Advertisement:

Author Topic: Smileys are half working  (Read 7683 times)

Offline Stef001

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 257
  • Gender: Male
Smileys are half working
« on: April 01, 2008, 07:13:22 AM »
Hello,

I use smf2 and the classic theme.
The numbers off the smileys can you see, but not the pictures.
see:
http://www.kaartenleggen.nl/smf/index.php?action=post;board=2.0
Has anyone any idea how i get it working.

Thanks,
Stef.
SMF 2.0.2 | SimplePortal 2.3.5

Offline !Hachi!

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 1,666
  • Gender: Male
    • pakurdu.net
Re: Smileys are half working
« Reply #1 on: April 01, 2008, 08:07:34 AM »
guests can' see  .any chance for test account?
Happy Ramadan

Offline Stef001

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 257
  • Gender: Male
Re: Smileys are half working
« Reply #2 on: April 01, 2008, 08:29:09 AM »
Sorry, was forgotten to make a test account.
username: test
pasword: test

Thanks.
SMF 2.0.2 | SimplePortal 2.3.5

Offline !Hachi!

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 1,666
  • Gender: Male
    • pakurdu.net
Re: Smileys are half working
« Reply #3 on: April 01, 2008, 09:17:34 AM »
re upload smileys please. images are not valid as you can see in  following link.
http://www.kaartenleggen.nl/smf/Smileys/1/29huwelijk.jpg
Happy Ramadan

Offline Stef001

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 257
  • Gender: Male
Re: Smileys are half working
« Reply #4 on: April 01, 2008, 11:08:09 AM »
I have uploaded all smileys again.
In the admin section i see the smileys, only when i want to make a message, i only see the words.
SMF 2.0.2 | SimplePortal 2.3.5

Offline Aleksi "Lex" Kilpinen

  • A Peculiar Finn
  • Lead Support Specialist
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 18,632
  • Gender: Male
  • Don't worry, I'm n00b friendly
    • Aleksi.Kilpinen on Facebook
    • LexArma on GitHub
    • aleksi-kilpinen on LinkedIn
    • There's No Place Like 127.0.0.1
Re: Smileys are half working
« Reply #5 on: April 01, 2008, 11:10:23 AM »
Are the smileys correctly included in all the sets?
A Finnish Support Specialist
 Happily running multiple SMF 2.0 installations.
  Fooling around with an i7 990X @ 3,47Ghz / 12Gb / Win 10 x64 / 3840x2160


How you can help SMF

"Before you allow people access to your forum, especially in an administrative position, you must be aware that that person can seriously damage your forum.
 Therefore, you should only allow people that you trust, implicitly, to have such access." -Douglas

Offline Stef001

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 257
  • Gender: Male
Re: Smileys are half working
« Reply #6 on: April 01, 2008, 11:18:31 AM »
Are the smileys correctly included in all the sets?
What do you mean about that?
SMF 2.0.2 | SimplePortal 2.3.5

Offline Aleksi "Lex" Kilpinen

  • A Peculiar Finn
  • Lead Support Specialist
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 18,632
  • Gender: Male
  • Don't worry, I'm n00b friendly
    • Aleksi.Kilpinen on Facebook
    • LexArma on GitHub
    • aleksi-kilpinen on LinkedIn
    • There's No Place Like 127.0.0.1
Re: Smileys are half working
« Reply #7 on: April 01, 2008, 11:34:36 AM »
Actually, forget that. Are you sure the paths and urls for those are correct?

http://docs.simplemachines.org/index.php?topic=335.0;prev_next=next#new
A Finnish Support Specialist
 Happily running multiple SMF 2.0 installations.
  Fooling around with an i7 990X @ 3,47Ghz / 12Gb / Win 10 x64 / 3840x2160


How you can help SMF

"Before you allow people access to your forum, especially in an administrative position, you must be aware that that person can seriously damage your forum.
 Therefore, you should only allow people that you trust, implicitly, to have such access." -Douglas

Offline Stef001

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 257
  • Gender: Male
Re: Smileys are half working
« Reply #8 on: April 01, 2008, 11:42:41 AM »
The path is oke, see: http://www.kaartenleggen.nl/smf/Smileys/kaartenleggen/01echtgenoot.jpg
Only in the admin section i see the smileys.

I made the test account, administrator.
Mabay i forget something.
SMF 2.0.2 | SimplePortal 2.3.5

Offline Aleksi "Lex" Kilpinen

  • A Peculiar Finn
  • Lead Support Specialist
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 18,632
  • Gender: Male
  • Don't worry, I'm n00b friendly
    • Aleksi.Kilpinen on Facebook
    • LexArma on GitHub
    • aleksi-kilpinen on LinkedIn
    • There's No Place Like 127.0.0.1
Re: Smileys are half working
« Reply #9 on: April 01, 2008, 11:47:00 AM »
Is that one of the smilies you are trying to get to show?

If so, I think somewhere the paths are wrong...
that's from Smileys/kaartenleggen and the smilies on your forum are loaded from Smileys/1/
A Finnish Support Specialist
 Happily running multiple SMF 2.0 installations.
  Fooling around with an i7 990X @ 3,47Ghz / 12Gb / Win 10 x64 / 3840x2160


How you can help SMF

"Before you allow people access to your forum, especially in an administrative position, you must be aware that that person can seriously damage your forum.
 Therefore, you should only allow people that you trust, implicitly, to have such access." -Douglas

Offline Stef001

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 257
  • Gender: Male
Re: Smileys are half working
« Reply #10 on: April 01, 2008, 12:06:23 PM »
Is smf2 making that path.
SMF 2.0.2 | SimplePortal 2.3.5

Offline Aleksi "Lex" Kilpinen

  • A Peculiar Finn
  • Lead Support Specialist
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 18,632
  • Gender: Male
  • Don't worry, I'm n00b friendly
    • Aleksi.Kilpinen on Facebook
    • LexArma on GitHub
    • aleksi-kilpinen on LinkedIn
    • There's No Place Like 127.0.0.1
Re: Smileys are half working
« Reply #11 on: April 01, 2008, 12:16:47 PM »
Is smf2 making that path.
I don't know.. It's possible...
A Finnish Support Specialist
 Happily running multiple SMF 2.0 installations.
  Fooling around with an i7 990X @ 3,47Ghz / 12Gb / Win 10 x64 / 3840x2160


How you can help SMF

"Before you allow people access to your forum, especially in an administrative position, you must be aware that that person can seriously damage your forum.
 Therefore, you should only allow people that you trust, implicitly, to have such access." -Douglas

Offline deda-cro

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Smileys are half working
« Reply #12 on: April 06, 2008, 06:30:57 AM »
I experienced same problem like above with my custom made smilies, after I did some change in "Current Theme". My path is ok and if try to change "Select default smiley set for this theme" to custom smilies it doesn't help at all. For some strange reason forum put "1" for folder name all the time.
I've made a folder with name "1" and made upload of my custom smilies in that folder just to avoid this small bug until is solved.

Offline SleePy

  • Site Team Lead
  • SMF Master
  • *
  • Posts: 30,341
  • Gender: Male
  • Thats his happy face.
    • jdarwood007 on GitHub
    • @jdarwood on Twitter
    • SleePy Code - My personal site
Re: Smileys are half working
« Reply #13 on: April 13, 2008, 12:33:40 AM »
deda-cro,

Where is the smiley path and url going to?

Do you have any mods installed?
Jeremy D — Site Team / SMF Developer
Support the SMF Support team!
Profiles:
GitHub

Offline deda-cro

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Smileys are half working
« Reply #14 on: April 19, 2008, 03:38:12 PM »
Sry for delay.

Ok, here is the screen. Whenever I try to change "use global default smiley set" to "novi", it's not accepted by forum and instead of path "/Smileys/novi/" I have "/Smileys/1/"

There is only 1 mod installed: Users Online Today 1.5.0


Tnx for your help.
« Last Edit: April 19, 2008, 03:39:51 PM by deda-cro »

Offline Sarge

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 6,209
  • Gender: Male
    • Zëri YT!
Re: Smileys are half working
« Reply #15 on: May 02, 2008, 12:01:14 PM »
Hello deda-cro,

Is the site working? I can't get the forum or the main site to show up.
    Please do not PM me with support requests unless I invite you to.

http://www.zeriyt.com/   ~   http://www.galeriashqiptare.net/


Quote
<H> I had zero posts when I started posting

Offline deda-cro

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Smileys are half working
« Reply #16 on: May 04, 2008, 04:25:34 PM »
Hi Sarge,

Tnx for your interest, problem is still present. Forum is installed on intranet and there are just few of us using it (6 at the moment). I didn't had enough time lately to digg deeper but I'll try to find a reason for that small issue.

Offline Sarge

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 6,209
  • Gender: Male
    • Zëri YT!
Re: Smileys are half working
« Reply #17 on: May 20, 2008, 08:29:31 AM »
Hello again, have you made any progress or do you need more assistance?
    Please do not PM me with support requests unless I invite you to.

http://www.zeriyt.com/   ~   http://www.galeriashqiptare.net/


Quote
<H> I had zero posts when I started posting

Offline pikkabbu

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 21
Re: Smileys are half working
« Reply #18 on: August 04, 2008, 05:50:18 AM »
Hi,

I don't know if his problem is fixed, but I still have a problem with my smileys.

Only descriptions are visible, no pictures.
And no pictures neither in the text box.
Theme is Babylon.

My smileys are in a different file, so I have 3: babeth, classic, default.
All the 3 files contains the same smileys (my own, all the original smileys have been deleted)

babeth is selected as default set.

When I click admin - smileys set - babeth - modify, I get this message (in French which is my forum language)

There are 10 unimported smileys in this directory. Click to import them now.

but I can't find any clickable button.

No one of the 3 sets shows pictures, only description.

Any clue please ?


test board : http://www.ainsidoncvousecrivez.es/forum/index.php?topic=3.0 [nofollow]

user test pswd test

thank you


post data:

Import smileys already in this directory - Checking this will import all image files already in the directory into the actual smiley set. The smileys will be stored in the database.

I've nothing like this text in my "smileys set" window.  :-\

post data 2:

when I right click the name of any smiley and see-picture, I get

Not Found
The requested URL /forum/Smileys/1/beta.gif was not found on this server.


I wonder what the hell  ;D  "Smileys/1/" comes from.
My directory is .../Smileys/babeth/ ans so it appears in the admin-smileys administration panel  :-X

As you can chek here : http://www.ainsidoncvousecrivez.es/forum/Smileys/babeth/beta.gif [nofollow]


« Last Edit: August 04, 2008, 06:33:26 AM by pikkabbu »

Offline Stef001

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 257
  • Gender: Male
Re: Smileys are half working
« Reply #19 on: August 05, 2008, 06:09:02 PM »
When you change .../Smileys/babeth/ to .../Smileys/1/ on the server it helps for now.

I have the same problem and i changed the name off the map to 1.

That solved the problem for now.
SMF 2.0.2 | SimplePortal 2.3.5