News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord

Main Menu

Bayan Sunucu.. Sitenizi tanıtın..

Started by Hoochie Coochie Man, June 06, 2008, 07:28:35 AM

Previous topic - Next topic

Hoochie Coochie Man

Buyurun size bayan sunucu, forumunuzda kullanabilirsiniz..

Anlatımlar default temaya göredir..
Tüm sayfalarda yalnızca ziyaretçilere göstermek için..
index.tempalte.php
Bul:
</head>
<body>';

Sonrasına ekle:
if ($context['user']['is_guest'])
echo '<script type="text/javascript" language="JavaScript"> var UID = "MOD_4759"; var POSX = 100; var POSY = 100;  var AUTO_PLAY = "on"; var SHOW = "always"; </script><script type="text/javascript" language="JavaScript" src="http://www.yaoti.org/free_yaoti.js"> </script>';

Yalnızca ana sayfa da ziyaretçilere göstermek için..

BoardIndex.tempalte.php'de..
Bul:

}

?>

Öncesine ekle:
echo '<script type="text/javascript" language="JavaScript"> var UID = "MOD_4759"; var POSX = 100; var POSY = 100;  var AUTO_PLAY = "on"; var SHOW = "always"; </script><script type="text/javascript" language="JavaScript" src="http://www.yaoti.org/free_yaoti.js"> </script>';

Bu linkten istediğinizi koyabilirsiniz..
http://www.yaoti.com/en/moderation.html
İnadına SMF 1.1.X

ØkÅŃ

Evet güzel birşey daha kurmadım ama düşünmüyor değilim .

Teşekkürler

Hoochie Coochie Man

İnadına SMF 1.1.X

Narcotic

peki farkli seyler söletebilirmiyiz? olyorsa nasil yapariz yardımcı olurmusun harika bişi bence.

Narcotic

tamam cözdüm olayı türkce kısmını buldum ama bayanlar ,pek güzel değil 1 tanesi güzel hoochie nin sectiği ama oda fazla konusmuyor :P

Hoochie Coochie Man

Yok farklı şeyler söyletemiyorsun.. Belki paralı üyelik ile daha fazla seçeneğin olabilir sadece..
İnadına SMF 1.1.X

SerMimar

Selamlar,

Öncelikle bu güzel paylaşım için teşekkür ediyorum.

Sorum şu: bunu sadece ziyaretçiler için göstermek için hangi kod öncesinde/sonrasında eklemem gerekiyor..

Bilen arkadaşların yardımları için şimdiden teşekkürler.

Dudi

Böyle yapmayı dene ;)

Hoochie Coochie Man

Quote from: SerMimar on June 07, 2008, 02:59:13 AM
Selamlar,

Öncelikle bu güzel paylaşım için teşekkür ediyorum.

Sorum şu: bunu sadece ziyaretçiler için göstermek için hangi kod öncesinde/sonrasında eklemem gerekiyor..

Bilen arkadaşların yardımları için şimdiden teşekkürler.

Evet @Fakdordes göstermiş, onu deneyebilirsin..
İnadına SMF 1.1.X

SerMimar

teşekkürler arkadaşlar,

yukarıda söylediğinizi yaptığımda demodaki gibi ne hikmetse çıkmadı,

adres : www.turuncusapkalilar.org/forum

Hoochie Coochie Man

Kadın senin forumu sevmedi o zaman, çıkmak istemiyodur belki :P

Şaka bir yana @Fakdordes'in verdiği kodu da denedim, kod çalışıyor, yanlış birşey yapmışındır..
İnadına SMF 1.1.X

SerMimar

hoochie,

kontrol ettim tekrar ve kodu sözü edilen yere değil de,

yine aynı dosyada,

}

?>

kodundan önce koydum, sorunsuz çalıştı,

hatta bayanı değiştirdim :)

peki bunu bölüm içlerinde de yapabiliyor muyuz Hoochie? Yani sadece anasayfada değil de, bölüm içinde de konuşsun :)

Hoochie Coochie Man

Tüm sayfalarda konuşmasını istersen.. index.tempalte.php de uygulayabilirsin kodları..
İnadına SMF 1.1.X

Dudi

Kategorilere koymak icin

messageindex.template de bul

// ]]></script>';
}

altina ekle

SerMimar

Hoochie, Farkdordes, size minnettarım,

Sayfamda dediklerinizi yaptım,

şu anda, anasayfada ve bölümlerde görünüyor çok şükür :)

Aslında beceremedim , bunu her sayfada göstermek istiyordum, index.template.php dosyasında yerini bulamadım,

Yine de bu hali bile yeterli :)

Dudi

Her sayfada da göstermek istiyorsan :D

index.template de bul
</head>
<body>';

altina ekle

SerMimar

derex

// Show the news fader?  (assuming there are things to show...)

if ($settings['show_newsfader'] && !empty($context['fader_news_lines']))

{

bu kodu burada üste alta her yere koydum ttema hatası verdi daha ayrıntılı anllatabilirmisiniz

SerMimar

hoochie,

ftp ye atmadan "notepad++" da kodların rengi değişti, sanırım bir sıkıntı var kodlarda :(

Hoochie Coochie Man

İnadına SMF 1.1.X

SerMimar

Hoochie Coochie Man

Hata vermesi imkansız muhtelemen yanlışlık yaptın..
Bunu her sayfada ve ziyaretçilere göstermek istiyorsun değil mi?
index.tempalte.php'ni eke koyar mısın?
İnadına SMF 1.1.X

SerMimar

ekte index.template.php var.

şu anda anasayfada bölümlerde çıkıyor, hallettim sayenizde, mesajlarda çıkmıyor.

Not:

"bende "ads management" var ondan olabilir mi?"

Hoochie Coochie Man

ads management ile alakası olmaz..

Şuan herhangi bir sorunun ya da isteğin var mı? Gördüğüm kadarı ile yok..
İnadına SMF 1.1.X

barbaros_8888

Öncelikle çok güzel bir paylaşım teşekkürler. Arkadaşlar bu simple portal'a uygulanabilir mi sadece portal dayfasında ziyaretçiler görebilecek şekilde olabilir mi? Bu arada index.templete.php'ye koydum bendede tema hatsı verdi fakat sadece portalda çıksa yeterli kolay gelsin.

Hoochie Coochie Man

İlk mesajı editledim. Kodlar düzgün çalışıyor..
İyi günler..
İnadına SMF 1.1.X

barbaros_8888

Quote from: barbaros_8888 on June 07, 2008, 04:01:01 PM
Öncelikle çok güzel bir paylaşım teşekkürler. Arkadaşlar bu simple portal'a uygulanabilir mi sadece portal dayfasında ziyaretçiler görebilecek şekilde olabilir mi? Bu arada index.templete.php'ye koydum bendede tema hatsı verdi fakat sadece portalda çıksa yeterli kolay gelsin.

Arkadaşlar nasıl yapıldığını buldum  :D anlatayım simple portal'ın SPortal.template.php dosyasını açıyoruz.

bul
}
?>

üstüne ekle
   if ($context['user']['is_guest']) echo '<script type="text/javascript" language="JavaScript">
var UID = "MOD_4759"; var POSX = 100; var POSY = 100;  var AUTO_PLAY = "on"; var SHOW = "always"; </script>
<script type="text/javascript" language="JavaScript" src="http://www.yaoti.org/free_yaoti.js"> </script>';

Simple portal da sadece portal sayfasında ziyaretilere çıkıyor. Paylaşım ve emeğin için tekrar teşekkürler Hoochie Coochie Man

djs_unique

yaptım olmadı aynı zamanda ziyaretcilere default tema çıkıyor
kodun yedeğini almıştım geri attım ama düzelmedi??

Hoochie Coochie Man

ilk mesajda herşey anlatıldı, test edildi, denendi.
Hala yapılmıyorsa sorun sizden kaynaklanıyordur. Yanlış kodlama vs vs gib...
İnadına SMF 1.1.X

Psychodelic

Hoochie Coochie Man

Bilmiyorum, denemedim..
Çalışır büyük ihtimal..
İnadına SMF 1.1.X

NoPasaran

Ben bakmıştım elbette çalışıyor..

Ama anlamsız yahu :)
kralkartal.net SMF 2.0.8

ABT

arkadaslar kadına daha çok şey söyletebilen varmı acaba ???

BuЯЯЯЯaK

Belli kalıpların dışında bişey yok .

ABT

veya sorumu söyle değiştireyim bu kadınların hangisi en uzun konuşuyor yada sizin kullandıgınız önereceğiniz bır kadın varmı

Hoochie Coochie Man

Quote from: ABT on August 11, 2008, 08:34:19 PM
veya sorumu söyle değiştireyim bu kadınların hangisi en uzun konuşuyor yada sizin kullandıgınız önereceğiniz bır kadın varmı

İlk mesajda link verildi, oradan istediğinizi seçin, onun dışında yok.
İnadına SMF 1.1.X

cikoo19

Quote from: Narcotic on June 06, 2008, 04:14:39 PM
tamam cözdüm olayı türkce kısmını buldum ama bayanlar ,pek güzel değil 1 tanesi güzel hoochie nin sectiği ama oda fazla konusmuyor :P

dostum türkceyi nerede buldun sadece ilk mesaj daki türkce konuşuyor diğerleri türkce konuşmuyor diğer lerinide türkce nasıl konuştururuz

reyes

Soldaki menude diller var.Oradan Turkceyi secebilirsin...

<iframe>Sen!!</iframe>   

İçimdeki Şeytanın ensesindeyim

ℓσяєиz

Barış Dokumacı

MY THEMES

The greates enemy will hide in the last place you would ever lock..

BuЯЯЯЯaK

Hoochie Coochie Man

Zaten o test sitemde demoyu kaldıralı çok olmuştu. İlk mesajdan da kaldırıyorum, hatırlattığınız iyi oldu :)
Sağolsun Hacker'ın kendi kullanıcı adı ve şifresiyle girdim. Gerekli düzltmeleri ve güvenlik prosedürlerini uyguladım.
Üşengeçlikten yapmıyordum :P Ancak ne anlıyorlar benim test siteim gibi topluma yararlı siteleri hacklemekten bir türlü anlamam :)
İnadına SMF 1.1.X

BuЯЯЯЯaK

Belki önemli olan adamlar için site değildir .

filikam

TiReDsOuL

@*erhan bu ipucu beni çok sarstı bazı sitelere girdiğimde birden çıkıyor korkuyla  irkiliyorum :D

smfthemes.org --language moderator
Özel mesajla yardım istemeyin artık okumuyorum bile..
Do NOT PM me for support unless I invite you, I will ignore you.
--------------------------------------
Uzun bir süre yok....

€®Ю€∏∏----®

arkadaşlar bu modifikasyon çalışmıyor sanırım ?

Paragaya

Geri Döndüm :D...... :)

Tp.Net Turkish Moderator... ;)

€®Ю€∏∏----®

Quote from: Paragaya on April 25, 2009, 04:27:28 AM
Saolasın :)

saolasın diyorsun da nasıl yaptın  adamların verdiği sitede java kod yok bulanamıyor tama hata veryor?

€®Ю€∏∏----®

arkadaşlar bu eklentiyi çalıştıran vamrı ?

yakogg

Teşekkürler işime yaradı   ;)

hxxp:www.meydangorusu.com [nonactive]

RveB

Farklı Birşey Ama Sistemi Kasar Gibime Geliyor Daha Doğrusu Üyeleri Yinede Emeğinize Sağlık.

$ahvelet

OverTa[k]e

Paralısının fiyatı nedir 2 euro mu ben mi yanlış gördüm?

KCA

Bu çalışmıyor yine bildim bileli bi calistiramadim gitti bunu

nasilarabadir.com

Arkadaşlar merhaba

Ben bu sitedeki scripti kendi sitemin duyurular kısmına yapıştırdım (sadece meraktan :) ) hiçbişey olmadı çalışmadı tabiki, ama sonrasında onu kaldırıp daha önce flashvortex ten aldığım ve o ana kadar çalışan scripti (banner) tekrar yapıştırdığımda duyurular kısmına o da çalışmaz oldu, bu nasıl oldu bir fikri olan varmı. umarım çözümü vardır.

Teşekkürler

Advertisement: