Check out the SMF Function DB!
Ya olmuyoooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrr....Forumu tasıdım yine olmuyor...Bunu bana yapabilecek biri varmı...Güvenebileceğim!Resim ekte...
Merhabalar;Öncelikle portalla alakalı emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Ellerinize sağlık. SMF 2.0 RC1 sürümünü kullanıyorum, ve yükleme adresindeki SimplePortal2.1.1.zip dosyasını indirdim. Paketi uygula dediğim de altta resmini verdiğim hatayla karşılaştım.Ne yapabilirim acaba?Teşekkür ederim.
Kurulum sırasında şu hatayla karşılaştım (subs.php)http://img26.imageshack.us/img26/5033/adszait.jpgdropmenu.css önemli değil diğer hata sources ta olduğu için kurmadım.Şimdi kurulumu tamamlayıp hata veren yerleri daha sonra manuel mi kurayım acaba?
Quote from: dr_NastY on March 08, 2009, 12:24:16 PMMerhabalar;Öncelikle portalla alakalı emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Ellerinize sağlık. SMF 2.0 RC1 sürümünü kullanıyorum, ve yükleme adresindeki SimplePortal2.1.1.zip dosyasını indirdim. Paketi uygula dediğim de altta resmini verdiğim hatayla karşılaştım.Ne yapabilirim acaba?Teşekkür ederim.Hangi resim?
.html dosyası da mı vermiyor?
ee bu verilen kod sence html değil mi
<script type="text/javascript" language="JavaScript1.2" src="stmenu.js"></script>
Galeri bloğu olması gerekiyor...
Block eklerken bunun ayarının olması gerekiyor. Çeviride ne olarak geçti hatırlamıyorum ama html block eklerken en altta "Style Options" var. Bunun altında title ve içerik için seçenekler var. No title veya türkçesi Başlıksız sanırım ona tik koyarsanız başlık olmayacaktır.
Portalda kategoriler gözükmüyor, sanırım bir blok türünden bahsediyorsunuz. Hangisi?