• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
September 22, 2021, 07:14:59 PM

News:

Want to get involved in developing SMF, then why not lend a hand on our github!


Admin Menu Corrupted

Started by Dominic2066, August 13, 2008, 11:58:16 AM

Previous topic - Next topic

Dominic2066

Hi,

When I first installed 2.0 B3.1, it worked fine despite not being a clean install.

But then, after about half an hour and for no apparent reason, the admin menu became completely corrupted.

I have attached a screenshot showing what has happened to it. Pretty much every dropdown has been corrupted as have the links beneath them.

As I said, it worked perfectly for around half an hour.  I was changing various settings.  Then ... BANG!  :'(

I don;t know what hapened....

lordtron

Try this.

URL-TO-FORUMS/index.php?action=admin;area=index;sa=forum;togglebar=1

This will switch it, so that the menus are on the left-hand side instead of the top. But this will at least show if the whole menu area for admin is really corrupt or not.

VainSoftGames.com - New Design To Gaming

Dominic2066

Thanks for that suggestion.  I tried it, but the problem remained.

Rumbaar

From the screenshot it appears to be missing $txt[] string issues.  What do you mean by "not being a clean install"?

You also state "no apparent reason" and then go on to say "I was changing various settings", so I'm sure that's your reason.  What were the settings?  Changing theme and/or language settings? Details please.
"An important reward for a job well done is a personal sense of worthwhile achievement."


[ Themes ]

Advertisement: