Advertisement:

Author Topic: Mark selected as read doesn't work  (Read 2608 times)

Offline AlenNS

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 617
  • Gender: Male
    • Baklja forum - Vaš forum
Mark selected as read doesn't work
« on: September 03, 2008, 07:53:01 PM »
Instead of marking selected topics as read there is some strange url like these - http://www.baklja.com/forum/%7BSUBMIT%7D

When I select some topics as seen and press that button I get this error.

Quote
Not Found
The requested URL /forum/{SUBMIT} was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


This is the part of my MessageIndex.template.php

Code: [Select]
if (!empty($options['display_quick_mod']) && $options['display_quick_mod'] == 1 && !empty($context['topics']))
{
echo '
<tr class="catbg">
<td colspan="8" align="right">
<select name="qaction"', $context['can_move'] ? ' onchange="this.form.moveItTo.disabled = (this.options[this.selectedIndex].value != \'move\');"' : '', '>
<option value="">--------</option>
', $context['can_approve'] ? '<option value="approve">' . $txt['quick_mod_approve'] . '</option>' : '', '
', $context['can_remove'] ? '<option value="remove">' . $txt['quick_mod_remove'] . '</option>' : '', '
', $context['can_lock'] ? '<option value="lock">' . $txt['quick_mod_lock'] . '</option>' : '', '
', $context['can_sticky'] ? '<option value="sticky">' . $txt['quick_mod_sticky'] . '</option>' : '', '
', $context['can_move'] ? '<option value="move">' . $txt['quick_mod_move'] . ': </option>' : '', '
', $context['can_merge'] ? '<option value="merge">' . $txt['quick_mod_merge'] . '</option>' : '', '
<option value="markread">', $txt['quick_mod_markread'], '</option>
</select>';

Can someone help me to solve this?

Offline karlbenson

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 15,629
  • Gender: Male
    • Criminal Brief UK
Re: Mark selected as read doesn't work
« Reply #1 on: September 03, 2008, 08:09:44 PM »
This has been fixed for beta 4.

Offline AlenNS

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 617
  • Gender: Male
    • Baklja forum - Vaš forum
Re: Mark selected as read doesn't work
« Reply #2 on: September 03, 2008, 08:17:26 PM »
And is there any way to make fix here, because I don't know will I upgrade to beta 4.

Offline AlenNS

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 617
  • Gender: Male
    • Baklja forum - Vaš forum
Re: Mark selected as read doesn't work
« Reply #3 on: September 19, 2008, 09:23:03 AM »
Bump!

Offline karlbenson

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 15,629
  • Gender: Male
    • Criminal Brief UK
Re: Mark selected as read doesn't work
« Reply #4 on: September 19, 2008, 09:30:21 AM »
hey AlenNs

Upgrading to smf 2.x beta 4 will resolve the issue now.

Offline AlenNS

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 617
  • Gender: Male
    • Baklja forum - Vaš forum
Re: Mark selected as read doesn't work
« Reply #5 on: September 19, 2008, 09:41:28 AM »
But I don't plan to upgrade to Beta 4 yet.

There is too much to do for upgrading.
I don't plan to do that for at least two months because of my faculty.

Can you help me to do that on Beta 3?
I've opened MessageIndex.php from Sources and MessageIndex.template.php from Babylon Theme and couldn't find the solution.

:(

Offline Rumbaar

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 15,805
  • Gender: Male
  • Inherent Omniscience
    • Rumbaar.net
Re: Mark selected as read doesn't work
« Reply #6 on: October 07, 2008, 10:22:17 PM »
This is the reason why you shouldn't be using a BETA release of SMF for a live forum.  There are bugs and constant fixes being release to solve BETA related issues.

If you want a tried and tested version you should stick with 1.1.x, or the only solution is to upgrade to the latest build of 2.x BETA.
"An important reward for a job well done is a personal sense of worthwhile achievement."

[ Themes ]