Advertisement:

Author Topic: me duhet nje ndime per fotot e Regular Members  (Read 7844 times)

Offline miri13

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 27
  • Gender: Male
  • My family
    • Devolli.net
me duhet nje ndime per fotot e Regular Members
« on: September 16, 2008, 09:25:40 AM »
dua te di se si mund te ve nje foto per te gjithe anetaret e fotumit per ata qe skan vene foto ne profilin e tyre dhe te jete e perbashket deri sa ai ose ajo te vere foton e tij falemiderit pres pergjigje :D

babjusi

  • Guest
Re: me duhet nje ndime per fotot e Regular Members
« Reply #1 on: September 16, 2008, 09:29:56 AM »
dua te di se si mund te ve nje foto per te gjithe anetaret e fotumit per ata qe skan vene foto ne profilin e tyre dhe te jete e perbashket deri sa ai ose ajo te vere foton e tij falemiderit pres pergjigje :D

Perdor kete modifikimin miri13

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=975