Advertisement:

Author Topic: SimplePortal  (Read 1502431 times)

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #160 on: April 09, 2008, 08:19:25 AM »
hi everyone!!
First of all great mod [SiNaN] congrats!!

Well I'm trying to install the mod on the Enterprise theme and I'm having some problems, probably I'm doing something wrong, but I don't know.

When I click on the index button nothing shows up, it seems that the simple portal is not loading, here's a picture

http://www.fileden.com/files/2007/10/6/1488620/forum_index.JPG

And I'm not able to save the changes on ADMIN>Features and Options>Portal Settings

anyone knows why this is happening...

greetings from Mexico



It works with the theme perfectly. You can see it from the link below:

http://www.bizmuhacirler.com/test/index.php?theme=14;

Did you get any errors during the package install?
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline elmenio

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: SimplePortal
« Reply #161 on: April 09, 2008, 11:47:16 AM »
did try to install manual
Yes, I did, and I tried several times..


[SiNaN]

Yes, it looks awesome on the theme... So, definitely I'm doing something wrong.

I got no errors during the install however I have errors on the forum error log:

8: Undefined index: showright
8: Undefined index: show recenttopics
8: Undefined index: show recentposts
8: Undefined index: show boardnews
8: Undefined index: showannouncements
8: Undefined index: showleft

I'm wondering if I have to do something with the database.php script in the mod.

I'm new on the PHP world, so, please be patient :P

Thanks for your help.

---------------------------------------

I just see that there are no options checked under Portal Settings and I'm unable to save changes. Probably that's why nothing shows up on my index.
I hope this help a little bit more to find what I'm doing wrong.

----------------------------------------
« Last Edit: April 10, 2008, 03:52:55 AM by elmenio »

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #162 on: April 10, 2008, 06:04:08 AM »
Can you attach the files need editing here? I'll make the changes for you.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline elmenio

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: SimplePortal
« Reply #163 on: April 11, 2008, 12:04:04 AM »
Can you attach the files need editing here? I'll make the changes for you.

Thanks man but that won't be necessary, I just fix it!!  :D
I had an error on the Load.php file, I've should checked the files more carefully before posting..

Thank you very much for your time [SiNaN]!!!

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #164 on: April 11, 2008, 02:04:17 AM »
Not at all. Be ready for surprises. :)
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline madman71

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 652
Re: SimplePortal
« Reply #165 on: April 11, 2008, 05:22:47 AM »
hi
Could You made a teaser for fron page with photo from attachment ?
I want use something like You have now bout not with avatar but attachment thumb.

Great job ;)

I, too, would love this feature.  I'd be greatful if you added this feature to your POST April mod update :)

thanks sinan for a wonderful mod

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #166 on: April 13, 2008, 10:59:46 AM »
Please go to the first message for recent news about the mod.

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=227599.msg1461454#msg1461454
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline brianjw

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,157
  • Gender: Male
Re: SimplePortal
« Reply #167 on: April 13, 2008, 11:35:43 AM »
Will this be compatible with 2.0 beta 3 at all soon?

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #168 on: April 13, 2008, 11:37:57 AM »
I hope so. Surprises will continue. :)
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline madman71

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 652
Re: SimplePortal
« Reply #169 on: April 13, 2008, 11:38:40 AM »
Please go to the first message for recent news about the mod.

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=227599.msg1461454#msg1461454

+ SMF Gallery random and latest picture block added.


U are the greatest!!! thanks mate

Offline damnitmike

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 95
  • Gender: Male
Re: SimplePortal
« Reply #170 on: April 13, 2008, 02:01:46 PM »
So far, very nice work!

I really like how the ads can be added.....

I also am wondering how long the Announcements can be......can they be long enough that maybe a text box be used, instead of a small line box?

My compliments for this mod!!! Nice, clean, fronpage.

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #171 on: April 14, 2008, 02:16:01 AM »
You can make it larger of course.

../Sources/ModSettings.php

Find:

Code: [Select]
array('text', 'aannouncetext'),
Replace:

Code: [Select]
array('large_text', 'aannouncetext'),
Thanks for your comments.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline footypro

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 19
Re: SimplePortal
« Reply #172 on: April 14, 2008, 02:44:22 AM »
I love this portal, thanks for making it <3. The only problem I'm having is that when I installed it, the dots and arrows on the left hand side are not appearing and instead are replaced with red X's. How can I fix this.

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #173 on: April 14, 2008, 02:56:34 AM »
I love this portal, thanks for making it <3. The only problem I'm having is that when I installed it, the dots and arrows on the left hand side are not appearing and instead are replaced with red X's. How can I fix this.

Copy the arrow.gif and dot.gif files to your theme's images folder also.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline footypro

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 19
Re: SimplePortal
« Reply #174 on: April 14, 2008, 03:03:48 AM »
Thank you very much :D how do I delete the avatar given at the top of the "Top posters" block?

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #175 on: April 14, 2008, 03:07:56 AM »
../Themes/default/SPortal.template.php

Find and Delete:

Code: [Select]
if (!empty($memberContext[$top_poster_id]['avatar']['href']))
echo '<table>
<tr>
<td>' . $member['list'] . '-</td>
<td><img src="'.$memberContext[$top_poster_id]['avatar']['href'].'" alt="" width="35" /></td><td>&nbsp;</td>
<td>' . $member['link'] . '<br />' . $member['posts'] . $txt['sp-tposterpost'] . '</td>
</tr>
</table>';
else
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline Manu.G

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 448
  • Gender: Female
  • Angel by Day, Devil by Night
    • http://facebook.com/manuela.guth on Facebook
    • Fan Community
Re: SimplePortal
« Reply #176 on: April 16, 2008, 08:34:20 AM »
Hi great mod and I love it.

At the moment I work at it at my test forum and I want to ask is it possible to
add the Member Color Link to the Portal?
What have I to do?  :-\
Version SMF 2.0.8
SimplePortal 2.3.5

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #177 on: April 16, 2008, 08:40:43 AM »
I will create a package for the Member Color Link mod for the portal soon.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline Manu.G

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 448
  • Gender: Female
  • Angel by Day, Devil by Night
    • http://facebook.com/manuela.guth on Facebook
    • Fan Community
Re: SimplePortal
« Reply #178 on: April 16, 2008, 08:41:59 AM »
Thanks a lot, I will wait for the package.  ;)


Hi it's me again.
I have installed the mod to my forum, not test forum, everything works perfect, but
now I get an error message:

Quote
8: Undefined variable:  score_poss
File: /is/htdocs/.../.../.../Themes/default/languages/Stats.english.php (eval?)
Line: 719

I checked the Stats.english.php, but there isn't a "Line: 719".
Can you help me please?
 
« Last Edit: April 17, 2008, 11:11:57 AM by Manu0372 »
Version SMF 2.0.8
SimplePortal 2.3.5

Offline Manu.G

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 448
  • Gender: Female
  • Angel by Day, Devil by Night
    • http://facebook.com/manuela.guth on Facebook
    • Fan Community
Re: SimplePortal
« Reply #179 on: April 17, 2008, 07:27:11 PM »
Sorry for posting again.  :-\

After the install of this great mod I have some questions.  :-\

First question is about the link tree.
Our link tree looks now in this way
Quote
ARSENIUM Official Forum > Forum > ARSENIUM > Latest News
ARSENIUM Official Forum = Portal
Forum = Boardindex
ARSENIUM = Category
Latest News = Board

Isn't it possible to make "ARSENIUM Official Forum + Forum" in 1?
Or the Portal is only available in the Links upper the link tree?
In this moment the link tree will look like this
Quote
ARSENIUM Official Forum > ARSENIUM > Latest News

When now someone is watching the Boardindex, in "Who is online" you can read
"Unknown Action", is the member in the Portal, than you can read "Is watching the Boardindex of...." is there a way to change it?

Sorry for all the questions I have.  :'(
Version SMF 2.0.8
SimplePortal 2.3.5