• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

RSS Feeder

Started by SlammedDime, January 11, 2009, 06:06:42 AM

Previous topic - Next topic

Galaxy Computers

Any other options?
Wade Morris
Amarillo, Texas

Morris Technologies Computer Support Forum

SlammedDime

Are you trying to grab the full article with a regular expression?  or are you using keywords?
SlammedDime
Former Lead Customizer
BitBucket Projects
GeekStorage.com Hosting
                      My Mods
SimpleSEF
Ajax Quick Reply
Sitemap
more...
                     

Galaxy Computers

I don't know what you mean?
Wade Morris
Amarillo, Texas

Morris Technologies Computer Support Forum

SlammedDime

Have you added any feeds?  Did you NOT look at any of the options for when you added the feed?
SlammedDime
Former Lead Customizer
BitBucket Projects
GeekStorage.com Hosting
                      My Mods
SimpleSEF
Ajax Quick Reply
Sitemap
more...
                     

Galaxy Computers

This what I have when I added a  feed.

Feed Title: David Crowe
Feed URL: http://aras.ab.ca/newsfeed.xml
Board Name: Example
Post Feed As: News Feeder
Topic Prefix: feeds
Number to Imports: 0
Keywords to find: None
Enabled: Checked
Retrieve full article: Not Checked
Topic Locked: Not Checked
Post Items in Single Topic: Not Checked
Footer Text: Blank
Wade Morris
Amarillo, Texas

Morris Technologies Computer Support Forum

SlammedDime

Sorry... Don't know what to tell you... I punched in all of the same stuff and it worked just fine for me.  All I can think of is that your host doesn't have the necessary libraries activated or installed for SimplePie to pull feeds.  You can upload the attached file to your webhost and navigate to it, and it will tell you if you if SimplePie will work on your server...

SlammedDime
Former Lead Customizer
BitBucket Projects
GeekStorage.com Hosting
                      My Mods
SimpleSEF
Ajax Quick Reply
Sitemap
more...
                     

Galaxy Computers

Wade Morris
Amarillo, Texas

Morris Technologies Computer Support Forum

SlammedDime

I'm sorry, I'm out of options then... I tested the feed and it works fine on my test site... without any errors showing in the error log (are you sure error logging is enabled?), and without PHP throwing any errors, there's nothing else I can think of.
SlammedDime
Former Lead Customizer
BitBucket Projects
GeekStorage.com Hosting
                      My Mods
SimpleSEF
Ajax Quick Reply
Sitemap
more...
                     

Galaxy Computers

June 04, 2009, 04:52:36 PM #508 Last Edit: June 04, 2009, 05:00:24 PM by mtechama
How do I find out how to see logging is enabled? Matter of fact can I see your Test site?
Wade Morris
Amarillo, Texas

Morris Technologies Computer Support Forum

SlammedDime

My test site is on my local machine, so it wouldn't be possible for you to see it.  The error logging option is in Configuration > Security and moderation > General
SlammedDime
Former Lead Customizer
BitBucket Projects
GeekStorage.com Hosting
                      My Mods
SimpleSEF
Ajax Quick Reply
Sitemap
more...
                     

Galaxy Computers

Its shows its enabled.
Wade Morris
Amarillo, Texas

Morris Technologies Computer Support Forum

cheatkiller

How can i fix my errors?

here my error log


Filter hinzufügen: Nur Fehlermeldungen dieser URL anzeigen  http://wizard09.bplaced.com/smf/index.php?action=admin;area=scheduledtasks
Filter hinzufügen: Nur Fehlermeldungen mit der gleichen Nachricht anzeigen
RSS Feeder: http://www.tagesschau.de/ (fsockopen error: )
Datei: /users/wizard09/www/smf/Sources/Subs-Rss.php
Zeile: 7786
RSS Feeder: http://www.autobild.de/rss/rss_feed_marke_bmw.xml (fsockopen error: )
Filter hinzufügen: Nur Fehlermeldungen dieser URL anzeigen  http://wizard09.bplaced.com/smf/index.php?action=admin;area=scheduledtasks
Filter hinzufügen: Nur Fehlermeldungen mit der gleichen Nachricht anzeigen
8: Undefined variable: errstr
Filter hinzufügen: Nur Fehler von dieser Datei zeigen
Datei: /users/wizard09/www/smf/Sources/Subs-Rss.php
Zeile: 7786


SlammedDime

Not sure... fsockopen threw an error on your host and rssfeeder just reported it...

although rather than using that feed url... try this, since that feed redirects here: http://feeds2.feedburner.com/autobild-bmw
SlammedDime
Former Lead Customizer
BitBucket Projects
GeekStorage.com Hosting
                      My Mods
SimpleSEF
Ajax Quick Reply
Sitemap
more...
                     

Galaxy Computers

SlammedDime,

Its shows that the error logged is enabled. I also delete the old one add a new feed It shows no error and still didn't pull anything from that site.
Wade Morris
Amarillo, Texas

Morris Technologies Computer Support Forum

cheatkiller

mhmm... i got the same error

RSS Feeder: hxxp:feeds2.feedburner.com/autobild-bmw [nonactive] (fsockopen error: )


cant i fix it?


my hoster is bplaced.com. it is a freehoster for testing.

SlammedDime

mtechama - sorry, I'm out of ideas then, my last suggestion is to find more feeds and try with them... if every feed fails to pull anything, then chances are there is something the way your host is configured that is stopping the mod somewhere.

cheatkiller - sounds like they have fsockopen disabled... nothing you can really do about it... if it's a free host, i'll bet they won't enable it for you.
SlammedDime
Former Lead Customizer
BitBucket Projects
GeekStorage.com Hosting
                      My Mods
SimpleSEF
Ajax Quick Reply
Sitemap
more...
                     

Galaxy Computers

SlammedDime when you said it worked fine for you did you able get a thread from one of the news off that site?
Wade Morris
Amarillo, Texas

Morris Technologies Computer Support Forum

cheatkiller

ok now on my paidspace it works. But what must i do that the mod posts every new title in a new thread, and not all in one thread.



Galaxy Computers

SlammedDime,

When you said its working with no errors did you get a thread from that website?
Wade Morris
Amarillo, Texas

Morris Technologies Computer Support Forum

Garou

mtechama, I have an idea of why the feed may not be working right. http://validator.w3.org/feed/check.cgi?url=http%3A//aras.ab.ca/newsfeed.xml

Poorly formatted feeds like that can easily cause the issues you are having.

Advertisement: