• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

Ziyaretçiler Mesajın ilk X Karakterini Görebilsin

Started by husmen73 (Gulhin), December 16, 2007, 04:56:18 PM

Previous topic - Next topic

husmen73 (Gulhin)

Verdiğim kodları uygula ve sonra şunu index.turkish.php dosyanda bul;
[<font color="red">Bu mesajın devamını görebilmek için <a href="'.$scripturl.'?action=register" target="_self">kayıt olun</a> ya da <a href="'.$scripturl.'?action=login" target="_self">giriş yapın</a></font>]

Code (Bununla değiştir) Select
<img src="' . $settings['images_url'] . '/warning.gif" border="0">
<br /><b><font size="2" color="#ff0000"  face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">Forum İçeriğimiz Ziyaretçilere Kapalıdır</font></b><br /><br />
<a href="', $scripturl, '?action=login"><img src="' . $settings['images_url'] . '/girisyap.gif" border="0"></a>  <a href="', $scripturl, '?action=register"><img src="' . $settings['images_url'] . '/kayitol.gif" border="0"></a>
-Kurumsal Kimlik Web Tasarım Hizmeti.
Gülhin Portal Sistemi hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
SMF
Referanslar --> http://www.gulhin.com/referanslar-portfoy/
-Web Tasarımı ve Tema Tasarımı Sitesi www.gulhin.com
-TOPLU MAİL GÖNDERİMİ --> http://www.toplumailsms.com
E-Ticaret Sistemi yaptırmak mı istiyorsunuz?

TugruL

Hocam üzgünüm çalışmadı. aslında bende aşağı yukarı böyle denemiştim ama olmamıştı. bir yerde gözden kaçan bişi var sanırım. neyse ben yazılı olanıda biraz modifiye ettim ;) güzel duruyo. ilginize teşekkürler!


husmen73 (Gulhin)

Quote from: ulas78 on March 12, 2008, 05:04:50 AM
ben yaptım fatal error dedi kaldırdım :( 1.0.9 benim ki
Forumunuzu KESİNLİKLE 1.1.4'e güncelleyin ve ardından tekrar deneyin.
-Kurumsal Kimlik Web Tasarım Hizmeti.
Gülhin Portal Sistemi hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
SMF
Referanslar --> http://www.gulhin.com/referanslar-portfoy/
-Web Tasarımı ve Tema Tasarımı Sitesi www.gulhin.com
-TOPLU MAİL GÖNDERİMİ --> http://www.toplumailsms.com
E-Ticaret Sistemi yaptırmak mı istiyorsunuz?

mali05

bu kodları girdim ama bende turkce karakterler cıkmadı utf-8 olarak forumu kurdum localhosta denemeler yapıyorm ama turkce karekterler sorunlu cıktı biraz yardımcı olabilirmisinz


oslo4

merhaba arkadaslar benim sorunum siteye ekledigim resimlerin altinda resim kayit edebilir yeri geliyor onu nerden yapabilirim 1,4 kullaniyorum yani resmi kayit etmelerini nasil engellerim

saygilarimla
oslo4

renkliforum

Display.template.php dosyasında;

// Show a checkbox for quick moderation?
if (!empty($options['display_quick_mod']) && $options['display_quick_mod'] == 1 && $message['can_remove'])
echo '
<input type="checkbox" name="msgs[]" value="', $message['id'], '" class="check" ', empty($settings['use_tabs']) ? 'onclick="document.getElementById(\'quickmodSubmit\').style.display = \'\';"' : '', ' />';



// mesaj içinde kelime reklam by rallyproco

$reklammesaj = strtr($message['body'],

array(

'xxx' => '<font face="Verdana" color="#FF3300" onmouseover="Tip(\'xxxxxxx <a href=http://www.xxxxxxxx.com/xxxxxx/forum/index.php?board=45.0>Tiklayiniz<\/a>.\', TITLE, \'xxxxxx\', WIDTH, 300, SHADOW, true, FADEIN, 300, FADEOUT, 300, STICKY, 1, CLOSEBTN, true, CLICKCLOSE, true)" onmouseout="UnTip()"><b><U>Ata</U></b></font>',


/*son linkte virgul yok*/

)

);






// Show the post itself, finally!
echo '
</td>
</tr></table>
<hr width="100%" size="1" class="hrcolor" />
<div class="post"', $message['can_modify'] ? ' id="msg_' . $message['id'] . '"' : '', '>', $reklammesaj, '</div>', $message['can_modify'] ? '
<img src="' . $settings['images_url'] . '/icons/modify_inline.gif" alt="" align="right" id="modify_button_' . $message['id'] . '" style="cursor: pointer; display: none;" onclick="modify_msg(\'' . $message['id'] . '\', \'' . $context['session_id'] . '\')" />' : '' , '
</td>
</tr>';

// Now for the attachments, signature, ip logged, etc...
echo '
<tr>
<td valign="bottom" class="smalltext" width="85%">
<table width="100%" border="0" style="table-layout: fixed;"><tr>
<td colspan="2" class="smalltext" width="100%">';



Bendeki ilgili bölümde Kelime Reklam için yapmış olduğum değişiklik var. Bu durumda ilk bölümdeki değişikliği nasıl yapmam gerekiyor?

Teşekkürler.

Yağız...

Display.template.php kısmını şöyle yapın(emin değilim):
';
if($context['user']['is_guest'] && $modSettings['enable-hide-characters'] == 1)
{
$reklammesaj=shorten_subject($message['body'], $modSettings['hide-characters']);
echo $reklammesaj.'<br />'.$txt['other-hiding-characters-login-logout'];
}
else
{
echo $reklammesaj;
}
echo '

renkliforum

Bu kodu nereye ekleyeceğim, ya da hangi kısmını değiştireceğim...

renkliforum

Quote from: Yağız on March 27, 2008, 03:59:28 PM
Display.template.php kısmını şöyle yapın(emin değilim):
';
if($context['user']['is_guest'] && $modSettings['enable-hide-characters'] == 1)
{
$reklammesaj=shorten_subject($message['body'], $modSettings['hide-characters']);
echo $reklammesaj.'<br />'.$txt['other-hiding-characters-login-logout'];
}
else
{
echo $reklammesaj;
}
echo '


Nereye ekleyeceğimi söyleyebilecek misiniz?

husmen73 (Gulhin)

Quote from: renkliforum on March 27, 2008, 04:56:00 PM
Bu kodu nereye ekleyeceğim, ya da hangi kısmını değiştireceğim...
Code (İlk mesajımda verdiğim ilk değişiklik kodlarını şöyle yap; else kodu var if'ten sonra. Sen bunları else içine ekle) Select


$reklammesaj = strtr($message['body'],array('xxx' => '<font face="Verdana" color="#FF3300" onmouseover="Tip(\'xxxxxxx <a href=http://www.xxxxxxxx.com/xxxxxx/forum/index.php?board=45.0>Tiklayiniz<\/a>.\', TITLE, \'xxxxxx\', WIDTH, 300, SHADOW, true, FADEIN, 300, FADEOUT, 300, STICKY, 1, CLOSEBTN, true, CLICKCLOSE, true)" onmouseout="UnTip()"><b><U>Ata</U></b></font>', /*son linkte virgul yok*/));

-Kurumsal Kimlik Web Tasarım Hizmeti.
Gülhin Portal Sistemi hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
SMF
Referanslar --> http://www.gulhin.com/referanslar-portfoy/
-Web Tasarımı ve Tema Tasarımı Sitesi www.gulhin.com
-TOPLU MAİL GÖNDERİMİ --> http://www.toplumailsms.com
E-Ticaret Sistemi yaptırmak mı istiyorsunuz?

melike

Quote from: Aslanbac (husmen73) on March 05, 2008, 11:35:49 AM
Verdiğim kodları uygula ve sonra şunu index.turkish.php dosyanda bul;
[<font color="red">Bu mesajın devamını görebilmek için <a href="'.$scripturl.'?action=register" target="_self">kayıt olun</a> ya da <a href="'.$scripturl.'?action=login" target="_self">giriş yapın</a></font>]

Code (Bununla değiştir) Select
<img src="' . $settings['images_url'] . '/warning.gif" border="0">
<br /><b><font size="2" color="#ff0000"  face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">Forum İçeriğimiz Ziyaretçilere Kapalıdır</font></b><br /><br />
<a href="', $scripturl, '?action=login"><img src="' . $settings['images_url'] . '/girisyap.gif" border="0"></a>  <a href="', $scripturl, '?action=register"><img src="' . $settings['images_url'] . '/kayitol.gif" border="0"></a>


Bunda Template Parse Error! hatası veriyor.

VaTaN84

çok güzel bir modifikasyon musait bir zamanımda deneyeceğim.. teşekkürler..

Quote from: melike on May 01, 2008, 09:25:37 AM
Bunda Template Parse Error! hatası veriyor.
kopyala yapıştır yaparken hata yapıyorsundur.. istersen önce not defterine yapıştır sonra oradan kopyala.

fatal-joker

google indexlerken konunun tamamını indexleyebiliyormu acaba?

VaTaN84

hayır google botları da birer ziyaretcidir ve gördüğü alanı indexler.

loft

ya bunu imode ve wap2 de uygulasak süper ötesi olacak ama :/

Delideve

1.1.5 forumuma ekledim super calisiyo emeğine sağlık hazırlayan arkadaşın.

hasan_061

hocam bu modu belirli kategorilere uygulayabilir miyim mesela makale fıkra hikaye gibi okunması gereken bölümlere ?
Sagopa Kajmer Fan Club www.Sagokafkef.com

sebass

utf-8 de Türkçe karakter problemi yarattı. Aslında tamda aradığım modifikasyon yinede çok teşekkürler.

Advertisement: