• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
October 20, 2021, 11:06:29 AM

News:

SMF 2.0.18 has been released! Please update. Read more.


Kako ubaciti vesti na forum 1.1.5

Started by zaabava, September 07, 2008, 04:02:27 AM

Previous topic - Next topic

zaabava

Marko na sajtu vidim dupla slova .....

MarkoWeb

To je zato sto ides preko proksija i nije ukljucen JS.
elem zavrseno je ovo za vesti http://a2-soft.com/webmasters.php trenutno je bez slika ali bice i to udkoro dostupno ;)

zaabava

Quote from: MarkoWeb on September 08, 2008, 05:35:32 PM
To je zato sto ides preko proksija i nije ukljucen JS.
elem zavrseno je ovo za vesti http://a2-soft.com/webmasters.php trenutno je bez slika ali bice i to udkoro dostupno ;)
Hvala
Kaze da adres not fund to je zbog tvog sajta ,sacekace mo....

MarkoWeb

nista onda sutra :D valjda ce osveziti...
Ja sam kod telekoma i radi, kolega kod sezam-a i radi takodje.

zaabava

Quote from: MarkoWeb on September 08, 2008, 05:45:10 PM
nista onda sutra :D valjda ce osveziti...
Ja sam kod telekoma i radi, kolega kod sezam-a i radi takodje.
Ok
i jos jedno pitanje
da li je moguce izvesti da to bude tipa koao pokretan skrol....,da budem jasniji ,tipa ko vesti na b92 da idu u dnu ekrana....

MarkoWeb

Ne vidim nista sto skroluje na b92 ali odprilike znam na sta mislis.
Bice sutra i to :)

zaabava

Quote from: MarkoWeb on September 08, 2008, 05:56:12 PM
Ne vidim nista sto skroluje na b92 ali odprilike znam na sta mislis.
Bice sutra i to :)
Ok sacekacu do sutra
Ma na b92 info sto dole non stop idu vesti e taj fazon ,da bude pokretno ....

MarkoWeb

To sam napravis... recimo:

<marquee behavior="scroll" direction="left" scrollamount="2" scrolldelay="1">
IFRAME
</marquee>


ps. imas msn?

zaabava

Quote from: MarkoWeb on September 08, 2008, 06:24:32 PM
To sam napravis... recimo:

<marquee behavior="scroll" direction="left" scrollamount="2" scrolldelay="1">
IFRAME
</marquee>
da ok mislio samd ati tamo postavis zajedno sa onim vestima
imam msn

ps. imas msn?

zaabava

Evo ovo kod tebe dole  u tip vesti 3 sto se pomera to mi treba.....

MarkoWeb

Imas gore kod za to... ovo sa "marquee"

zaabava

Quote from: MarkoWeb on September 08, 2008, 06:47:28 PM
Imas gore kod za to... ovo sa "marquee"
Znam da mnogo trazim al stacu ,dali bi mi to ti to uradio napravio taj kod ,meni ne uspeva a da vesti idu po marquee" ,po toj  liniji....

MarkoWeb

<marquee behavior="scroll" direction="left" scrollamount="2" scrolldelay="1">
<iframe src="http://a2-soft.com/widget.php?s=2&op=3&c=1&st=5" width="100%" height="18" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
</marquee>


A ovo
op=
c=
st=
mozes videti sta znaci na portalu ;)

zaabava

Ok ali ide mi prazan skrol nista ne pise.....?

MarkoWeb

September 08, 2008, 07:15:41 PM #34 Last Edit: September 30, 2008, 01:31:17 PM by MarkoWeb
~~~@live.com
pa me ubaci...

Advertisement: