News:

Want to get involved in developing SMF, then why not lend a hand on our github!

Main Menu

Profili Ziyaret Edenler

Started by [SiNaN], April 09, 2008, 08:45:25 AM

Previous topic - Next topic

[SiNaN]

Dosyanızı buraya ekler misiniz?
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

DaRgUrE

profile.php dosyasını ekledim.

SinekSekiz

Selam Sinan

Oncelikle bu guzel mod icin tesekkur ederim. Manuel kurulum yaptim ama hicbir sorun vermemesine ragmen calismadi. Sorunun actigim tablolarda olacagini dusundum. Bu konuya geldim ilk 2 tabloyu verdigin kodlarla actim. Ama 4.0 versiyonunda 3. bir tablo var.. Onu nasil acacagiz? Onun kodunuda sana zahmet veririmisin?

Tesekkur ederim.

<<<EDIT>>>

Son tabloyu olusturamadigim icin su hatayi aliyorum. bu arada prefixim standart "smf_" tablo "smf_members" icine acilacak...

Unknown column 'visitorcount' in 'field list'
Dosya: /var/www/vhosts/aylakdiyar.com/httpdocs/Sources/Subs.php
Satır: 631

<<<EDIT2>>>

Tabloyu buldum. Fakat bu konuda birkac kere gectigi gibi database.php doyasinda degil install.php doyasindaymis.

Eger manuel kurulum yapacaksaniz phpmyadmin ile sitenize girip assagidaki kodlari SQL Sorgusunda yukleyin;

ALTER TABLE smf_members ADD visitors TINYTEXT NOT NULL
ALTER TABLE smf_members ADD visitorstime TEXT NOT NULL
ALTER TABLE smf_members ADD visitorcount INT( 10 ) DEFAULT 0 NOT NULL

PS: Eger kurulumda prefix olarak "smf_" yerine baska birsey sectiyseniz onu girin ; )
You know you want to use it... So use it.

Dulce et Decorum est Pro SinekSekiz Mori

We are all figures. For men it's the money in your bank. For women it's the cup size of your boobs.

SinekSekiz

Selam Sinan

Modu calistirmayi basardim. Ama musade edersen bir tavsiye (yada istekde) bulunmak istiyorum.

Mod bilindigi gibi en fazla 20 uyeyi profilde gosterebiliyor. Ama aslinda profilde 20 uye gostermek yerine son X (X kendi sececegimiz bir sayi) uyeyi gosterse ve son atiyorum Y uyeyi (Y de bizim sececegimiz bir sayi) baska bir sayfada gosterse.

Mesela profilde son 5 uye ve ayri bir sayfada da son 50 uye gosterilebilse. (Buna en iyi ornek Tiny Portal Shoutbox ; ) )

Okuyup degerlendirdigin icin simdiden tesekkur ederim. : )

We are all figures. For men it's the money in your bank. For women it's the cup size of your boobs.

BahanesiBoL

Resimde görüldüğü gibi ziyaretcilerinin resimleri çıkmıyo ve ziyaretci yok yazıyor ama altada bu zamana kadar x kişi ziyaret etti yazıyor. bunu nasıl düzeltebilirim

SinekSekiz

Quote from: cimeko on August 27, 2008, 02:14:34 PM
Resimde görüldüğü gibi ziyaretcilerinin resimleri çıkmıyo ve ziyaretci yok yazıyor ama altada bu zamana kadar x kişi ziyaret etti yazıyor. bunu nasıl düzeltebilirim

Kazayla tum uye gruplarini yada kendi uye grubunu "Kaydedilmeyecek Gruplar:" altindan isaretlemis olabilirsin. O baslik altinda isaretlenmis hicbir uye grubu iz birakmaz. Sadece sende oldugu gibi izyaretci sayisi olarak gosterir...

Kaydedilmeyecek Gruplar: altindaki tum uyegruplarindan siareti kaldir. Eger bunlar isaretlenmemisse ozaman teknik bir sorun olabilir...

[SiNaN]

SinekSekiz:

Eğer vakit bulabilirsem modu güncelleyeceğim. Yeni versiyonda üyeyi ziyaret eden 20 değil, bütün kullanıcılar kaydedilecek ve fazlası ayrı bir sayfada gösterilebilecek. Tabii kimin kaç kere izlediği de yazacak.

cimeko:

Kaydedilmeyecek gruplar da o sayıyı etkiler.

SinekSekiz

Quote from: [SiNaN] on August 27, 2008, 04:11:27 PM
SinekSekiz:

Eğer vakit bulabilirsem modu güncelleyeceğim. Yeni versiyonda üyeyi ziyaret eden 20 değil, bütün kullanıcılar kaydedilecek ve fazlası ayrı bir sayfada gösterilebilecek. Tabii kimin kaç kere izlediği de yazacak.

Cok guzel olur bu ozellik. Nerden de aklina geldi yahu. Sen cok yasa. ; DDD

Ciddi olmak gerekirse eger bu ozellik eklenirse cok guzel olur. Birde Istatistiklere en cok ziyaret edilen ilk 10 profil felan da eklenebilir ; ) En populer uyeyi belirler...

BahanesiBoL

Profil grublarından hiç biri işaretli değil.

Yeni versiyon çıkacak madem bekliyelim :)

[SiNaN]

Yani ziyaretçiler görünmüyor mu orada?

BahanesiBoL

sadece kaç kişinin baktığı yazıyor ama resimler çıkmıyor.
bugün modun değiştirdiği dosyalara tekrar bakacağım. Bakalım ters bişeyler var mı :)

BahanesiBoL

hepsi tamam ama yinede gözükmüyo

[SiNaN]

Profile.php ve Profile.template.php dosyalarınızı ekler misiniz?

BahanesiBoL

ekledim

BahanesiBoL

sinan dosyalara gözattın mı ?

Badboy

ne var başka arkadaşımızda olan sorun bende de var detaylı incelemedim. Sadece bilgi vereyim dedim.
Nothing is true, everything is permitted.

[SiNaN]

Hata "Kullanıcının Konularını Göster" modifikasyonu ile alakalı bir uyumsuzluk imiş. Yarın paketi yenilecek vakit bulmayı ümid ediyorum.

BahanesiBoL

Quote from: [SiNaN] on September 02, 2008, 08:24:02 PM
Hata "Kullanıcının Konularını Göster" modifikasyonu ile alakalı bir uyumsuzluk imiş. Yarın paketi yenilecek vakit bulmayı ümid ediyorum.

Sorunu bulduğuna göre yolun yarısı bitmiş. Acelesi yok sinan biz bekleriz :)

TeeThToTeeTh

daha önce bu paketi kurmuş ve sonra forumu yenileyince kaldırmıştım, şimdi tekrar kurayım dedim kurarken aldığım hata :

Veritabanı Hatası
Duplicate column name 'visitors'
Dosya: /home/xxx/public_html/forum/Packages/temp/install.php
Satır: 6 
artık üyelerin profillerine bakılmıyor, profile bakarken alınan hata:

Fatal error: Cannot redeclare deletevisitor() (previously declared in /home/xxx/public_html/forum/Sources/Profile.php:3226) in /home/xxx/public_html/forum/Sources/Profile.php on line 3325

ne yapmam lazım acaba?
Not: versiyon 4.0 ı kurdum

habesh

Değişiklik Yapılacak ./Themes/default/Profile.template.php Test Başarısız

paketi her seferinde yüklememde bu hata çıkıyor nedir acaba sebebi, ne yapmam gerekiyor?

Advertisement: