• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
September 22, 2021, 03:50:32 AM

News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord


TinyPortal

Started by lurkalot, February 12, 2005, 04:43:00 AM

Previous topic - Next topic

IchBin™

In Themes/default/TPsubs.template.php. Search for "function TPortal_recentbox()"

Inside that function you'll see where it adds the style's to the <li> tags. You can remove the padding there to consolidate the space a little. Let me know if that works.
<li style="margin: 0; list-style: none; line-height: 1.5em; padding: 4px 0;"><a href="'.$w['href'].'">'.$w['short_subject'].'</a> ', $txt['by'], ' ', $w['poster']['link'];
IchBin™        TinyPortal

Touti

Many thanks Ichbin, you just salvaged half of my weekend  ;D

I had no idea there was some TP code in the default theme folder

TeaTephi

Ok this morning I succesfully installed SMF 2.0 RC4 large upgrade and TP 1.0.

Everything was working fine, and then i noticed the avatars stopped showing for only the members in admin groups.

It doesn't show their avatars in the main forum posts, or the shoutbox (which initially worked).  (Regular members are working)

I don't know it's weird.

May have I ticked some permissions somewhere by accident?
SMF 2.0.2 | TinyPortal 1.107 Veterans day theme Opera 11.50
Mods:Profile Comments.....AEVA Media 2.10.....Activity in profile.....join-reason....Bookmarks 2.3.....SA Chat    Beta 4-1 Rev43....Tapatalk SMF 2.0 RC4/RC5/Final Plugin    3.0.1.....SMFPacks Likes Lite Mod

Thank you guys for all your support and development that you do.  I love my forum, and am so thankful to have a place to ask my questions.  I do love SMF 2.0 it's smoother and all my members love it!

IchBin™

Well that is more than just a TP problem. Is it showing a missing image? Or is it not showing at all?
IchBin™        TinyPortal

TeaTephi

You can see how it is on the profile edit, but not in the shoutbox or the profile summary.

In the shoutbox you can see a whitebox where the avatar should go.
SMF 2.0.2 | TinyPortal 1.107 Veterans day theme Opera 11.50
Mods:Profile Comments.....AEVA Media 2.10.....Activity in profile.....join-reason....Bookmarks 2.3.....SA Chat    Beta 4-1 Rev43....Tapatalk SMF 2.0 RC4/RC5/Final Plugin    3.0.1.....SMFPacks Likes Lite Mod

Thank you guys for all your support and development that you do.  I love my forum, and am so thankful to have a place to ask my questions.  I do love SMF 2.0 it's smoother and all my members love it!

TeaTephi

Is there a place to adjust SIZE limits for avatars?  When I first installed they were shown in the shout box huge, now i uploaded the pictures for EACH person, and they are all small now!
SMF 2.0.2 | TinyPortal 1.107 Veterans day theme Opera 11.50
Mods:Profile Comments.....AEVA Media 2.10.....Activity in profile.....join-reason....Bookmarks 2.3.....SA Chat    Beta 4-1 Rev43....Tapatalk SMF 2.0 RC4/RC5/Final Plugin    3.0.1.....SMFPacks Likes Lite Mod

Thank you guys for all your support and development that you do.  I love my forum, and am so thankful to have a place to ask my questions.  I do love SMF 2.0 it's smoother and all my members love it!

IchBin™

Looks like you're using Opera? Try a different browser to see if the avatars show up. I think it's probably opera, but I don't have that installed. To change the size you need to change it in the Themes/default/TPshout.css file.
IchBin™        TinyPortal

lesmond

Information Only

If you have not noticed the TinyPortal Support site has been down for 24hrs, I am attempting to move the backup to a new server as soon as I can, but its a rather large file so will take time to move, also the name servers will have to be changed, and most of you may know this can take some time to propagate!

Sorry for any inconvenience this may cause to our member, I will get the site back and running asap.

So please bare with us whilst we get the site back for you.

Thank you for your understanding.

The Team at Tinyportal Support.

www.tinyportal.co.uk



Free Forum Image Hosting



The only person who got all his work done by Friday was Robinson Crusoe

LiroyvH

((U + C + I)x(10 − S)) / 20xAx1 / (1 − sin(F / 10))
President/CEO of Simple Machines - Server Manager
Please do not PM for support - anything else is usually OK.

TeaTephi

Quote from: IchBin™ on January 15, 2011, 11:28:31 AM
Looks like you're using Opera? Try a different browser to see if the avatars show up. I think it's probably opera, but I don't have that installed. To change the size you need to change it in the Themes/default/TPshout.css file.

I think you are right.....it works in IE (slowly loads), but it's odd because it worked in Opera when I first loaded everything.  Also I think the shoutbox looks different, has captions for each shout.  Is there a way to choose another layout?

Also, is there a way to check guests to view my frontpage article?  I checked the tickbox for them to view it, but didn't work.  Was wondering if that was another gliche to be fixec in the next release.

Thanks so much for your help.

I LOVE MY FORUM!  IT ROCKS!
SMF 2.0.2 | TinyPortal 1.107 Veterans day theme Opera 11.50
Mods:Profile Comments.....AEVA Media 2.10.....Activity in profile.....join-reason....Bookmarks 2.3.....SA Chat    Beta 4-1 Rev43....Tapatalk SMF 2.0 RC4/RC5/Final Plugin    3.0.1.....SMFPacks Likes Lite Mod

Thank you guys for all your support and development that you do.  I love my forum, and am so thankful to have a place to ask my questions.  I do love SMF 2.0 it's smoother and all my members love it!

cellax

Quote from: lesmond on January 17, 2011, 03:51:45 PM
Information Only

If you have not noticed the TinyPortal Support site has been down for 24hrs, I am attempting to move the backup to a new server as soon as I can, but its a rather large file so will take time to move, also the name servers will have to be changed, and most of you may know this can take some time to propagate!

www.tinyportal.co.uk

I hope you will be back soon, good luck

lesmond

Were up and running again, although we lost a few posts in the process, and a few members will have to re-register again, but alls good so far. 



Free Forum Image Hosting



The only person who got all his work done by Friday was Robinson Crusoe

damouse

January 18, 2011, 02:34:50 PM #1032 Last Edit: January 18, 2011, 03:13:11 PM by damouse
hi there

I apologise if this was already answered, I did look for it but haven't seen anything.

I would like to change the links from the recent block so that they link to the last read post rather than the very last on the thread. effectively combining "recent" and the function of unread.

My guess is a small edit in the Tportal_recent function, around here:
echo ' <a href="'.$w['href'].'"><img src="'. $settings['images_url'].'/'.$context['user']['language'].'/new.gif" alt="new" /></a> '; (line 347 of TPBlocks.template.php)

but I don't know enough to know what to do with it  :-[




IchBin™

TP doesn't use the TPBlocks.template.php file anymore. Are you using TP 0.9.8 ?
IchBin™        TinyPortal

damouse

January 18, 2011, 03:47:00 PM #1034 Last Edit: January 18, 2011, 03:56:09 PM by damouse
TinyPortal v1.0 beta 4 I thought, where do I see it?

also I'm pretty certain it's using it on the basis of I tried editing it borrowing a link from the MessageIndex before posting here, it broke the link on site.

and if not there, how do I cahnge that link in any case?

IchBin™

January 18, 2011, 03:55:18 PM #1035 Last Edit: January 18, 2011, 03:59:28 PM by IchBin™
Ah, that could have been when Bloc stopped using that file. I thought it was earlier. Either way I'm a little confused on your request. Isn't that what the new icon does? It takes you to the newest post in the recent post. Are you wanting to link the subject line instead?
IchBin™        TinyPortal

damouse

it does now, but I want to change it to link to the last unread in that topic rather than the very last post.

On a board page, we have the very same "new" but it behaves differently there, linking to the last unread.

I would prefer to have that same behaviour from the recent block. both unifying what the "new" does accross the forum and making it more useful for the members.

should I move this query to TinyPortalSupport?

IchBin™

That would be better. I haven't had a chance to look, but hopefully someone can look into it. It might have already been requested at TP before.
IchBin™        TinyPortal

damouse

I didn't find a topic for it. For others reading here looking for that follow on here : http://www.tinyportal.co.uk/index.php?topic=33559.0


Wh1teLeopard

Something really strange has happened to my articles  :-\

Link to forum: http://keikarsinthepark.co.uk
Running: SMF2.0 RC3

I've been using tiny portal in varies forms of the forum for years, and never had any major problems with it that I couldn't eventually figure out myself but this one's got me stumped.

When I edit and article, click save, it reverts back to the previous version. It won't save changes, and it won't save new articles. It only started happening this week, I've not changed anything. So do I need to enquire about something with my provider?
www.keikarsinthepark.co.uk - The annual meet for kei car owners.

Advertisement: