Advertisement:

Poll

Дали сте задоволни од преводот на СМФ 1.1.4 ?

Да
2 (100%)
Делумно
0 (0%)
Не
0 (0%)

Total Members Voted: 2

Voting closed: March 22, 2008, 11:58:26 PM

Author Topic: Macedonian translation  (Read 37474 times)

Offline boge

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 57
  • Gender: Male
    • Site for mountaineering sports
Re: Macedonian translation
« Reply #40 on: September 12, 2008, 04:58:40 PM »

Конечно е поправен минатата недела проблемот со симнувањето на јазичните датотеки на македонски јазик, сега се е во ред !