Advertisement:

Author Topic: SimplePortal  (Read 1507897 times)

Offline Manu.G

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 448
  • Gender: Female
  • Angel by Day, Devil by Night
    • http://facebook.com/manuela.guth on Facebook
    • Fan Community
Re: SimplePortal
« Reply #380 on: May 12, 2008, 08:30:11 AM »
We used every time the "Latest Picture" :)
When I activated the Gallery block we don't have any problems, most the problems started a day later.

Load.php is add
Version SMF 2.0.8
SimplePortal 2.3.5

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #381 on: May 12, 2008, 08:50:37 AM »
We used every time the "Latest Picture" :)
When I activated the Gallery block we don't have any problems, most the problems started a day later.

Really interesting. If it happens again, can you report it here?

Try the Load.php with the mod. Always back-up your files.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline Manu.G

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 448
  • Gender: Female
  • Angel by Day, Devil by Night
    • http://facebook.com/manuela.guth on Facebook
    • Fan Community
Re: SimplePortal
« Reply #382 on: May 12, 2008, 09:07:59 AM »
We used every time the "Latest Picture" :)
When I activated the Gallery block we don't have any problems, most the problems started a day later.

Really interesting. If it happens again, can you report it here?

Try the Load.php with the mod. Always back-up your files.

Sure I will inform you when the error will be there again.
I installed the mod with the Load.php you posted, thanks a lot for it. :D
I have test it, it works only, when you are in the category itself, but when you at the boardindex
and click at the categroy name, for example "ARSENIUM", you will end up in the portal.
This the link you get when you click at the category name: http://forum.arseniums.com/index.php/c,2.html

This is the link you get when you are in the category itselfe and click there at the
category name ARSENIUM: http://forum.arseniums.com/index.php?action=forum;c=2

I think I stress you a lot with my requests.  :'(
Version SMF 2.0.8
SimplePortal 2.3.5

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #383 on: May 12, 2008, 09:10:34 AM »
Can you provide a screenshot with what happens?
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline Manu.G

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 448
  • Gender: Female
  • Angel by Day, Devil by Night
    • http://facebook.com/manuela.guth on Facebook
    • Fan Community
Re: SimplePortal
« Reply #384 on: May 12, 2008, 09:29:07 AM »
Here are the screenshoots

Try to enter the category as single category
http://i244.photobucket.com/albums/gg4/angeleyes0372/smf/boardindex.jpg

Ends up in the portal
http://i244.photobucket.com/albums/gg4/angeleyes0372/smf/portal.jpg

In a board of a category and go back to the category as single category
http://i244.photobucket.com/albums/gg4/angeleyes0372/smf/category.jpg

Ends up in the category as single category
http://i244.photobucket.com/albums/gg4/angeleyes0372/smf/categoryitself.jpg

I hope it will help you.  :-\
Version SMF 2.0.8
SimplePortal 2.3.5

Offline Manu.G

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 448
  • Gender: Female
  • Angel by Day, Devil by Night
    • http://facebook.com/manuela.guth on Facebook
    • Fan Community
Re: SimplePortal
« Reply #385 on: May 12, 2008, 10:57:06 AM »
I wish to thank Manu0372 for his generous pesistence in solving the problem of the Portal Control not being visible.

Despite obscure errors on my installation he stayed on the problem until it was fixed.

Joe

You're every time welcome. ;)
Btw I'm a woman and not a man ;)
Version SMF 2.0.8
SimplePortal 2.3.5

Offline sorosh1

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 76
Re: SimplePortal
« Reply #386 on: May 12, 2008, 11:00:29 AM »
[SiNaN] You asked me for modsetting.php. But the mod is working great. only a few problems:

- I think that there is a problem with the Show Board News block: because that F**ck everything up ( atleast with me) (it doesnt show the other options like Show Latest Member block:, ect. It only shows then the left side like: Users Online ect.

- And (I) can't  selected al the options and save the settings at one, i had to click on every option ( like Show Latest Member block) and save it one by one.

- Top poll shows me this: Poll id entered is not a valid id.

if you want my modsettings for that then i edit it here...?
I hope that you can help me with these problems, further thanks for the mod! :P :D ;)
« Last Edit: May 12, 2008, 11:02:09 AM by sorosh1 »

Offline Marcus Forsberg

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 8,608
  • Gender: Male
    • marcus.t.forsberg on Facebook
    • marcusforsberg on LinkedIn
    • @marcusforsberg on Twitter
    • marcusforsberg.net
Re: SimplePortal
« Reply #387 on: May 12, 2008, 11:01:06 AM »
Here are the screenshoots

Try to enter the category as single category
http://i244.photobucket.com/albums/gg4/angeleyes0372/smf/boardindex.jpg

Ends up in the portal
http://i244.photobucket.com/albums/gg4/angeleyes0372/smf/portal.jpg

In a board of a category and go back to the category as single category
http://i244.photobucket.com/albums/gg4/angeleyes0372/smf/category.jpg

Ends up in the category as single category
http://i244.photobucket.com/albums/gg4/angeleyes0372/smf/categoryitself.jpg

I hope it will help you.  :-\

This has nothing to do whit the topic, but how did you get that look at your browser?

Offline Manu.G

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 448
  • Gender: Female
  • Angel by Day, Devil by Night
    • http://facebook.com/manuela.guth on Facebook
    • Fan Community
Re: SimplePortal
« Reply #388 on: May 12, 2008, 11:07:21 AM »
This has nothing to do whit the topic, but how did you get that look at your browser?

What do you mean?  :-\
Version SMF 2.0.8
SimplePortal 2.3.5

Offline Marcus Forsberg

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 8,608
  • Gender: Male
    • marcus.t.forsberg on Facebook
    • marcusforsberg on LinkedIn
    • @marcusforsberg on Twitter
    • marcusforsberg.net
Re: SimplePortal
« Reply #389 on: May 12, 2008, 11:10:35 AM »
Your Internet broswer (Firefox) is black and red and has special shapes and so.
How did you do that?

Offline Manu.G

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 448
  • Gender: Female
  • Angel by Day, Devil by Night
    • http://facebook.com/manuela.guth on Facebook
    • Fan Community
Re: SimplePortal
« Reply #390 on: May 12, 2008, 11:18:43 AM »
Version SMF 2.0.8
SimplePortal 2.3.5

Offline Marcus Forsberg

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 8,608
  • Gender: Male
    • marcus.t.forsberg on Facebook
    • marcusforsberg on LinkedIn
    • @marcusforsberg on Twitter
    • marcusforsberg.net
Re: SimplePortal
« Reply #391 on: May 12, 2008, 11:31:16 AM »
thanks

Offline Manu.G

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 448
  • Gender: Female
  • Angel by Day, Devil by Night
    • http://facebook.com/manuela.guth on Facebook
    • Fan Community
Re: SimplePortal
« Reply #392 on: May 12, 2008, 12:16:59 PM »
Really interesting. If it happens again, can you report it here?

The problems started with the Gallery block.

That's the message which is shown in the Gallery block
Quote
Fatal error:  Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /.../.../.../.../.../Sources/Subs.php on line 273

The problem with the single category is solved. :D
I forgot to add the code you showed before.

After I replaced
Code: [Select]
cleanRequest();
$context = array();

with this
Code: [Select]
cleanRequest();
$context = array();
$context['TPortal'] = 'SimplePortal';

it works perfect! ;D
« Last Edit: May 12, 2008, 12:56:59 PM by Manu0372 »
Version SMF 2.0.8
SimplePortal 2.3.5

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #393 on: May 13, 2008, 02:35:17 AM »
[SiNaN] You asked me for modsetting.php. But the mod is working great. only a few problems:

- I think that there is a problem with the Show Board News block: because that F**ck everything up ( atleast with me) (it doesnt show the other options like Show Latest Member block:, ect. It only shows then the left side like: Users Online ect.

- And (I) can't  selected al the options and save the settings at one, i had to click on every option ( like Show Latest Member block) and save it one by one.

- Top poll shows me this: Poll id entered is not a valid id.

if you want my modsettings for that then i edit it here...?
I hope that you can help me with these problems, further thanks for the mod! :P :D ;)

First of all let's solve the Portal Settings issue. Can you take a back-up of your ModSettings.php file and change it with the one linked below?

http://www.simplemachines.org/community/index.php?action=dlattach;topic=227599.0;attach=54832

Then try changing some settings from portal settings and post the result here.

Manu0372, glad you've solved it. For the gallery issue, let's try this:

../Sources/SPortal.php

Find:

Code: [Select]
if(!empty($gallery_picture) || $modSettings['gallerytype'] == 0 || empty($max))
Replace:

Code: [Select]
if(!empty($gallery_picture) || $modSettings['gallerytype'] != 0 || empty($max))
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline sorosh1

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 76
Re: SimplePortal
« Reply #394 on: May 13, 2008, 03:58:04 AM »
Quote
[SiNaN] You asked me for modsetting.php. But the mod is working great. only a few problems:

- I think that there is a problem with the Show Board News block: because that F**ck everything up ( atleast with me) (it doesnt show the other options like Show Latest Member block:, ect. It only shows then the left side like: Users Online ect.

- And (I) can't  selected al the options and save the settings at one, i had to click on every option ( like Show Latest Member block) and save it one by one.

- Top poll shows me this: Poll id entered is not a valid id.

if you want my modsettings for that then i edit it here...?
I hope that you can help me with these problems, further thanks for the mod!   


First of all let's solve the Portal Settings issue. Can you take a back-up of your ModSettings.php file and change it with the one linked below?

http://www.simplemachines.org/community/index.php?action=dlattach;topic=227599.0;attach=54832

Then try changing some settings from portal settings and post the result here.

Thanks for your repley i backup the modsettings.php and replaced it with yours but still like before i get all the setting exept the Show Board News block setting? I included 2 pictures so you can see what i mean:

(and all my geust and user have all premissions)(dont no why i get this message:You cannot specify a board that doesn't allow guests. Please check the board ID before trying again.)

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #395 on: May 13, 2008, 04:03:56 AM »
Can you provide me an admin account via pm?
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline sorosh1

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 76
Re: SimplePortal
« Reply #396 on: May 13, 2008, 04:12:55 AM »
just send it  by pm;)

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #397 on: May 13, 2008, 04:27:02 AM »
Just solved and sent the pm.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline sorosh1

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 76
Re: SimplePortal
« Reply #398 on: May 13, 2008, 04:31:35 AM »
I want to thank [SiNaN] for his help and taking time to fix my problems :D

Offline TW1ST3D

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 178
    • The Georgia LX Club
Re: SimplePortal
« Reply #399 on: May 13, 2008, 08:15:02 PM »
[SiNaN] , First and Foremost.........Great Mod. I haven't had any issues that I could not clear up by myself.

I have one request of you , If you have the time.  On my forum I use the treasury Mod for Donations from Forum members and I would very much like to add a block that shows the Donation Block. The mod already has a configuration section that adjusts it for a TP sideblock. Can you figure out how to add this block in Simple Portal ?

Thanks in Advance , and Thank you again for such a Great Mod !!

~TW1ST3D
Running 2.0 Gold.......SMF Rocks!!