Advertisement:

Author Topic: Font Size için Drop down menü oluşturmak  (Read 15497 times)

Offline boranjudge

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 67
Font Size için Drop down menü oluşturmak
« on: May 30, 2008, 03:48:24 PM »
Font size için Drop down menü nasıl yapabilirim ?
Örnek olarak ekteki dosyaya bakabilirsiniz.

Offline Badboy

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 1,456
  • Gender: Male
Re: Font Size için Drop down menü oluşturmak
« Reply #1 on: May 30, 2008, 04:43:43 PM »
Post.template.php açın.
 
Code: (ŞUNU BULUN ve SİLİN) [Select]
   'size' => array('code' => 'size', 'before' => '[size=10pt]', 'after' => '[/size]', 'description' => $txt[532]),
Code: (ŞUNU BULUN) [Select]
  // Print a drop down list for all the colors we allow!
Code: (ÖNCESİNE EKLEYİN) [Select]
  // Begin Print a drop down list for font size . . . . . . .
    echo ' <select onchange="surroundText(\'[size=\'+this.options[this.selectedIndex].value+\']\', \'[/size]\', document.', $context['post_form'], '.', $context['post_box_name'], '); this.selectedIndex = 0;" style="margin-bottom: 1ex;">
            <option value="" selected="selected">', $txt[532], '</option>
            <option value="10pt">10pt</option>
            <option value="12pt">12pt</option>
            <option value="14pt">14pt</option>
            <option value="16pt">16pt</option>
            <option value="18pt">18pt</option>
            </select>';
Nothing is true, everything is permitted.

Offline boranjudge

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 67
Re: Font Size için Drop down menü oluşturmak
« Reply #2 on: May 30, 2008, 05:47:50 PM »
Teşekkür ederim oldu :)

Offline Kenan*

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 156
Re: Font Size için Drop down menü oluşturmak
« Reply #3 on: June 17, 2008, 10:02:58 AM »
Hocam benim msj editorunde size yok nasil ekleyebilirim?

Offline barbaros_8888

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 41
Re: Font Size için Drop down menü oluşturmak
« Reply #4 on: June 18, 2008, 06:24:23 AM »
böyle bir menü yazı tipine de eklenebilir mi

Offline Hoochie Coochie Man

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,135
  • Gender: Male
    • İstanblues.org
Re: Font Size için Drop down menü oluşturmak
« Reply #5 on: June 18, 2008, 06:42:19 AM »
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=222138.0
Biraz arama yapsan keşke.
şimdi bahsettiğin tüyo da verilmişti, boranjudge'nın bahsettiği tüyo da verilmişti.!!
İnadına SMF 1.1.X

Offline barbaros_8888

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 41
Re: Font Size için Drop down menü oluşturmak
« Reply #6 on: June 18, 2008, 07:47:38 AM »
Gördüm güzel olmuş bende kendimce birşeyler eklemeye çalıştım