free hosting? Neverujem da je iko zadovoljan stranim FREE, domaci mogu da zamislim nasta bi licio :)

Oko free hosta ti ne mogu pomoci jer ga nisam koristio ~2 godine...
Koristi google valjda ces naci nesto.

hzxlpmpf

Ma instaliracu je taj XAMPP.
Malo cu biti na FREE ali vise ce biti XAMPP.
To mi je najbolje.
Marko_ Dobices sada od mene PM jedan.

Advertisement: