News:

Wondering if this will always be free?  See why free is better.

Main Menu

Need help

Started by ilovegames, May 04, 2008, 10:27:29 AM

Previous topic - Next topic

ilovegames

I upgraded from 1.14 to 1.15.  I have the shop mod istalled and the
upgrade. I can't get it to work. I have no idea how to code
or fix this. 

The upgrade is suppose to show icons under avatar those are gone.
I can not admin the shop section to allow. When I try to delete
there are errors.  Can someone tell me where to start
to try to fix this? My coder admin has buggered off and
I can't get a hold of her.

My members are freaking out.



metallica48423

How did you do the upgrade?  The package manager upgrade doesn't disturb the modifications.
Justin O'Leary
Ex-Project Manager
Ex-Lead Support Specialist

QuoteMicrosoft wants us to "Imagine life without walls"...
I say, "If there are no walls, who needs Windows?"


Useful Links:
Online Manual!
How to Help us Help you
Search
Settings Repair Tool

ilovegames

Quote from: metallica48423 on May 05, 2008, 03:48:52 AM
How did you do the upgrade?  The package manager upgrade doesn't disturb the modifications.

From the link in the admin section.

metallica48423

strange.  I'd try using the large upgrade package (directions in the upgrade section of http://docs.simplemachines.org) to restore your SMF to its default state keeping all the posts etc, and then reinstall your mods
Justin O'Leary
Ex-Project Manager
Ex-Lead Support Specialist

QuoteMicrosoft wants us to "Imagine life without walls"...
I say, "If there are no walls, who needs Windows?"


Useful Links:
Online Manual!
How to Help us Help you
Search
Settings Repair Tool

Advertisement: