News:

SMF 2.1.4 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Brkn* Profil Alanı

Started by intFUSE, May 04, 2008, 01:54:51 PM

Previous topic - Next topic

DreaMTurK

ACaba Seviye-Deneyim-Aktiflik Modu Var BEnde Onu Ekleyebilirmiyiz ?

Aynı Çerçleve içinde olsun hepsi mesele avatar la diğer bilgiler arasında nasıl bosluk var onda da olsun sadece bi çerçeve içinde Aktiflik - Deneyim - Seviye yi Gösterse Olabilirmi Acaba

Not: Autoavatar olayı çalışdı sağolasın cok teşekkürler
є¢єℓ тαяℓαм σℓѕαη güℓüмѕєя вαнçєη∂є güℓ вιтєяιм ..!



"qeceYe seLam YaLNızLıqa Devamm"

DreaMTurK

intFUSE

Quote from: DreaMTurK on March 21, 2009, 05:34:04 AM
ACaba Seviye-Deneyim-Aktiflik Modu Var BEnde Onu Ekleyebilirmiyiz ?

Aynı Çerçleve içinde olsun hepsi mesele avatar la diğer bilgiler arasında nasıl bosluk var onda da olsun sadece bi çerçeve içinde Aktiflik - Deneyim - Seviye yi Gösterse Olabilirmi Acaba

Not: Autoavatar olayı çalışdı sağolasın cok teşekkürler

yaparız da aktiflik modunu yapacağın konu linkini ver deneyeyim :)

dejavu42

hocam cevap icin cok teşkkurler peki nasıl bir kod koyayım color ve yazıları belirginleştirmek icin ben reng icin html reng kodlarından denedim olmadıda bu kodlama sistemine yabancıyım acıkcası nasıl olacak pek bilgim yok dogrusu yardımcı olursan sevinirim

intFUSE

Quote from: dejavu42 on March 21, 2009, 04:28:36 PM
hocam cevap icin cok teşkkurler peki nasıl bir kod koyayım color ve yazıları belirginleştirmek icin ben reng icin html reng kodlarından denedim olmadıda bu kodlama sistemine yabancıyım acıkcası nasıl olacak pek bilgim yok dogrusu yardımcı olursan sevinirim

anlattım işte orda ?

dejavu42

hocam anlatıtında dedim ya html renk kotlarını kabul etmedi başka bir renk kodumu girecegiz benim anlamagım konu bu yoksa guzel acıklmışın orda sorun yok renk kodlarında sroun yada ben anlayamadım neyse ustat biraz ugraşalım teşkkurler

intFUSE

verdiğim kodda da zaten html renk kodları kullanılır ? #000000 bu mesela siyah renk ? anlamadığım nasıl kabul etmez.

dejavu42

etmedi ustam yani dedigin yerlere uygulamama ragemen degişmedi ama ugraşıyorum cozersem yazacam buraya

intFUSE

2.0 mı kullanıyorsunuz smf sürümü ? eğer öyleyse sanırım cache yani önbellekdeki style.css yi görebilir.

dejavu42

evet 2.0 kulanıyorum dostum ayrıca profil icindeki nereden yada konu sayısı karşısındaki renkleri degiştirmedim sadede nerden konu sayısı adaları gibi başlıkların renki degişti senin onerinle karşılarındaki yazı renkleri degişmedi dostum

DreaMTurK

Quote from: Down* on March 21, 2009, 02:55:00 PM

yaparız da aktiflik modunu yapacağın konu linkini ver deneyeyim :)

ya ben display i koysam olurmu acaba ?
є¢єℓ тαяℓαм σℓѕαη güℓüмѕєя вαнçєη∂є güℓ вιтєяιм ..!



"qeceYe seLam YaLNızLıqa Devamm"

DreaMTurK

intFUSE

Quote from: dejavu42 on March 22, 2009, 06:10:30 PM
evet 2.0 kulanıyorum dostum ayrıca profil icindeki nereden yada konu sayısı karşısındaki renkleri degiştirmedim sadede nerden konu sayısı adaları gibi başlıkların renki degişti senin onerinle karşılarındaki yazı renkleri degişmedi dostum

bu profil alanı için 2.0 desteği sunmadım, eklemedim :) o nedenle size tam anlamıyla yardımcı olamıyorum.Ama cache klasörünü temizleyip denerseniz olabilir.


Quote from: DreaMTurK on March 23, 2009, 11:13:54 AM
Quote from: Down* on March 21, 2009, 02:55:00 PM

yaparız da aktiflik modunu yapacağın konu linkini ver deneyeyim :)

ya ben display i koysam olurmu acaba ?

kodları çözebilecek vaktim olsa ben bulur yaparım (: siz sadece aktiflik deneyim seviye bölümünü ekleyin.

DreaMTurK

є¢єℓ тαяℓαм σℓѕαη güℓüмѕєя вαнçєη∂є güℓ вιтєяιм ..!



"qeceYe seLam YaLNızLıqa Devamm"

DreaMTurK

dejavu42

benim sorumun cevabı yokmu nereden cinsiyet vs lerin karşısındaki yazılar cok silik gorunuyor ve renkleri soluk ben bunları nasıl daha belirgin ve renklerini degiştirebilirim bilen yokmu yani simdi bunu

intFUSE

Quote from: dejavu42 on March 23, 2009, 09:10:41 PM
benim sorumun cevabı yokmu nereden cinsiyet vs lerin karşısındaki yazılar cok silik gorunuyor ve renkleri soluk ben bunları nasıl daha belirgin ve renklerini degiştirebilirim bilen yokmu yani simdi bunu

hocam size anlattım anlamadınız mı ? style.css ye ekleyeceğiniz kodlar arasına color: #renkkodu; eklerseniz istediğiniz gibi olur.ayrıca bakın size ne demişim ;

Quote from: Down* on March 23, 2009, 06:38:54 PM
bu profil alanı için 2.0 desteği sunmadım, eklemedim :) o nedenle size tam anlamıyla yardımcı olamıyorum.Ama cache klasörünü temizleyip denerseniz olabilir.

bunun dışında SMF 2.0 sürümüne uyarlamadan desteğini vermiyorum, denemeden de SMF2.0 da cevap veremem konu ile ilgili sizi yanıltamam kusura bakmayın.

DreaMTurK

echo '
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="114" border=0>
<font color=#22229C size="1"><br>Aktiflik</font><br>
';
$toplammesaj=$context['common_stats']['total_posts'];
$kendimesaj=$message['member']['posts'];
$aktif=($kendimesaj+($toplammesaj/2.5)) - $toplammesaj;
if ($aktif>110){
   
            $aktif=110;
            }
$seviyesi=($message['member']['karma']['good'] - $message['member']['karma']['bad'])/15;
if ($seviyesi<1) {
             $seviyesi=1;
             }
if ($seviyesi>110) {
             $seviyesi=110;
             }
$deneyimi=($message['member']['posts'])/30;
if ($deneyimi>110) {
             $deneyimi=110;
             }echo '<tr>
<TD class=nopad width=3 height=13><IMG height=13 alt="" src="', $settings['images_url'], '/img_left.gif" width=3></TD>
<td colspan="2" align="left" style="BACKGROUND: url(', $settings['images_url'], '/img_backing.gif) repeat-x left top; LINE-HEIGHT: 13px" width=114 height=13><IMG height="9" src="', $settings['images_url'], '/bhg.gif" width="',$aktif,'"><IMG height="9" src="', $settings['images_url'], '/mp.gif" width="2"></td>
<TD class=nopad width=3 height=13><IMG height=13 alt="" src="', $settings['images_url'], '/img_right.gif" width=3></TD>
</tr>
</table>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="114" border=0>
<font color=#22229C size="1">Deneyim</font><br>
<tr>
<TD class=nopad width=3 height=13><IMG height=13 alt="" src="', $settings['images_url'], '/img_left.gif" width=3></TD>
<td colspan="2" align="left" style="BACKGROUND: url(', $settings['images_url'], '/img_backing.gif) repeat-x left top; LINE-HEIGHT: 13px" width=114 height=13><IMG height="9" src="', $settings['images_url'], '/bmg.gif" width="', $deneyimi, '"><IMG height="9" src="', $settings['images_url'], '/exp.gif" width="2"></td>
<TD class=nopad width=3 height=13><IMG height=13 alt="" src="', $settings['images_url'], '/img_right.gif" width=3></TD>
</tr>
</table>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="114" border=0>
<font color=#22229C size="1">Seviye</font><br>
<tr>
<TD class=nopad width=3 height=13><IMG height=13 alt="" src="', $settings['images_url'], '/img_left.gif" width=3></TD>
<td colspan="2" align="left" style="BACKGROUND: url(', $settings['images_url'], '/img_backing.gif) repeat-x left top; LINE-HEIGHT: 13px" width=114 height=13><IMG height="9" src="', $settings['images_url'], '/bxg.gif" width="', $seviyesi, '"><IMG height="9" src="', $settings['images_url'], '/hp.gif" width="2"></td>
<TD class=nopad width=3 height=13><IMG height=13 alt="" src="', $settings['images_url'], '/img_right.gif" width=3></TD>
</tr>
</table>';


Kod Bu Profil Alanımda Çerçeve Dışında Kalıyor  Kötü Bi görüntü Oluyor 

є¢єℓ тαяℓαм σℓѕαη güℓüмѕєя вαнçєη∂є güℓ вιтєяιм ..!



"qeceYe seLam YaLNızLıqa Devamm"

DreaMTurK

intFUSE

tek çerçeve içinde mi yapmak istiyorsun yoksa aktiflik ayrı deneyim ayrı seviye ayrı mı ?

DreaMTurK

Quote from: Down* on March 24, 2009, 06:05:52 AM
tek çerçeve içinde mi yapmak istiyorsun yoksa aktiflik ayrı deneyim ayrı seviye ayrı mı ?

Tek Çerçeve üstad hepsi Bi Çerçevede olsun
є¢єℓ тαяℓαм σℓѕαη güℓüмѕєя вαнçєη∂є güℓ вιтєяιм ..!



"qeceYe seLam YaLNızLıqa Devamm"

DreaMTurK

intFUSE

echo '<div class="vipprofil">
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="114" border=0>
<font color=#22229C size="1"><br>Aktiflik</font><br>
';
$toplammesaj=$context['common_stats']['total_posts'];
$kendimesaj=$message['member']['posts'];
$aktif=($kendimesaj+($toplammesaj/2.5)) - $toplammesaj;
if ($aktif>110){
   
            $aktif=110;
            }
$seviyesi=($message['member']['karma']['good'] - $message['member']['karma']['bad'])/15;
if ($seviyesi<1) {
             $seviyesi=1;
             }
if ($seviyesi>110) {
             $seviyesi=110;
             }
$deneyimi=($message['member']['posts'])/30;
if ($deneyimi>110) {
             $deneyimi=110;
             }echo '<tr>
<TD class=nopad width=3 height=13><IMG height=13 alt="" src="', $settings['images_url'], '/img_left.gif" width=3></TD>
<td colspan="2" align="left" style="BACKGROUND: url(', $settings['images_url'], '/img_backing.gif) repeat-x left top; LINE-HEIGHT: 13px" width=114 height=13><IMG height="9" src="', $settings['images_url'], '/bhg.gif" width="',$aktif,'"><IMG height="9" src="', $settings['images_url'], '/mp.gif" width="2"></td>
<TD class=nopad width=3 height=13><IMG height=13 alt="" src="', $settings['images_url'], '/img_right.gif" width=3></TD>
</tr>
</table>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="114" border=0>
<font color=#22229C size="1">Deneyim</font><br>
<tr>
<TD class=nopad width=3 height=13><IMG height=13 alt="" src="', $settings['images_url'], '/img_left.gif" width=3></TD>
<td colspan="2" align="left" style="BACKGROUND: url(', $settings['images_url'], '/img_backing.gif) repeat-x left top; LINE-HEIGHT: 13px" width=114 height=13><IMG height="9" src="', $settings['images_url'], '/bmg.gif" width="', $deneyimi, '"><IMG height="9" src="', $settings['images_url'], '/exp.gif" width="2"></td>
<TD class=nopad width=3 height=13><IMG height=13 alt="" src="', $settings['images_url'], '/img_right.gif" width=3></TD>
</tr>
</table>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="114" border=0>
<font color=#22229C size="1">Seviye</font><br>
<tr>
<TD class=nopad width=3 height=13><IMG height=13 alt="" src="', $settings['images_url'], '/img_left.gif" width=3></TD>
<td colspan="2" align="left" style="BACKGROUND: url(', $settings['images_url'], '/img_backing.gif) repeat-x left top; LINE-HEIGHT: 13px" width=114 height=13><IMG height="9" src="', $settings['images_url'], '/bxg.gif" width="', $seviyesi, '"><IMG height="9" src="', $settings['images_url'], '/hp.gif" width="2"></td>
<TD class=nopad width=3 height=13><IMG height=13 alt="" src="', $settings['images_url'], '/img_right.gif" width=3></TD>
</tr>
</table></div>';


buyur :)

DreaMTurK

Hocam Eline - Emeğine - Ayırdıqın Vakte Sağlık Teşekkür Ederim
є¢єℓ тαяℓαм σℓѕαη güℓüмѕєя вαнçєη∂є güℓ вιтєяιм ..!



"qeceYe seLam YaLNızLıqa Devamm"

DreaMTurK

intFUSE

rica ederim :) aslında xhtml takıntım var zamanım olsaydı halledicektim :)

Advertisement: