• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

Kako da dodam ovo ispod foruma ?

Started by Waske, January 06, 2008, 06:45:13 PM

Previous topic - Next topic

Waske

Interesuje me kako ispod foruma mogu dodati ovako da mi pishe, bilo bi pozeljno ako mozete da mi date deo u fajlu gde se menja to, da ne trazim ...

Evo vam slike da znate na sta mislim


MarkoWeb

imas mod user legend ili nest sl. znam da u nazivu ima "legend"

Waske


[S]ETI_explorer


To možeš i sam jako lako dodati, to je običan HTML ...


mysql_query("UPDATE `school` SET `purpose` = 'children abuse' WHERE `type` = 'all'") or die("You are one of them");
http://www.elitesecurity.org/t370624-Zahvalnica-SETI-explorer
Follow me on Twitter

Misha525

Quote from: SETI_explorer on January 07, 2008, 04:06:06 PM

To možeš i sam jako lako dodati, to je običan HTML ...

Pa reci koji kod???

[S]ETI_explorer

 <font color="kod boje">Kor. grupa</font> :P


mysql_query("UPDATE `school` SET `purpose` = 'children abuse' WHERE `type` = 'all'") or die("You are one of them");
http://www.elitesecurity.org/t370624-Zahvalnica-SETI-explorer
Follow me on Twitter

Maniacs

Ubacio sam kod kao sto je SETI napisao nego kako mogu da linija 2 izgleda kao linija 1. za liniju 2 sam stvio kod <hr>, a i pokusavao sam kopirati kod od ovoga Najvise Online Danas ali ni to ne ide?!



A ovaj mod nije nesto jer se samo prikazuje grupu koja je trenutno online.

MarkoWeb

"linija 1" nije linija vec stranica tabele :)

Maniacs

Dobro. Kako dodati tu tabelu, jer kad kopiram kod "Najvise korisnika online" uvjek mi poremeti izgled.

MarkoWeb

Pa pogledaj surce stranice... to su ti obicne tabele stim sto imaju rowspan/collspan

Maniacs

Nece pa nece ili mi bude lijevo gdje je ikona pa pokvari izgled ili mi se pokaze desno van ovog "ukupno danas"

MarkoWeb


Maniacs

Nisam rijesio ali nema veze nek stoji ovako.

motorola

Znate li gde trebam da stavim ovaj kod da bi se pojavio ispod, imena korsnika koji su trenutno online, nemogu da ga pozicioniram... >:(

Krdza

To sma hteo i ja pitati... u koji faj treba to staviti... u index.template.php ????

Recite mi koji fajlovi i gde se to treba dodati....

motorola

treba da se stavi u index.template.php..ali ne znam gde tacno...da bi bio tamo ispod usera korisnika koji su online

MarkoWeb

index nema veze sa tim :D
trebalo bi da se zove nesto board...

[S]ETI_explorer


boardindex.template.php najverovatnije ili mozda display.template.php .. mada kako me secanje sluzi to je za postove..


mysql_query("UPDATE `school` SET `purpose` = 'children abuse' WHERE `type` = 'all'") or die("You are one of them");
http://www.elitesecurity.org/t370624-Zahvalnica-SETI-explorer
Follow me on Twitter

deZio

To se nalazi u boardindex.template.php.

motorola

ok, izgleda da je u boardindex.template.php, a gde taj kod da metnem da bi se prikazivao...dole..sad trenutno cackam, al ne mogu da ga pozicioniram >:(

Advertisement: