News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord

Main Menu

Mirë se erdhët!

Started by Sarge, April 03, 2008, 03:03:30 AM

Previous topic - Next topic

Pikus

Përshëndetje dhe mirë se ju gjeta  :)

Më bëhet qejfi që ka pjesë edhe në gjuhën Shqipe për Webmasterat Shqiptarë
këtu në forumin kryesor për SMF : Platformës CMS më të mirë Open-Source !
Përgëzime edhe për çunat si Sarge,Babjusi e të tjerë që kontribuojnë në zhvillimin
e kësaj platforme,si dhe për mbështetjen për WebMasterat Shqiptarë,e sidomos për ata që janë fillestarë në webmastering.
Ju uroj vazhdimësi sa më të mirë ...  ;)
Personalisht,do më duhet herë pas here edhe të vij të shikoj për zhvillime të reja
për SMF , sepse edhe unë vetë këtë platformë kam zgjedhur për forumin tim.
Por ,sigurisht - me sa të kem mundësi do ndihmoj edhe të tjerë për mendime të ndryshme . (Kuptohet nëse është brenda mundësisë së njohurive të mia ..   ( :P )
Klm të gjithëve....  :D

K|nG


drbmw

Përshëndetje shqipe dhe mirë se ju gjeta 

pytje a ka mundsi te bahen postet topicak dhe userat nga MYBB ne SMF
a ka ndermar kush ndonjere ksi veprimi?!

flm

autoklubi.com/forum/

Poshnjari

Quote from: drbmw on March 04, 2011, 04:11:21 AM
Përshëndetje shqipe dhe mirë se ju gjeta 

pytje a ka mundsi te bahen postet topicak dhe userat nga MYBB ne SMF
a ka ndermar kush ndonjere ksi veprimi?!

flm

autoklubi.com/forum/

Nuk e kuptova mire kete pyetjen tende :P


Xhoi

sa mire qe ka nje komunitet shqiptar ne forum

iThePunisher

ckemi shqipe .
jam 18 vjeq edhe kerkoj nuse :P hahahha
si mund te mar nje forum free un ketu?
Edit: kjo letters verification qenka annoying as ****** -_-
@zonja edhe zoteri me falni per gjuhen time te shkaterruar :( (jo rritur ne shqiperi)

Advertisement: