sagol arkadasim tesekkürler aaa bu hazir tema ile olsaydi
Hazır tema derken?
Genişleme sorunun önceki mesajdaki kodla çözdünüz, değil mi?
nerde hata yaptım simdi mod kurulurken bazı dosyaların yuklenmeyeceği uyarısını almama ragmen yuklemeye devam ettim sonrasın da admin panelinden forum seceneklerine giremedim . modu kaldırıp tekrar kurdugumda site komple gitti. acıkcası nerde hata oldu hangi dosya hasarlı bi bilgim yok.theme dosyalarının orjinalını tekrar up ettim ftp den ancak degisen birsey yok
**(sorunu cozdum)**
Modu kurarken hata verdiği taktirde kurmaya devam etmeniz halinde mesuliyet tamamen size ait. Ayrıca eğer hata verirse mod kesinlikle çalışmaz.
Sinan, Soft Grey'in Türkçe butonları bitti. Mail adresini özelden at, paketi yolluyayım.
Tamam, özel mesaj gönderdim.
peki şuan kullanmakta oldugum temadan çekermi?
Şu an kullanmakta olduğunuz tema ile uyum sağlayacaktır. Yani portal forumun temasını kullanır.
Kardeş Ellerine Sağlık Çok Teşekkür Ederim Mk Ve Tinny İle Urasmamıza Gerek Bırakmamışsın Teşekkür
Her ikisi de buna göre hayli gelişmiş portallar. Bu dediğim gibi The Simplest, yani en basiti. Özellikle kurulum yönüyle. Ama merak etmeyin, yakında gelişecek. Blockların yerlerini ayarlama, haber ve makale ekleme, özelleştirilmiş blocklar vs. Sadece bekleyinnn.