Wondering if this will always be free? See why free is better.
arkadaşlar ben şu forumdaki son konuları nasıl renklendirebilirim yani ssi_recentTopics arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
berat siteme girdiğinde var şu Forumdan Son Mesajlar kısmı işte orayı renklendirmek istiyorum
pardon berat onu söylemedin değil mi ya ben üyeler kısmını renklendirmek istiyorund
berat ben bu modu kurmayı denedim ama bana sürekli şu veriyor Hiçbir kurulum ve kaldırma eylemi tanımlanmadı!
berat biraz daha açarmısın nasıl yani tam amlamadım
yağız abi zaten berat bu paketi vermişti bana deniyorum dediğini ama olmuyor
Evet, yazılabilir.function viewMeber($id, $parametres){Sorgusu falan filan}Kullanımıda$parametres = array('avatar', 'ePosta', 'mesaj sayısı ', 'kişisel mesajı', '...');viewMeber($id, $parametres)gibi bir şey yazpılabilir...
require_once(dirname(__FILE__) . '/SSI.php');loadMemberData($ID_MEMBER);loadMemberContext($ID_MEMBER);$context['member'][$ID_MEMBER] = $memberContext[$ID_MEMBER];
<?phprequire_once(dirname(__FILE__) . '/SSI.php');loadMemberData($ID_MEMBER);loadMemberContext($ID_MEMBER);$context['member'][$ID_MEMBER] = $memberContext[$ID_MEMBER];echo '<pre>';print_r($context['member'][$ID_MEMBER]);echo '</pre>';?>