Advertisement:

Author Topic: SimplePortal - 2.3.6 Çıktı!  (Read 494661 times)

Offline zatara10

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 51
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #240 on: May 20, 2008, 11:33:35 AM »
teşekkür ederim ilginize fakat değişen birşey yok,avatar sol yana dayalı,yazılar altında değil yanında vs

iddia ediyorum çünkü 1.1 kurduğumu adım gibi biliyorum,ve kurduktan sonra ftp den aldığım dosyanın içeriğini verdim size

buda kurulu paketlerin listesi



lütfen linkten

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1104

1.1 versiyonu indirin ve içinden Sportal.template.php dosyasını çıkarın ve bakın,şimdi yorum yapın ? çünkü bende kendimden şüphe ettim ama 1.1 modun içinden 1.0 sürüm dosyanız çıkıyor

Düzenleme ; tema board ve index.template harici diğer dosyaları default tema altından kullanıyor  zaten ;)
« Last Edit: May 20, 2008, 11:40:40 AM by zatara10 »

Offline cedrik48

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 128
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #241 on: May 20, 2008, 11:36:27 AM »
abi ya baktım ama yoktu ekteki dosyayı indirip attımgerekli yere hiç bir değişiklik olmadı ki

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #242 on: May 20, 2008, 03:26:03 PM »
1.1 versiyonu indirin ve içinden Sportal.template.php dosyasını çıkarın ve bakın,şimdi yorum yapın ? çünkü bende kendimden şüphe ettim ama 1.1 modun içinden 1.0 sürüm dosyanız çıkıyor

Düzenleme ; tema board ve index.template harici diğer dosyaları default tema altından kullanıyor  zaten ;)

Dosyanın başındaki tema versiyonunu değiştirmemiştim. Eğer sonuna doğru bakarsanız "Advertise" bloklarını görebilirsiniz.

Özel mesaj ile bir admin hesabı sağlayabilir misiniz? Bizzat kontrol etmek istiyorum.

abi ya baktım ama yoktu ekteki dosyayı indirip attımgerekli yere hiç bir değişiklik olmadı ki

Olması gerek. Eğer yoksa 1.1 başarıyla kurulmamış demektir.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline cedrik48

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 128
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #243 on: May 20, 2008, 03:31:07 PM »
tamam kardeşim yaptım ama son bir istekte bulunacam şu son mesajlar bölüğmüne son mesajınn gönderdiği Tarihinide ekleyebilirmisiniz şimdiden sana çok ama çok tşk ederim

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #244 on: May 20, 2008, 03:45:17 PM »
tamam kardeşim yaptım ama son bir istekte bulunacam şu son mesajlar bölüğmüne son mesajınn gönderdiği Tarihinide ekleyebilirmisiniz şimdiden sana çok ama çok tşk ederim

$posts['time']'ı görünmesini istediğiniz yere ekleyin.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline zatara10

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 51
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #245 on: May 20, 2008, 03:51:00 PM »
Dosyanın başındaki tema versiyonunu değiştirmemiştim. Eğer sonuna doğru bakarsanız "Advertise" bloklarını görebilirsiniz.

advertise blokları benim yolladığım ve eski olduğunu sölediğiniz kodlardada vardı !

işin ilginci avatar default temada ortalanmış gözüküyor,ama diğer temada sola dayalı gözüküyor,kullandığım temada zaten sadece board ve index template var,SPortal.template.php yi ortak kullanıyor yani

diğer bi sorumda ; sağ ve sol reklam bloklarının sayısını arttırabilirmiyiz ?

Haberler bölümünde kategori ID si girmek yerine konu ID si girebilme şansımız varmı ?

« Last Edit: May 20, 2008, 03:53:02 PM by zatara10 »

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #246 on: May 20, 2008, 03:56:50 PM »
advertise blokları benim yolladığım ve eski olduğunu sölediğiniz kodlardada vardı !

işin ilginci avatar default temada ortalanmış gözüküyor,ama diğer temada sola dayalı gözüküyor,kullandığım temada zaten sadece board ve index template var,SPortal.template.php yi ortak kullanıyor yani

diğer bi sorumda ; sağ ve sol reklam bloklarının sayısını arttırabilirmiyiz ?

Haberler bölümünde kategori ID si girmek yerine konu ID si girebilme şansımız varmı ?

Herhalde yavaş yavaş gözlerimi kaybediyorum. Acaba aşağıdaki mesajda advertise kelimesinin dahi nerede olduğunu gösterebilir misiniz?

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=227618.msg1549799#msg1549799

Temanız nedir? Style.css'le alakalı bir sorun sanırım.

Evet, arttırabiliriz. Bunu yarın yazayım.

Maalesef. Sadece bölüm IDsi girebilirsiniz.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline cedrik48

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 128
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #247 on: May 20, 2008, 04:05:22 PM »
Code: [Select]
echo '
<tr>
<td class="titlebg">&nbsp;</td>
<td class="titlebg">Başlık</td>
<td class="titlebg"align="center">Yazar</td>
</tr>';
foreach ($posts as $post)
echo '
<tr>
<td><img src="http://www.idealist.flumma.net/Themes/default/images/habericon.gif"></td>
<td width=%80" valign="top">
<a href="', $post['href'], '">', $post['subject'], '</a><br>[', $post['board']['link'], ']
</td>
<td width=%20" align="right" nowrap="nowrap">
', $post['poster']['link'], '
</td>
</tr>';

abi ben bu yazar falan varya oraya eklemek istiyorum bir kaç kez denedim ama tema hatası aldım  sana zahmet sen bi bakrmısın şimdiden çok saolsın

Offline zatara10

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 51
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #248 on: May 20, 2008, 04:15:09 PM »

Herhalde yavaş yavaş gözlerimi kaybediyorum. Acaba aşağıdaki mesajda advertise kelimesinin dahi nerede olduğunu gösterebilir misiniz?

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=227618.msg1549799#msg1549799

Evet, arttırabiliriz. Bunu yarın yazayım.


sorunu çözmek için dreamweaver da eski sürümde açıktı,sanırım aceleyle yeni yerine eski olanın kodlarını yapıştırmışım,pardon !

Reklam alanı arttırmayı 4 gözle bekliyorum...saygılar

Offline zatara10

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 51
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #249 on: May 21, 2008, 10:37:35 AM »
Bu modifikasyonu kuranlar için ufak bir hatırlI ve ekleme

Forum ana sayfasına (http://www.xxxxxxxxx.com/index.php?action=forum) bakan biri, online listesinde "bilinmeyen eylem" tanımlaması ile gözüküyor,bunu gidermek için

who.turkish.php yada UTF8 dil kullanıyorsanız who.turkish-utf8.php yi açıyorsunuz

bunu bulup ;

Code: [Select]
?>
hemen üzerine bunu ekliyorsunuz ;

Code: [Select]
$txt['whoall_forum'] = '<a href="' . $scripturl . '?action=forum">Forum</a> sayfasına bakıyor.';
Artık "bilinmeyen eylem" yerine "Forum sayfasına bakıyor" olarak çıkacak  ;)

« Last Edit: May 21, 2008, 10:40:14 AM by zatara10 »

Offline rampimp

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 168
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #250 on: May 24, 2008, 04:14:18 AM »
sinan kardes v1.2 hayirli olsun

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #251 on: May 24, 2008, 04:18:53 AM »
Dil dosyalarını hazırlayınca duyuracağım.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline regal

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 57
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #252 on: May 24, 2008, 02:06:31 PM »

bir kerede kurdum tıkır tıkır çalışıyor.
birde kullanma kataloğu olsa tadından yenmiyecek.

haberlerdeki avatarı. aktif üyelerin 1. üyesine ait avatar gibi (o küçüklükte)gösterme şansımız olursa çok iyi olacak. bu mümkünmü?
« Last Edit: May 25, 2008, 09:22:04 AM by regal »

Offline suspend38

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #253 on: May 26, 2008, 04:59:17 PM »
eline koluna saglık bastan sona ınceldım kurdum calıstı vede cok guzel olmus sınan sagol 8) 8)

Offline [-Delete-]

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 385
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #254 on: May 29, 2008, 09:55:50 AM »
@[SiNaN] emeğine sağlık çok güzel bir portal uygulaması ayrıca tüm temalarada uyumlu tebrikler.

benim bir sorunum var , ben sol block ta üst kısma menü ekledim, include yardımıyla harici sayfa çekerek menüyü görüntüledim herşey güzel menü süper görünüyo yalnız sorun var,

siteye üye griş yapınca gayet güzel , görtüntü şu şekilde;


Fakat Sayfaya Ziyaretçi Gelince Şu Şekilde Oluyor (Sayfada Herhangi Bir Sorun Yok Ama Browser Hata Gösteriyor);




SPortal.template.php ve menu.php dosyalarını eke koydum bi göz atabilirsen çok sevinirim , sadece hatayı nerde yaptıgımı söylesen yeterli benim için çok bakındım uğraştım bi türlü bulamadım hatayı

şimdiden teşekkür ederim ayırdıgın zaman ilgin ve anlayışın için.

kolay gelsin

Selametle...
Pess..!

Offline eleven

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 148
  • Gender: Male
  • Netforumz.com
    • Yduarch.Com
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #255 on: June 01, 2008, 04:54:34 PM »
Yüklemek istediğiniz paket'de sorun var yada geçerli bi paket değil.

hatası alıyorum. 1.1.5 kullanıyorum.

Offline [-Delete-]

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 385
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #256 on: June 03, 2008, 12:18:32 PM »
Sanırım portalın son sürüm çalışmaları devam ediyo :)

Konu UP , yok eğer son sürümde yokolacaksa ona çalışılıyorsa down :P
Pess..!

Offline juba55

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #257 on: June 08, 2008, 11:11:03 PM »
kardeş kurdum harika oldu ellerine sağlıkkk

Offline Cyber_945

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 63
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #258 on: June 09, 2008, 07:27:17 AM »
sinan abi bende forum secenkleri bölumunde yukar da portal ayarları yok boşluk var :S:S:S:S::S

 

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: Mod: SimplePortal
« Reply #259 on: June 09, 2008, 07:32:40 AM »
Türkçe Dil paketini kurdunuz mu?
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal