• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
September 26, 2021, 06:33:21 PM

News:

SMF 2.1 RC4 has been released! Try it out and help us test! :) Read more.


Umesto broja poruka da stoji neki tekst

Started by Skiner_X, January 24, 2008, 10:57:18 AM

Previous topic - Next topic

Skiner_X

Kako da ubacimd a umesto broja poruka stoji neki tekst?

Waske

April 22, 2008, 02:49:54 PM #1 Last Edit: April 22, 2008, 03:01:38 PM by Marko_
Jeste da je tema zastarela, ali ajde da odg. da bi znali oni kojima treba :

Otvorite Display.template.php

Pronađete:
// Show how many posts they have made.

i zameniti sa:
// Show how many posts they have made.
if (($message['member']['id'] == 'ID CLANA'))
echo $txt[26].': neki tekst';
else


Umesto ID CLANA pišete ID tog člana kome želite da tekst piše umesto broja postova !

http://forum.a2-soft.com/topic.php?id=23

panajotovic

www.zalivpirata.com

Besplatna promocija vaših sajtova, foruma, portala kod nas

motorola

Jes da je tema zastarela, al ja nisam uspeo ovo da sprovedem u delo... ne znam sta da kucam umesto ID clana, jer njegov user name.. il nesto drugo

Ravac



motorola

September 09, 2008, 03:16:13 PM #6 Last Edit: September 09, 2008, 03:31:33 PM by motorola
pa recimo, kako da saznam koji je moj ID, neam pojma.. :-\
----edit----
nasao sam

Wh0CaREs

EVo stara tema ali evo da vam kazem kako da nadjete ID Clana
Sve sto trebate je ici na memebers dugme nadjete clana kliknete na profil i u URL tabu ce te naci ovo
index.php?action=profile;u=184

i sda U=184 je ID clana

MaliGrizeBeton


Dzonny

Neka greška?
Umesto
echo $txt[26].': neki tekst';
stavi:

echo' <strong>Neki tekst</strong>';


MaliGrizeBeton

ne menja nista i dalje ne radi

nema greske samo i dalje pise br postova

Dzonny

Onda nešto nisi uradio kako treba, meni radi, upravo probao.
Koja verzija foruma? Da li si menjao Display.template svoje teme? Da li si siguran da je ID člana dobar?


Branko.

Quote from: pedja82 on May 28, 2014, 04:39:45 PM
... I ja verujem da je problem ili tema ili id
I ja ... pod uslovom da koristi smf 1.1.x  :P
Strong people don't put others down, they lift them up.
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.

Dzonny

Problem je bio što je stavljao "u=103" umesto samo "103" za ID clana, pa zato nije radilo...
I samo da napomenem da je neophodno promeniti još par fajlova ukoliko želite da potpuno uklonite broj postova sa svih stranica. Npr personalMessages.template fajl, Memberlist.template etc.

Igor.ns

Quote from: Waske on April 22, 2008, 02:49:54 PM
Jeste da je tema zastarela, ali ajde da odg. da bi znali oni kojima treba :

Hvala puno Waske, promenio sam ID radi sve kao sto si napisao.
Nadam se da nece biti problema kada zavrsim template.

WeWeF

Tema zastarela, imao sam problem sa ovim tako da sam resio da podelim kako bi drugi znali resenje ako naidju na ovo. Profil je u kockama tako da nije ravnalo lepo ni sa center. Nadam se da sam nekome pomogao..

if (($message['member']['id'] == 'ID'))
echo' <li><strong>l<font color="#89C246">33</font>t</strong></center>','</li>';
else


Stavio sam svoj slucaj odnosno l33t, izvolite bez toga:

if (($message['member']['id'] == 'ID'))
echo' <li><strong>Neki tekst</strong></center>','</li>';
else



WeWeF

Sorry za DP, muči me sada kako isto staviti u member listu i u profile.template..

Ima neko rešenje?

Ni u jedno ni u drugo ga uopšte ne prikazuje iako kopiram tekst i postavim, pokušavao sam na razne načine i nećee..

Dzonny

Verovatno se u tom fajlu ne koristi "member" u global-u, proveri to, i vidi kako je odradjeno za ostale stavke iz spiska clanova, preko koje varijable.

Advertisement: