Advertisement:

Author Topic: Show new replies error  (Read 1772 times)

Offline auroramae

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 216
Show new replies error
« on: July 23, 2008, 10:22:45 PM »
SMF 2.0b3.1

Ok I searched and found only one reference to a similar error

This is what is in the error log when I log on as a typical user and click on "Show new replies to your posts."  It doesn't happen when logged on as admin.

Database Error: Unknown column 'ml.poster_time' in 'order clause'

SELECT DISTINCT t.id_topic
FROM smf_topics AS t
INNER JOIN smf_messages AS m ON (m.id_topic = t.id_topic AND m.id_member = 217)
LEFT JOIN smf_log_topics AS lt ON (lt.id_topic = t.id_topic AND lt.id_member = 217)
LEFT JOIN smf_log_mark_read AS lmr ON (lmr.id_board = t.id_board AND lmr.id_member = 217)
WHERE t.id_board IN (2, 1, 4, 9, 21, 5, 6, 7, 8, 16, 17, 20, 15, 19, 18, 10, 11, 3, 28, 29, 30, 36, 33, 55, 35, 34, 31, 32, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 69, 39, 41, 46, 50, 54, 64, 43, 42, 47, 63, 62, 45, 37, 38, 40, 44, 53, 67, 66, 48, 49, 52, 51, 13, 14)
AND t.id_last_msg >= 7746
AND IFNULL(lt.id_msg, IFNULL(lmr.id_msg, 0)) < t.id_last_msg
AND t.approved = 1
ORDER BY IFNULL(t.bump_timestamp, ml.poster_time) DESC
LIMIT 0, 20
Apply Filter: Only show the errors from this file
File: /home/xxxxxxx/public_html/forum/Sources/Recent.php
Line: 1083

this is what it says at line 1083
Code: [Select]
);

$topics = array();
while ($row = $smcFunc['db_fetch_assoc']($request))
$topics[] = $row['id_topic'];
$smcFunc['db_free_result']($request);

Does anyone have any idea of what is going on?

aurora

Offline auroramae

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 216
Re: Show new replies error
« Reply #1 on: July 25, 2008, 11:53:35 AM »
I just want to note that this issue was resolved by uninstalling mods.

Unfortunately I didn't do an organized assessment...
IE uninstall a mod and check the result.

The mods I uninstalled were
Top 10 Posters Today And This Week Stats    1.1   
Bump Topics    1.0 (because I saw a "bump" reference in the error message.)

Just in case anyone else encounters this issue... check to see if  these mods are installed.

I also uninstalled
Auto Embed Video/Audio Clips    3.1.1
recently but the issue was not resolved.
 

Offline SlammedDime

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 10,280
  • School of Air Ride
    • matt.zuba on Facebook
    • @mattzuba on Twitter
    • ZubaFitness
Re: Show new replies error
« Reply #2 on: July 25, 2008, 04:09:52 PM »
It's most likely a problem with the bump topics mod.
SlammedDime
Former Lead Customizer
BitBucket Projects
GeekStorage.com Hosting
                      My Mods
SimpleSEF
Ajax Quick Reply
Sitemap
more...