Advertisement:

Author Topic: SimplePortal - 2.3.6 Çıktı!  (Read 494520 times)

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #180 on: April 19, 2008, 05:33:33 AM »
portalda sag yere html codu koycam onun icin blod sordum

Kısa bir süre beklerseniz v1.1'de html ve php kodu ekleyebileceğiniz 2 block var.

Simple Portal v2.0 yap onda hiç hata olmasın bence Sinan

Anketi Nasıl Düzenlicez

Hata olduğunu kim söyledi? Portal 1500 kere indirilmiş. 700 tanesi kurulmuştur. Bunlardan 20 tanesi hata aldığı için -ki bu hatalar kendilerinden kaynaklanıyor- gelip soru soruyor. Ben belki 30 defa kurdum, neden ben hata almıyorum?

Sinan abi benim bi arıza var ya,
Admin > Forum Seçenekleri bölümünde "simple portal" sekmesi çıkmıyor. Bi yardımcı olurmusunuz!

katılıyorum bende de çıkmadı

SimplePortal v1.1 paketinde Türkçe dil dosyaları mevcut değildir. SimplePortal v1.0'da ModSettings ile alakalı bir sorun kesinlikle mevzu bahis değil. Çıkmamasının sebebi dil dosyalarıdır. SimplePortal v1.1'i kurduysanız çıkmaz Türkçe dili seçili iken. Eğer SimplePortal v1.0'ı kurduysanız, temanızın kendine özel dil dosyaları olabilir, onların da editlenmesi gerekir.

Bunlara rağmen çözemeyen varsa dosyalarını eklesin, bizzat yapayım.

Arkadaşlar Neden Çıkmadığını Biliyorum Modsettings.php den aynı sorun bendede yaşandı smfnin 0 modsettings.php siyle normalini değiştirdim simpleportalı yükledim sorunsuz çalışdı

Sebep o değildir. Eğer kurulum sırasında bir dosyada hata alıyorsanız tabii ki çalışmaz. Çünkü nerede değişiklik yapacağını bulamaz SMF. Bunun sebebi de daha önce kurmuş olduğunuz modifikasyonlardır. Eğer siz onu orijinali ile değiştirirseniz daha önce kurmuş olduğunuz modların yaptığı değişiklikler de kaybolur. Hata aldığınız dosyadaki değişiklikleri elle yapın.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline renkliforum

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 167
  • Gender: Male
    • RENKLİ FORUM
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #181 on: April 22, 2008, 10:59:14 AM »
Merhaba,

Yeni sürümü (yani türkçe dil dosyasını) beklerken, eskisi ile ilgili bir sorum olacak.

Forumuma Pretty url kurdum. bu sebeple anket için eklenecek olan numarayı göremiyorum. Pretty kurmadan önce eklemiş olduğum anket duruyor şu anda portalda. Yeni anketin orada görünmesini nasıl sağlayabilirim?

Offline Allopa

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 523
  • Gender: Male
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #182 on: April 25, 2008, 08:14:11 AM »
Teşekkürler Sinan ellerine sağlık

1.1'in türkçe dil dosyasını hazırladım benimde tuzum bulunsun eğer olur verirsen vereyim arkadaşlara
Sağlıklı zayıflama, Zayıflama yöntemleri , Hızlı zayıflama, diyet programları

Offline eleven

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 148
  • Gender: Male
  • Netforumz.com
    • Yduarch.Com
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #183 on: April 25, 2008, 03:41:00 PM »
aşağıdaki hatayı alıyorum kurulum esnasında 1.1.4 apollobb temasını kullanıyorum defeult tema değil onunla alakası varmı ?
6. Değişiklik Yapılacak ./Themes/default/index.template.php Test Başarısız



Offline Allopa

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 523
  • Gender: Male
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #184 on: April 25, 2008, 04:41:47 PM »
onunla bir alakası yok defalut temanın index templatasinde bir kod ile çakışmış devam et daha sonra index template php dosyasına manuel kurulum yap
Sağlıklı zayıflama, Zayıflama yöntemleri , Hızlı zayıflama, diyet programları

Offline kozan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #185 on: April 26, 2008, 05:32:23 AM »
Sayın [SiNaN]  abi ;öncelikle böyle güzel bir portal sistemi yaptığın için teşekkürler.
Benim senden isteğim ise portalda sağ tarafta yeni bir tablo oluşturup içine html kodu yerleştirebilmek istiyorum nasıl yapabilirim

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #186 on: April 26, 2008, 08:07:21 AM »
Merhaba,

Yeni sürümü (yani türkçe dil dosyasını) beklerken, eskisi ile ilgili bir sorum olacak.

Forumuma Pretty url kurdum. bu sebeple anket için eklenecek olan numarayı göremiyorum. Pretty kurmadan önce eklemiş olduğum anket duruyor şu anda portalda. Yeni anketin orada görünmesini nasıl sağlayabilirim?

Konulara cevap yazma sayfasındaki urlyi buraya yazar mısınız?

Teşekkürler Sinan ellerine sağlık

1.1'in türkçe dil dosyasını hazırladım benimde tuzum bulunsun eğer olur verirsen vereyim arkadaşlara

Ben hazırladım ama yine de sağ ol Allopa.

Sayın [SiNaN]  abi ;öncelikle böyle güzel bir portal sistemi yaptığın için teşekkürler.
Benim senden isteğim ise portalda sağ tarafta yeni bir tablo oluşturup içine html kodu yerleştirebilmek istiyorum nasıl yapabilirim

v1.1'de içine php ve html kodları ekleyebileceğiniz 2 adet blok mevcut.

Bu arada; SimplePortal v1.1 için Türkçe Dil Dosyaları mod sayfasına eklenmiştir. Yeni versiyon hakkında ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=227618.msg1461578#msg1461578

Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline kozan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #187 on: April 26, 2008, 11:28:41 AM »
ben o blokları göremedim ya da hangi bloklar ve de nerden ekleyeceğim

Offline renkliforum

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 167
  • Gender: Male
    • RENKLİ FORUM
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #188 on: April 26, 2008, 05:13:07 PM »
http://www.renkliforum.com/futbol/galatasaray-fenerbahce/?action=post;num_replies=1

YANITLA dedikten sonra açılan sayfanın adres çubuğundaki adresi bu.

Portalda 1.1 sürümüne geçmek için önceki sürümünü kaldıracağız değil mi?

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #189 on: April 27, 2008, 04:18:30 AM »
ben o blokları göremedim ya da hangi bloklar ve de nerden ekleyeceğim

Admin Paneli >> Forum Seçenekleri >> Portal Ayarları

bölümünde en altta iki tane içeriği düzenlenebilir blok var.

http://www.renkliforum.com/futbol/galatasaray-fenerbahce/?action=post;num_replies=1

YANITLA dedikten sonra açılan sayfanın adres çubuğundaki adresi bu.

Portalda 1.1 sürümüne geçmek için önceki sürümünü kaldıracağız değil mi?

Anket numarası için biraz düşünmem gerek.

Evet, 1.1 sürümünü kurmak için, 1.0 sürümünü tamamen silmelisiniz.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline renkliforum

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 167
  • Gender: Male
    • RENKLİ FORUM
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #190 on: April 27, 2008, 07:26:03 AM »
Veritabanında bir işlem yapmaya gerek yok herhalde. database.php dosyasını yanlış yorumlamadıysam, olan bölümleri kaldırıp tekrar kuracak, değil mi?

Offline TheGLoryboy

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 11
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #191 on: April 27, 2008, 07:33:53 AM »
Sinan türkçe dil paketinde xmlerde düzenleme inceleme hatası veriyor forum seçeneklerindede protal ayrları çıkmıyor o yüzden kaç defa denedim aynı sonuç

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #192 on: April 27, 2008, 07:48:06 AM »
Veritabanında bir işlem yapmaya gerek yok herhalde. database.php dosyasını yanlış yorumlamadıysam, olan bölümleri kaldırıp tekrar kuracak, değil mi?

Evet, paket kendisi silip tekrar kuruyor.

Sinan türkçe dil paketinde xmlerde düzenleme inceleme hatası veriyor forum seçeneklerindede protal ayrları çıkmıyor o yüzden kaç defa denedim aynı sonuç

Paketi yeniledim. Ufak birşey gözümden kaçmış. Teşekkürler.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline TheGLoryboy

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 11
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #193 on: April 27, 2008, 07:53:47 AM »
Eyw..Tekrar deniyorum ;)

Edit: Sorun çözüldü Teşekkürler
« Last Edit: April 27, 2008, 07:57:23 AM by TheGLoryboy »

Offline black jack

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 58
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #194 on: April 27, 2008, 08:33:51 AM »
arkadaşlar defult modern temayı kullanıyorum..Simple portalı yükleyince portalda kullanıcı menüsü ve birkaç portaldaki menüdeki küçük simgeler gitti.Yerine dot yazıyor..

Ne yapabilirim.Ayrıca Yukarıda yardımlar,admin yazan bölümde forum diye buton yok portaldan foruma geçemiyorum  Lütfen yardım edin Bunalıma girdim..!!

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #195 on: April 27, 2008, 08:36:28 AM »
Temanızın index.template.php dosyasını buraya ekler misiniz?
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline black jack

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 58
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #196 on: April 27, 2008, 08:42:11 AM »
simge problemini hallettim......images a resimleri attım  ama  yukarıda hala admin,ara,profil menüsünde forum  butonu çıkmıyo napmam lazım??

index.teplate  ekte..!!

Offline sahilkentli

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
SimplePortal
« Reply #197 on: April 27, 2008, 09:36:21 AM »
Selam Arkadaşlar,
SimplePortal kurulumu yaptım fakat Ana Sayfa haricinde Forum için bir bölüm yok.
Foruma Bu Şekilde Girebiliyorum: /index.php?action=forum
Kısacası Forum için ayrı bir bölüm oluşturmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz.

Şuan:


 Saygılarımla...

Offline tertunc

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 118
    • SDN
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #198 on: April 27, 2008, 05:04:57 PM »
smf 2.0 a uyuyor mu
SDN - ShiftDelete.Net

Offline renkliforum

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 167
  • Gender: Male
    • RENKLİ FORUM
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #199 on: April 27, 2008, 05:57:41 PM »
Merhaba, v1.1'i kurdum.
Ancak şöyle bir hata aldım arcade'i açınca;


Bunu nasıl düzeltebilirim?

Sanırım, member color link ayarını da vermemişsiniz.

Bu arada, kendimce bir yol buldum anket sorunu konusunda (pretty url yüzünden olan).