Advertisement:

Author Topic: Help  (Read 8168 times)

Offline Alboo

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 10
Help
« on: November 29, 2008, 10:45:15 PM »
Pershendetje kam 1 problem qe faktikisht e krijova vete pra..

Përshëndetje serisht me sa kuptova duhet te jetë kjo paketa Anti-Bot Registration Puzzles sepse e bëra installed prap dhe ke regjistrimi dalin  + 5 + 4 =   + 5 + 4 =  dhe 2 empty boxes mesa kuptova gjithashtu kam klikuar delite pa e c'istaluar filen dhe kur e cistalova këtë qe provova u delitua 1 rresht me shifra dhe 1 empty box kurse tjetri është aty akoma dhe siç e përmenda ke pm qe te kam dërguar me përpara her dalin shifrat her sdalin dhe del vetëm empty box there so what are users expecting to put there in there is no numbers to play with? Big messsssss :(

« Last Edit: November 29, 2008, 10:48:11 PM by Alboo »

Offline Sarge

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 6,209
  • Gender: Male
    • Zëri YT!
Re: Help
« Reply #1 on: November 30, 2008, 02:20:06 AM »
Duhet te shtosh te dhenat e modit edhe ne skedaret e gjuhes shqipe.
    Please do not PM me with support requests unless I invite you to.

http://www.zeriyt.com/   ~   http://www.galeriashqiptare.net/


Quote
<H> I had zero posts when I started posting