News:

Wondering if this will always be free?  See why free is better.

Main Menu

Paket Olarak Mod Kuramıyorum

Started by BlacK sTain, November 04, 2008, 01:01:21 PM

Previous topic - Next topic

BlacK sTain

Foruma herhangi modu paket olarak kurmak istesem hata veriyor

Yeni paket indiremezsiniz veya kuramazsınız. Çünkü paketlerin yükleneceği dizin veya bu dizinde değiştirilmesi gerekn bazı dosyalar yazılabilir değil!

böyle diyor nasıl düzeltebilirim

bbTURK

arama yapmalısın
bu daha önce defalarca soruldu. dökümanlarda aradığını bulabilirsin.

BlacK sTain

aradım zaten ama ßu konuda söyleneni yapıorum chmod değer zaten 777 olarak görünüyor  :o

a11

Orada temp ve installed.list dosyaları mevcut , onlarında chmod değerini 777 yapın.

1SeVDa

kardes benzer konular modunu kurduktan sonra mı bole oldu yada en son kurdugun modun adı ne bende bu sekılde 10 sefer hata aldım ama sımdı az cok ne yapmam gerektıgını bılıyorum bunun chmodla felan alakası yok bunun sebebını ben anlıyamadım ama bır kac modu kurunca bole hata aldıgımı farkettım
Seveni Sev SeVmeYeni terKet....
https://birevlilik.com
https://webdizin.com

Fussilet

paketler > Seçenekler > Tüm dosyalara yazılabilir izni vererek sorunu halledebilirsin, daha sonra izinleri kaldırmayı unutma

Tias_

Packages klasörünün içinde temp adında bir klasör açınız CHMOD değeri 777 olsun.temp klasörünün içinede rastgele bir dosya (boş .txt olabilir) atınız ve onunda CHMOD değerini 77 yapınız.Pakedi Yüklemeyi yeniden deneyiniz.

BlacK sTain

Quote from: Tias_ on November 06, 2008, 08:02:17 AM
Packages klasörünün içinde temp adında bir klasör açınız CHMOD değeri 777 olsun.temp klasörünün içinede rastgele bir dosya (boş .txt olabilir) atınız ve onunda CHMOD değerini 77 yapınız.Pakedi Yüklemeyi yeniden deneyiniz.

Sorunu bu şekilde halletmiş oldum , hepinizede teşekkür ettim :)

altinforum

ftp denmi chmod değeri veriyoz nerden chmod değeri verilio

bbTURK

aslında tek cümlelik cevabı var ama balığı hazır almak yerine önce tutmalsın :D
ilk önce arama yapsaydın
CHMOD Nedir? Dosya İzinleri Nasıl Olmalıdır?

Advertisement: