News:

Want to get involved in developing SMF? Why not lend a hand on our GitHub!

Main Menu

Ultimate Profile Mod

Started by Yağız..., November 01, 2008, 09:46:36 PM

Previous topic - Next topic

Yağız...

Gördüğüm kadarıyla modifikasyon bir ekleme yapmıyor o dosyaya... Sizde neden böyle oldu anlamadım. Tam olarak neyi yaptıktan sonra oldu?

karanima

hocam kendi kendine düzeldi sanırım yenilemem gerekti zahmet verdim sağolun

karanima

hocam ondan sorun yokta gezinirken şuna rastladım  ???

ოկtђ

Yağız bunun 2.0 sürümü uçmuş sanırım?

karanima

bende birtek Görünüm ve Tasarım bölümünde üstteki sorun var

Yağız...

Quote from: ოկtђ on December 26, 2009, 12:57:34 PM
Yağız bunun 2.0 sürümü uçmuş sanırım?
Ne gibi?

Quote from: karanima on December 26, 2009, 12:47:51 PM
hocam ondan sorun yokta gezinirken şuna rastladım  ???

Bu modifikasyonla ilgili bir hata olduğunu sanmıyorum...

karanima

neden olmuş olabilir hocam en son rep sistemini kurdum

karanima

sorunu buldun avatar online ofline modunda

<tr>
<td colspan="2">
<input type="hidden" name="default_options[display_transparencyoffline]" value="0" />
<label for="display_transparencyoffline">', $txt['display_transparencyoffline'], ' <input type="text" name="default_options[display_transparencyoffline]" id="display_transparencyoffline" value="', !empty($context['member']['options']['display_transparencyoffline']) ? $context['member']['options']['display_transparencyoffline'] : '0', '" size="3" /></label>
</td>
</tr>

bu koddaki td colspan="2 değeri   topslice  olarak değişecek yani alttaki gibi olacak

<tr>
<td colspan="topslice">
<input type="hidden" name="default_options[display_transparencyoffline]" value="0" />
<label for="display_transparencyoffline">', $txt['display_transparencyoffline'], ' <input type="text" name="default_options[display_transparencyoffline]" id="display_transparencyoffline" value="', !empty($context['member']['options']['display_transparencyoffline']) ? $context['member']['options']['display_transparencyoffline'] : '0', '" size="3" /></label>
</td>
</tr>

ოկtђ

Yağız...

karanima

yeni sürümde ne gibi değişiklikler mevcut hocam

Yağız...

Özelleştirme bölümüne eklenen CSS kodlarının bazıları çalışmıyordu, bunu düzelttim. Profil sayfasında Arkadaşlarım linkinde bir hata vardı(SMF 1'de olan bir kodu çıkarmıştım tekrar ekledim), bu sürümde düzeltildi. Profil menüsünde bulunan Yorum Ekle ve Rapor et bölümlerini menüde gizledim. Resimler ve arkadaşların görünümünde bir problem vardı, oda çözüldü. Ayrıca en büyük yenilik, eğer forumunuzu SMF 1'den upgrade yaptıysanız ve Ultimate Profile modifikasyonunu kullandıysanız, hata veriyordu. Nedeni de JovanT'ın SMF 2'de tüm veritabanı satırlarını küçültmüş olması(ID_MEMBER => id_member vs). Bu sürümü yüklediğinizde tüm satır isimlerini  küçültecek ve bu hata ortadan kalkacak :).

Ayrıca, yeni sürümü buradan indirebilirsiniz:
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=298641.msg2424006#msg2424006
Bunu yüklemeniz için önceki sürümü kaldırın ve bunu yükleyin.

Gökhan | Brestgerfich

Yeni pakedi kuran ilk ben oldum sanırım :)

bilmiyorum, ilk mesajdaki turkish dosyasındaki kod uyar mı ama smf 2.0 rc2 kullanan arkadaslar;

modifications.turkish.php dosyasında bul
Code (Bul) Select
?>

Code (Üzerine ekle) Select
$txt['ultimate_profile'] = 'Gelişmiş profil';
$txt['permissionname_edit_ultimate_profile'] = 'Gelişmiş profili düzenle';
$txt['permissionname_edit_ultimate_profile_own'] = 'Kendi profilim';
$txt['permissionname_edit_ultimate_profile_any'] = 'Herhangi bir profil';
$txt['permissionhelp_edit_ultimate_profile'] = 'Bu izin, üyelerin gelişmiş profillerini düzenlemelerini sağlayacaktır.';
$txt['cannot_edit_ultimate_profile_own'] = 'Gelişmiş profilinizi düzenleyemezsiniz.';
$txt['cannot_edit_ultimate_profile_any'] = 'Gelişmiş profili düzenleyemezsiniz.';

aLi-YK

ultimate profilde resimlerim kısmındaki ekledim resimleri nasıl ortalanmış olarak yapabilirim? resim ekte

Yağız...

UltimateProfile.template.php dosyasında bulun:
<a href="', $scripturl ,'?action=profile;u=', $context['member']['id'] ,';sa=pictures">', $txt['profile_pictures'] ,'</a>
</td>
</tr>
<tr>
<td class="windowbg">

Değiştirin:
<a href="', $scripturl ,'?action=profile;u=', $context['member']['id'] ,';sa=pictures">', $txt['profile_pictures'] ,'</a>
</td>
</tr>
<tr>
<td class="windowbg" align="center">

ოկtђ

Sağol Yağız yeni sürümü kuruyorum

aLi-YK

yorum ekle kısmını hızlı cevap gibi nasıl hep acık tutabiliriz?

Yağız...

UltimateProfile.template.php dosyasında bulun:
<td class="titlebg"><a href="javascript:void(0);" onclick="comment()">', $txt['profile_comment_add'] ,'</a></td>
</tr>
<tr id="comment" class="windowbg" style="display: none;">

Değiştirin:
<td class="titlebg">', $txt['profile_comment_add'] ,'</td>
</tr>
<tr class="windowbg">

aLi-YK

çok teşekkür ederim buda oldu :)

çok oluyorum ama bide şu imza resimleri tam görünmüyo çubuktan ilerliyor onu boyutlandırma gibi bişi yapabilirmiyiz oto resim boyutu gibi ?

karanima

hocam üye link renklerine uyarlayabilir misiniz?profile giren kullanıcı nicki renkliyse göstermiyor standardı gösteriyor

Advertisement: