Advertisement:

Author Topic: update 3.0 > 3.1: White screens, packet installer won't install  (Read 4242 times)

Offline purper

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 93
  • Gender: Male
Hi Guys (m/f),

after I downloaded the upgrade and manually added the " .1"  in the upgrade.php, I now run 3.1.
But I noticed my test post with the "auto embed video clips" is empty apart from the bar above the post!?!? There was a video there once :(

Also when I click the "View the most recent posts on the forum." (http://purper.mine.nu/forum/index.php?action=recent) the screen turns completely white.

Unfortunately this also happens after I removed and reuploaded the "Auto Embed Video Clips      2.2" to test the above mentioned problem. When I now click [ Apply Mod ] the screen turns blank again!? (http://purper.mine.nu/forum/index.php?action=admin;area=packages;sa=install;package=AEVC_v2.2.zip)

Did I really break it this time?

Please help? Tnx,

Richard.
« Last Edit: May 06, 2008, 01:33:17 AM by purper »

Offline NickC

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 295
  • Gender: Male
  • I don't know why, but there it is.
    • tapfs.com
Re: update 3.0 > 3.1: White screens, packet installer won't install
« Reply #1 on: May 06, 2008, 06:09:32 AM »
I've got 3.1 on mine and /index.php?action=recent works fine, so I'm guessing it's one of your mods causing the problem.

Offline purper

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 93
  • Gender: Male
Re: update 3.0 > 3.1: White screens, packet installer won't install
« Reply #2 on: May 06, 2008, 06:58:53 AM »
Unfortunately I am not able to install any mod, when I click Apply mod, the screen becomes white as mentioned before :'(

Thanks for you' re suggestion though :D

Offline purper

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 93
  • Gender: Male
Re: update 3.0 > 3.1: White screens, packet installer won't install
« Reply #3 on: May 07, 2008, 04:51:45 PM »
Hey All!

I decided to just reuse my backed up files,

- deinstall the packages (better safe then sorry)
- installed via package manager instead of manual copy the downloaded upgrade
- installed packages

and now everything seems to work just fine! Maybe this will help other users also!

Regards,

Richard