News:

SMF 2.0.19 has been released! Please update. Read more.

Main Menu

SMF Media Gallery Mod

Started by fırtına1, September 11, 2008, 11:32:47 AM

Previous topic - Next topic

drkfear

haklısınız peki benim başka sorularım olacak

mesela bir blok açsak yan blok ve burada en fazla tıklanan fotoğrafı veya fotoğrafları koyabilirmiyiz kodu nedir

birde fotoğrafları son eklenenlere göre göstertebiliom orta blokta ancak yan blokta alt alta gösteremiyorum kodu varmıdır

birde bu fotoğrafları çevreleyen çerçeveleri kaldırabilirmiyiz . stil ayarları nerede?


Özgür

Bu konunun eski mesajlarında kodları var.

Burdada http://smf-media.com/community/index.php?board=11.0 son eklenen resimler vesair kodalrı mevcut.
So Long

drkfear

ingilizcem pek iyi olmadığı için hiç bir şey bulamadım ama genede teşekkür ederim

Özgür

#143
Quote from: drkfear on January 21, 2009, 06:17:08 AM
ingilizcem pek iyi olmadığı için hiç bir şey bulamadım ama genede teşekkür ederim

Bu konunun 2-3-4 üncü sayfalarına göz atın kodları vermiştim


Quote from: Pяєηѕєѕ 丂√丂 on December 24, 2008, 05:50:30 PM
Merhaba,

Member Color Link kullaniyor ama galerideki bölümündeki

Son Öğeler

Rastgele Öğeler

üye linkleri renkli degil bunu uyumlu hale getirmek mümkünmüdür ?  ::)


Bu konu çözüme kavuştu mu aceba, mesajınızı yeni gördüm konudaki tüm mesajları okurken?

Bu arada modu kullananlar için güzel bir duyuru, artık ftp ye dosyalarınızı upload edip albümlere aktarabileceksiniz. 1.6 versiyonu çıktığında bu özellikte içerisinde olacak.
So Long

kadir21

Arkadaşlar smf galeri sisteminde (1.5.2)  top 10 tarzı birşey yapıp ana sayfada forum top10 içinde yada altında gösterebilrmiyiz

Özgür

#145
bahsi geçen tablonunuzun içerisine

global $sourcedir, $user_info, $ID_MEMBER, $context, $txt, $galurl, $galurl2, $scripturl, $settings, $db_prefix;

   require_once($sourcedir . '/Subs-MGallery.php');
   loadMGal_Settings();

   if (loadlanguage('MGallery') == false)
      loadLanguage('MGallery', 'english');
     $items = getMediaItems(0, 5, 'm.views DESC');
echo '
<table border="0">';

   foreach($items as $item)
      echo '
     <tr> <td>
   <div class="smalltext" style="text-align: center; line-height: 1.4em; border: 1px #000000 solid; padding: 5px;">
      <a href="',$galurl,'sa=item;id=',$item['id'],'">',$item['title'],'</a><br />
   </div>
   </td></tr>';
echo '</table>';


kodlarını yerleştirin. Yani boardindex.template.php 'ye. Diğer konudada linki vermiştim sorunuzun cevabı bu neden hiçbirşey denemeden cevabın başka olduğunu düşünüyorsunuz.
So Long

simpledizayn

Kullandığım tema Ds-Natural(1.1.7).  Son eklenen videoları rastgele şeklinde, duyurular bloğunun hemen altında yatay olmak şartıyla nasıl gösterebiliriz?

Özgür

index.template.php ye eklerseniz mesaj yollarken oturum doğrulaması sorunu yaşarsınız. bu yüzden boardindex.template.php ye eklemelisiniz. bu dosyanızı eke koyun değiştireceğiniz bölümü göstereyim.
So Long

simpledizayn

Bilgilerin için teşekkür ederim. Dosyayı ekledim.

Özgür

Bunu dener misiniz.
Yalnız bu galerideki son öğelerden rastgele seçim yapmaz tüm galeri öğelerini rastgele sıralar. Dediğiniz şekilde yapabilmek için biraz uğraşmam gerekecek =)
So Long

simpledizayn

'main' adlı teması yüklenemiyor.

Özgür

#151
Gecikme için özür dilerim.
Dosyanın orjinal halinde

bul

global $context, $settings, $options, $txt, $scripturl, $modSettings;

Değiştir

global $context, $settings, $options, $txt, $scripturl, $modSettings, $sourcedir,  $galurl, $scripturl;

Bul

// Show some statistics next to the link tree if SP1 info is off.

echo '

<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0">

<tr>

<td valign="bottom">', theme_linktree(), '</td>

<td align="right">';

if (!$settings['show_sp1_info'])

echo '

', $txt[19], ': ', $context['common_stats']['total_members'], ' &nbsp;•&nbsp; ', $txt[95], ': ', $context['common_stats']['total_posts'], ' &nbsp;•&nbsp; ', $txt[64], ': ', $context['common_stats']['total_topics'], '

', ($settings['show_latest_member'] ? '<br />' . $txt[201] . ' <b>' . $context['common_stats']['latest_member']['link'] . '</b>' . $txt[581] : '');

echo '

</td>

</tr>

</table>';

Altına Ekle

echo '
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" class="bordercolor" style="border-top:1px solid #111;"><tr>
<td width="100%" colspan="6" class="catbg" height="30"><center>Galeriye Son Eklenenler</center></td>
</tr><tr>';

require_once($sourcedir . '/Subs-MGallery.php');
loadMGal_Settings();

if(loadlanguage('MGallery') == false)
loadLanguage('MGallery', 'english');
$items = getMediaItems(0,5, 'm.id_media DESC');


foreach($items as $item)
echo '
<td class="windowbg2" style="border:1px solid #dadada;">
<div class="smalltext" style="text-align: center; border: 1px #dadada solid; padding: 5px;">
      <a href="',$galurl,'sa=item;id=',$item['id'],'">',$item['title'],'</a><br />
      <a href="',$galurl,'sa=item;id=',$item['id'],'"><img alt="" src="',$galurl,'sa=media;id=',$item['id'],';thumb" alt="" /></a><br />
      ',$txt['mgallery_views'],': ',$item['views'],'<br />
      ',$txt['mgallery_posted_by'],': <a href="',$scripturl,'?action=profile;u=',$item['poster_id'],'">',$item['poster_name'],'</a><br />
      ',$txt['mgallery_in_album'],': <a href="',$galurl,'sa=album;id=',$item['id_album'],'">',$item['album_name'],'</a>
      ',$item['is_new'] ? '<br /><img alt="" src="' . $settings['images_url'] . '/' . $context['user']['language'] . '/new.gif" border="0" />' : '','
      </div>
</td>';

echo '
</tr>
</table>';
So Long

simpledizayn

Teşekkür ederim. Bu oldu. Yalnız tablolar biraz bozuk çıkıyor.


Özgür

Kusura bakmayın malum lost izliyoruz :D
Son kısımda eklediğiniz bölümü silin yukarda eklediğim kodu değiştirdim onu ekleyin. kolay gelsin.
So Long

kadir21

Kardeşim ksr bakma görmedim can kardeş ordada anlamamıştım şimdi vesilenle yaptım çok sağol

kadir21

kardeşim bir sorum daha olacak bunun tema resimlerini nasıl değiştiririz ana sayfa admin bakılmamış öğeler gibi

simpledizayn

Quote from: Özgür | ЯocKayseri on January 22, 2009, 05:54:37 PM
Kusura bakmayın malum lost izliyoruz :D
Son kısımda eklediğiniz bölümü silin yukarda eklediğim kodu değiştirdim onu ekleyin. kolay gelsin.

Teşekkür ederim.

drkfear

Quote from: drkfear on January 20, 2009, 04:55:11 PM
haklısınız peki benim başka sorularım olacak

mesela bir blok açsak yan blok ve burada en fazla tıklanan fotoğrafı veya fotoğrafları koyabilirmiyiz kodu nedir

birde fotoğrafları son eklenenlere göre göstertebiliom orta blokta ancak yan blokta alt alta gösteremiyorum kodu varmıdır

birde bu fotoğrafları çevreleyen çerçeveleri kaldırabilirmiyiz . stil ayarları nerede?

rockkayseri baktım dediğin yerlere ama hiç birine cevap bulamadım

Özgür

Quote from: drkfear on January 26, 2009, 02:34:55 PM
Quote from: drkfear on January 20, 2009, 04:55:11 PM
haklısınız peki benim başka sorularım olacak

mesela bir blok açsak yan blok ve burada en fazla tıklanan fotoğrafı veya fotoğrafları koyabilirmiyiz kodu nedir

birde fotoğrafları son eklenenlere göre göstertebiliom orta blokta ancak yan blokta alt alta gösteremiyorum kodu varmıdır

birde bu fotoğrafları çevreleyen çerçeveleri kaldırabilirmiyiz . stil ayarları nerede?


rockkayseri baktım dediğin yerlere ama hiç birine cevap bulamadım

Bu kodu kullanın.

echo '
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">';

require_once($sourcedir . '/Subs-MGallery.php');
loadMGal_Settings();

if(loadlanguage('MGallery') == false)
loadLanguage('MGallery', 'english');
$items = getMediaItems(0, 5, 'm.views DESC');


foreach($items as $item)
echo '<tr>
<td class="windowbg2">
<div class="smalltext" style="text-align: center; padding: 5px;">
      <a href="',$galurl,'sa=item;id=',$item['id'],'">',$item['title'],'</a><br />
      <a href="',$galurl,'sa=item;id=',$item['id'],'"><img alt="" src="',$galurl,'sa=media;id=',$item['id'],';thumb" alt="" /></a><br />
      ',$txt['mgallery_views'],': ',$item['views'],'<br />
      ',$txt['mgallery_posted_by'],': <a href="',$scripturl,'?action=profile;u=',$item['poster_id'],'">',$item['poster_name'],'</a><br />
      ',$txt['mgallery_in_album'],': <a href="',$galurl,'sa=album;id=',$item['id_album'],'">',$item['album_name'],'</a>
      ',$item['is_new'] ? '<br /><img alt="" src="' . $settings['images_url'] . '/' . $context['user']['language'] . '/new.gif" border="0" />' : '','
      </div>
</td></tr>';
echo'</table>';
So Long

♀φ®♪└┘δ


Ben  2.0 b4 e  1.5.2  versiyonunu   kurdum, galeri  sorunsuz  çalışıyordu, resimlerde  yüklenmişti. Ama şuan  galeri  linkine tıklayınca  foruma  yönlendiriyor ve  galeriden  resimlerde  görülmüyor. Sorun  tam olarak ne  anlamadım, yardımcı  olabilecek arkadaş  varsa şimdiden teşekkürler.

Advertisement: